אני לא מאמין שהנושא הזה עדיין פתוח לפותח הנושא אני חושב שרותם הבעלים נתן לך תשובה מספקת לנושא שלך.
למה שלא ישאר פתוח.
זכותם של אנשים להתבטא, יש חופש ביטוי.
וזה דווקא טוב שנותנים משוב, ובצורה כזאת נעימה ולא בצעקות והתלהמות.
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
נכון. את המשוב הזה אפשר להשאיר פתוח כי בניגוד לשאר המשובים שהוא נתן כאן, המשוב הזה מכיל מחמאות, שאני מודה עליהן, כתוב בשפה הולמת ונאותה ולא פוגע באיש.
עם כל הכבוד למחמאות שלך, אני חושב שזאת קצת כפיות טובה. נניח שכל החומר באתר היה רק תרגומים. אז מה? הסתכלת פעם כמה חומר יש באתר? אני הגעתי לאתר לפני איזה שבועיים וממש הייתי בשוק. כמה מידע, גם באתר וגם בפורום, על הסדרה ועל משחקים. אפילו אם הכול מתורגם, מה רע בכך? אני ראיתי קרדיט בכל מקום שתורגם בו. ואתה חושב שסרבי רושמים הכול בעצמם? אני לא. אני די בטוח שיש מספיק אתרים יפניים שסרבי יכולים לתרגם מהם. ואתה חושב שלתרגם זה כל כך קל? מבחינתי, כל עוד יש קרדיט, זה בסדר, כי זאת עבודה מספיק קשה רק לתרגם (שלא להזכיר שחלק מהחומר כן מקורי לפי מה שהבנתי.) הסתכל על הגילאים. אולי אתה מספיק יודע בשביל לחפש בסרבי או בולבפדיה מידע, אך לא כולם כמוך. ובינתיים אתה רק מטיח ביקורת, בלי לתת אלטרנטיבה, חוץ מלקרוא באנגלית את סרבי, מה שאם הרוב פה יודעים לעשות, הם לא היו פה.
טוב , אני נועל כי צוות האתר קיבל את המשוב ואין צורך להגיב פה בכלל זה סתם יגרום לשיחות מיותרות , ונועלים את כל הנושאים במשוב , אז נעול.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)