תירשם למשחק שלי כדי שאני אוכל להתחיל! =@Originally posted by The GIL@Sep 29 2009, 07:53 PM
גם אני נגד המשטר הדמוקרטי והשלטון ההוגן שמתנהל בפורום, יחי הדיקטטוריה!
LOL
:lol:
תירשם למשחק שלי כדי שאני אוכל להתחיל! =@Originally posted by The GIL@Sep 29 2009, 07:53 PM
LOL
LOLOriginally posted by The GIL@Sep 29 2009, 08:53 PM
LOL
אהבתי
בברכה, דור.
sorry sir, I dont know english.Originally posted by ~nitay~@Sep 29 2009, 07:58 PM
תירשם למשחק שלי כדי שאני אוכל להתחיל! =@
סתם אין לי כוח =/
המשך יום נעים, גיל
يوم سعيد,جيل.
כל כך נכון...
משפטי החוכמה שלי:
ספוילר
עוד כל מיני דברים:
ספוילר
עומר! 3>
http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg
הלכתי
בעי כולם >>
בברכה, דור.
Conversion, software version 7.0Originally posted by The GIL@Sep 29 2009, 08:01 PM
sorry sir, I dont know english.
סתם אין לי כוח =/
ספוילר
חזרתי מהרופא מתברר שיש לי צינון רגיל O_ס
WTF?Originally posted by איש האבטיח@Sep 29 2009, 08:07 PM
Conversion, software version 7.0
המשך יום נעים, גיל
يوم سعيد,جيل.
כל כך נכון...
משפטי החוכמה שלי:
ספוילר
עוד כל מיני דברים:
ספוילר
עומר! 3>
http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg
תרגיש טוב..Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 29 2009, 08:11 PM
חזרתי מהרופא מתברר שיש לי צינון רגיל O_ס
אז בדקת את ההודעות?
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
חזרתי מרופא
אוף סתם ווירוס שמסתובב
כבר פיתחתי ציפיות להשאר גם מחר
And If You Don't Know, Now You Know
ירין אני לא ממש ניכנסתי למשחק היום כי הייתי עסוק בלהבריא ולריב עם ילדות מהכיתה שלי בסוף שלחתי אותן נחויי
היי כולם חזרתי [=,
שיאוו אתם לא מאמינים כמה כתבתי בפורום פנינה ויהלום כתבתי שם איזה הודעה שתפסה חצי עמוד.
ממצב כולם?
לא לבעלי לב חלש
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=WIfkjgc-pMM&feature=player_embedded[/YOUTUBE]
suicide,the real pain
אין לי כוח אני נרשם רק למשחקים שאני ממש מוצא בהם עיניין שלך לא כזה אני לא אוהב משחקים על מחוזות שקיימים כבר זה משעמם וחופר
ראשון!!!
עריכה:
שיט איחרתי.
הלכתי לעזור לאבא שלי לבנות את הסוכה
And If You Don't Know, Now You Know
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)