Pokemon GO
עמוד 13 מתוך 16 ראשוןראשון ... 31112131415 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 181 עד 195 מתוך 231
  1. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    Originally posted by ~nitay~@Oct 8 2009, 02:53 AM
    אנג'ל ודיוויס

אתה מסתובבים בעיר ומוצאים כמה בתי מגורים קטנים שדומים מאוד אחד לשני ושני חנויות גדולות, אחת עם גג אדום והשנייה עם גג כחול, לפתע מגיעה אליכם שוטרת על אופנוע "יש בעיה?" היא שואלת אתכן
    "את יודעת אולי איפה הוא נמצא ?"הוסיף אחריי שדיוויס יסיים .
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~nitay~@Oct 8 2009, 02:53 AM
    ניב

אתה סורק אותו והפוקדע אומר "גסטלי, פוקימון הרוח, מסביב לפרצופו של גסטלי יש גז משונה שככל הנראה גורם לו לעוף, גסטלי נהנה להפחיד אנשים וליצור אשליות שמתעתעות בראשם, פוקימון זה נתעב מאוד בגלל נתיתו להיות מרושע ואכזרי" גומר הפוקדע, אתה עולה למעלה ואוסף את כל החתיכות

מה עכשיו?
    אני חושב לעצמי 'מעניין אם חיבור מחדש של החתיכות בצורה שבה הן היו מקודם יוכל לעזור לי. כדי לנסות' ומנסה לחבר את החתיכות כדי ליצור מחדש את הכדור

3. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    אנג'ל ודיוויס

"מה?!" היא אומרת בהפתעה כשהיא רואה שאתם רציניים "אל תלכו לשם! הפרופסור הוא פושע!" היא צועקת ואז נוסעות משם עם האופנוע במהירות

ניב

אחרי כמה דקות אתה מצליח להעמיד אותן אחת על השניה, אבל לא קורה כלום, הכדור עכשיו יותר דומה לפאזל

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~nitay~@Oct 8 2009, 06:21 PM
    ניב

אחרי כמה דקות אתה מצליח להעמיד אותן אחת על השניה, אבל לא קורה כלום, הכדור עכשיו יותר דומה לפאזל
    אני מנסה לקחת את הכדור כשהוא בצורה שלו בזהירות וכשאני מול גסטלי אני מנסה ללחוץ על הכפתור שבמרכז בתקווה שזה ילכוד אותו

5. Kibō no chi
    Originally posted by ~nitay~@Oct 8 2009, 06:21 PM
    אנג'ל ודיוויס

"מה?!" היא אומרת בהפתעה כשהיא רואה שאתם רציניים "אל תלכו לשם! הפרופסור הוא פושע!" היא צועקת ואז נוסעות משם עם האופנוע במהירות
    "פושע פושע אבל היא לא עוצרת אותו הא? זה מראה כמה השמטרה מפגרת" אגיד לאנג'ל ואמשיך להסתובב בעיר בחיפוש אחרי המעבדה.

Spoiler ספוילר

6. אמאש'ך פלאפי ):
    Originally posted by איש האבטיח@Oct 8 2009, 06:26 PM
    אנג'ל ודיוויס

"ואז עוד מתפלאים למה יש כל כך הרבה פשע בעולם "אומר לדיוויס ואחפש איתו את המעבדה .

7. מורחקים
    ניב

אתה מרים את כל החתיכוצת בזהירות ויורד למטה, אין כבר ושם זכר לאימך או לגסטלי, אתה מחפש בכל הבית כשלפתע הוא מופיע מולך, אתה לוחץ על הכפתור אבל החתיכה פשוט נופלת פניסה וכל החלקים מתפרקים, גסטלי צוחק למראך ואתה מתעצבן מאוד

אנג'ל ודיוויס

אתם מדברים קצת על המשטרה ומתחילים להסתובב בעיר, אתם שוב רואים את המבנה עם הגג האדום והמבנה עם הגג הכחול ועוד המון בתים שדומים בדיוק אחד לשני כשלפתע אתם רואים שלט ובו כתוב "לכו מכאן אם אינכם רוצים במותכם" בחומר שנראה כמו דם

8. Kibō no chi
    Originally posted by ~nitay~@Oct 9 2009, 02:37 PM

אנג'ל ודיוויס

אתם מדברים קצת על המשטרה ומתחילים להסתובב בעיר, אתם שוב רואים את המבנה עם הגג האדום והמבנה עם הגג הכחול ועוד המון בתים שדומים בדיוק אחד לשני כשלפתע אתם רואים שלט ובו כתוב "לכו מכאן אם אינכם רוצים במותכם" בחומר שנראה כמו דם
    "פושע הא? טוב, אז מצאנו את הפרופסור" אגיד ואתחיל ללכת לכיוון השלט הזה, ואדפוק על הדלת של הבית שהשלט נמצא לידו.

Spoiler ספוילר

9. אמאש'ך פלאפי ):
    אנג'ל ודיוויס

"יש לי הרגשה שאם הוא רשם את זה אז הוא גם לא יפתח לנו כדאי שניכנס פנימה"אומר ואנסה לפתוח את הדלת .

