Pokemon GO
עמוד 7 מתוך 16 ראשוןראשון ... 56789 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 91 עד 105 מתוך 231
  1. Kibō no chi
    Originally posted by ~nitay~@Oct 2 2009, 12:42 PM
    דיוויס

הוא מרים את ראשו מעט ושולח בך מבט מלא תקווה, נראה שהוא מוכן להקשיב לך בזכות אמך, הפוקדע נופל לך מהתיק ונפת על בדיקת השמחה, אתה רואה על המסך "270\50, ביטחון"
    "זה כבר יותר טוב. אתה בטח רעב, לא? אולי תרצה שאני ואמא נכין לך קצת אוכל, מה אתה אומר?" אני שואל ומחייך.

Spoiler ספוילר

2. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    Originally posted by ~nitay~@Oct 2 2009, 12:35 PM
    אנג'ל

אתה מנסה לתפוס את סקווירטל אבל הוא מתחיל לקפץ על הבועות והקרן האדומה שיוצאת מהפוכדור תמיד מפספסת, לבסוף הוא בא מתחתיך ועושה פרצוץ כל כך חמוד שאתה פשוט לא מסוגל להכניס אותו לפוכדור ואתה מחזיר אותו לחגורתך, סקווירטל קופץ עליך ומתחיל לחבוט לך על הגב, נראה שהוא רוצה שתסחב אותו
    "איזה חמוד אתה "אומר בחביבות ארים אותו על גבי והתחיל להסתובב בבית .
    כאשר אני רואה שנמאס לו אני הולך להביא לו משהו לאכול .
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

3. משתמש מנוסה
    שם: ליד ___, מימין ל___, משמאל ל___ ובתוך התחת שלכם P:
    Originally posted by ~nitay~@Oct 2 2009, 11:43 AM
    מייק

"מתקפות: דחיפה, נהמה ומכת קרן" אומר הפוקדע ועושה על נידורן סריקה קצרה
    מתקפות עם נזק מרובע:אין.
    מתקפות עם נזק כפול: אדמה ואל-חושי
    מתקפות עם נזק רגיל: רגילות, אש, מים, חשמל, קרח, מעופף, אבן, מעופף, דרקון ואופל
    מתקפות שעושות חצי נזק: עשב, לחימה, רעל וחרק
    מתקפות שעושות רבע נזק: אין." הפוקדע אומר

מה עכשיו?
    "תודה ששחררת אותי." אני אומר לו.
    "בוא נלך לאמן אותך, טוב?" אני שואל אותו בחיוך.
    בברכה, דור.

4. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    דיוויס

"לכל פוקימון יש סוג אחד מועדף עליו וסוג אחד שנוא מאוד" אמא שלך אומרת וחותכת לימון ואז זורקת אליך חצי
    "תן לו לנסות את זה" היא אומרת ואתה נותן לצ'ארמנדר את הלימון, הוא נותן בו ביס קטן ואז מיד יורק אותו, אמא שלך מסתכלת ונותנת לו מאין דובדבן מוזר, צ'ארמנדר נוגס בו בחשש ומיד אוכל את כולו
    "הטעם האהוב עליו הוא חריף והשנוא הוא לימון, לצערי אין לי הרבה חריפים כרגע, אז תצטרך לצאת למסע רק עם אלה" היא אומרת ומגישה לך עוד שישה כאלה בכף ידה

מה תעשה?

אנג'ל

"סקווירטל" הוא אומר בעייפות כשזה נמאס עליו, יורד מגבך ופשוט נרדם על הרצפה, לא נראה שבראש שלו להקשיב לך

מייק

"רן!" הוא אומר ומפנה את ראשו בעצבנות, לא נראה שמשהו מכל מה שהוא עשה היה בשבילך, הוא רואה את ההפתעה שעל פנייך וממשיך לאכול את האפרסק בשוויון נפש מתעלם ממך לגמרי

5. Kibō no chi
    Originally posted by ~nitay~@Oct 2 2009, 03:00 PM
    דיוויס

"לכל פוקימון יש סוג אחד מועדף עליו וסוג אחד שנוא מאוד" אמא שלך אומרת וחותכת לימון ואז זורקת אליך חצי
    "תן לו לנסות את זה" היא אומרת ואתה נותן לצ'ארמנדר את הלימון, הוא נותן בו ביס קטן ואז מיד יורק אותו, אמא שלך מסתכלת ונותנת לו מאין דובדבן מוזר, צ'ארמנדר נוגס בו בחשש ומיד אוכל את כולו
    "הטעם האהוב עליו הוא חריף והשנוא הוא לימון, לצערי אין לי הרבה חריפים כרגע, אז תצטרך לצאת למסע רק עם אלה" היא אומרת ומגישה לך עוד שישה כאלה בכף ידה

מה תעשה?
    "תודה!" אגיד ואחייך.
    "טוב צ'ארמנדר, בוא נצא" אני אומר ויוצא מהדלת ומחכה לצ'אמנדר, וכשהוא יוצא מהבית אני הולך איתו אל כיוון העיר פטלבורג.

Spoiler ספוילר

6. אמאש'ך פלאפי ):
    אנג'ל

"סקווירטל" הוא אומר בעייפות כשזה נמאס עליו, יורד מגבך ופשוט נרדם על הרצפה, לא נראה שבראש שלו להקשיב לך
    איך אני בודק עם הוא אוהב אותי או לא O:?
    ----------
    "סקווירטל תחזור לפוכדור שלך "אומר החזיר את סקווירטל לפוכדור ואלך להביא מהמטבח כמה פירות מסוגים שונים .
    "סקווירטל צא !"אומר והוציא את סקווירטל מהפוכדור "חשבתי אולי אתה רעב "אומר לסקווירטל במטרה להתחבב עליו .

7. משתמש מנוסה
    שם: ליד ___, מימין ל___, משמאל ל___ ובתוך התחת שלכם P:
    מייק

"רן!" הוא אומר ומפנה את ראשו בעצבנות, לא נראה שמשהו מכל מה שהוא עשה היה בשבילך, הוא רואה את ההפתעה שעל פנייך וממשיך לאכול את האפרסק בשוויון נפש מתעלם ממך לגמרי
    אני כורע על הברך ומתקרב אליו.
    "תראה, אני לא יודע למה אתה לא אוהב אותי, אבל אתה חייב להבין שאני רוצה רק בטובתך. אני רוצה לאמן אותך, ולפתח אותך, ואני לא יודע למה אתה לא רוצה להיות איתי..." אני אומר.
    לאחר שאני גומר להגיד לו את זה, אני מתיישב לידו.
    בברכה, דור.

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~nitay~@Oct 2 2009, 12:35 PM
    ניב

אתה אוכל ארוחת ערב ואז לוקח את החבילה ורוץ לחדרך, אתה פותח את החבילה ומגלה בתוכה: כדור הגדול במעט מכדור טניס בצבע לבן בחציו ובצבע אדום בחציו השני שמופרדים על ידי פס לבן שבאמצעו יש כפתור, ליד הכדור יש מכשיר הדומה לגמבוי במעט, הוא מכשיר אדום נפתח שבתחתיתו יש כמה כפתורים לבנים ובחלקו העליון ישנו מסך
    'זה הכל?' אתה חושב באכזבה ומחפש פוקימון, אבל אין שם, לפתע אתה מבחין בחוברת שכתוב עליה באותיות גדולה "לקרוא לפני השימוש!" ואתה פותח אותה, בתוכה מוסבר שהכדור הוא בעצם פוכדור ובתוכו מתאכסן הפוקימון, לחיצה על הכפתור תשחרר את הפוקימון ולחיצה נוספת תחזירו, מוסבר שם שפוכדורים ריקים יכולים ללכוד פוקימון אם הוא חלש או רוצה להיכנס לכדור מסיבה כלשהי.
    כמו כן, מוסבר שם על הפוקדע שלו יש חיישן שמזהה פוקמונים, אתה מסתכל שוב על הפוקדע ובחלקו העליון אתה אכן רואה חיישן, מוסבר שהכפתור העליון יסרוק את הפוקימון ויכניס את המידע לפוקדע, ושאם שאר הכפתורים תוכל להשתמש בפונקציות שונות כגון: איתור איזוריי הרבייה של הפוקימון, בדיקת מתקפותיו, ואיסוף מידע על סוגו ועל סוגים שחזקים\חלשים עליו.
    חושב לעצמי 'אז בתוך הכדור הדפוק הזה חי פוקימון? למה צריך המצאות כאלה? הן לא נותנות כלום' ולוחץ על הכפתור

9. מורחקים
    דיוויס

אתה יוצא מביתך והולך בגאון עם צ'ארמנדר, עם חיוך רחב על הפנים, אחרי חצי שעה הליכה בערך אתה מגיע לצומת דרכים, יש ימינה, שמאלה ואחורה, "צ'אר" צ'ארמנדר אומר ומביט עלייך במבט שואל, לפתע את מבין שגם לך אין מושג לאן ללכת

אנג'ל

אפשרויות הפוקדע, הודעה שלישית
    ---------------
    אתה מחזיר את סקווירטל ומוציא מהמקרר לימון שזיף ואפרסק, סקווירטל מעיף את הלימון ואוכל את השזיף והאפרסק בהנאה, לאחר מכן הוא נשכב על גבו, מחייך אליך חיוך שיכור ואז נרדם

מייק

תגובה פסולה! אינך יודע כלום על התפתחויות

ניב

מהפוקדור יוצא פוקימון רוח הדומה בצורה מפחידה לפוקימון שהרג את חברך!([IMG][http://i33.tinypic.com/2m2j9mg.png[/IMG
    "גססססס" הוא אומר בקול קר ועמוק שגורם לך ללכת כמה צעדים לאחור בפחד

מה תעשה?

10. Kibō no chi
    Originally posted by ~nitay~@Oct 4 2009, 08:50 PM
    דיוויס

אתה יוצא מביתך והולך בגאון עם צ'ארמנדר, עם חיוך רחב על הפנים, אחרי חצי שעה הליכה בערך אתה מגיע לצומת דרכים, יש ימינה, שמאלה ואחורה, "צ'אר" צ'ארמנדר אומר ומביט עלייך במבט שואל, לפתע את מבין שגם לך אין מושג לאן ללכת
    "טוב צ'ארמנדר, נצטרך להסתמך על חוש הכיוון המאוד לא מפותח שלי" אגיד ואפנה בפנייה הימנית.

Spoiler ספוילר

11. אמאש'ך פלאפי ):
    Originally posted by ~nitay~@Oct 4 2009, 08:50 PM
    אנג'ל

אפשרויות הפוקדע, הודעה שלישית
    ---------------
    אתה מחזיר את סקווירטל ומוציא מהמקרר לימון שזיף ואפרסק, סקווירטל מעיף את הלימון ואוכל את השזיף והאפרסק בהנאה, לאחר מכן הוא נשכב על גבו, מחייך אליך חיוך שיכור ואז נרדם.
    "מעניין עם הוא אוהב אותי "אחשוב לעצמי ואבדוק בפוקידע .
    אחר כך הלך למקרר ואקח כמה שזיפים ואפרסקים למקרה שהוא יהיה רעב .

12. מורחקים
    דיוויס

"צ'אר" הוא אומר ומושך במכנס שלך לכיוון השני, נראה שהוא חש במשהו לא טוב בצד ימין

אנג'ל

אתה עושה בדיקת חיבה בפוקדע ויוצא לך "270\25 אדיש" אתה פותח את המקרר ובתוכו אתה רואה קערת לימונים ענקית ושלושה שזיפים ושני אפרסקים

13. Kibō no chi
    Originally posted by ~nitay~@Oct 4 2009, 09:14 PM
    דיוויס

"צ'אר" הוא אומר ומושך במכנס שלך לכיוון השני, נראה שהוא חש במשהו לא טוב בצד ימין
    "אל תדאג, הכל יהיה בסדר" אגיד ואנסה להרגיע אותו בזמן שאמשיך ללכת.

Spoiler ספוילר

14. אמאש'ך פלאפי ):
    Originally posted by ~nitay~@Oct 4 2009, 09:14 PM
    אנג'ל

אתה עושה בדיקת חיבה בפוקדע ויוצא לך "270\25 אדיש" אתה פותח את המקרר ובתוכו אתה רואה קערת לימונים ענקית ושלושה שזיפים ושני אפרסקים
    "כנראה שאת הלימונים הוא לא אוהב "אחשוב לעצמי בזמן שאני לוקח את שאר הפירות ואז אחזור לסקווירטל.

15. מורחקים
    דיוויס

"צ'ארררר" הוא אומר בפחד ומתחיל לשקשק, הוא הולך באיטיות כשלפתע הוא מושך במכנסיך כל כך חזק שאתה מאבד איזון וכמעט נופל
    "מה אתה עושה?!" אתה צורח עליו בזעם והוא מצביע אל מאחוריך ואומר "צ'אר!", אתה מסתובב ורואה פוקימון ענקי וסגול בעל קוצים()
    "נידו!" הוא אומר וחובט בעצים בזנבו, מוריד אותם אחד אחרי השני.

אנג'ל

מחשבה='
    ----------------
    אתה לוקח את שאר הפירות וחוזר לשולחן, סקווירטל באותה תנוחה שבה השארת אותו לפני חצי דקה.

עמוד 7 מתוך 16 ראשוןראשון ... 56789 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •