VS
בית ה': רוסיה VS ישראל
שעת משחק: 20:00
איצטדיון: רמת גן.
תוצאה: 2-0 ישראל XD
תחזית שלי למשחק:
2-0 ישראל.
יש לי הרגשה כזאת, לא יודע למה, אני מרגיש ממש נרגש היום שאני הולך למשחק.
יש לי מעין הרגשה כזאת שאני ממש הולך להנות היום ברמת גן.
אומנם אני הולך כל שבת למשחקי כדורגל ואומנם הייתי בכל המשחקים של ישראל.
ותאמינו לי, כל משחק אני בוכה, אם זה מעצב ואם זה משמחה.
אני מרגיש את זה אני מרגיש שאנחנו הולכים לנצח אותם היום, כי זה הדבר היחידי שנותר לנו לעשות !
Viva La Israel !! ::::::::::::o
רוסיה נגד ישראל, אני חייב להגיד שבתור אחד שאוהב ומבין כדורגל, הייתי אומר שזהו משחק שולי למדי. אך בעודי פטריוטי אני חייב לומר שזה יהיה המשחק הכי חם בשבת, והכי גורלי במוקדמות יורו 2008. כבר הרבה זמן לא הגיע מצב שנבחרת שכבר לא עלתה תקבע מי הנבחרת שתעלה לפי התוצאה במשחק שלה. אנגליה יכולה רק לקוות, כי שום דבר לא תלוי בה. ביום רביעי, שרוסיה תשחק נגד אנדורה, זה יכול להיות משחק של ההעפלה עם 1-0 קטן בלי סיכוי ליפול. אבל מצד שני, זה יכול להיות משחק של התפוצצות עצבים, 8-0 לרוסים על כך שהם לא הצליחו להעפיל ליורו 2008 לטובת נבחרת שלא עשתה שום דבר בקמפיין הזה. אך הרוסים, לא מגיעים לארץ בכדי להפסיד, המטרה היחידה שלהם היא ניצחון, הידינק רואה רק ניצחון בעיניים הוא לא מוכן להסתפק בפחות מזה ואני מבין אותו. אך בכל מקרה, ישראל לא תעלה עם הרכב חלש בכלל, היא תעלה כדי לשחק על הכבוד, הכבוד שאבד לה בקמפיין הזה. אני אחד שלא הפסיד משחק אחד של הנבחרת בקמפיין הזה, והלכתי ועודדתי את הנבחרת עם עוד ארבעים אלף שמילאו כל פעם את איצטדיון רמת גן, אבל מה קיבלתי ? הפסד 4-3 לקרואטיה ועוד משחק מבייש 0-0 עם אנגליה ? היה המזל שיש את אסטוניה שקיבלה פה בראש 4-0 גדול עם שערים מדהימים של בן סהר. אך היום, שבת, 17.11.07 יעלה הרכב צעיר למשחק, הרכב שחייב לתת הכל שחייב לנצח להחזיר את הכבוד האבוד, ובמילים שגם אתם תבינו - לפרק את הרוסים!
נימה אישית - LittleCharizard / איתם.
טבלת בית ה':
Pld / Matches played - מספר המשחקים ששוחקו.
W / Won - מספר הניצחונות.
D / Drawn - מספר המשחקים שנסתיימו בתיקו.
L / Lost - מספר ההפסדים.
GF / Goals for - מספר השערים שהובקעו בכל המשחקים היחד.
PA / Goals against - מספר השערים שנספגו בכל המשחקים יחד.
Pts / Points - נקודות.
קרואטיה / Croatia
נמצאת במקום העשירי בדירוג העולמי של פיפ"א. נבחרת פנטסטית, שחקנים לא גדולים מאוד, לא מפורסמים כל כך, אך ברמה אחידה לגמרי, שחקנים כישורניים, צעירים, נחושים ונלהבים. מאמן קרואטיה, סלאבן ביליץ', מאמן צעיר עם כוח רצון אדיר, עם נחישות ואסטרטגיה מדהימה, מאמן חזק ביותר שהוביל על הגב שלו את נבחרת קרואטיה למקום העשירי בדירוג וליורו 2008.
קראוטיה נמצאת במקום הראשון בבית ה' עם 26 נקודות מעשרה משחקים. אין לה שום הפסד במשך המוקדמות ונצחונות גדולים על אנגליה וישראל. לקרואטיה נשארו עוד שני משחקי חוץ לסיים את הקמפיין המוצלח שלה. הראשון, המשחק המובטח - ביקור אצל מקודניה, סלאבן ביליץ' זקוק לתיקו בלבד כדי להעלות את נבחרתו ליורו. המשחק השני - ביקור בממלכה, אנגליה, המשחק הזה יהיה כבר אחרי שקראוטיה יעלו ליורו, לכן בשבילם זה משחק על הנייר. אך בשביל אנגליה - ניצחון חובה כדי לעלות אך נגיע אליהם בהמשך.
אנגליה / England
אנגליה נמצאת במקום האחד עשר בדירוג העולמי של פיפ"א. הנבחרת של הממלכה לעולם לא הגיע לגמר של היורו. אך עדיין נחשבת לאחת הנבחרות הגדולות ביותר שהיו ועדיין כאן, אך בקמפיין הנוכחי ואפילו במונדיאל האחרון, אנגליה לא הרשימה בכלל. נבחרת במשחקת באפרוריות ובשעמום, שני הפסדים, ועלייה בלתי מובטחת, לא מתאים לנבחרת האנגלית. עם כל כך הרבה שחקנים גדולים, אני לא מבן איך היא כל כך חלשה. מאמנה של אנגליה, סטיב מקלארן, מאמן גדול, מאמן חזק ואסטרטגי מאוד, אך עם אנגליה הוא לא מצליח בכלל.
כרגע אנגליה שנייה בבית ה' עם 23 נקודות, רק שתיים יותר מרוסיה. אם רוסיה תנצח את ישראל, היורו שתמיד היה מובטח לאנגליה, ימוג. אך עם ישראל כן תצליח לעזור לנבחרת של מקלארן, אנגליה תיהייה חייבת ניצחון בשביל להבטיח לגמרי את עלייתה, כי בינינו, רוסיה תיקח את שלושת הנקודות נגד אנדורה. לאנגליה בהמשך הקרוב משחק אחד אחרון - ביום רבעי, וומבלי המחודש נגד קרואטיה האימתנית. מכיוון שזה כבר אחרי שקרואטיה עולים ליורו לא יהיה להם על מה לשחק כי הכבוד של קראוטיה לעומתנו לא אבד בכלל. אך עדיין, מאמן כמו סלאבן ביליץ' לעולם לא יוותר על משחק גם אם הוא לא חשוב, לכן, לאנגליה יהיו חיים קשים, בואו לא נשכח את הפעם האחרונה שאנגליה נפגשה עם קרואטיה, הצגה משפילה, 2-0 ענק לקרואטים בזאגרב.
רוסיה / Russia
מאז התפרקות ברית המועצות רוסיה לא הייתה מעצמת כדורגל בעולם. תמיד הייתה בין הצמרת של הכדורגל לבין התחתית שלו, היא הייתה איפה שם באמצע. אחרי קמפיין כזה טוב, היא עלתה השנה למקום השישה עשר בדירוג. בשביל רוסיה, זהו הישג גדול, אולי סוף סוף עידן ברית המועצות חוזר. למי שלא יודע - ברית המועצות הייתה נבחרת כדורגל אדירה, זכתה פעם אחת ביורו והגיעה עוד פעמיים לגמר, אחרי ההתפרקות כל נבחרת נהייתה קטנה וגיששה איפשהו באמצע הדירוג.
רוסיה, כרגע במקום השלישי שמשם לא מגיעים ליורו עם 21 נקודות. אין הרבה מה להגיד, היום, המשחק המכריע נגד נבחרת ישראל שיכול לקבוע כבר היום את העולות לבית. אם רוסיה מנצחת, לא משנה מה - אנגליה לא תגיע ליורו ורוסיה כן. אך אם רוסיה עושה תיקו, היא תיהיה במרחק נקודה אחת מאנגליה שלכל אחת מהם משחק אחד, לאנגליה - המשחק הקשה ביותר ולרוסיה - הקל ביותר. במצב כזה, תיקו מול קרואטיה לא יספיק לאנגלים לעלות כי רוסיה כן תנצח את אנדורה. אבל אם אנגליה תנצח את קרואטיה היא תעלה ליורו על חשבונה העגום של רוסיה. הפאשרות השלישית היא שרוסיה תפסיד לישראל, ואז גם תיקו יספיק לאנגליה לעלות. אני רוצה לציין / להזכיר שמצב של שווין נקודות בין המקום השני לשלישי, תוצאות המשחקים בין שתי הקבוצות יקבעו מי יעלה, ובמקרה שלנו, אנגליה תעלה. במשחק הראשון בין שתי הקבוצות אנגליה ניצחה בבית 3-0 את רוסיה, בשני היא אומנם הפסידה במוסקבה אך רק 2-1. לזכותה של אנגליה 4 שערים זכות [1 שער חוץ] ושני שערי חובה. לעמות זאת, לרוסיה ארבעה שערי חובה ושני שערי זכות [בלי אף שער חוץ].
ולסיכום: ניצחון של רוסיה היום - עלייה בטוחה שלה ; תיקו בין ישראל לרוסיה - העלייה תיקבע ביום רביעי ; הפסד של רוסיה - העלייה תיקבע ביום רביעי עם סיכויים גדולים הנוטים לנבחרת אנגליה.
נושא מושקע ~ שום דבר אינו מועתק, הכל בנימה אישית שלי D:
אתם מוזמנים להגיב / לדון / לתקן / להעביר חוויות וכו'..
דיון פתוח על בית ה' ומעלילותיו D:
תהנו O: