שלום אני בשלב שנלחמים ברד והוא ממש חזק הפוקימונים שלו רמות 80-88 וזה ממש קשה בעוד שהפוקימונים שלי הם רק בסביבות הרמות 55 מה לעשות?
אני נצחתי אותו כבר ואיך אני מגיע לסטיבן כדי לקבל את ההתחלתיים של הדור השלישי?Originally posted by JONY_BOY@Sep 29 2009, 01:28 PM
מי אמר שיש מדריך של רד?אני יודע שאתה משחק במחשב תעשה את הקוד של ריר קנדי ותעשה את כל הפוקמנים שלך ברמות 90 ואז תנצח אותו בלי בעיה כדאי להלחם בו שוב תצטרך לעבור את הליגה .
למה אתה עושה ספאם ומגיב תגובה שלא קשורה לשאלה שלו?שתהיה בריא ושלומי אתה צריך להגיע למבנה הזה.Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 29 2009, 12:22 PM
ג'וני בוי המ הקטע עם הרמזים האלו תגיד לו וזהו ושלומי תיבדוק בסרבי
http://www.serebii.net/heartgoldsoul...starters.shtml
רד למטה הוא אמור להיות בעיר ספרון בבניין הגדול אתה בטוח ששם הלכת?ניסית לדבר עם האישה הזאת כמו בתמונה?
אני דיברתי איתה יצאתי והוא לא שםOriginally posted by JONY_BOY@Sep 29 2009, 02:30 PM
למה אתה עושה ספאם ומגיב תגובה שלא קשורה לשאלה שלו?שתהיה בריא ושלומי אתה צריך להגיע למבנה הזה.
http://www.serebii.net/heartgoldsoul...starters.shtml
רד למטה הוא אמור להיות בעיר ספרון בבניין הגדול אתה בטוח ששם הלכת?ניסית לדבר עם האישה הזאת כמו בתמונה?
מוזר טוב תשמע מה תעשה בדרך כלל אחרי שעוברים את רד הוא אמור להיות שם תנסה לעבור את מאמני המכון שוב יש מדריך על זה בנעוץ אתה נלחם נגד 16 מנהיגי המכון לפי ימים ושעות ואז אתה נלחם איתם ליד המכון של ספרון איפה שהיה במשחקים הישנים את הקרבות מול מאמני המכון תדאג להלחם נגד כל מנהיגי המכון שוב לפי המדריך בנעוץ ואם הוא עדיין לא יהיה שם אז לא יודע זה מוזר כי בסרבי כתוב שאחרי רד הוא שם .Originally posted by shlomii4@Sep 29 2009, 12:36 PM
אני דיברתי איתה יצאתי והוא לא שם
איך אני מוצא אותם? ובאיזה שעות?Originally posted by JONY_BOY@Sep 29 2009, 02:38 PM
מוזר טוב תשמע מה תעשה בדרך כלל אחרי שעוברים את רד הוא אמור להיות שם תנסה לעבור את מאמני המכון שוב יש מדריך על זה בנעוץ אתה נלחם נגד 16 מנהיגי המכון לפי ימים ושעות ואז אתה נלחם איתם ליד המכון של ספרון איפה שהיה במשחקים הישנים את הקרבות מול מאמני המכון תדאג להלחם נגד כל מנהיגי המכון שוב לפי המדריך בנעוץ ואם הוא עדיין לא יהיה שם אז לא יודע זה מוזר כי בסרבי כתוב שאחרי רד הוא שם .
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)