Pokemon GO
עמוד 9 מתוך 16 ראשוןראשון ... 7891011 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 121 עד 135 מתוך 231
  1. Kibō no chi
    Originally posted by flupy@Oct 7 2009, 12:47 PM
    "צארמנדר ?הא אתה מתכוון לפוקימון הזה ?"אני אומר ומסתכל על הצארמנדר.
    "סקווירטל צא !"אומר ואלחץ על הכפתור של הפוכדור "תכיר זה צארמנדר הוא שייך למאמן הזה "אומר והצביע על דיוויס .
    "הא דרך אגב לי קוראים אנג'ל ,לא אכפת לך עם אני אסרוק את צארמנדר נכון ?"אשאל אותו ובלי לחכות לתשובה אסרוק את צארמנדר.
    "אני גם אסרוק את סקווירטל" אגיד ואסתכל על סקווירטל בעין בוחנת, ואסרוק אותו. לאחר מכן אשאל את אנג'ל "גם אתה בדרך לעיר פטלבורג בשביל לקבל תדרוך?"

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~nitay~@Oct 7 2009, 12:34 PM
    ספיישל לילה לבן!

כולכם תקבלו פוקימון ראשון ותזכו בכמה פרסים קטנים, המשקיען של האוונט יזכה לקבל פוקימון ראשון זוהר!
    --------------------------
    ניב
    O:
    --------------
    "אה, כן, אתה צריך ללכת למעבדת הפרופסור בעיר פטלבורג כדי לקבל תידרוך על הפוקימון" היא אומרת ומוסיפה "נו? איך הפוקימון?"
    אומר "הפוקימון? בסדר" ורץ לפטלבורג

3. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    דיוויס ואנג'ל

אחרי דיבור קצר אתם פותחים את הפוקדע וכל אחד מכם סורק את הפוקימון של השני

לדיוויס מופיע:"סקווירטל, פוקימון צב הים" אומר הפוקדע כשאתה לוחץ על כפתור הסריקה ועלהמסך מופיעה תמונתו של סקווירטל () ואז הפוקדע ממשיך בקול רובוטי "סקווירטל הוא פוקימון שמאופיין בהתקפות מים חזקות ובהגנה גבוהה, בגלל שריונו.
    שריונו שלא סקווירטל מגן עליו מפני פגיעות ומחמם אותו, לסקווירטל יש שישה חורים בשריון, שתיים לידיו, שתיים לרגליו, אחד לראשו ואחד לזנבו, זנבו של סקווירטל הוא החלק הכי חזק בגופו והוא משתמש בו בקרב לרוב"

ולאנג'ל: "צ'ארמנדר, פוקימון לטאת האש" אומר לך הפוקדע וממשיך "האש שעל זנבו מסמלת את חייו ואת בריאותו, אם להבתו של צ'ארמנדר תכבה הוא ימות, צ'ארמנדר מתמחה במתקפות אש חזקות ומתקפותיו הפיזיות חלשות אך במעט"

אחרי ששניכם סרקתם את הפוקמונים אחד של השני אתם מבינים שלשניכם אותה מטרה, להגיע לפטלבורג, אתם עומדים על הצומת ותוהים לאן ללכת

מה תעשו?

מייק

אתה רץ לכיוון הענן ומגלה שם פוקמון וורוד קוצני וענקי() שמחריב בעזרת זנבו עצים בלי הבחנה, אתה מתחיל לשקשק מפחד למראה הפוקימון המבעית כשנידורן מתקרב אליו ומדבר איתו, נראה שהפוקימון נרגע ומקשיב לנידורן, אתה שם לב כמה הם דומים

ניב

אתה מתחיל לרוץ מהבית, לבדך, כשלפתע אתה מבין שאין לך מושג לאן אתה רץ, אתה שומע את אימך צורחת בבהלה מתוך הבית

4. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    Originally posted by ~nitay~@Oct 7 2009, 01:06 PM
    דיוויס ואנג'ל

לדיוויס מופיע:"סקווירטל, פוקימון צב הים" אומר הפוקדע כשאתה לוחץ על כפתור הסריקה ועלהמסך מופיעה תמונתו של סקווירטל () ואז הפוקדע ממשיך בקול רובוטי "סקווירטל הוא פוקימון שמאופיין בהתקפות מים חזקות ובהגנה גבוהה, בגלל שריונו.
    שריונו שלא סקווירטל מגן עליו מפני פגיעות ומחמם אותו, לסקווירטל יש שישה חורים בשריון, שתיים לידיו, שתיים לרגליו, אחד לראשו ואחד לזנבו, זנבו של סקווירטל הוא החלק הכי חזק בגופו והוא משתמש בו בקרב לרוב"

ולאנג'ל: "צ'ארמנדר, פוקימון לטאת האש" אומר לך הפוקדע וממשיך "האש שעל זנבו מסמלת את חייו ואת בריאותו, אם להבתו של צ'ארמנדר תכבה הוא ימות, צ'ארמנדר מתמחה במתקפות אש חזקות ומתקפותיו הפיזיות חלשות אך במעט"

אחרי ששניכם סרקתם את הפוקמונים אחד של השני אתם מבינים שלשניכם אותה מטרה, להגיע לפטלבורג, אתם עומדים על הצומת ותוהים לאן ללכת

מה תעשו?
    "אז נלך לצד הימיני ?"אשאל את דיוויס .
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

5. משתמש מנוסה
    שם: ליד ___, מימין ל___, משמאל ל___ ובתוך התחת שלכם P:
    מייק

אתה רץ לכיוון הענן ומגלה שם פוקמון וורוד קוצני וענקי() שמחריב בעזרת זנבו עצים בלי הבחנה, אתה מתחיל לשקשק מפחד למראה הפוקימון המבעית כשנידורן מתקרב אליו ומדבר איתו, נראה שהפוקימון נרגע ומקשיב לנידורן, אתה שם לב כמה הם דומים
    אני פותח את הפוקדע כדי לקבל עליו קצת מידע.
    "נידורן, אתה מכיר אותו? כי אתם נראים דומים.." אני אומר לנידורן.
    בברכה, דור.

6. Kibō no chi
    דיוויס ואנג'ל

מה תעשו?
    "בצד ימין יש את הפוקימון המפחיד הזה. בוא נלך, תסרוק אותו מהר ואז נלך אל הכיוון הנגדי, כנראה שהוא מוביל לפטלבורג"

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    ניב

אתה מתחיל לרוץ מהבית, לבדך, כשלפתע אתה מבין שאין לך מושג לאן אתה רץ, אתה שומע את אימך צורחת בבהלה מתוך הבית
    רץ חזרה לבית בעצבים, במחשבה שלפחות אוכל לקבל מאמא שלי תדרוך מה הדרך

8. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    Originally posted by איש האבטיח@Oct 7 2009, 01:09 PM
    "בצד ימין יש את הפוקימון המפחיד הזה. בוא נלך, תסרוק אותו מהר ואז נלך אל הכיוון הנגדי, כנראה שהוא מוביל לפטלבורג"
    "אוקי "אומר ואז אתחיל ללכת לצד הימני ברגע שאני רואה משהו שדומה לתיאור של מה שדיוויס אמר אני סורק אותו וישר חוזר אחורה .
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

9. מורחקים
    האוונט מתחיל רשמית!

ועכשיו לפרסים:

מי שיפתח את עמוד 11 יקבל חפץ שכולכם צריכים כרגע, מפה!

על כל ע"מ שיפתח יהיה פרס רנדומלי, שאני אגיד עמוד אחד לפני

אנג'ל ודיוויס

אתם מחליטים ללכת וצ'ארמנדר לוחש משהו באוזנו של סקווירטל, סקווירטל קופץ ומתחיל לרעוד, אתם קוראים להם לבוא והם לא מסכימים אז לבסוף אתם הולכים לבד, אתם מגיעים ורואים פוקימון ענקי וורוד וקוצני שדיוויס מכיר כ"נידוקינג", אנג'ל סורק אותו והפוקדע אומר: "נידוקינג, פוקמון הדינוזאור, לפוקימון זה זנב קטלני אשר יכולים להפיל בניינים וקוצים בעלי רעל חזק מאוד שיהרוג בן אדם ממוצע" נידוקינג מסתכל עליכם במבט מפחיד ומתחיל להתקדם אליכם באיטיות

מייק

"נידוקינג, פוקמון הדינוזאור, לפוקימון זה זנב קטלני אשר יכולים להפיל בניינים וקוצים בעלי רעל חזק מאוד שיהרוג בן אדם ממוצע" הפוקדע אומר, ונידורן מפנה אליך את ראשך, ואז מחזיר את ראשו אל נידוקינג, נראה שהם יכולים כל היום

ניב

אימך צורחת ולא מפסיקה, וככל שאתה מתקרב הרעש נעשה חזק יותר ובלתי נסבל יותר, אתה נכנס לבית ומגלה את אימך מצטמקת במטבח בעוד עשרות שולחנות, כיסאות, וכל מיני חפצים מתעופפים סביבה

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~nitay~@Oct 7 2009, 10:04 PM
    ניב

אימך צורחת ולא מפסיקה, וככל שאתה מתקרב הרעש נעשה חזק יותר ובלתי נסבל יותר, אתה נכנס לבית ומגלה את אימך מצטמקת במטבח בעוד עשרות שולחנות, כיסאות, וכל מיני חפצים מתעופפים סביבה
    חושב לעצמי'נו באמת' ואז אומר "רוח דפוקה, צאי החוצה"

11. משתמש מנוסה
    האוונט מתחיל רשמית!

ועכשיו לפרסים:

מי שיפתח את עמוד 11 יקבל חפץ שכולכם צריכים כרגע, מפה!

על כל ע"מ שיפתח יהיה פרס רנדומלי, שאני אגיד עמוד אחד לפני

מייק

"נידוקינג, פוקמון הדינוזאור, לפוקימון זה זנב קטלני אשר יכולים להפיל בניינים וקוצים בעלי רעל חזק מאוד שיהרוג בן אדם ממוצע" הפוקדע אומר, ונידורן מפנה אליך את ראשך, ואז מחזיר את ראשו אל נידוקינג, נראה שהם יכולים כל היום
    יכולים כל היום מה?
    ~~~~~~~~~~~
    "נידורן, אתה יכול לשאול אותו אם הוא מכיר את הדרך לפטלבורג במקרה?" אני שואל את נידורן.
    בברכה, דור.

12. מורחקים
    ניב

"גאאאאאססססס" הוא אומר ומצחקק ברשעות, לפתע הוא לוקח כסא וזורק אותו עליך, בזכות רפלקסים מהירים אתה מתקופף והכיסא נשבר מעלייך מעוצמת הפגיעה בדלת

מייק

מה?
    ---------------
    "רן" הוא אומר בעצבנות ואז הנידוקינג אומר בטון מפחיד "קינג!" שגורם ללכת כמה צעדים לאחור, נראה שנידוקינג רוצה לגנוב לך את נידורן

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~nitay~@Oct 7 2009, 10:15 PM
    מייק

מה?
    ---------------
    "רן" הוא אומר בעצבנות ואז הנידוקינג אומר בטון מפחיד "קינג!" שגורם ללכת כמה צעדים לאחור, נראה שנידוקינג רוצה לגנוב לך את נידורן
    "אני לא אתן לך לפגוע בנידורן!" אני אומר לו נידוקינג.
    "נידורן, אני חושב שכדאי שנלך לדרך אחרת..." אני אומר לנידורן ומסתובב.
    בברכה, דור.

14. Kibō no chi

אנג'ל ודיוויס

אתם מחליטים ללכת וצ'ארמנדר לוחש משהו באוזנו של סקווירטל, סקווירטל קופץ ומתחיל לרעוד, אתם קוראים להם לבוא והם לא מסכימים אז לבסוף אתם הולכים לבד, אתם מגיעים ורואים פוקימון ענקי וורוד וקוצני שדיוויס מכיר כ"נידוקינג", אנג'ל סורק אותו והפוקדע אומר: "נידוקינג, פוקמון הדינוזאור, לפוקימון זה זנב קטלני אשר יכולים להפיל בניינים וקוצים בעלי רעל חזק מאוד שיהרוג בן אדם ממוצע" נידוקינג מסתכל עליכם במבט מפחיד ומתחיל להתקדם אליכם באיטיות
    "בוא נברח!" אני אומר לאנג'ל ומתחיל לרוץ משם בחזרה אל כיוון צ'ארמנדר, מרים אותו ומחכה שאנג'ל יבוא לקחת את סקווירטל, ואחרי זה רץ אל עבר הצד השמאלי בצומת כאשר אני ממשיך לצעוק לאנג'ל "הוא עוקב אחרינו! רוץ כבר!"

Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~nitay~@Oct 7 2009, 10:15 PM
    ניב

"גאאאאאססססס" הוא אומר ומצחקק ברשעות, לפתע הוא לוקח כסא וזורק אותו עליך, בזכות רפלקסים מהירים אתה מתקופף והכיסא נשבר מעלייך מעוצמת הפגיעה בדלת
    צורח בזעם "אוקיי זה נמאס עלי!" ואז מוצי את הפוקדע וסורק אותו במחשבה 'אני אדע עליו יותר יהיה קל יותר להילחם בו'

עמוד 9 מתוך 16 ראשוןראשון ... 7891011 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •