Pokemon GO
עמוד 14 מתוך 16 ראשוןראשון ... 41213141516 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 196 עד 210 מתוך 231
  1. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    סטיב- אני אומר לך מה לתקן, מעבדת הפרופסור לא בפאלט ואתה כן, והפרופסור התחיל לתת פוקמונים בדיוק בזמן הזה, רק עכשיו התחילו לצאת למסעות

ד"א:צטט רק את החלק שלך

ניב

החתיכות לא עושות כלום, גסטלי צוחק למראה אי הצלחתך ומנסה להשתחרר, אבל ללא שום הצלחה

אנג'ל

"כן, כמובן שאני הפרופסור" הוא אומר ובוחן אותך "ומי אתה אם יורשה לי לשאול?" הוא שואל בקול מפחיד, נוכחות היצור עדיין מפחידה אותך

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~nitay~@Oct 10 2009, 09:06 PM
    ניב

החתיכות לא עושות כלום, גסטלי צוחק למראה אי הצלחתך ומנסה להשתחרר, אבל ללא שום הצלחה
    אני חושב לעצמי 'כדאי שאני אקח אותו ככה' ותופס את כל החתיכות.
    אני מחפש את אמא שלי (אחרי הכל לא מצאתי אותה) כשאני מוצא אותה שואל אותה "את יודעת מה הדרך לעיר פטלבורג?"

3. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    Originally posted by ~nitay~@Oct 10 2009, 09:06 PM
    אנג'ל

"כן, כמובן שאני הפרופסור" הוא אומר ובוחן אותך "ומי אתה אם יורשה לי לשאול?" הוא שואל בקול מפחיד, נוכחות היצור עדיין מפחידה אותך
    אמרתי שאני אסרוק אותו ...
    -----
    "לי קוראים אנג'ל ולו קוראים דיוויס" אני אומר ומצביע על דיוויס .
    "אתה נתת לנו את הפוקימונים סקווירטל וצארמנדר בתור ההתחלתיים ביקשת ממנו לבוא לקבל תידרוך על הפוקימונים "הוסיף בזמן שאני מנסה לא להסתכל על הפוקימון .
    "אתה בבקשה יכול להחזיר אותו לפוכדור שלו אם יש לו בכלל "אומר ואחכה לתשובה .
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

4. Professional Design
    שם משתמש:Steve
    שם דמות:סטיב פוקס
    פוקימון התחלתי:פוליווג
    ספרייט:
    רקע : סטיב פוקס הוא ילד די בודד , אין לו כל כך חברים וכששמע שיכול לקבל פוקימון , שיכול להיות כמו חבר בשבילו , חבר שמעולם לא היה לו
    הוא שמח נורא וביקש מאימו רשות לצאת למסע הפוקימונים אמא שלו לא הסכימה לו כי היא לא מכירה את הפוקימונים ולא יודעת מה יכול ליקרות לו בטבע , אז הם רבו וכרגיל מריבה כזאת מתחילה בצעקות ששני הצדדים לא מסכימים אחד עם השני , לבסוף סטיב לא הקשיב לאימו והלך לגור עם סבו שגר כמו רחובות ליד , גם בעיר פאלט ..והוא רוצה לצאת למסע הזה ולהכיר את עולם הפוקימונים

אופי: חברותי , עקשן , בדר"כ לבד , יצירתי , פסימי , קר רוח , רציני
    הערות\בקשות: X

5. מורחקים
    ניב

אתה אוסף את חתיכות הפוכדור ויורד למטבח, אתה מגלה שם את אימך הרועדת והיא מנידה בראשה כשאתה שואל אותה לגבי פטלבורג

אנג'ל

"אה, חשבתי שאתה עוד מרגל של המשטרה" הוא אומר וצוחק ואז מוסיף בעוקצנות "הם שולחים מרגלים אליי כדי שיוכלו לנסח נגדי כתב אישום, אבל לא! הם לא יצליחו!" הוא אומר בקול שכבר מתחיל להישמע לך מטורף
    "אז חברי הקטן מפחיד אותך?" הוא אומר ומחזיר אותו לפוכדור ואז מוסיף "באתם לקבל תדרוך?"

סטיב-רשום. התחלה בעמוד השני

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~nitay~@Oct 10 2009, 09:40 PM
    ניב

אתה אוסף את חתיכות הפוכדור ויורד למטבח, אתה מגלה שם את אימך הרועדת והיא מנידה בראשה כשאתה שואל אותה לגבי פטלבורג
    "טוב, אז מה אני עושה? אל תדאגי, הרוח הזאת לא תעשה עוד צרות, אבל אני חייב להגיע לפטלבורג. זה פוקימון, ואני מאמין שהפרופסור ידע מה לעשות. טוב, אז אני יוצא"
    אני אצא מהבית ואשאל אנשים אם הם יודעים איך מגיעים לפטלבורג

7. Professional Design
    Originally posted by ~nitay~@Sep 29 2009, 07:14 PM

התחלה לרשומים:
    אתם מחכים על דשא ביתכם, מסתכלים על תיבת הדואר ולא מורידים ממנה את עיניכם לשניה 'הדוור מאחר' כולכם חושבים בעצב, השעות עוברות ועוברות שכבר מתחיל להחשיך, אתם שמים לב שהשעה היא כבר 9 בלילה ואתם חוזרים אל דלת ביתכם כשלפתע אתם שומעים את הדוור על אופניו "מצטער על האיחור, הייתה היום כמות חבילות לא רגילה" הוא אומר ומגיש לכם חבילה גדולה שעליה מונח פתק בו רשומה כתובתכם וכתובת השולח, בדיוק הכתובת שלה חיכיתם, אתם הופכים את החבילה בידיכם ומגלים פתק קטן "הפוקימון שלך, נהג בו בחוכמה, ממני, פרופסור אוק"

מה תעשו?
    אני פותח את החבילה במהירות , אני רואה שם פוקדור (אני חושב)
    אני זורק את הפוקדור בציפיה שזהו פוליווג
    הזוהר הלבן שיוצא מהפוקדר , כל כך ריגש אותי , זאת הפעם הראשונה שבה אני רואה דבר כל כך יפה , מיוחד ושונה , הזוהר הלבן מתחיל לקבל צורה
    מעניין מי זה יהיה

8. מורחקים
    סטיב

תגיב מחדש, אתה לא מחליט מה קורה

ניב

אתה יוצא החוצה אבל כל האנשים כבר בתוך הבתים, השעה היא כבר אחרי צהריים ואין אף אחד בחוץ

9. Professional Design
    Originally posted by ~nitay~@Oct 10 2009, 09:54 PM
    סטיב

תגיב מחדש, אתה לא מחליט מה קורה

"הפוקימון שלך , תשמור עליו " ?
    מענייין ...
    אני מסתכל על החבילה בסקרנות
    "לפתוח ? או לא לפתוח ?"
    מנער את החבילה לשמוע את צליל החפץ שנימצא בפנים
    "טוב אני עכשיו פותח את החיייבלההההההה נייייחא D:"
    קורע עם השיניים את העטיפה , לועס קצת את העטיפה ויורק אותה לחצר של השכנים T.T

"אז..מה יש לנו כאן ?"

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~nitay~@Oct 10 2009, 09:54 PM
    ניב

אתה יוצא החוצה אבל כל האנשים כבר בתוך הבתים, השעה היא כבר אחרי צהריים ואין אף אחד בחוץ
    אני מחפש איזה שלט שאומר איפה העיר פטלבורג, ואם אני לא מוצא אני מחפש שביל גדול והולך בו

11. אמאש'ך פלאפי ):
    Originally posted by ~nitay~@Oct 10 2009, 09:40 PM
    אנג'ל

"אה, חשבתי שאתה עוד מרגל של המשטרה" הוא אומר וצוחק ואז מוסיף בעוקצנות "הם שולחים מרגלים אליי כדי שיוכלו לנסח נגדי כתב אישום, אבל לא! הם לא יצליחו!" הוא אומר בקול שכבר מתחיל להישמע לך מטורף
    "אז חברי הקטן מפחיד אותך?" הוא אומר ומחזיר אותו לפוכדור ואז מוסיף "באתם לקבל תדרוך?"
    אמרתי שאני סורק אותו קודם ><
    ---------
    "כן באנו לקבל תידרוך "אומר והוציא את סקווירטל .
    ---
    חסמת אותי :@?

12. Kibō no chi
    Originally posted by ~nitay~@Oct 10 2009, 08:30 PM
    אנג&#39;ל ודיוויס

אתה הולכים אל הדלת ופותחים אותה, היא נפתחת בקלות ולפניכם מתגלה בית חשוך מאוד, למרות שצהריים בחוץ דרך החלונות נראה כאילו לילה, לפתע הדלת נסגרת מאחוריכם ואתם שומעים רעש נעילה, שניכם קופצים במקומכם בפחד כשזוג עיניים ענקיות סגולות ומרושעות למראה מופיע, אתם שומעים צחוק גדול ורחב שגורם לכם לשקשק במקום כשלפתע האור נדלק ומול עיניכן אתם רואים יצור סגול ומעופף עם ידיים שלא מחוברות לגופו() ואיש זקן()
    "זה פוקימון?" אחשוב לעצמי ואכוון את הפוקידע עליו ואנסה לסרוק אותו, ולאחר מכן אפנה אל הזקן ואשאל אותו "פרופסור אוק, נכון?"

Spoiler ספוילר

13. מורחקים
    סטיב

היית צריך לציין באופי שאתה גם פסיכופת XD
    -----------------
    אתה פותח את החבילה ומגלה בתוכה: כדור הגדול במעט מכדור טניס בצבע לבן בחציו ובצבע אדום בחציו השני שמופרדים על ידי פס לבן שבאמצעו יש כפתור, ליד הכדור יש מכשיר הדומה לגמבוי במעט, הוא מכשיר אדום נפתח שבתחתיתו יש כמה כפתורים לבנים ובחלקו העליון ישנו מסך
    &#39;זה הכל?&#39; אתה חושב באכזבה ומחפש פוקימון, אבל אין שם, לפתע אתה מבחין בחוברת שכתוב עליה באותיות גדולה "לקרוא לפני השימוש&#33;" ואתה פותח אותה, בתוכה מוסבר שהכדור הוא בעצם פוכדור ובתוכו מתאכסן הפוקימון, לחיצה על הכפתור תשחרר את הפוקימון ולחיצה נוספת תחזירו, מוסבר שם שפוכדורים ריקים יכולים ללכוד פוקימון אם הוא חלש או רוצה להיכנס לכדור מסיבה כלשהי.
    כמו כן, מוסבר שם על הפוקדע שלו יש חיישן שמזהה פוקמונים, אתה מסתכל שוב על הפוקדע ובחלקו העליון אתה אכן רואה חיישן, מוסבר שהכפתור העליון יסרוק את הפוקימון ויכניס את המידע לפוקדע, ושאם שאר הכפתורים תוכל להשתמש בפונקציות שונות כגון: איתור איזוריי הרבייה של הפוקימון, בדיקת מתקפותיו, ואיסוף מידע על סוגו ועל סוגים שחזקים&#092;חלשים עליו.

ניב

אתה הולך בשביל הראשי של העיר ויוצא ממנה, אתה הולך בערך חצי שעה, ממשיך לשמוע את גסטלי נאבק לצאת מחתיכת הפוכדור כשאתה מגיע לצומת, ישנן שלושה דרכים, זאת שאתה בא ממנה, ימינה, ושמאלה

אנג&#39;ל ודיוויס

דיוויס:המשכתי לאנג&#39;ל בלעדיך, תתעדכן בתגובות האחרונות שלו ותמשיך מאיפה שהוא
    ------------------
    אנג&#39;ל מוציא את סקווירטל והפרופסור נותן בו מבט, סקווירטל בורח מיד אל ידי אנג&#39;ל ומתחיל לבכות "תרצה שאעשה עליו בדיקות לבדיק עוד מידע?" הוא שואל אותך וסקווירטל מתחפר לתוך החולצה שלך, נראה שהפרופסור גורם לו לפחד רב
    "מה איתך?" הוא שואל ומצביע על דיוויס

14. אמאש'ך פלאפי ):
    Originally posted by ~nitay~@Oct 13 2009, 04:08 PM
    אנג&#39;ל ודיוויס

------------------
    אנג&#39;ל מוציא את סקווירטל והפרופסור נותן בו מבט, סקווירטל בורח מיד אל ידי אנג&#39;ל ומתחיל לבכות "תרצה שאעשה עליו בדיקות לבדיק עוד מידע?" הוא שואל אותך וסקווירטל מתחפר לתוך החולצה שלך, נראה שהפרופסור גורם לו לפחד רב
    "לא אני לא רוצה שתעשה עליו בדיקות אני רק רוצה שתדריך אותי על הפוקימונים זה עסק דיי חדש בשבילי"אומר ואלטף את סקווירטל .

15. Kibō no chi
    Originally posted by ~nitay~@Oct 13 2009, 04:08 PM

אנג&#39;ל ודיוויס

------------------
    "מה איתי? אתה הזמנת אותי" אגיד ואסתכל עליו.
    "אני צריך תידרוך על הצ&#39;ארמנדר. ויש דרך לכלוא עוד פוקימונים בכדורי טניסהאלה? כי הבאתי איתי איזה קאטרפיפי אחד שנלחמתי נגדו עם צ&#39;ארמנדר" אגיד ואושיט את הזחל הירוק.

Spoiler ספוילר

עמוד 14 מתוך 16 ראשוןראשון ... 41213141516 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •