בפורום יש רק בת אחת..ניצן B)Originally posted by JONY_BOY@Oct 1 2009, 10:48 AM
ניראה לי אני צריך להביא לפה כמה בנות ואני יגרום לכולם להפסיק לחשוב על משחקי תפקידים וכל זה הבעיה שהבנות פה לא בגילאים של המשתמשים פה חח
בפורום יש רק בת אחת..ניצן B)Originally posted by JONY_BOY@Oct 1 2009, 10:48 AM
ניראה לי אני צריך להביא לפה כמה בנות ואני יגרום לכולם להפסיק לחשוב על משחקי תפקידים וכל זה הבעיה שהבנות פה לא בגילאים של המשתמשים פה חח
פעם היית פה אחת בשם צריזרד קואין משהו כזה ילדה בת 15 בערך עשתה לי את המוות בפרטי סחטה ממני את כל המיץ האפשרי היא פרשה מהפורום לפני חצי שנה בזמן שאני הייתי עוד בבאן ארוך.Originally posted by Suicide@Oct 1 2009, 08:50 AM
בפורום יש רק בת אחת..ניצן B)
למה היית בבאן ארוך?Originally posted by JONY_BOY@Oct 1 2009, 10:52 AM
פעם היית פה אחת בשם צריזרד קואין משהו כזה ילדה בת 15 בערך עשתה לי את המוות בפרטי סחטה ממני את כל המיץ האפשרי היא פרשה מהפורום לפני חצי שנה בזמן שאני הייתי עוד בבאן ארוך.
סתם עשיתי שטיות וכל זה אגב תסתכל בפורום רובי ספיר ברקת אדום אש ירוק עלה בנעוץ בלינקיה תסתכל כמה מדריכים הכנתי שם עוד הייתי JONJON תרמתי הרבה והייתי משתמש כבוד למעלה מחודש.וגם הבאתי את כל העונות של פוקמון לצפייה ישירה בנעוץ יש בפורום סדרות וסרטים.Originally posted by Suicide@Oct 1 2009, 08:52 AM
למה היית בבאן ארוך?
יפה מאודOriginally posted by JONY_BOY@Oct 1 2009, 11:00 AM
סתם עשיתי שטיות וכל זה אגב תסתכל בפורום רובי ספיר ברקת אדום אש ירוק עלה בנעוץ בלינקיה תסתכל כמה מדריכים הכנתי שם עוד הייתי JONJON תרמתי הרבה והייתי משתמש כבוד למעלה מחודש.וגם הבאתי את כל העונות של פוקמון לצפייה ישירה בנעוץ יש בפורום סדרות וסרטים.![]()
גם אני עוד 11 ימים קבוצת אש
אתה תהיה לפניי לי יש עוד 22 ימים זה עובר מהר.Originally posted by ~SciZor~@Oct 1 2009, 09:03 AM
גם אני עוד 11 ימים קבוצת אש
פיץ העכבר שליטעעעעעע! :angry:
ספוילר
ווואי איזה סוס ניהיתי בלהכין סטים אני מכין בדקה סט טוב לפוקימונים
3 סטים שהכנתי להתחלתי מים דורות 1-3
בלסטואיס
סרף
קרן קרח
EQ
ואיזה מתקפה שבאלכם
הוא תוקף משולב 2 הסטטים שלו בין 80-86
פראליגטור
זנב אקווה\עליית מפלים
EQ
ניב קרח
SUPERPOWER
הוא פיזי אפשר כל מתקפה פיזית שבאלכם במקום סופר פוואר
סוומפרט
אגרוף קרח
זנב אקווה\עליית מפלים
EQ
איזה מיתקפה פיזית שבאלכם ממומלץ סופר כוח
זה -בערך- הסט שיש לפראליגאטר שלי בקריסטל O:Originally posted by ~SciZor~@Oct 1 2009, 11:41 AM
פראליגטור
זנב אקווה\עליית מפלים
EQ
ניב קרח
SUPERPOWER
הוא פיזי אפשר כל מתקפה פיזית שבאלכם במקום סופר פוואר
אגרוף קרח יותר חזק
אל אין מתקפות מים פיזיות בקריסטל, אז הסט שלו היה
סלאש, אגרוף קרח, רעידת אדמה וסארף
ספוילר
יש פה משתמשים שרוצים לראות עכשיו סרטי אסקי מולימון במחשב?
העכבר אכל למאשי את הסוודר
ספוילר
חרמן אני מעדיף פורנו שוודי איכותי עם תוספת קצפת3=
נו שתפו פעולה איזה סרטים אתם רוצים לראות עכשיו ישראלים?קומדיה?דרמה?פעולה מצויירים?רק תגידו ואביא לכם
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)