טוב יצא לי אדאמנט עכשיו .. איך כדאי לי לאמן אותו... לקחת אותו לליגה, לת לו exp share ופוט לעבור אותה או שהוא צריך להרוג לבד?
שים עליו EXP.SHARE ותלך לליגהOriginally posted by קיציס:-)@Sep 30 2009, 04:51 PM
טוב יצא לי אדאמנט עכשיו .. איך כדאי לי לאמן אותו... לקחת אותו לליגה, לת לו exp share ופוט לעבור אותה או שהוא צריך להרוג לבד?
תדאג להפסיד בקרב האחרון.
ככה גם תרוויח טונה כסף וגם זה יהיה אימון מצוין בשבילו
בברכה, דור.
תנצח את ארבעת המאמנים הראשונים, תפסיד בחמישי ואז תצטרך לנצח את ארבעתם מחדש, ואז תפסיד בחמישי שוב.Originally posted by קיציס:-)@Sep 30 2009, 05:01 PM
רגע! אבל אז הוא לא יתחזק לא?
אם תדאג שכל הזמן הוא יחזיק את מחלק הEXP אז הוא ירוויח חצי מהEXP שמרוויח הפוקימון שניצח בקרב.
בברכה, דור.
למה להפסיד בחמישי?
אתה יכול להלחם נגדם אין סוף פעמים.
והוא לא יקבל את ה ev אז תאמן אותו לבד (שהוא ילחם).
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>בברכה, מתן</span></span>
----------------------------
קרדיט לרומה על החתימה! D =D =D=
קרדיט לגיל! יחי א.נ.מ.ס.!
פשוט שאם תאמן אותו ככה אז הוא יהיה יותר חזק.Originally posted by קיציס:-)@Sep 30 2009, 04:11 PM
האיוי הזה חשוב כל כך?! זה יקח המוווןןןןןן זמן עד שהוא יעלה לרמה שאני צריך...
יש לי טיירניטר בלי אימון ev ויש לו adamant ובמקום base 135 התקפה יש לו 174(ברמה 50).
ונלחמתי פעם ביחד עם מישהו שהיה לו אספיון ובמקום base 130 התקפה מיוחדת היה לו 210.
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>בברכה, מתן</span></span>
מה טוב לטיירניטר?(ואל תגיב פעמיים ברצף, אסור)Originally posted by קיציס:-)@Sep 30 2009, 04:21 PM
סטג rush זה סוג טוב לטריניטר?
ואין לך מה לבקש סליחה![]()
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)