Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 16 ראשוןראשון ... 2345614 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 231
  1. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    Originally posted by עידו פוטר@Sep 30 2009, 05:19 PM
    יש עוד מקום?
    כן, פעם הבאה אל תספאים ותשאל בה"פ.

מייק

טוב, התגובה ממש לא משהו, איך הוא יחזיק לך את היד? עם רגל שלא עוברת מרחק של שלושה סנטימטר?

ואם הוא חש אליך שנאה עזה, למה שיבוא איתך?

בבקשה, אל תעשה את זה יותר
    ---------------------------
    אתה מושיט לו את ידך והוא קופץ ומנסה לנשוך אותה, אבל אתה מספיק להחזיר אותה בזמן ומתרחק מנשיכתו, לא נראה שהוא כל כך במצב להתחבר אליך

2. משתמש מנוסה
    שם: ליד ___, מימין ל___, משמאל ל___ ובתוך התחת שלכם P:
    Originally posted by ~nitay~@Sep 30 2009, 07:29 PM
    מייק

טוב, התגובה ממש לא משהו, איך הוא יחזיק לך את היד? עם רגל שלא עוברת מרחק של שלושה סנטימטר?

ואם הוא חש אליך שנאה עזה, למה שיבוא איתך?

בבקשה, אל תעשה את זה יותר
    ---------------------------
    אתה מושיט לו את ידך והוא קופץ ומנסה לנשוך אותה, אבל אתה מספיק להחזיר אותה בזמן ומתרחק מנשיכתו, לא נראה שהוא כל כך במצב להתחבר אליך
    זה רק תחילת המשחק.. אני עוד אלמד [:
    ~~~~~~~~
    "אוקיי.." אני אומר מעט בעצב.
    אני הולך במהירות למטבח, מתעלם אם יש שם מישהו, ומוציא פרי מהמקרר.
    אני חוזר לחדר ושם את הפרי ליד נידורן ומחכה שהוא יאכל אותו.
    בברכה, דור.

3. מורחקים
    Originally posted by DarK EviL@Sep 30 2009, 06:42 PM
    זה רק תחילת המשחק.. אני עוד אלמד [:
    ~~~~~~~~
    "אוקיי.." אני אומר מעט בעצב.
    אני הולך במהירות למטבח, מתעלם אם יש שם מישהו, ומוציא פרי מהמקרר.
    אני חוזר לחדר ושם את הפרי ליד נידורן ומחכה שהוא יאכל אותו.
    מייק

אתה מוציא אפרסק מהמקרר ונותן אותו םלנידורן, הוא מרחרח אותו מעט ואז נוגס בו, אך מיד יורק אותו, נראה שמתוק זה טעם ששנוא עליו מאוד הוא מסתכל עליך ברוגז עוד יותר, הוא קופץ ממיטתך ויוצא מהחדר במהירות, יורד במדרגות ואתה אחריו ואז עוצר ליד קערת פירות יבשים שמונחת שם ואוכל בהנאה מרובה, לפתע אימך קוראת לך מהמטבח "מייק, הפרופסור ביקש שתלך לבקר אותו בעיר פלטבורג לקבל תידרוך על הפוקימון" היא אומרת לך בקצרה

מה תעשה?

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~nitay~@Sep 30 2009, 08:02 PM
    מייק

אתה מוציא אפרסק מהמקרר ונותן אותו םלנידורן, הוא מרחרח אותו מעט ואז נוגס בו, אך מיד יורק אותו, נראה שמתוק זה טעם ששנוא עליו מאוד הוא מסתכל עליך ברוגז עוד יותר, הוא קופץ ממיטתך ויוצא מהחדר במהירות, יורד במדרגות ואתה אחריו ואז עוצר ליד קערת פירות יבשים שמונחת שם ואוכל בהנאה מרובה, לפתע אימך קוראת לך מהמטבח "מייק, הפרופסור ביקש שתלך לבקר אותו בעיר פלטבורג לקבל תידרוך על הפוקימון" היא אומרת לך בקצרה

מה תעשה?
    "נידורן, אנחנו צריכים ללכת לפרופסור אוק עכשיו." אני אומר לו.
    אני נותן לו עוד פרי ואת שאר הצלחת מחזיק ביד.
    "בדרך אני אתן לך את שאר הפירות, טוב?" אני שואל אותו.
    אני מחכה לתגובה שלו, ואם היא חיובית אני הולך לסדר תיק למסע.
    בברכה, דור.

5. מורחקים
    Originally posted by DarK EviL@Sep 30 2009, 07:11 PM
    "נידורן, אנחנו צריכים ללכת לפרופסור אוק עכשיו." אני אומר לו.
    אני נותן לו עוד פרי ואת שאר הצלחת מחזיק ביד.
    "בדרך אני אתן לך את שאר הפירות, טוב?" אני שואל אותו.
    אני מחכה לתגובה שלו, ואם היא חיובית אני הולך לסדר תיק למסע.
    אתה מדבר אליו ומנסה לקחת ממנו את הצלחת "נידו!" הוא צועק עליך בעצבנות ומרתיע אותך, הוא ממשיך לאכול בשקט עד שהוא גומר "רן" הוא מפהק ונשכב על גבו, ותוך שניות אחדות נרדם.
    אתה מסתכל על השעון והשעה היא 11 וחצי, אתם לא ממש במצב לצאת עכשיו

מה תעשה?

6. Kibō no chi
    Originally posted by ~nitay~@Sep 30 2009, 03:33 PM
    דיוויס

אתה לוחץ על בדיקת חיבה והחיישן סורק את צ'ארמנדר שוב, הפוקדע אומר "20 מתוך 270, חש שנאה" אתה מתאכזב ומנסה לדבר אליו, הוא עושה כאילו הוא לא שומע אבל מבעיר את ארונך, הוא נשאר באותו המצב מה שמבהיר לך שהבעיה היא לא קור, לפתע הוא מבין המחבוא שלו נשרף והוא רץ במהירות מתחת למיטתך
    "צ'ארמנדר, חכה כאן!" אני צועק ורץ ומוודא שהחדר סגור לגמרי בשביל שהוא לא ימלט, יורד למטה ולוקח את מטף הכיבוי (יש לי אחד בבית @: ) אל הדחר שלי בשביל לכבות את השריפה. לאחר מכן אני מתקרב אל צ'ארמנדר ואומר לו "אתה מפחד מחום או מאש או משהו?"

Spoiler ספוילר

7. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    Originally posted by ~nitay~@Sep 29 2009, 08:18 PM
    התחלה לרשומים:
    אתם מחכים על דשא ביתכם, מסתכלים על תיבת הדואר ולא מורידים ממנה את עיניכם לשניה 'הדוור מאחר' כולכם חושבים בעצב, השעות עוברות ועוברות שכבר מתחיל להחשיך, אתם שמים לב שהשעה היא כבר 9 בלילה ואתם חוזרים אל דלת ביתכם כשלפתע אתם שומעים את הדוור על אופניו "מצטער על האיחור, הייתה היום כמות חבילות לא רגילה" הוא אומר ומגיש לכם חבילה גדולה שעליה מונח פתק בו רשומה כתובתכם וכתובת השולח, בדיוק הכתובת שלה חיכיתם, אתם הופכים את החבילה בידיכם ומגלים פתק קטן "הפוקימון שלך, נהג בו בחוכמה, ממני, פרופסור אוק"

מה תעשו?
    'סוף סוף' עכשיו לעצמי ואפתח את החבילה על המקום .
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~nitay~@Sep 30 2009, 08:25 PM
    אתה מדבר אליו ומנסה לקחת ממנו את הצלחת "נידו!" הוא צועק עליך בעצבנות ומרתיע אותך, הוא ממשיך לאכול בשקט עד שהוא גומר "רן" הוא מפהק ונשכב על גבו, ותוך שניות אחדות נרדם.
    אתה מסתכל על השעון והשעה היא 11 וחצי, אתם לא ממש במצב לצאת עכשיו

מה תעשה?
    אני הולך במהירות לחדר שלי, מביא את הפוקדור של נידורן ולוחץ על הכפתור הלבן.
    אחרי שהוא נכנס אני הולך לחדר, מניח את הפוקדור על השולחן והולך לישון.
    בברכה, דור.

9. מורחקים
    דיוויס

"צאר" הוא אומר בפחד כשאתה יוצא, אתה יורד למטה במהירות ואמך אומרת לך "דיוויס! הפרופסור רוצה שתלך למעבדה שלו בפטלבורג כדי לקבל הנחיות לגבי הפוקימון" אמך קוראת לך כשאתה יורד חוטף מטף וממהר למעלה בלי להקדיש לה הרבה הקשבה, אתה עולה במדרגות ופותח את הדלת, המון עשן יוצא מהחדר ואתה רץ פנימה, מנסה לברר את מקום העשן בועדף רץ אתה מחליק על משהו ונופל, המטף מתפוצץ ולאחר כמה דקות העשן מסתפזר ואתה רואה שהחלקתה על ה"צרכים" של צ'ארמנדר ושצ'ארמנדר נמצא בלב ה"שלג" שיצר המטף

מה תעשה?

אנג'ל

אתה פותח את החבילה ומגלה בתוכה: כדור הגדול במעט מכדור טניס בצבע לבן בחציו ובצבע אדום בחציו השני שמופרדים על ידי פס לבן שבאמצעו יש כפתור, ליד הכדור יש מכשיר הדומה לגמבוי במעט, הוא מכשיר אדום נפתח שבתחתיתו יש כמה כפתורים לבנים ובחלקו העליון ישנו מסך
    'זה הכל?' אתה חושב באכזבה ומחפש פוקימון, אבל אין שם, לפתע אתה מבחין בחוברת שכתוב עליה באותיות גדולה "לקרוא לפני השימוש!" ואתה פותח אותה, בתוכה מוסבר שהכדור הוא בעצם פוכדור ובתוכו מתאכסן הפוקימון, לחיצה על הכפתור תשחרר את הפוקימון ולחיצה נוספת תחזירו, מוסבר שם שפוכדורים ריקים יכולים ללכוד פוקימון אם הוא חלש או רוצה להיכנס לכדור מסיבה כלשהי.
    כמו כן, מוסבר שם על הפוקדע שלו יש חיישן שמזהה פוקמונים, אתה מסתכל שוב על הפוקדע ובחלקו העליון אתה אכן רואה חיישן, מוסבר שהכפתור העליון יסרוק את הפוקימון ויכניס את המידע לפוקדע, ושאם שאר הכפתורים תוכל להשתמש בפונקציות שונות כגון: איתור איזוריי הרבייה של הפוקימון, בדיקת מתקפותיו, ואיסוף מידע על סוגו ועל סוגים שחזקים\חלשים עליו.

גמרת לקרוא, מה תעשה?

מייק

אתה הולך לחדר ומביא את הפוכדור, הכנסת נידורן לא הייתה בעיה בגלל שהוא ישן, אתה מתארגן לשינה והולך לישון.
    יום חדש הגיע, מה תעשה?

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~nitay~@Oct 1 2009, 02:59 PM
    מייק

אתה הולך לחדר ומביא את הפוכדור, הכנסת נידורן לא הייתה בעיה בגלל שהוא ישן, אתה מתארגן לשינה והולך לישון.
    יום חדש הגיע, מה תעשה?
    אני מתארגן ומתלבש, ולאחר מכן אני מכין תיק ובו שם את הפוקדע ואת הפוקדור של נידורן.
    כשאני מסיים לארגן את התיק, אני הולך למבטח ומחפש כמה פירות יבשים, ואם אני מוצא אני אורז אותם בשקית ושם בתיק.
    אני שואל את אמא שלי אם היא יודעת איך מגיעים לעיר פטלבורג.
    בברכה, דור.

11. מורחקים
    מייק

אתה מארגן תיק יורד למטבח ושואל את אמא שלך אם יש עוד פירות יבשים, היא עונה לך שלא אבל יש את האפרסק שהשארתה אתמול שכבר הספיק להתייבש, אתה לוקח את האפרסק שכבר דומה יותר לצימוק ומכניס אותו לתיק.
    "הינה מפה" אמא שלך אומרת כשאתה בא לשאול אותה לגבי הכיוון, אתה מסתכל במפה ומוצא את העיר פטלבורג במקרא[שנמצא בהודעה הראשונה]

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~nitay~@Oct 1 2009, 03:39 PM
    מייק

אתה מארגן תיק יורד למטבח ושואל את אמא שלך אם יש עוד פירות יבשים, היא עונה לך שלא אבל יש את האפרסק שהשארתה אתמול שכבר הספיק להתייבש, אתה לוקח את האפרסק שכבר דומה יותר לצימוק ומכניס אותו לתיק.
    "הינה מפה" אמא שלך אומרת כשאתה בא לשאול אותה לגבי הכיוון, אתה מסתכל במפה ומוצא את העיר פטלבורג במקרא[שנמצא בהודעה הראשונה]
    "תודה אמא," אני עונה לה. "אז, ביי.."
    אני יוצא מהדלת והולך לכיוון הדרך לפטלבורג.
    בברכה, דור.

13. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    אנג'ל

אתה פותח את החבילה ומגלה בתוכה: כדור הגדול במעט מכדור טניס בצבע לבן בחציו ובצבע אדום בחציו השני שמופרדים על ידי פס לבן שבאמצעו יש כפתור, ליד הכדור יש מכשיר הדומה לגמבוי במעט, הוא מכשיר אדום נפתח שבתחתיתו יש כמה כפתורים לבנים ובחלקו העליון ישנו מסך
    'זה הכל?' אתה חושב באכזבה ומחפש פוקימון, אבל אין שם, לפתע אתה מבחין בחוברת שכתוב עליה באותיות גדולה "לקרוא לפני השימוש!" ואתה פותח אותה, בתוכה מוסבר שהכדור הוא בעצם פוכדור ובתוכו מתאכסן הפוקימון, לחיצה על הכפתור תשחרר את הפוקימון ולחיצה נוספת תחזירו, מוסבר שם שפוכדורים ריקים יכולים ללכוד פוקימון אם הוא חלש או רוצה להיכנס לכדור מסיבה כלשהי.
    כמו כן, מוסבר שם על הפוקדע שלו יש חיישן שמזהה פוקמונים, אתה מסתכל שוב על הפוקדע ובחלקו העליון אתה אכן רואה חיישן, מוסבר שהכפתור העליון יסרוק את הפוקימון ויכניס את המידע לפוקדע, ושאם שאר הכפתורים תוכל להשתמש בפונקציות שונות כגון: איתור איזוריי הרבייה של הפוקימון, בדיקת מתקפותיו, ואיסוף מידע על סוגו ועל סוגים שחזקים\חלשים עליו.

גמרת לקרוא, מה תעשה?
    'מעניין'אחשוב לעצמי בזמן שאלחץ על הכפתור של הפוכדור ואחכה לראות איזה פוקימון יצא משם .
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

14. מורחקים
    מייק

אתה עובר בשביל, די שקט וריק שם, את כבר יגול לראות את צומת הדרכים כשלפתע עוברים לידך כשלושה

מה תעשה?

אנג'ל

אתה לוחץ על הכפתור בהתרגשות ומהפוכדור יוצא פוקימון קטן דמוי צב, הוא דומה בצורה מדהימה לצבה שהצילה אותך "סקווירטטטלללללל" הוא אומר בעוד הוא רועד ומסתכל עליך

15. Kibō no chi
    דיוויס

"צאר" הוא אומר בפחד כשאתה יוצא, אתה יורד למטה במהירות ואמך אומרת לך "דיוויס! הפרופסור רוצה שתלך למעבדה שלו בפטלבורג כדי לקבל הנחיות לגבי הפוקימון" אמך קוראת לך כשאתה יורד חוטף מטף וממהר למעלה בלי להקדיש לה הרבה הקשבה, אתה עולה במדרגות ופותח את הדלת, המון עשן יוצא מהחדר ואתה רץ פנימה, מנסה לברר את מקום העשן בועדף רץ אתה מחליק על משהו ונופל, המטף מתפוצץ ולאחר כמה דקות העשן מסתפזר ואתה רואה שהחלקתה על ה"צרכים" של צ'ארמנדר ושצ'ארמנדר נמצא בלב ה"שלג" שיצר המטף

מה תעשה?
    איזה קטע שזה מה שקה לך במשחק שלי בערך, הא?
    --
    "צ'ארמנדר, חירבנת לי באמצע החדר?!" אני צועק, מוציא את הפוקדור ומחזיר אותו, נכנס למקלחת, מתלבש ומסתרק, ויוצא אל כיוון העיר פטלבורג.

Spoiler ספוילר

עמוד 4 מתוך 16 ראשוןראשון ... 2345614 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •