אצלי עבר יחסית קל ,כל היום הייתי בבית כנסת והצום עבר ממש ממש מהר.
איך אצלכם ?
קרא את הכותרת.Originally posted by Norg Man@Sep 28 2009, 07:43 PM
רותם תוסיף לא צמתי לאפשרויות.
אני אישית לא צמתי, אבל אמא שלי צמה ואמרה שהיה לה צום ממש קל.
למי שצם , איך עבר עליכם הצום ?
מי שצם לא יכל לא לצום, אז התשובה לא אמורה להופיע בסקר.
קצת הבנת הנקרא לא תזיק לאף אחד.
אבל אני לא צמתי. אחי, אבא וסבא שלי כן צמו, היה להם קצת קשה אבל הם הסתדרו.
ספוילר
סליחה?Originally posted by איש האבטיח@Sep 28 2009, 07:47 PM
קרא את הכותרת.
רותם בבקשה תטפל בזה, כבודי נפגע.
אתה מנסה לעקוץ אותי ככה? למה? מה הבעיה שלך?
אני ערכתי את ההודעה , אל תתקוף אותו.Originally posted by איש האבטיח@Sep 28 2009, 07:47 PM
קרא את הכותרת.
לא תקפתי אותו ואין לי כוונה לתקוף, אני רק אומר ש"למי שצם" אין אפשרות ש"לא לצום" ><Originally posted by YoRt3m@Sep 28 2009, 07:50 PM
אני ערכתי את ההודעה , אל תתקוף אותו.
חח נורג בדיחה טובה, כבודך נפגע.
גם מזה שכתבתי הודעה ועקצת אותי עם ה"אני עוד אזיל דמעה" והפסאם שכתבת מקודם, גם בזה אני מצפה שיטפלו אם יתנו לי אזהרה על התגובה מקודם.
ספוילר
תראה, כשאתה עוקץ אותי ככה ועוד אחרי שרותם ערך את הכותרת ושינה אותה אתה פוגע בכבוד שלי.Originally posted by איש האבטיח@Sep 28 2009, 07:52 PM
לא תקפתי אותו ואין לי כוונה לתקוף, אני רק אומר ש"למי שצם" אין אפשרות ש"לא לצום" ><
חח נורג בדיחה טובה, כבודך נפגע.
גם מזה שכתבתי הודעה ועקצת אותי עם ה"אני עוד אזיל דמעה" והפסאם שכתבת מקודם, גם בזה אני מצפה שיטפלו אם יתנו לי אזהרה על התגובה מקודם.
אתה יורד על יכולות הקריאה וההבנה שלי? ועוד כשאני הבנתי טוב, פשוט רותם שינה את הניסוח כדי שיתאים למצב. אני רציני, אתה פגעת בכבוד שלי
אני יודע שאתה רושם את זה רק בגלל המשחק תפקידים שלו וכל הסיפור הזה.Originally posted by Norg Man@Sep 28 2009, 07:54 PM
תראה, כשאתה עוקץ אותי ככה ועוד אחרי שרותם ערך את הכותרת ושינה אותה אתה פוגע בכבוד שלי.
אתה יורד על יכולות הקריאה וההבנה שלי? ועוד כשאני הבנתי טוב, פשוט רותם שינה את הניסוח כדי שיתאים למצב. אני רציני, אתה פגעת בכבוד שלי
בכל מקרה Norg Man צודק , אני ערכתי את הכותרת אחרי שהוא הגיב , אם אתם רוצים להמשיך את הדיון הזה בשיחה נעימה ושקטה תעשו את זה בנו"ד לא בנושא הזה.
ההודעות הבאות שלכם פה יימחקו.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)