ערכתי >>
ערכתי >>
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
טומר-רשום.
ירין-הפוקמונים הופיעו בכל מקום, לא סתם במקום מסוים ונשארו שם תמיד, כמו כן, הם בני אותו מין, למה שילחמו?!
עזוב, לא הבנתה את הרעיון של המשחק, אל תנסה להירשם עד ע"מ 50 מחדש.
התחלה לרשומים:
אתם מחכים על דשא ביתכם, מסתכלים על תיבת הדואר ולא מורידים ממנה את עיניכם לשניה 'הדוור מאחר' כולכם חושבים בעצב, השעות עוברות ועוברות שכבר מתחיל להחשיך, אתם שמים לב שהשעה היא כבר 9 בלילה ואתם חוזרים אל דלת ביתכם כשלפתע אתם שומעים את הדוור על אופניו "מצטער על האיחור, הייתה היום כמות חבילות לא רגילה" הוא אומר ומגיש לכם חבילה גדולה שעליה מונח פתק בו רשומה כתובתכם וכתובת השולח, בדיוק הכתובת שלה חיכיתם, אתם הופכים את החבילה בידיכם ומגלים פתק קטן "הפוקימון שלך, נהג בו בחוכמה, ממני, פרופסור אוק"
מה תעשו?
"יש!!!" אצרח ואקפץ על החבילה, הכנס אל הבית בעודי מאושר ומרגיש את הפרפרים בבטן, אניח את החבילה על השולחן ואפתח את החבילה, ואבדוק איך קילבתי פוקימון בחבילה כזאת קטנה.Originally posted by ~nitay~@Sep 29 2009, 08:18 PM
התחלה לרשומים:
אתם מחכים על דשא ביתכם, מסתכלים על תיבת הדואר ולא מורידים ממנה את עיניכם לשניה 'הדוור מאחר' כולכם חושבים בעצב, השעות עוברות ועוברות שכבר מתחיל להחשיך, אתם שמים לב שהשעה היא כבר 9 בלילה ואתם חוזרים אל דלת ביתכם כשלפתע אתם שומעים את הדוור על אופניו "מצטער על האיחור, הייתה היום כמות חבילות לא רגילה" הוא אומר ומגיש לכם חבילה גדולה שעליה מונח פתק בו רשומה כתובתכם וכתובת השולח, בדיוק הכתובת שלה חיכיתם, אתם הופכים את החבילה בידיכם ומגלים פתק קטן "הפוקימון שלך, נהג בו בחוכמה, ממני, פרופסור אוק"
מה תעשו?
ספוילר
אתה נכנס לביתך בשמחה ומגלה את אביך מול הדלת, יושב על כסא, נראה שהוא היה שם יותר זמן ממה שהייתי בחוץOriginally posted by איש האבטיח@Sep 29 2009, 08:33 PM
"יש!!!" אצרח ואקפץ על החבילה, הכנס אל הבית בעודי מאושר ומרגיש את הפרפרים בבטן, אניח את החבילה על השולחן ואפתח את החבילה, ואבדוק איך קילבתי פוקימון בחבילה כזאת קטנה.
"אתה לא נכנס עכשיו" הוא אומר לך בקרירות "צא והשלם את משימתך!"
"אבל עכשיו לילה, אני לא יכול לצאת בלילה!" אני רוטן בו ומסתכל עליו ברצינות.Originally posted by ~nitay~@Sep 29 2009, 08:35 PM
אתה נכנס לביתך בשמחה ומגלה את אביך מול הדלת, יושב על כסא, נראה שהוא היה שם יותר זמן ממה שהייתי בחוץ
"אתה לא נכנס עכשיו" הוא אומר לך בקרירות "צא והשלם את משימתך!"
"מחר בבוקר אצא למשימה, איך אתה יכול לשלוח נער בן 14 לטייל בשעה כזאת?"
ספוילר
"אני יכול ועוד איך!" הוא אומר ובא לבעוט עם נעלו בדלת ולסגור אותה עליךOriginally posted by איש האבטיח@Sep 29 2009, 08:38 PM
"אבל עכשיו לילה, אני לא יכול לצאת בלילה!" אני רוטן בו ומסתכל עליו ברצינות.
"מחר בבוקר אצא למשימה, איך אתה יכול לשלוח נער בן 14 לטייל בשעה כזאת?"
"תפסיק את זה!" צורחת עליו אימך "הוא אמר לך שהוא יצא בבוקר, זה יעשה הבדל כלשהו?!" היא מוסיפה בקול שמפחיד אפילו אותך
"בסדר בסדר" מוסיף אביך בכעס ויוצא החוצה, אימך מכינה לך ארוחת ערב ואתה עולה לחדרך, כנראה בפעם האחרונה ומתארגם לשינה
מה תעשה?
"אוף, יש לי חרא של אבא... הוא שונא אותי" אמלמל לעצמי ואפתח את החבילה.Originally posted by ~nitay~@Sep 29 2009, 08:44 PM
"אני יכול ועוד איך!" הוא אומר ובא לבעוט עם נעלו בדלת ולסגור אותה עליך
"תפסיק את זה!" צורחת עליו אימך "הוא אמר לך שהוא יצא בבוקר, זה יעשה הבדל כלשהו?!" היא מוסיפה בקול שמפחיד אפילו אותך
"בסדר בסדר" מוסיף אביך בכעס ויוצא החוצה, אימך מכינה לך ארוחת ערב ואתה עולה לחדרך, כנראה בפעם האחרונה ומתארגם לשינה
מה תעשה?
ספוילר
דיוויסOriginally posted by איש האבטיח@Sep 29 2009, 08:51 PM
"אוף, יש לי חרא של אבא... הוא שונא אותי" אמלמל לעצמי ואפתח את החבילה.
אתה פותח את החבילה ומגלה בתוכה: כדור הגדול במעט מכדור טניס בצבע לבן בחציו ובצבע אדום בחציו השני שמופרדים על ידי פס לבן שבאמצעו יש כפתור, ליד הכדור יש מכשיר הדומה לגמבוי במעט, הוא מכשיר אדום נפתח שבתחתיתו יש כמה כפתורים לבנים ובחלקו העליון ישנו מסך
'זה הכל?' אתה חושב באכזבה ומחפש פוקימון, אבל אין שם, לפתע אתה מבחין בחוברת שכתוב עליה באותיות גדולה "לקרוא לפני השימוש!" ואתה פותח אותה, בתוכה מוסבר שהכדור הוא בעצם פוכדור ובתוכו מתאכסן הפוקימון, לחיצה על הכפתור תשחרר את הפוקימון ולחיצה נוספת תחזירו, מוסבר שם שפוכדורים ריקים יכולים ללכוד פוקימון אם הוא חלש או רוצה להיכנס לכדור מסיבה כלשהי.
כמו כן, מוסבר שם על הפוקדע שלו יש חיישן שמזהה פוקמונים, אתה מסתכל שוב על הפוקדע ובחלקו העליון אתה אכן רואה חיישן, מוסבר שהכפתור העליון יסרוק את הפוקימון ויכניס את המידע לפוקדע, ושאם שאר הכפתורים תוכל להשתמש בפונקציות שונות כגון: איתור איזוריי הרבייה של הפוקימון, בדיקת מתקפותיו, ואיסוף מידע על סוגו ועל סוגים שחזקים\חלשים עליו.
גמרת לקרוא, מה תעשה?
שם משתמש:אספיאון-הפוקימון השווה ביותר!
שם דמות:ג'ון פורטרי
פוקימון התחלתי:פוליוואג
ספרייט:
רקע:ג'ון נולד למשפחה עשירה,אך ברח מהבית בגיל 5.הוא ברח אל דודו,שגר בעיר פאלט,שהחביא אותו מהוריו עד גיל 8.
בגיל 8 הוריו של ג'ון עזבו לעיר פיוטר,ומשם עזבו את המחוז.בגיל 11 הוא ישב על הדשא ליד הבית של דודו,אך הוא ראה מין ציפור אדומה בשמיים.היא הייתה גדולה ויפה,והיא נראתה כמו להבה מעופפת.לאחר מכן הוא ראה גם תולעים ירוקות ומוזרות,הן היו שונות מהתולעים הרגילות.לאחר שהבין שאלו פוקימונים,הרגיש בתוכו צורך לחקור ולגלות את הפוקימונים.
אופי:רגיש,שקט,רעב די הרבה.
הערות\בקשות:אין
"מגניב!!!" אצרח ואלחץ על הכפתור, משתוקק לראות את הפוקימון שקיבלתי.Originally posted by ~nitay~@Sep 29 2009, 09:03 PM
דיוויס
אתה פותח את החבילה ומגלה בתוכה: כדור הגדול במעט מכדור טניס בצבע לבן בחציו ובצבע אדום בחציו השני שמופרדים על ידי פס לבן שבאמצעו יש כפתור, ליד הכדור יש מכשיר הדומה לגמבוי במעט, הוא מכשיר אדום נפתח שבתחתיתו יש כמה כפתורים לבנים ובחלקו העליון ישנו מסך
'זה הכל?' אתה חושב באכזבה ומחפש פוקימון, אבל אין שם, לפתע אתה מבחין בחוברת שכתוב עליה באותיות גדולה "לקרוא לפני השימוש!" ואתה פותח אותה, בתוכה מוסבר שהכדור הוא בעצם פוכדור ובתוכו מתאכסן הפוקימון, לחיצה על הכפתור תשחרר את הפוקימון ולחיצה נוספת תחזירו, מוסבר שם שפוכדורים ריקים יכולים ללכוד פוקימון אם הוא חלש או רוצה להיכנס לכדור מסיבה כלשהי.
כמו כן, מוסבר שם על הפוקדע שלו יש חיישן שמזהה פוקמונים, אתה מסתכל שוב על הפוקדע ובחלקו העליון אתה אכן רואה חיישן, מוסבר שהכפתור העליון יסרוק את הפוקימון ויכניס את המידע לפוקדע, ושאם שאר הכפתורים תוכל להשתמש בפונקציות שונות כגון: איתור איזוריי הרבייה של הפוקימון, בדיקת מתקפותיו, ואיסוף מידע על סוגו ועל סוגים שחזקים\חלשים עליו.
גמרת לקרוא, מה תעשה?
ספוילר
אני אוותר לך על הקטע של הואו, אבל תוסיף שאתה מפאלט וכו'Originally posted by אספיאון-הפוקימון השווה ביותר!@Sep 29 2009, 09:25 PM
שם משתמש:אספיאון-הפוקימון השווה ביותר!
שם דמות:ג'ון פורטרי
פוקימון התחלתי:פוליוואג
ספרייט:
רקע:ג'ון נולד למשפחה עשירה,אך ברח מהבית בגיל 5.הוא ברח אל דודו,שהחביא אותו מהוריו עד גיל 8.
בגיל 8 הוריו של ג'ון עזבו לעיר פיוטר,ומשם עזבו את המחוז.בגיל 11 הוא ישב על הדשא ליד הבית של דודו,אך הוא ראה מין ציפור אדומה בשמיים.היא הייתה גדולה ויפה,והיא נראתה כמו להבה מעופפת.לאחר מכן הוא ראה גם תולעים ירוקות ומוזרות,הן היו שונות מהתולעים הרגילות.לאחר שהבין שאלו פוקימונים,הרגיש בתוכו צורך לחקור ולגלות את הפוקימונים.
אופי:רגיש,שקט,רעב די הרבה.
הערות\בקשות:אין
דיוויס
אתה לוחץ על הכפתור ומתוכו יוצא יצור אדום, דמוי דינוזאור קטן עם להבה על זנבו ()
"צ'אררר" הוא אומר בפחד ומסתכל סביבו וכשהוא מבחין בך הוא בורח מיד ומתחבר מתחת לארונך, נראה שעברו עליו דברים קשים, החיישן של הפוקדע שלך מתחיל להבהב באור אדום כשלפתע אתה שומע קול רובוטי מתוך הפוקדע "נוכחות פוקמון לא מזוהה בסביבה, אנא בצע סריקה" הוא אומר והצ'ארמנדר מתחפר מתחת לארונך עוד יותר למשמע הקול
אמרת שזה צ'ארמנדר, תגובה רעה! :angry:Originally posted by ~nitay~@Sep 29 2009, 09:41 PM
אני אוותר לך על הקטע של הואו, אבל תוסיף שאתה מפאלט וכו'
דיוויס
אתה לוחץ על הכפתור ומתוכו יוצא יצור אדום, דמוי דינוזאור קטן עם להבה על זנבו ()
"צ'אררר" הוא אומר בפחד ומסתכל סביבו וכשהוא מבחין בך הוא בורח מיד ומתחבר מתחת לארונך, נראה שעברו עליו דברים קשים, החיישן של הפוקדע שלך מתחיל להבהב באור אדום כשלפתע אתה שומע קול רובוטי מתוך הפוקדע "נוכחות פוקמון לא מזוהה בסביבה, אנא בצע סריקה" הוא אומר והצ'ארמנדר מתחפר מתחת לארונך עוד יותר למשמע הקול
--
"אממ, בסדר..." אגיד ואסרוק את פוקימון הדינוזאור הקטן, ומיד לאחר מכן אגש אליו ואושיט לו את ידי בכדי להראות שפני הם לשלום.
ספוילר
'וואו,' אני חושב לעצמי בשמחה. 'סוף סוף פוקימון שלי.'Originally posted by ~nitay~@Sep 29 2009, 09:18 PM
התחלה לרשומים:
מה תעשו?
אני נכנס הביתה במהירות ופותח את החבילה.
אני לוקח את הפוקדור ומוציא את הפוקימון שנמצא בתוכו.
בברכה, דור.
טעות שלי, תודה על שאמרתה ליOriginally posted by איש האבטיח@Sep 29 2009, 09:45 PM
אמרת שזה צ'ארמנדר, תגובה רעה! :angry:
--
"אממ, בסדר..." אגיד ואסרוק את פוקימון הדינוזאור הקטן, ומיד לאחר מכן אגש אליו ואושיט לו את ידי בכדי להראות שפני הם לשלום.
--------------
"צ'ארמנדר, פוקימון לטאת האש" אומר לך הפוקדע וממשיך "האש שעל זנבו מסמלת את חייו ואת בריאותו, אם להבתו של צ'ארמנדר תכבה הוא ימות, צ'ארמנדר מתמחה במתקפות אש חזקות ומתקפותיו הפיזיות חלשות אך במעט" הפוקדע אומר ומסיים, אתה מסתכל על המסך ורואה שהפוקדע מזהה שפוקימון זה שלך והוא נותן לך מגוון אפשרויות: בדיקת חיבה של הפוקימון אליך, מתקפותיו של הפוקימון, אזורי הרבייה של הפוקימון, טבעו והתפתחויותיו[אני יודע שלא הסברתי עדיין] אך האפשרות האחרונה צבועה באפור ואי אפשר ללחוץ עליה, אתה מניח את הפוקדע ומושיט לצ'ארמנדר את ידך אבל הוא רק מצטמק בפחד, אתה רואה שלהבתו חלשה מאוד
מה תעשה?
מייק
תגובה פסולה, אינך יודע מה יש בחבילה או מהו פוכדור
אני לוחץ על בדיקת החיבה ומתקרב קצת אל צ'ארמנדר ואומר לו "חיים קשים, הא? גם אצלי זה ככה. בטח קר לך, בוא, אחמם אותך" אני אומר ומתיישב, מסמל לו לשבת עלי ושאני אחמם אותו קצת.Originally posted by ~nitay~@Sep 29 2009, 09:50 PM
טעות שלי, תודה על שאמרתה לי
--------------
"צ'ארמנדר, פוקימון לטאת האש" אומר לך הפוקדע וממשיך "האש שעל זנבו מסמלת את חייו ואת בריאותו, אם להבתו של צ'ארמנדר תכבה הוא ימות, צ'ארמנדר מתמחה במתקפות אש חזקות ומתקפותיו הפיזיות חלשות אך במעט" הפוקדע אומר ומסיים, אתה מסתכל על המסך ורואה שהפוקדע מזהה שפוקימון זה שלך והוא נותן לך מגוון אפשרויות: בדיקת חיבה של הפוקימון אליך, מתקפותיו של הפוקימון, אזורי הרבייה של הפוקימון, טבעו והתפתחויותיו[אני יודע שלא הסברתי עדיין] אך האפשרות האחרונה צבועה באפור ואי אפשר ללחוץ עליה, אתה מניח את הפוקדע ומושיט לצ'ארמנדר את ידך אבל הוא רק מצטמק בפחד, אתה רואה שלהבתו חלשה מאוד
מה תעשה?
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)