Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10
  1. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    האלופים הנוכחים ב-WWE

אלוף הWWE-רנדי אורטון

אלוף העולם במשקל כבד-הקברן

אלופת הדיוות-מיקי ג'יימס

אלוף ארה"ב-המיז

אלופי הזוגות המאוחדים-ביג שואו וכריס ג'ריקו

אלופת הנשים-מישל מק'קול

אלוף הבין יבשתי-ג'ון מוריסון

יתעדכן עם שינויים..
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

2. JONY_BOY
    Guest
    תגיד לא נמאס לך?אתה לא קולט שהפורום הזה לא רק של אהבקות?זה כבר נושא שלישי שאתה רוצה שינעצו תבין הפורום הזה שייך רק לכדורגל גם לכדורסל ועוד הרבה דברים ואתה מתעסק רק בדברים שקשורים לWWE ומבקש שינעצו אתה צריך להבין משהו עשו טעות שבחרו בשם ספורט והאבקות צריכים לדעתי לבחור רק את השם ספורט אני מקווה שישנו את השם של התת פורום הזה כל הזמן אתה מביא דברים שקשורים רק להאבקות ורוצה שינעצו את זה וזה בכלל לא דברים שצריכים להיות בנעוץ כי הם לא חשובים ואתה גם עברת על חוק ופתחת 3 נושאים ביום אחד וזה אסור לפי החוק החדש של דניאל תתחיל להביא דברים שקשורים לכדורגל כדורסל ועוד דברים לא רק על אהבקות אתה מתיחס לפורום הזה כאילו שזה רק על WWE .ואני לא מחליט אם זה יהיה בנעוץ אבל זה לא יהיה מה כל נושא שתפתח תבקש לנעוץ?מה יהיה איתך אחי תתבגר כבר.

• משתמש מנוסה
    Originally posted by JONY_BOY@Sep 30 2009, 02:32 PM
    תגיד לא נמאס לך?אתה לא קולט שהפורום הזה לא רק של אהבקות?זה כבר נושא שלישי שאתה רוצה שינעצו תבין הפורום הזה שייך רק לכדורגל גם לכדורסל ועוד הרבה דברים ואתה מתעסק רק בדברים שקשורים לWWE ומבקש שינעצו אתה צריך להבין משהו עשו טעות שבחרו בשם ספורט והאבקות צריכים לדעתי לבחור רק את השם ספורט אני מקווה שישנו את השם של התת פורום הזה כל הזמן אתה מביא דברים שקשורים רק להאבקות ורוצה שינעצו את זה וזה בכלל לא דברים שצריכים להיות בנעוץ כי הם לא חשובים ואתה גם עברת על חוק ופתחת 3 נושאים ביום אחד וזה אסור לפי החוק החדש של דניאל תתחיל להביא דברים שקשורים לכדורגל כדורסל ועוד דברים לא רק על אהבקות אתה מתיחס לפורום הזה כאילו שזה רק על WWE .ואני לא מחליט אם זה יהיה בנעוץ אבל זה לא יהיה מה כל נושא שתפתח תבקש לנעוץ?מה יהיה איתך אחי תתבגר כבר.
    לא פתחתי 3 נושאים!!פתחתי 2..!!!
    תפסיק להעיר לי ולהטיף לי מוסר,לא מעניין אותך אל תכנס לנושא בכלל.
    כל עוד לפורום הזה קוראים ספורט והאבקות אז זה כן קשור,מה איכפת לך אם אני מביא הרבה דברים על WWE?כל כך מפריע לך אז אל תכנס לנושאים בכלל..
    ביקשתי שינעצו רק 2 נושאים:המידע הכללי על WWE והאלופים שלדעתי זה צריך להיות בנעוץ בשביל שמתמשים שרוצים לדעת ולהתעדכן לא יצתרכו להתחיל לדפדף בדפים.
    ואתה אל תגיד לי להתבגר!
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

• JONY_BOY
    Guest
    אני יכנס לאיזה נושא שאני רוצה ותתחיל להרגיע עם הדיבור שלך אתה לא קולט שעם כל מה שאתה תפתח ותגיד תנעצו יהיה עומס על הפורום?אתה יכול להביא דברים על WWE אבל אל תגיד תנעצו את זה עם כבר צריך לעשות דברים אחרים לדוגמא משחקי ליגת האלופות היום לנעוץ ואז מחר לנעול את הנושא אחרי שהמשחקים יגמרו כאלה דברים צריכים לנעוץ אתה כל מה שאתה רוצה זה רק WWE ואתה פותח אלף נושאים על זה ורוצה שינעצו את זה תבין זה פורום ספורט זה לא פורום רק על האהבקות תתבגר כבר וואי.ואתה רוצה שינעצו את זה רק כדאי שתקבל ניהול על התת פורום הזה ואל תעבוד עליי.

• משתמש מנוסה
    Originally posted by JONY_BOY@Sep 30 2009, 02:40 PM
    אני יכנס לאיזה נושא שאני רוצה ותתחיל להרגיע עם הדיבור שלך אתה לא קולט שעם כל מה שאתה תפתח ותגיד תנעצו יהיה עומס על הפורום?אתה יכול להביא דברים על WWE אבל אל תגיד תנעצו את זה עם כבר צריך לעשות דברים אחרים לדוגמא משחקי ליגת האלופות היום לנעוץ ואז מחר לנעול את הנושא אחרי שהמשחקים יגמרו כאלה דברים צריכים לנעוץ אתה כל מה שאתה רוצה זה רק WWE ואתה פותח אלף נושאים על זה ורוצה שינעצו את זה תבין זה פורום ספורט זה לא פורום רק על האהבקות תתבגר כבר וואי.ואתה רוצה שינעצו את זה רק כדאי שתקבל ניהול על התת פורום הזה ואל תעבוד עליי.
    ביקשתי שינעצו רק 2 נושאים מה אתה עושה מיזה כזה עניין גדול?
    עם ירצו ינעצו אם לא אז לא..רק הצעתי..
    ואתה אומר לי להתבגר?
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

• JONY_BOY
    Guest
    Originally posted by Suicide@Sep 30 2009, 12:42 PM
    ביקשתי שינעצו רק 2 נושאים מה אתה עושה מיזה כזה עניין גדול?
    עם ירצו ינעצו אם לא אז לא..רק הצעתי..
    ואתה אומר לי להתבגר?
    הקטע הזה לא אם ינעצו או לא תיתן לאחרים גם לפתוח נושאים אתה פותח כל יום רק על אהבקות וזה נמאס אתה גורם לפורום הזה להיות קשור רק לWWE תיראה אותי אני מביא כתבות של כדורגל כדורסל ועוד אתה עושה מה שאתה רוצה כאילו הפורום הזה שייך רק לך גם אם אתה מביא מידע על WWE תאמין לי שמי שחובב פה WWE יודע כבר את המידע הזה גם בלי שתפתח נושאים כאלה כל מה שאני אומר זה שתפסיק להציף את הפורום כל יום על WWE מה כל כך קשה לך לעשות את זה?

• משתמש מנוסה
    Originally posted by JONY_BOY@Sep 30 2009, 02:44 PM
    הקטע הזה לא אם ינעצו או לא תיתן לאחרים גם לפתוח נושאים אתה פותח כל יום רק על אהבקות וזה נמאס אתה גורם לפורום הזה להיות קשור רק לWWE תיראה אותי אני מביא כתבות של כדורגל כדורסל ועוד אתה עושה מה שאתה רוצה כאילו הפורום הזה שייך רק לך גם אם אתה מביא מידע על WWE תאמין לי שמי שחובב פה WWE יודע כבר את המידע הזה גם בלי שתפתח נושאים כאלה כל מה שאני אומר זה שתפסיק להציף את הפורום כל יום על WWE מה כל כך קשה לך לעשות את זה?
    תשמע,זה שאתה פותח נושאים על כדורגל וכדורסל זה אחלה וכל הכבוד,אני לא פותח כל יום נושאים,וגם אם כן אז זה רק 2 נושאים..עם זה מפריע לך אל תכנס לנושאים האלו,בסך הכל נושא אלופים כי אני חושב שאם זה פורום האבקות וספורט אז צריך להיות נושא כזה..
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

• JONY_BOY
    Guest
    Originally posted by Suicide@Sep 30 2009, 12:49 PM
    תשמע,זה שאתה פותח נושאים על כדורגל וכדורסל זה אחלה וכל הכבוד,אני לא פותח כל יום נושאים,וגם אם כן אז זה רק 2 נושאים..עם זה מפריע לך אל תכנס לנושאים האלו,בסך הכל נושא אלופים כי אני חושב שאם זה פורום האבקות וספורט אז צריך להיות נושא כזה..
    אם ירצו יסתכלו באתר הרישמי הזה WWW.WWE.COM. תתחיל להשקיע גם בדברים אחרים ומי יודע אולי כן תקבל לניהול ואולי לא אבל בחייאת דיי לפתוח מלא נושאים על WWE זה כבר משעמם אתה רואה בעצמך כמה תגובות וכמה ציפיות יש שם ועדיין ממשיך תביא דברים מענינים יותר שיביאו תגובות רבות ואני מדבר על ספורט בכללי .

• משתמש מנוסה
    Originally posted by JONY_BOY@Sep 30 2009, 02:53 PM
    אם ירצו יסתכלו באתר הרישמי הזה WWW.WWE.COM. תתחיל להשקיע גם בדברים אחרים ומי יודע אולי כן תקבל לניהול ואולי לא אבל בחייאת דיי לפתוח מלא נושאים על WWE זה כבר משעמם אתה רואה בעצמך כמה תגובות וכמה ציפיות יש שם ועדיין ממשיך תביא דברים מענינים יותר שיביאו תגובות רבות ואני מדבר על ספורט בכללי .
    אוקיי אתה צודק,אני יביא גם נושאי ספורט לא רק על WWE אבל לא היום כי כבר פרסמתי 2 נושאים..
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

• JONY_BOY
    Guest
    טוב אני לא מגיב פה יותר לא שווה לי לקבל אזהרה או באן בגלל נושא ספאם רק תחשוב על מה שאמרתי לך .ומקווה שתפעל עם חוכמה .

• מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •