אוציא את הפוקדע ואסרוק אותם.Originally posted by ~nitay~@Oct 1 2009, 08:09 PM
מייק
אתה עובר בשביל, די שקט וריק שם, את כבר יגול לראות את צומת הדרכים כשלפתע עוברים לידך כשלושה
מה תעשה?
אוציא את הפוקדע ואסרוק אותם.Originally posted by ~nitay~@Oct 1 2009, 08:09 PM
מייק
אתה עובר בשביל, די שקט וריק שם, את כבר יגול לראות את צומת הדרכים כשלפתע עוברים לידך כשלושה
מה תעשה?
בברכה, דור.
"מה קרה ?"אשאל אותו בזמן שהרים אותו .Originally posted by ~nitay~@Oct 1 2009, 08:09 PM
אנג'ל
אתה לוחץ על הכפתור בהתרגשות ומהפוכדור יוצא פוקימון קטן דמוי צב, הוא דומה בצורה מדהימה לצבה שהצילה אותך "סקווירטטטלללללל" הוא אומר בעוד הוא רועד ומסתכל עליך
"מעניין מה יש לפוקידע להגיד על זה "אחשוב לעצמי בזמן שאחפש את הכפתור של ההסבר בפוקדע.
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
דיוויס
באמת קטע O:
---------------
ולמה צ'ארמנדר צריך ניקוי? הוא עשה את הקקי O:
-------------------
אתה צועק על צ'ארמנדר ומנימת קולך הוא מצטמק[זתומרת שהוא כאילו מתקפל לתוך עצמו] בפחד ואז קם ומתחיל לרוץ לכיוון כלשהו, אתה לוקח מטלית ומתחיל לנקות את הרצפה, אחרי דקה בערך אתה קולט את צ'ארמנדר מציץ לתוך החדדר מצד הדלת
מה תעשה?
מייק
"קטרפי, פוקימון התולעת, קטרפי הוא אחד הפוקמונים החלשים ביותר שיש, אם הלא החלש מבניהם, לקטרפי אין מתקפות פיזיות חזקות ומתקפות מיוחדות אין לו בכלל, הדבר היחיד שהוא מתמחה בו בצורה זאת הוא יריית חוט וקשירתו, שכן חוטו של קטרפי הוא החזק ביותר בטבע." אומר לך הפוקדע בקולו הרובוטי *קטרפי(10) נוסף לפוקדע שלך*
"פי!" קטרפי אחד צועק כשהוא רואה אותך ומתחיל להוציא חוט מפיו הקטנטן ולקשור אותו סביבך, גם חבריו מצטרפים אליו תוך זמן קצר
מה תעשה?
אנג'ל
אתה מחפש כפתור כזה אבל אין, שום כפתור לא מופיע כרגע, אתה מניע את הפוקדע בעצבנות ואז הפוקדע אומר בקולו הרובוטי "פוקמון לא מזוהה בסביבה! אנא בצע סריקה!"
אקח את הפוקדור של נידורן מהתיק ואשים את התיק בצד.Originally posted by ~nitay~@Oct 1 2009, 09:41 PM
מייק
"קטרפי, פוקימון התולעת, קטרפי הוא אחד הפוקמונים החלשים ביותר שיש, אם הלא החלש מבניהם, לקטרפי אין מתקפות פיזיות חזקות ומתקפות מיוחדות אין לו בכלל, הדבר היחיד שהוא מתמחה בו בצורה זאת הוא יריית חוט וקשירתו, שכן חוטו של קטרפי הוא החזק ביותר בטבע." אומר לך הפוקדע בקולו הרובוטי *קטרפי(10) נוסף לפוקדע שלך*
"פי!" קטרפי אחד צועק כשהוא רואה אותך ומתחיל להוציא חוט מפיו הקטנטן ולקשור אותו סביבך, גם חבריו מצטרפים אליו תוך זמן קצר
מה תעשה?
"נידורן צא! אני צריך בבקשה שתשחרר אותי בעזרת הקרן שלך." אני מבקש ממנו.
בברכה, דור.
אני יודע מה זה מצטמק, ואמרתי שאני נכנס בעצמי למקלחת כי דרכתי על הקקי שלו ><Originally posted by ~nitay~@Oct 1 2009, 09:41 PM
דיוויס
באמת קטע O:
---------------
ולמה צ'ארמנדר צריך ניקוי? הוא עשה את הקקי O:
-------------------
אתה צועק על צ'ארמנדר ומנימת קולך הוא מצטמק[זתומרת שהוא כאילו מתקפל לתוך עצמו] בפחד ואז קם ומתחיל לרוץ לכיוון כלשהו, אתה לוקח מטלית ומתחיל לנקות את הרצפה, אחרי דקה בערך אתה קולט את צ'ארמנדר מציץ לתוך החדדר מצד הדלת
--
"היי צ'ארמנדר, מה קרה, הפחדתי אותך? אני מצטער, לא התכוונתי, פשוט קצת התעצבנתי. בוא, רוצה לשחק?" אני שואל אותו ומחייך, מחכה לראות מה התגובה שלו.
ספוילר
"סריקה ?"אשאל בקול מוזר .Originally posted by ~nitay~@Oct 1 2009, 09:41 PM
אנג'ל
אתה מחפש כפתור כזה אבל אין, שום כפתור לא מופיע כרגע, אתה מניע את הפוקדע בעצבנות ואז הפוקדע אומר בקולו הרובוטי "פוקמון לא מזוהה בסביבה! אנא בצע סריקה!"
'יכול להיות שכתוב על זה בספר הדרכה 'אחשוב ואסתכל בספר .
מייק
נידורן יוצא ומסתכל סביבו בבילבול, כשלפתע הוא רוא את הקטרפים "רן!" הוא אומר בכעס ורץ אל אחד הקטרפים ודוחף אותו [גולתה מתקפת דחיפה, אני מזכיר שיש כפתור בפוקדע...] הוא קופץ על השני ודוחף גם אותו ועל השלישי רק נוהם וגורם לבריחתו, נידורן מחייך ונראה מרוצה
מה תעשה?
דיוויס
"צארר" הוא אומר בדאגה ובפחד ונשאר במקומו, לפתע דלת המקלחת נטרקת וצ'ארמנדר צורח "צ'אררר" ורץ להתחבא מאחורי הגב שלך, אתה מסתובב להביט בו והוא מפשיט על פרצופו מבט תמים ומתרחק ממך
מה תעשה?
אנג'ל
"הכפתור העליון מבצע סריקה, בשביל לבצע סריקה החיישן צריך להיות בדיוק על הפוקימון הנבחר" אתה קורא קטע מהחוברת, אתה מכוון על סקווירטל את החיישן ונוכח לדעת כי יש שם רק קונכייה
מה תעשה?
"בוא הנה!" אני צועק וקופץ על צ'ארמנדר, ומתחיל לדגדג אותו בבטן בשביל לנסות ולהצחיק אותו, ואראה איך הוא מגיב אל הדיגדוגים.Originally posted by ~nitay~@Oct 1 2009, 09:56 PM
דיוויס
"צארר" הוא אומר בדאגה ובפחד ונשאר במקומו, לפתע דלת המקלחת נטרקת וצ'ארמנדר צורח "צ'אררר" ורץ להתחבא מאחורי הגב שלך, אתה מסתובב להביט בו והוא מפשיט על פרצופו מבט תמים ומתרחק ממך
מה תעשה?
ספוילר
אשלוף את האפרסק מהתיק, אחתוך ממנו חתיכה ואתן לו, "תודה שהצלת אותי." אני אומר לו בחיוך.Originally posted by ~nitay~@Oct 1 2009, 09:56 PM
מייק
נידורן יוצא ומסתכל סביבו בבילבול, כשלפתע הוא רוא את הקטרפים "רן!" הוא אומר בכעס ורץ אל אחד הקטרפים ודוחף אותו [גולתה מתקפת דחיפה, אני מזכיר שיש כפתור בפוקדע...] הוא קופץ על השני ודוחף גם אותו ועל השלישי רק נוהם וגורם לבריחתו, נידורן מחייך ונראה מרוצה
מה תעשה?
אני לוקח את הפוקדע ומברר מה המתקפות שלו, ואיזה סוגים חזקים וחלשים נגדו.
בברכה, דור.
"מה לעזאזל ?!"אומר בדאגה אחר כך ארים את הקונכייה ואסתכל עליה מקרוב "יכול להיות שזה הפוקימון ?"אחשוב לעצמי אכוון את הפוקידע ואלחץ על הכפתור של הסריקה .Originally posted by ~nitay~@Oct 1 2009, 09:56 PM
אנג'ל
"הכפתור העליון מבצע סריקה, בשביל לבצע סריקה החיישן צריך להיות בדיוק על הפוקימון הנבחר" אתה קורא קטע מהחוברת, אתה מכוון על סקווירטל את החיישן ונוכח לדעת כי יש שם רק קונכייה
מה תעשה?
דיוויס
אתה קופץ על צ'ארמנדר והוא מתחיל להתפתל במקום, בהתחלה אתה חושב שהוא צוחק, אבל אחרי זה נראה שהוא ממש סובל, הוא שורט את ידייך ואתה מרים אותן בכאב, אין דימום אבל אפשר לראות את השריטות, צ'ארמנדר משתחרר מאחיזתך ובורח לאחד החדרים בבית
מייק
אתה מוציא את האפרסק מהתיק ומנסה לחתוך אותו, אבל מסתבר שקשה מאוד לחצות אותו, אחרי חצי דקה בערך של מאמץ אתה מצליח לחצות אותו ומנסה לתת אותו לנידורן, אבל החלק התחתון של גופך שעוד קשור מונע ממך לזוז ואתה נשאר במקום, נידורן שמבחין בפרי חותך עם קרנו את החוט בפתאומית ורם לך ליפול, הוא לוקח את שתי החצאים ומתחיל לכרסם אותם בהנאה
מה תעשה?
אנג'ל
"סקווירטל, פוקימון צב הים" אומר הפוקדע כשאתה לוחץ על כפתור הסריקה ועלהמסך מופיעה תמונתו של סקווירטל () ואז הפוקדע ממשיך בקול רובוטי "סקווירטל הוא פוקימון שמאופיין בהתקפות מים חזקות ובהגנה גבוהה, בגלל שריונו.
שריונו שלא סקווירטל מגן עליו מפני פגיעות ומחמם אותו, לסקווירטל יש שישה חורים בשריון, שתיים לידיו, שתיים לרגליו, אחד לראשו ואחד לזנבו, זנבו של סקווירטל הוא החלק הכי חזק בגופו והוא משתמש בו בקרב לרוב" הפוקדע מסיים להגיד ואתה מרגיש את הקונכייה רועדת
"אז הקונכייה הזאת זה בעצם סקווירטל הא "אחשוב והוריד את הקונכייה על הריצפה מחכה לראות מה קורה לקונכייה עכשיו .Originally posted by ~nitay~@Oct 2 2009, 10:10 AM
אנג'ל
"סקווירטל, פוקימון צב הים" אומר הפוקדע כשאתה לוחץ על כפתור הסריקה ועלהמסך מופיעה תמונתו של סקווירטל () ואז הפוקדע ממשיך בקול רובוטי "סקווירטל הוא פוקימון שמאופיין בהתקפות מים חזקות ובהגנה גבוהה, בגלל שריונו.
שריונו שלא סקווירטל מגן עליו מפני פגיעות ומחמם אותו, לסקווירטל יש שישה חורים בשריון, שתיים לידיו, שתיים לרגליו, אחד לראשו ואחד לזנבו, זנבו של סקווירטל הוא החלק הכי חזק בגופו והוא משתמש בו בקרב לרוב" הפוקדע מסיים להגיד ואתה מרגיש את הקונכייה רועדת
אנג'ל
אתה מוריד את הקונכייה והיא רועדת עוד יותר, נראה שסקווירטל רועד מבפנים מסיבה כלשהי
'הפוקדע אמר משהו על זה 'אחשוב ואז במהירות ארים את סקווירטל הכניס אותו לבית ואניח אותו ליד האח (אל תעשה שאין לי אחד ...).Originally posted by ~nitay~@Oct 2 2009, 10:28 AM
אנג'ל
אתה מוריד את הקונכייה והיא רועדת עוד יותר, נראה שסקווירטל רועד מבפנים מסיבה כלשהי
אתה מרים את סקווירטל ולאט לאט הוא מפסיר לרעוד, אתה שם אותו ליד האח והוא יוצא ופשוט עומד שם לכמה דקות אבל לאחר מכן הוא מוצא את האח מציק ומתחיל לטייל לך בבית, בהתעלמות מוחלטת מזה שאתה מסתכל עליוOriginally posted by flupy@Oct 2 2009, 10:39 AM
'הפוקדע אמר משהו על זה 'אחשוב ואז במהירות ארים את סקווירטל הכניס אותו לבית ואניח אותו ליד האח (אל תעשה שאין לי אחד ...).
מה תעשה?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)