Pokemon GO
עמוד 8 מתוך 16 ראשוןראשון ... 678910 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 106 עד 120 מתוך 231
  1. Kibō no chi
    Originally posted by ~nitay~@Oct 4 2009, 09:31 PM
    דיוויס

"צ'ארררר" הוא אומר בפחד ומתחיל לשקשק, הוא הולך באיטיות כשלפתע הוא מושך במכנסיך כל כך חזק שאתה מאבד איזון וכמעט נופל
    "מה אתה עושה?!" אתה צורח עליו בזעם והוא מצביע אל מאחוריך ואומר "צ'אר!", אתה מסתובב ורואה פוקימון ענקי וסגול בעל קוצים()
    "נידו!" הוא אומר וחובט בעצים בזנבו, מוריד אותם אחד אחרי השני.

"זה פוקימון?" אשאל את צ'אמנדר ואוציא את הפוקידע בשביל לסרוק את היצור המוזר.

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~nitay~@Oct 4 2009, 08:50 PM
    ניב

מהפוקדור יוצא פוקימון רוח הדומה בצורה מפחידה לפוקימון שהרג את חברך!([IMG][http://i33.tinypic.com/2m2j9mg.png[/IMG
    "גססססס" הוא אומר בקול קר ועמוק שגורם לך ללכת כמה צעדים לאחור בפחד

מה תעשה?
    אצעק "מה לעזאזל?" ואזרוק את הכדור על הריצפה בזעם.
    לאחר מכן אחשוב לעצמי "כדאי שאלך למעבדה של הפרופסור כדי להחליף אותו, אין סיכוי שאני מסתובב עם הפריק הזה", ארים את הכדור, אחזיר את הרוח המוזרה ואז אלך לישון

3. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    Originally posted by ~nitay~@Oct 4 2009, 09:31 PM
    אנג'ל

מחשבה='
    ----------------
    אתה לוקח את שאר הפירות וחוזר לשולחן, סקווירטל באותה תנוחה שבה השארת אותו לפני חצי דקה.
    "סקווירטל תחזור "אומר והחזיר את סקווירטל לפוכדור שלו .
    'נראה לי שאני אתחיל ללכת לכיוון היציאה מהעיר 'אחשוב לעצמי ואתחיל ללכת לכיוון היציאה מהעיר .
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

4. משתמש מנוסה
    שם: ליד ___, מימין ל___, משמאל ל___ ובתוך התחת שלכם P:
    Originally posted by ~nitay~@Oct 4 2009, 08:50 PM
    מייק

תגובה פסולה! אינך יודע כלום על התפתחויות
    אני יורד על הברכיים ליד נידורן ואומר - "אני לא יודע למה אתה מתעלם ממני ככה."
    "אתה חייב להבין שאני רק רוצה בטובתך.." אני מוסיף ומתיישב לידו.
    בברכה, דור.

5. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    דיוויס

"צ'אר!!!" הוא אומר ומתחיל לרוץ לכיוון השני כשהפוקדע מתחיל להגיד "נידוקינג, פוקמון הדינוזאור, לפוקימון זה זנב קטלני אשר יכולים להפיל בניינים וקוצים בעלי רעל חזק מאוד שיהרוג בן אדם ממוצע" אומר הפוקדע בקול רובוטי והנידוקינג עוצר לרגע ומסתכל עליך במבט מפחיד *נידוקינג-פוקימון מספר 34 נוסף לפוקדע*

ניב

אתה זורק את הפוכדור בעוצמה על הרצפה ולהפתעתך הפוכדור נשבר!, גסטלי יוצא ועובר דרך הקיר, מצחקק עלייך

אנג'ל

אתה לוקח את סקווירטל הישן ומחזיר אותו לפוכדור ויוצא מהעיר, אתה מגיע לצומת דרכים, יש לך דרך ימינה, שמאלה ואחורה, אתה תוהה מה לעשות כשלפתע צ'ארמנדר מפוחד רץ לעברך בכל מהירותו, בורח ממה שנראה כאבק גדול מהמרחק שבו אתה עומד

מייק

"רן" הוא אומר ומתחיל ללכת, נראה שכלום שתגיד לא יעזור, הוא מתרחק כמה מטרים ולפתע מאט את צעדיו בקצב לא טבעי, נראה שהוא לא רוצה להתרחק ממך יותר מדי

6. Kibō no chi
    Originally posted by ~nitay~@Oct 4 2009, 10:21 PM
    דיוויס

"צ'אר!!!" הוא אומר ומתחיל לרוץ לכיוון השני כשהפוקדע מתחיל להגיד "נידוקינג, פוקמון הדינוזאור, לפוקימון זה זנב קטלני אשר יכולים להפיל בניינים וקוצים בעלי רעל חזק מאוד שיהרוג בן אדם ממוצע" אומר הפוקדע בקול רובוטי והנידוקינג עוצר לרגע ומסתכל עליך במבט מפחיד *נידוקינג-פוקימון מספר 34 נוסף לפוקדע*
    תיקון קצר, נידוקינג זה שילוב של ארנב ושל קרנף, לא דינוזאור.
    --
    "צ'ארמנדר, חכה לי!" אני צועק בזמן שאני רץ אחריו, מפוחד בדיוק כמוהו ומנסה להשיג אותו.

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    מייק

"רן" הוא אומר ומתחיל ללכת, נראה שכלום שתגיד לא יעזור, הוא מתרחק כמה מטרים ולפתע מאט את צעדיו בקצב לא טבעי, נראה שהוא לא רוצה להתרחק ממך יותר מדי
    "מה קרה?" אני שואל אותו בדאגה.
    אני מכין את הפוקדע למקרה שאני אצטרך לתרגם מה הוא אומר.
    בברכה, דור.

8. אמאש'ך פלאפי ):
    אנג'ל

אתה לוקח את סקווירטל הישן ומחזיר אותו לפוכדור ויוצא מהעיר, אתה מגיע לצומת דרכים, יש לך דרך ימינה, שמאלה ואחורה, אתה תוהה מה לעשות כשלפתע צ'ארמנדר מפוחד רץ לעברך בכל מהירותו, בורח ממה שנראה כאבק גדול מהמרחק שבו אתה עומד
    "מה קרה לך ?"אשאל את הפוקימון בזמן שאנסה לעצור אותו בכך שאתפוס אותך 'זה הדמנות מצויינת לסרוק אותו 'אחשוב לעצמי ואסרוק אותו בעזרת הפוקדע.
    "אתה כאן לבד ?"אשאל אותו בחביבות .

9. משתמש מנוסה
    ניב

אתה זורק את הפוכדור בעוצמה על הרצפה ולהפתעתך הפוכדור נשבר!, גסטלי יוצא ועובר דרך הקיר, מצחקק עלייך
    אני לא יודע שקוראים לו גסטלי, לא בדקתי אותו

10. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    ספיישל לילה לבן!

כולכם תקבלו פוקימון ראשון ותזכו בכמה פרסים קטנים, המשקיען של האוונט יזכה לקבל פוקימון ראשון זוהר!
    --------------------------

דיוויס ואנג'ל

אנג'ל לוקח את הפוקימון ומרים אותו, מתכונן לסרוק אותו כשלפתע דיוויס מגיע בריצה מאותו הכיוון שבו צ'ארמנדר הגיע, בעודו צועק "צ'ארמנדר! חכה לי!" ועוצר להתנשם ליד אנג'ל במביט בו בתמיהה גלויה, "צ'אר" אומר צ'ארמנדר ומשתחרר מהאחיזה של אנג'ל

מייק

"רן" הוא אומר בעצבנות ועוצר לגמרי, אתה מחפש אבל אין כפתור תירגום בפוקדע, נראה שנידורן פשוט לא רוצה להתחבר איתך, אך עם זאת לא רוצה להתרחק לבדו, אתם מתקדמים עוד קצת ומגיעים לצומת, יש פנייה ימינה, שמאלה, והדרך שממנה באתם, אתה מבחין בענן אבק ענקי מהפנייה ימינה

ניב
    O:
    --------------
    "אה, כן, אתה צריך ללכת למעבדת הפרופסור בעיר פטלבורג כדי לקבל תידרוך על הפוקימון" היא אומרת ומוסיפה "נו? איך הפוקימון?"

11. Kibō no chi
    Originally posted by ~nitay~@Oct 7 2009, 12:34 PM
    ספיישל לילה לבן!

כולכם תקבלו פוקימון ראשון ותזכו בכמה פרסים קטנים, המשקיען של האוונט יזכה לקבל פוקימון ראשון זוהר!

דיוויס ואנג'ל

אנג'ל לוקח את הפוקימון ומרים אותו, מתכונן לסרוק אותו כשלפתע דיוויס מגיע בריצה מאותו הכיוון שבו צ'ארמנדר הגיע, בעודו צועק "צ'ארמנדר! חכה לי!" ועוצר להתנשם ליד אנג'ל במביט בו בתמיהה גלויה, "צ'אר" אומר צ'ארמנדר ומשתחרר מהאחיזה של אנג'ל
    יששש
    --
    "צ'ארמנדר, תפסיק לברוח ככה" אני אומר ומרים אותו.
    "אני רואה שמצאת את הצ'ארמנדר שלי, תודה. אם לא היית עוצר אותו אולי הוא היה בורח לגמרי" אגיד ואושיט את היד שלי ללחיצה.
    "גם אתה מאמן?" אשאל אותו.

Spoiler ספוילר

12. אמאש'ך פלאפי ):
    ספיישל לילה לבן!

דיוויס ואנג'ל

"כן גם אני מאמן "אומר לו אם חיוך.
    "אז מה ברחת"אשאל את הילד .
    "ואני עדיין לא יודע איך קוראים לך"אומר לו .

13. Kibō no chi
    Originally posted by flupy@Oct 7 2009, 12:39 PM
    "כן גם אני מאמן "אומר לו אם חיוך.
    "אז מה ברחת"אשאל את הילד .
    "ואני עדיין לא יודע איך קוראים לך"אומר לו .
    "יש שם איזה פוקימון סגול ומפחיד כזה... איך קראו לו... נידופיג... נידו... לא זוכר מה זה היה, בכל מקרה הוא הפחיד את צ'ארמנדר שברח. הנה, תמונה שלו בפוקידע" אגיד ואראה לו את הסריקה עליו.
    "וקוראים לי דיוויס, לך?"

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    ספיישל לילה לבן!

מייק

"רן" הוא אומר בעצבנות ועוצר לגמרי, אתה מחפש אבל אין כפתור תירגום בפוקדע, נראה שנידורן פשוט לא רוצה להתחבר איתך, אך עם זאת לא רוצה להתרחק לבדו, אתם מתקדמים עוד קצת ומגיעים לצומת, יש פנייה ימינה, שמאלה, והדרך שממנה באתם, אתה מבחין בענן אבק ענקי מהפנייה ימינה
    "בוא נראה מה יש שם."אני אומר לו ופונה לכיוון הענן אבק ומקווה שהוא יבוא איתי.
    בברכה, דור.

15. אמאש'ך פלאפי ):
    Originally posted by איש האבטיח@Oct 7 2009, 12:44 PM
    "יש שם איזה פוקימון סגול ומפחיד כזה... איך קראו לו... נידופיג... נידו... לא זוכר מה זה היה, בכל מקרה הוא הפחיד את צ'ארמנדר שברח. הנה, תמונה שלו בפוקידע" אגיד ואראה לו את הסריקה עליו.
    "וקוראים לי דיוויס, לך?"
    "צארמנדר ?הא אתה מתכוון לפוקימון הזה ?"אני אומר ומסתכל על הצארמנדר.
    "סקווירטל צא !"אומר ואלחץ על הכפתור של הפוכדור "תכיר זה צארמנדר הוא שייך למאמן הזה "אומר והצביע על דיוויס .
    "הא דרך אגב לי קוראים אנג'ל ,לא אכפת לך עם אני אסרוק את צארמנדר נכון ?"אשאל אותו ובלי לחכות לתשובה אסרוק את צארמנדר.

עמוד 8 מתוך 16 ראשוןראשון ... 678910 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •