Pokemon GO
עמוד 10 מתוך 16 ראשוןראשון ... 89101112 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 136 עד 150 מתוך 231
  1. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    מייק

"רן!" הוא צועק עליך כשאתה מדבר אליו, נראה שהוא לא רוצה ללכת, כשלפתע נידוקינג מניח אותו על הקרקע וקם, מתקדם לעברך, נראה שהוא לקח את הצעקה שלך קקריאה לתיגר

דיוויס

אתה בורח אבל אנג'ל המפוחד פשוט עוומד לו שם, אתה צועק לו והוא מתעשת, אבל במקום לבוא איתך הוא מתחבא בתוך שיח, אתה רץ בשיא מהירותך כשאתה מבחין שנידוקינג לא אחריך, את מגיע לצומת ולוקח את צ'ארמנדר, אבל סקווירטל משלב ידיים ומסרב ללכת בלי אנג'ל

2. Kibō no chi
    Originally posted by ~nitay~@Oct 7 2009, 10:25 PM

דיוויס

אתה בורח אבל אנג'ל המפוחד פשוט עוומד לו שם, אתה צועק לו והוא מתעשת, אבל במקום לבוא איתך הוא מתחבא בתוך שיח, אתה רץ בשיא מהירותך כשאתה מבחין שנידוקינג לא אחריך, את מגיע לצומת ולוקח את צ'ארמנדר, אבל סקווירטל משלב ידיים ומסרב ללכת בלי אנג'ל
    "סקווירטל, חכה כאן!" אני אומר ורץ אל אנג'ל, תופס אותו בכוח ומושך אותו אחרי אל סקווירטל.
    "הנה, הוא פה" אגיד ואז אוסיף "ביי" ואתחיל ללכת בשביל השמאלי.

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    שם: ליד ___, מימין ל___, משמאל ל___ ובתוך התחת שלכם P:
    Originally posted by ~nitay~@Oct 7 2009, 10:25 PM
    מייק

"רן!" הוא צועק עליך כשאתה מדבר אליו, נראה שהוא לא רוצה ללכת, כשלפתע נידוקינג מניח אותו על הקרקע וקם, מתקדם לעברך, נראה שהוא לקח את הצעקה שלך קקריאה לתיגר
    "אני לא רציתי להפחיד אותך או משהו כזה.." אני אומר בפחד.
    "בוא נעשה עסקה. אני ונידורן מולך. אם אנחנו מנצחים, אתה עוזב אותנו, אם אנחנו מפסידים, אז אני הולך." אני אומר לו.
    בברכה, דור.

4. מורחקים
    דיוויס

הוא בכוונה לא ממשיך איתך, כדי שלא תתקע בכל הלילה.
    --------------
    הוא משותק ולא מסכים לבוא, אתה רץ ומנסה להביא לו את סקווירטל אבל נידוקינג חוסם אותך וגורם לך לחזור בלית בררה

מייק

נידורן לא רוצה לעמוד נגד נידוקינג, נראה שהוא מעדיף אותו על פנייך 'הוא הפוקימון היחיד שלי, אסור לי לאבד אותו' אתה חושב ונידורן מתקדם אליך באיטיות

5. Kibō no chi
    Originally posted by ~nitay~@Oct 7 2009, 10:30 PM
    דיוויס

הוא בכוונה לא ממשיך איתך, כדי שלא תתקע בכל הלילה.
    --------------
    הוא משותק ולא מסכים לבוא, אתה רץ ומנסה להביא לו את סקווירטל אבל נידוקינג חוסם אותך וגורם לך לחזור בלית בררה
    אבל הוא אמר לך שתמשיך לו שהוא יעקוב אחרי כי הוא לא רוצה שנתפצל במסן -.-
    --
    "טוב, שיהיה, תסתדרו לבד" אגיד ואלטף את סקווירטל בראש, ואלך עם צ'ארמנדר בשביל השמאלי בתקווה שהוא מוביל אל העיר פטלבורג.
    --
    אגב, אתה פתחת עמוד ואני הגבתי אחריך ראשון, אז זה נחשב שאני פתחתי את העמוד? ם:

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~nitay~@Oct 7 2009, 10:30 PM
    מייק

נידורן לא רוצה לעמוד נגד נידוקינג, נראה שהוא מעדיף אותו על פנייך 'הוא הפוקימון היחיד שלי, אסור לי לאבד אותו' אתה חושב ונידורן מתקדם אליך באיטיות
    "מה קרה? מצד אחד נראה שאתה מעדיף אותו, אבל אתה בא אליי?" אני אומר לנידורן בקול נואש.
    "בבקשה, תגיד לי או תסמן לי למה אתה לא אוהב אותי?" אני ממשיך.
    בברכה, דור.

7. מורחקים
    דיוויס

כן, רק שאין פרס על ע"מ 10, יש על 11
    ---------------------------------
    אתה הולך שמאלה והשביל מתארך ומתארך, ונוספים עוד ועוד עצים מסביב, לבסוף הצמחייה נהיית צפופה כל כך שהיא מקטינה לך את שדה הראייה למטרים ספורים בלבד "פי" אתה שומע קול ומבחין ליד שיח גדול בכארבעה תולעים ירוקות ומוזרות()

מייק

שיט, התכוונתי נידוקינג, טעות שלי.
    ----------------
    "נידורן מסתכל בהערצה על נידוקינג שמתקרב אליך, אתה מבחין שהשביל ממשיך ויורד לעמק שבו יש עיר! כל מה שאתה צריך לעשות הוא לעבור את נידוקינג

8. Kibō no chi
    Originally posted by ~nitay~@Oct 7 2009, 10:45 PM
    דיוויס

כן, רק שאין פרס על ע"מ 10, יש על 11
    ---------------------------------
    אתה הולך שמאלה והשביל מתארך ומתארך, ונוספים עוד ועוד עצים מסביב, לבסוף הצמחייה נהיית צפופה כל כך שהיא מקטינה לך את שדה הראייה למטרים ספורים בלבד "פי" אתה שומע קול ומבחין ליד שיח גדול בכארבעה תולעים ירוקות ומוזרות()
    'איזה יצורים מוזרים' אחשוב לעצמי ואוציא את הפוקידע בשביל לסרוק אותם ולדעת אם הם בכלל פוקימונים.

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~nitay~@Oct 7 2009, 10:45 PM
    מייק

שיט, התכוונתי נידוקינג, טעות שלי.
    ----------------
    "נידורן מסתכל בהערצה על נידוקינג שמתקרב אליך, אתה מבחין שהשביל ממשיך ויורד לעמק שבו יש עיר! כל מה שאתה צריך לעשות הוא לעבור את נידוקינג
    "אממ.." אני אומר לנידוקינג.
    "אנחנו רק צריכים לרדת למטה בשביל.." אני אומר ומנסה ללכת מסביב לנידוקינג.
    בברכה, דור.

10. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    Originally posted by ~nitay~@Oct 7 2009, 10:04 PM
    האוונט מתחיל רשמית!

ועכשיו לפרסים:

מי שיפתח את עמוד 11 יקבל חפץ שכולכם צריכים כרגע, מפה!

על כל ע"מ שיפתח יהיה פרס רנדומלי, שאני אגיד עמוד אחד לפני

אנג'ל ודיוויס

אתם מחליטים ללכת וצ'ארמנדר לוחש משהו באוזנו של סקווירטל, סקווירטל קופץ ומתחיל לרעוד, אתם קוראים להם לבוא והם לא מסכימים אז לבסוף אתם הולכים לבד, אתם מגיעים ורואים פוקימון ענקי וורוד וקוצני שדיוויס מכיר כ"נידוקינג", אנג'ל סורק אותו והפוקדע אומר: "נידוקינג, פוקמון הדינוזאור, לפוקימון זה זנב קטלני אשר יכולים להפיל בניינים וקוצים בעלי רעל חזק מאוד שיהרוג בן אדם ממוצע" נידוקינג מסתכל עליכם במבט מפחיד ומתחיל להתקדם אליכם באיטיות
    "לא חשבתי על להשאר "אומר אקח את סקווירטל והתחיל לרוץ אחריי דיוויס.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

11. מורחקים
    דיוויס

"קטרפי, פוקימון התולעת, קטרפי הוא אחד הפוקמונים החלשים ביותר שיש, אם הלא החלש מבניהם, לקטרפי אין מתקפות פיזיות חזקות ומתקפות מיוחדות אין לו בכלל, הדבר היחיד שהוא מתמחה בו בצורה זאת הוא יריית חוט וקשירתו, שכן חוטו של קטרפי הוא החזק ביותר בטבע." אומר לך הפוקדע בקולו הרובוטי *קטרפי(10) נוסף לפוקדע שלך*
    לפתע אתה רואה את אנג'ל מגיע מאחור בריצה אם סקווירטל

מייק

"קינג!" הוא אומר בקול עבה וגבוהה, הוא חובט באדמה וגורם לך ליפול, לא נראה שהוא מתכוון לתת לך לעבור, במיוחד לא עם נידורן

אנג'ל

אתה רץ ומועד, ונופל לתוך שיח, דיוויס מתרחק ואתה נשאר שם עד שנידוקינג חוזר למקום שלו, לאחר מכן אתה רץ ומוצא את סקווירטל בפנייה, לוקח אותו וממשיך לרוץ ישר עד שהעצים נעשים ממש צפופים ואתה רואה את דיוויס ליד ארבעה תולעים מוזרות()

12. Kibō no chi
    Originally posted by ~nitay~@Oct 7 2009, 11:03 PM
    דיוויס

"קטרפי, פוקימון התולעת, קטרפי הוא אחד הפוקמונים החלשים ביותר שיש, אם הלא החלש מבניהם, לקטרפי אין מתקפות פיזיות חזקות ומתקפות מיוחדות אין לו בכלל, הדבר היחיד שהוא מתמחה בו בצורה זאת הוא יריית חוט וקשירתו, שכן חוטו של קטרפי הוא החזק ביותר בטבע." אומר לך הפוקדע בקולו הרובוטי *קטרפי(10) נוסף לפוקדע שלך*
    לפתע אתה רואה את אנג'ל מגיע מאחור בריצה אם סקווירטל
    "היי אנג'ל" אגיד ואניח את צ'ארמנדר, ואלחץ על הכפתור שבודק את המתקפות שיש לצ'ארמנדר.

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    מייק

"קינג!" הוא אומר בקול עבה וגבוהה, הוא חובט באדמה וגורם לך ליפול, לא נראה שהוא מתכוון לתת לך לעבור, במיוחד לא עם נידורן
    "אוי לא.." אני אומר.
    "נידוקינג, יש איזו דרך שנוכל להסדיר את זה, ושנוכל לעבור?" אני שואל את נידוקינג.
    בברכה, דור.

14. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    אנג'ל

אתה רץ ומועד, ונופל לתוך שיח, דיוויס מתרחק ואתה נשאר שם עד שנידוקינג חוזר למקום שלו, לאחר מכן אתה רץ ומוצא את סקווירטל בפנייה, לוקח אותו וממשיך לרוץ ישר עד שהעצים נעשים ממש צפופים ואתה רואה את דיוויס ליד ארבעה תולעים מוזרות()
    'כדאי שאני אסרוק אותם ' אחשוב לעצמי ואסרוק את הפוקימונים בזמן שהתקרב למקום.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

15. מורחקים
    דיוויס ואנג'ל

דיוויס מברך את אנג'ל לשלום אבל הוא מצדו עסוק בלסרוק את הפוקמונים, דיוויס מחטט קצת באפשרויות של הפוקדע ומוצא את כפתור המתקפות

לאנג'ל יוצא:"קטרפי, פוקימון התולעת, קטרפי הוא אחד הפוקמונים החלשים ביותר שיש, אם הלא החלש מבניהם, לקטרפי אין מתקפות פיזיות חזקות ומתקפות מיוחדות אין לו בכלל, הדבר היחיד שהוא מתמחה בו בצורה זאת הוא יריית חוט וקשירתו, שכן חוטו של קטרפי הוא החזק ביותר בטבע." אומר לך הפוקדע בקולו הרובוטי *קטרפי(10) נוסף לפוקדע שלך*

ולדיוויס:"מתקפותיו של צ'ארמנדר הן: שריטה, נהמה וגחלת

מייק

מי זה "נוכל"?

נידורן אומר שהוא לא רוצה לבוא איתך אחי, ואם הוא לא נתן לך עד עכשיו למה שפתאום הוא ישנה את דעתו
    ---------------
    "קינג" הוא אומר בזילזול ומרים את זנבו למחוץ אותך כשלפתע נידורן עוצר אותו, הוא אומר לו משהו ונידוקינג חוזר למקומו

עמוד 10 מתוך 16 ראשוןראשון ... 89101112 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •