סוריOriginally posted by ~nitay~@Sep 29 2009, 10:50 PM
מייק
תגובה פסולה, אינך יודע מה יש בחבילה או מהו פוכדור
~~~
'וואו,' אני חושב לעצמי בשמחה. 'סוף סוף פוקימון שלי.'
אני נכנס הביתה במהירות ופותח את החבילה.
אני מסתכל מה יש בתוכה
סוריOriginally posted by ~nitay~@Sep 29 2009, 10:50 PM
מייק
תגובה פסולה, אינך יודע מה יש בחבילה או מהו פוכדור
~~~
'וואו,' אני חושב לעצמי בשמחה. 'סוף סוף פוקימון שלי.'
אני נכנס הביתה במהירות ופותח את החבילה.
אני מסתכל מה יש בתוכה
בברכה, דור.
דיוויס
אתה לוחץ על בדיקת חיבה והחיישן סורק את צ'ארמנדר שוב, הפוקדע אומר "20 מתוך 270, חש שנאה" אתה מתאכזב ומנסה לדבר אליו, הוא עושה כאילו הוא לא שומע אבל מבעיר את ארונך, הוא נשאר באותו המצב מה שמבהיר לך שהבעיה היא לא קור, לפתע הוא מבין המחבוא שלו נשרף והוא רץ במהירות מתחת למיטתך
מייק
אתה רץ לחדרך במהירות בלי לשים לב למה כשקורה סביבך ואף לא שומע את אימך כשאומרת לך "קיבלת את הפוקימון?" את רץ לחדרך וסוגר את הדלת ואז פותח את החבילה ומגלה בתוכה: כדור הגדול במעט מכדור טניס בצבע לבן בחציו ובצבע אדום בחציו השני שמופרדים על ידי פס לבן שבאמצעו יש כפתור, ליד הכדור יש מכשיר הדומה לגמבוי במעט, הוא מכשיר אדום נפתח שבתחתיתו יש כמה כפתורים לבנים ובחלקו העליון ישנו מסך
'זה הכל?' אתה חושב באכזבה ומחפש פוקימון, אבל אין שם, לפתע אתה מבחין בחוברת שכתוב עליה באותיות גדולה "לקרוא לפני השימוש!" ואתה פותח אותה, בתוכה מוסבר שהכדור הוא בעצם פוכדור ובתוכו מתאכסן הפוקימון, לחיצה על הכפתור תשחרר את הפוקימון ולחיצה נוספת תחזירו, מוסבר שם שפוכדורים ריקים יכולים ללכוד פוקימון אם הוא חלש או רוצה להיכנס לכדור מסיבה כלשהי.
כמו כן, מוסבר שם על הפוקדע שלו יש חיישן שמזהה פוקמונים, אתה מסתכל שוב על הפוקדע ובחלקו העליון אתה אכן רואה חיישן, מוסבר שהכפתור העליון יסרוק את הפוקימון ויכניס את המידע לפוקדע, ושאם שאר הכפתורים תוכל להשתמש בפונקציות שונות כגון: איתור איזוריי הרבייה של הפוקימון, בדיקת מתקפותיו, ואיסוף מידע על סוגו ועל סוגים שחזקים\חלשים עליו.
גמרת לקרוא, מה תעשה?
אני מרים את הפוקדור, מרחיק מעט את היד, לוחץ בזהירות על הכפתור ומחכה לראות מה יקרה.Originally posted by ~nitay~@Sep 30 2009, 04:33 PM
מייק
אתה רץ לחדרך במהירות בלי לשים לב למה כשקורה סביבך ואף לא שומע את אימך כשאומרת לך "קיבלת את הפוקימון?" את רץ לחדרך וסוגר את הדלת ואז פותח את החבילה ומגלה בתוכה: כדור הגדול במעט מכדור טניס בצבע לבן בחציו ובצבע אדום בחציו השני שמופרדים על ידי פס לבן שבאמצעו יש כפתור, ליד הכדור יש מכשיר הדומה לגמבוי במעט, הוא מכשיר אדום נפתח שבתחתיתו יש כמה כפתורים לבנים ובחלקו העליון ישנו מסך
'זה הכל?' אתה חושב באכזבה ומחפש פוקימון, אבל אין שם, לפתע אתה מבחין בחוברת שכתוב עליה באותיות גדולה "לקרוא לפני השימוש!" ואתה פותח אותה, בתוכה מוסבר שהכדור הוא בעצם פוכדור ובתוכו מתאכסן הפוקימון, לחיצה על הכפתור תשחרר את הפוקימון ולחיצה נוספת תחזירו, מוסבר שם שפוכדורים ריקים יכולים ללכוד פוקימון אם הוא חלש או רוצה להיכנס לכדור מסיבה כלשהי.
כמו כן, מוסבר שם על הפוקדע שלו יש חיישן שמזהה פוקמונים, אתה מסתכל שוב על הפוקדע ובחלקו העליון אתה אכן רואה חיישן, מוסבר שהכפתור העליון יסרוק את הפוקימון ויכניס את המידע לפוקדע, ושאם שאר הכפתורים תוכל להשתמש בפונקציות שונות כגון: איתור איזוריי הרבייה של הפוקימון, בדיקת מתקפותיו, ואיסוף מידע על סוגו ועל סוגים שחזקים\חלשים עליו.
גמרת לקרוא, מה תעשה?
בברכה, דור.
מייקOriginally posted by DarK EviL@Sep 30 2009, 03:35 PM
אני מרים את הפוקדור, מרחיק מעט את היד, לוחץ בזהירות על הכפתור ומחכה לראות מה יקרה.
אתה לוחץ על הפוכדור וממנו יוציא נידורן זכר (), כשהוא מסתכל עליך הוא מיד מתחיל לנהום באיום ונראה שהוא עומד לתקוף אותך, הוא סורק את סביבתו במבט קצר ואז מחזיר את מבטו אליך, מביט בך בשנאה.
אני מרים את מכשיר הפוקדע וסורק את נידורן.Originally posted by ~nitay~@Sep 30 2009, 05:05 PM
מייק
אתה מוציא את הפוכדור וממנו יוציא נידורן זכר די חמוד למראה ()
"אתה כ"כ חמוד!" אני אומר בזמן שאני מחכה שהפוקדע יסרוק את נידורן.
אני שולח את היד ללטף אותו בעדינות ובזהירות.
בברכה, דור.
מצטער, יצא לי משהו שלא רציתי ובטעות שלחתי על שלח במקום הצג הודעה, בכ"מ, תגיב תגובה חדשה על מה שכתוב בתגובהOriginally posted by DarK EviL@Sep 30 2009, 04:11 PM
אני מרים את מכשיר הפוקדע וסורק את נידורן.
"אתה כ"כ חמוד!" אני אומר בזמן שאני מחכה שהפוקדע יסרוק את נידורן.
אני שולח את היד ללטף אותו בעדינות ובזהירות.
"מה קרה??" אני שואל אותו בנימה מרגיעה.Originally posted by ~nitay~@Sep 30 2009, 05:05 PM
מייק
אתה לוחץ על הפוכדור וממנו יוציא נידורן זכר (), כשהוא מסתכל עליך הוא מיד מתחיל לנהום באיום ונראה שהוא עומד לתקוף אותך, הוא סורק את סביבתו במבט קצר ואז מחזיר את מבטו אליך, מביט בך בשנאה.
"אני לא רוצה לפגוע בך, אם זה מה שאתה חושב." אני מוסיף.
"קוראים לי מייק, ואני מאמן מתחיל. אני קיבלתי אותך בתור פוקימון התחלתי, ואין לי שום רצון לריב איתך."
בברכה, דור.
הוא לא מקשיב לך, הוא קופץ על המיטה שלך וקורע את השמיכה והכרית בערזת השן שלו, הוא ממשיך לנהום ולאיים עלייך, פתאום הפוקדע מדבר בקול רובוטי "פוקימון לא מאותר בסביבה! בצע סריקה מיד!" הוא צועק בקול רובוטי ונידורן מופתע ומפסיק לנהום ואז הוא מתחיל לרוץ בחדר ומתחבא מתחת לשולחנך, נראה שהקול מםחיד אותוOriginally posted by DarK EviL@Sep 30 2009, 04:20 PM
"מה קרה??" אני שואל אותו בנימה מרגיעה.
"אני לא רוצה לפגוע בך, אם זה מה שאתה חושב." אני מוסיף.
"קוראים לי מייק, ואני מאמן מתחיל. אני קיבלתי אותך בתור פוקימון התחלתי, ואין לי שום רצון לריב איתך."
"אל תדאג. אני אטפל בזה." אני אומר לו.Originally posted by ~nitay~@Sep 30 2009, 05:26 PM
הוא לא מקשיב לך, הוא קופץ על המיטה שלך וקורע את השמיכה והכרית בערזת השן שלו, הוא ממשיך לנהום ולאיים עלייך, פתאום הפוקדע מדבר בקול רובוטי "פוקימון לא מאותר בסביבה! בצע סריקה מיד!" הוא צועק בקול רובוטי ונידורן מופתע ומפסיק לנהום ואז הוא מתחיל לרוץ בחדר ומתחבא מתחת לשולחנך, נראה שהקול מםחיד אותו
אני מרים את הפוקדע ומחפש את הכפתור שמבצע סריקה, ולאחר שאני מוצא אותו אני לוחץ עליו ומחכה לתשובה.
בברכה, דור.
מייק
אתה מדבר לפוקדע?
ואשמח לקבל התרשמות ראשונית מהמשחק
---------------------
אתה מרים את הפוקדע ומכוון את החיישן אל נידורן, על המסך יש תמונה של נידורן והפוקדע אומר בקולו הרובוטי "נידורן, לפוקימון זה יש שני מינים שונים לגמרי זה מזו החולקים את אותו השם, אוזניו של נידורן הזכר חזקות מאווד ויכולות לשמוע קול לחישה או צעד קטנטן, קרנו של נידורן המכילה בתוכה רעל חלש יחסית משמשת אותו להגנה עצמית, התקפתו ומהירותו של הפוקימון הזה עולות על זאר היכולות שלו וגורמות לכך שנידורן תוקף תמיד מקרוב בקרב פיזי" הוא מסיים ואז אתה רואה על המסך שהוא מזהה מזהה שפוקימון זה שלך והוא נותן לך מגוון אפשרויות: בדיקת חיבה של הפוקימון אליך, מתקפותיו של הפוקימון, אזורי הרבייה של הפוקימון, טבעו ולבסוף התפתחויותיו[אני יודע שלא הסברתי עדיין] אך האפשרות האחרונה צבועה באפור ואי אפשר ללחוץ עליה
מה תעשה?
אספיאון- הרקע פשוט מחורטט ולא מושקע, בלי להעליב, הרמה של המשחק הזה גבוהה יותר מזו של הקודם ואם אתה לא משקיע אפילו ברקע אני לא רואה שום סיבה למה תשקיע בתגובות \:
דיברתי לנידורןOriginally posted by ~nitay~@Sep 30 2009, 05:48 PM
מייק
אתה מדבר לפוקדע?
ואשמח לקבל התרשמות ראשונית מהמשחק
---------------------
אתה מרים את הפוקדע ומכוון את החיישן אל נידורן, על המסך יש תמונה של נידורן והפוקדע אומר בקולו הרובוטי "נידורן, לפוקימון זה יש שני מינים שונים לגמרי זה מזו החולקים את אותו השם, אוזניו של נידורן הזכר חזקות מאווד ויכולות לשמוע קול לחישה או צעד קטנטן, קרנו של נידורן המכילה בתוכה רעל חלש יחסית משמשת אותו להגנה עצמית, התקפתו ומהירותו של הפוקימון הזה עולות על זאר היכולות שלו וגורמות לכך שנידורן תוקף תמיד מקרוב בקרב פיזי" הוא מסיים ואז אתה רואה על המסך שהוא מזהה מזהה שפוקימון זה שלך והוא נותן לך מגוון אפשרויות: בדיקת חיבה של הפוקימון אליך, מתקפותיו של הפוקימון, אזורי הרבייה של הפוקימון, טבעו ולבסוף התפתחויותיו[אני יודע שלא הסברתי עדיין] אך האפשרות האחרונה צבועה באפור ואי אפשר ללחוץ עליה
מה תעשה?
~~~~~~~~~
התרשמתי לטובה מהמשחק, עד לפה הוא מהנה מאוד.
~~~~~~~~~
"מעניין מה האפשרות האחרונה.." אני אומר לעצמי בסקרנות.
"נו טוב, אם אי אפשר ללחוץ אז בטוח מתי שהוא אני אוכל." אני מוסיף.
אני לוחץ על הכפתור של החיבה של הפוקימון ומחכה שהוא יראה לי.
בברכה, דור.
מייקOriginally posted by DarK EviL@Sep 30 2009, 04:53 PM
דיברתי לנידורן
~~~~~~~~~
התרשמתי לטובה מהמשחק, עד לפה הוא מהנה מאוד.
~~~~~~~~~
"מעניין מה האפשרות האחרונה.." אני אומר לעצמי בסקרנות.
"נו טוב, אם אי אפשר ללחוץ אז בטוח מתי שהוא אני אוכל." אני מוסיף.
אני לוחץ על הכפתור של החיבה של הפוקימון ומחכה שהוא יראה לי.
"7 מתוך 270" אומר הפוקדע ואתה צועק בהפתעה "7?!" שמבהיל את נידורן, להפתעתך אתה רואה על המסך שהמדד יורד מ270\7 ל- 270\5 "שנאה עזה" הפוקדע מוסיף ונראה שנידורן ממש לא שמח לראות אותך, נידורן מתחיל לנסות לאכול את המזרן שלך, נראה שהוא רעב מאוד אחרי השליחה
"אני מבין שאתה רעב.." אני אומר, מעט מבואס מהתוצאה של הפוקדע.Originally posted by ~nitay~@Sep 30 2009, 06:04 PM
מייק
"7 מתוך 270" אומר הפוקדע ואתה צועק בהפתעה "7?!" שמבהיל את נידורן, להפתעתך אתה רואה על המסך שהמדד יורד מ270\7 ל- 270\5 "שנאה עזה" הפוקדע מוסיף ונראה שנידורן ממש לא שמח לראות אותך, נידורן מתחיל לנסות לאכול את המזרן שלך, נראה שהוא רעב מאוד אחרי השליחה
"בוא נלך לחפש לך משהו לאכול." אני אומר ומושיט לו יד כדי שיבוא איתי.
בברכה, דור.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)