שלום רב וברוכים הבאים למגזין הכי מצחיק, הכי מטורף והכי הזוי שקיים.
אנחנו ננסה בדקות הקרובות להנעים את זמניכם, לגרום לך לחייך ואפילו לצחוק !
אז אנחנו מזמינים אתכם להישען אחורה, ולהינות. פוקימון בלופרס יוצאים לדרך ...
ובכן, אני גאה להכריז על בלופרס כ-הפרויקט הכי פורה שלי.
עד כה אני הוצאתי 14 גיליונות, עכשיו ה15, בהם ניסינו לבדר אתכם, להצחיק אתכם ולהנעים את זמניכם.
אני יודע שהראי שבו משתקפת הקהילה שלנו מורכב מהרבה שכבות, הרבה סוגי חוש הומור, והרבה דעות.
אני רוצה להודות לכל אחד מאלה שהגיבו עד כה, אני רוצה להבהיר שכל ההשקעה נעשתה בשבילכם ולמעניכם.
אז אחרי 15 גיליונות 10 דפים, 150 תגובות, ומעל ל2,400 צפיות,
אני גאה להכריז על גיליון חגיגי בו יאספו המיטב עד כה.
:lol:
פיקאצו בכלא
יגאל עמיר, רוצחו של ראש הממשלה מר יצחק רבין ז"ל לא יורד מהכותרות.
בראיון ל"7 לילות בידיעות אחרונות" הוא מספר על לידת בנו הבכור, על הרצח ועל מה הוא עושה
בזמנו החופשי בכלא - "יש לי טלויזיה ושמו לי הוט וYES בחדר ואני כל יום צופה בטלויזיה על מנת
להתעדכן". כששאל אותו המראיין איזו תוכניות הוא רואה, ענה יגאל עמיר - "אני רואה פוקימון.
אני אוהב את פיקאצ'ו, ואני לא אוהב את צוות רוקט, הם מעצבנים אותי. בא לי לרצוח אותם".
סרטן, עקרב ושאר החיות
בשעה 12:00 בצהריים הודיע אהוד אולמרט כי נתגלה בגופו גידול סרטני. הגידול, לפי דבריו של אולמרט, הוא בבלוטת הערמונית וגודלו "מיקרוסקופי". לגידול עצמו אין גרורות וככל הנראה התגלה בשלב מוקדם מאוד, אולי בזכות העובדה כי אולמרט, לדבריו, מקיים בדיקות שנתיות זה זמן רב.
עקב תגלית זו החליטו הדמויות הנשיות בסדרה הפופולרית לעבור בדיקות דומות לגידול סרטני בחזה,
בין המשתתפות היו מיסטי זהובת השיער, מיי המתאמת, והאחות ג'וי. לאחר אחר צהרים ארוך של בדיקות דווח לקהל הציבור שהכל תקין, הרופא שבדק אותן יצא עם חיוך ענקי מהמרפאה וכתם נוזלי על מכנסיו.
ועדת אנאפוליס
שלשום התכנסה ועדת אנאפוליס המדוברת בשטחי הוגוורטס. משתתפיה היו הארי פוטר - ראש עיריית חירייה, דראקו מאלפוי - נשיא בית השימוש, ונשיא העולם החופשי - סוהרסן - מכלא אזקאבאן.
לאחר דיונים מעמיקים הגיעו הצדדים לפשרה ופרשו לאחר מכן לפעילות לילית שהשאירה את שני הצדדים לחים ומסופקים. היום צפוי להיות סבב חדש במסע ובמתן של הצדדים. צד אחד צפוי לתת והצד השני צפוי לקבל. אנחנו לא יודעים מה מצב הרקטומים והרקטות בשלב זה. לפניכם תמונה מהועידה.
פרסומות
קורנפלקס - תאכל לאט ובתיאבון, ושלא יתקע לך בגרון.
חזרנו מהפרסומות, ואנחנו בדיוק בשלב שאנחנו רוצים להזמין את המתמודד הראשון שלנו. פרסומות וחוזרים.
זו פירסומת לספורט, ולחינוך גופני,
כי אם לא תעשו משהו עם עצמיכם - תגמרו כמו שני.
חזרנו מהפירסומות. וכעת פרסומות.
תמונות
תמונה 1
תמונה 2
תמונה 3
תמונה 4
תמונה 5
הידעת?
- שהכפית של אלקאזאם הייתה פעם של אורי גלר?
- הידעת שהעצם של קיובון היא בעצם משאלתו שאלוהים יקח אותה ויעשה ממנה קיובונית?
- ג'יגליפאפ לפני שהוא תפס מיקרופון בסידרה, הוא ניסה להתקבל לנולד לרקוד?
- שהמפותח של מיסטר מיים זה מיסטר סודה?
סרטונים
http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=957937
חלק א
חלק ב
קומיקס
אנחנו מאוד מקווים שנהניתם במגזין החדש ואם יש לכם הצעות, טיפים או תגובות
אתם מוזמנים לשרשר אותם באשכול זה. שיהיה לכם יום מלא בצחוק ואל תשכחו לחייך !