שלום אני רוצה לנצח את מכון המים של מיסטי אבל היא לא שם איפה היא?וגם בקניון שאחרי בליגה ראיתי את וויק מנהיג מכון המים של הדור הרביעי מה הוא עושה שם?
תעלה למעלה תעבור את המאמנים עד שאתה תגיע לבית של ביל שם אתה תיראה את מיסטי הולכת למכון ושם אתה יכול ללכוד סויקון אבל אתה צריך לראות אותו כמה פעמים כדאי שהוא יגיע ליד הבית של ביל בקיצור תעבור את המאמנים צפונה לעיר של סרולין לך ימינה אתה תיראה שם את מיסטי והיא תילך למכון.Originally posted by shlomii4@Sep 27 2009, 10:09 AM
ומה עושים אחרי זה?
ואחרי זה תילך לעשות מכונים אחרים במשחק בקנטו.
השגתי את כל התגים של קנטו חוץ מהתגים של:ברוק,גארי ומכון האש אבל אני לא ניודע איך להגיע אליהם?ואיפה נאי רואה את סווויקון?Originally posted by JONY_BOY@Sep 27 2009, 12:12 PM
תעלה למעלה תעבור את המאמנים עד שאתה תגיע לבית של ביל שם אתה תיראה את מיסטי הולכת למכון ושם אתה יכול ללכוד סויקון אבל אתה צריך לראות אותו כמה פעמים כדאי שהוא יגיע ליד הבית של ביל בקיצור תעבור את המאמנים צפונה לעיר של סרולין לך ימינה אתה תיראה שם את מיסטי והיא תילך למכון.
ואחרי זה תילך לעשות מכונים אחרים במשחק בקנטו.
חחח אתה צריך להעיר את סנורלקס כדאי להגיע לברוק גארי ובליין אם אתה לא יודע להעיר את סנורלקס תשאל ואת סויקון אתה מוצא איפה שאמרתי לך למעלה בעיר סרולין שאתה מדבר עם מיסטי אבל אתה צריך לראות אותו כמה פעמים במשחק ואני יגיד לך איפה בפעם הראשונה שאתה משחרר אותו בעיר הרביעית בפעם השניה אתה רואה אותו בעיר של המכון הלחימה בגוטו בפעם השלישית אתה רואה אותו בדרך לעיר השביעית במים בין המכון הרביעי לשביעי בפעם הרביעית אתה רואה אותו שאתה מגיע לעיר ורמליון שאתה יורד מהספינה בפעם החמישית אתה רואה אותו בעיר פיושה עיר מכון הרעל בקנטו יש מאמנים בצד ימין אז תילך צמוד לים ואז תיראה אותו שם ובפעם האחרונה אתה תילחם איתו איפה שדברת עם מיסטי לפני שהיא הלכה למכון מקווה שהבנת ואם אתה לא יודע להעיר את סנורלקס תגיד ואגיד לך.Originally posted by shlomii4@Sep 27 2009, 10:22 AM
השגתי את כל התגים של קנטו חוץ מהתגים של:ברוק,גארי ומכון האש אבל אני לא ניודע איך להגיע אליהם?ואיפה נאי רואה את סווויקון?
תפסתי את סוויקון ואת סנורלקס ואיך אני מגיע לברוק?Originally posted by JONY_BOY@Sep 27 2009, 12:26 PM
חחח אתה צריך להעיר את סנורלקס כדאי להגיע לברוק גארי ובליין אם אתה לא יודע להעיר את סנורלקס תשאל ואת סויקון אתה מוצא איפה שאמרתי לך למעלה בעיר סרולין שאתה מדבר עם מיסטי אבל אתה צריך לראות אותו כמה פעמים במשחק ואני יגיד לך איפה בפעם הראשונה שאתה משחרר אותו בעיר הרביעית בפעם השניה אתה רואה אותו בעיר של המכון הלחימה בגוטו בפעם השלישית אתה רואה אותו בדרך לעיר השביעית במים בין המכון הרביעי לשביעי בפעם הרביעית אתה רואה אותו שאתה מגיע לעיר ורמליון שאתה יורד מהספינה בפעם החמישית אתה רואה אותו בעיר פיושה עיר מכון הרעל בקנטו יש מאמנים בצד ימין אז תילך צמוד לים ואז תיראה אותו שם ובפעם האחרונה אתה תילחם איתו איפה שדברת עם מיסטי לפני שהיא הלכה למכון מקווה שהבנת ואם אתה לא יודע להעיר את סנורלקס תגיד ואגיד לך.
שאתה יוצא מהמערה של סנורקס יש בתוכה מערת הדיגלטים צא מהמערה תעלה למעלה ותגיע לעיר פיוטר שם נמצא ברוק .Originally posted by shlomii4@Sep 27 2009, 10:45 AM
תפסתי את סוויקון ואת סנורלקס ואיך אני מגיע לברוק?
תרשום לי את החפץ באנגלית בקשה.Originally posted by shlomii4@Sep 27 2009, 11:15 AM
אני צריך רוק קלימפ?מאיפה אני משיג את זה?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)