10. משתמש מנוסה
    ניב

אתה מרים את כל החתיכוצת בזהירות ויורד למטה, אין כבר ושם זכר לאימך או לגסטלי, אתה מחפש בכל הבית כשלפתע הוא מופיע מולך, אתה לוחץ על הכפתור אבל החתיכה פשוט נופלת פניסה וכל החלקים מתפרקים, גסטלי צוחק למראך ואתה מתעצבן מאוד
    יש לי עוד כדורים?

11. Professional Design
    שם משתמש:Steve
    שם דמות:סטיב פוקס
    פוקימון התחלתי:פוליווג
    ספרייט:
    רקע : סטיב פוקס הוא בן למשפחה שלא אוהבת פוקימונים , אביו אהב מאוד פוקימונים אך הוא מת במהלך מסע פוקימונים , סטיב היה מאוד עצוב שאביו האדם היחיד שיכל לדבר איתו על פוקימונים ולגדל איתו את הפוקימונים שלו - מת
    והוא היה כמו חבר בשביל סטיב , וקבוצה חשאית של מאמני פוקימונים פשוט השמידה אותו
    סטיב היה נחוש למצוא את הקבוצה ולהשמיד אותה ו"על הדרך" גם להשיג 8 תגי מכון ולתפוס פוקימונים אהובים עליו ולגדלם כמובן
    אך אימו לא הסכימה לו לצאת למסע זה , ולכן עזב את הבית ועכשיו
    הוא גר בביקתת עץ שביער הסמוך למעבדת הפרופסור .

אופי: חברותי , עקשן , בדר"כ לבד , יצירתי , פסימי , קר רוח , רציני
    הערות\בקשות: X

12. מורחקים
    אנג'ל ודיוויס

אתה הולכים אל הדלת ופותחים אותה, היא נפתחת בקלות ולפניכם מתגלה בית חשוך מאוד, למרות שצהריים בחוץ דרך החלונות נראה כאילו לילה, לפתע הדלת נסגרת מאחוריכם ואתם שומעים רעש נעילה, שניכם קופצים במקומכם בפחד כשזוג עיניים ענקיות סגולות ומרושעות למראה מופיע, אתם שומעים צחוק גדול ורחב שגורם לכם לשקשק במקום כשלפתע האור נדלק ומול עיניכן אתם רואים יצור סגול ומעופף עם ידיים שלא מחוברות לגופו() ואיש זקן()

ניב

לא
    ---------
    אתה זורק כמה חתיכות ביחד ולהפתעתך גסטלי נלכד! אבל לא לגמרי, אתה רואה חצי ממנו על חתיכה אחת והחצי השני לא נראה "גס!!!!" הוא צועק בזעם

סטיב- הפוקמונים גולו לפני שנים ספורות בלבד, ורק השנה הפרופסור החל לתת פוקמונים, ואתה חייב לגור בפאלט

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~nitay~@Oct 10 2009, 08:30 PM
    ניב

לא
    ---------
    אתה זורק כמה חתיכות ביחד ולהפתעתך גסטלי נלכד! אבל לא לגמרי, אתה רואה חצי ממנו על חתיכה אחת והחצי השני לא נראה "גס!!!!" הוא צועק בזעם
    אני מרים את כל החתיכות, וכשאני רואה אותו אני זורק עליו את החתיכות שהוא ל נלכד בהן, עד שאני אצליח ללכוד אותו לגמרי, ואז אני לוקח את כל החתיכות ומרכיב מחדש את הכדור

14. Professional Design
    אנג'ל ודיוויס

אתה הולכים אל הדלת ופותחים אותה, היא נפתחת בקלות ולפניכם מתגלה בית חשוך מאוד, למרות שצהריים בחוץ דרך החלונות נראה כאילו לילה, לפתע הדלת נסגרת מאחוריכם ואתם שומעים רעש נעילה, שניכם קופצים במקומכם בפחד כשזוג עיניים ענקיות סגולות ומרושעות למראה מופיע, אתם שומעים צחוק גדול ורחב שגורם לכם לשקשק במקום כשלפתע האור נדלק ומול עיניכן אתם רואים יצור סגול ומעופף עם ידיים שלא מחוברות לגופו() ואיש זקן()

ניב

לא
    ---------

סטיב- הפוקמונים גולו לפני שנים ספורות בלבד, ורק השנה הפרופסור החל לתת פוקמונים, ואתה חייב לגור בפאלט
    לא אמרתי מתי הם הרגו אותו והלדעתי מעבדת הפרופסור היא בעיר פאלט
    הביקתה שלי מאחוריה
    אם לא באלך לקבל אותי אל תתווכח רק תגיד - לא התקבל , וזהו

15. אמאש'ך פלאפי ):
    אנג'ל ודיוויס

"זה זה זה פוקימון ?"אומר בקול מפוחד ואנסה לסרוק אותו .
    "אתה אתה הוא פרופסור אוק נכון ?"אומר בזמן שאני משקשק מפחד .

עמוד 13 מתוך 16 ראשוןראשון ... 31112131415 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •