Pokemon GO
עמוד 11 מתוך 16 ראשוןראשון ... 910111213 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 151 עד 165 מתוך 230
  1. the bitch is back
    Originally posted by abits@Oct 4 2009, 09:46 PM
    סין- "בגלל זה עניין אותי מה יש שם!" אומר השליח. "מה, נראה לך שאני מחטט כל פעם שאני שולח משהו?" הוא נהיה פתאום שקט. "טוב נו אולי קצת. בכל מקרה, מה שהחברה אומרת זה שזה הושאר במשרד של אחד הפקידים, אבל אני שמעתי, שהוא פשוט הופיע שם! הפקיד הזה, שאגב שוכב עם.." והוא ממשיך לרכל על כל אדם שאי פעם עבד בחברת המשלוחים שלו.
    "בסדר הבנתי" אני אומרת ומשתיקה אותו ואז מנסה ליפתוח את הכדור.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. Kibō no chi

אנג'ל ונדב- שכחתי להגיש את הדבר הכי חשוב, כשזה מדובר בדמויות שאני משחק (ובכך כולל חיות) אתם חייבים לחכות שאני אגיב. דוגמא טובה, אם ג'ון רוצה שהשועל שלו יתקוף את אנג'ל, אתם צריכים לחכות עד שאני אגיד אם זה הצליח כנ"ל לגבי קרבות.
    ---------
    החום של הגחלת גורם לאנג'ל להשמיט את הרובה בכאב. אני מזכיר לכם שחיות מאולפות לא יכולות לתקוף בני אדם
    אוקיי.
    "זירו, תתקוף בגחלת שוב, תכוון אותה ליד הבחור הזה בשביל שלא יוכל להגיע אל הרובה!" אגיד בזמן שאתקרב אל הרובה ואנסה להרים אותו, ואז אכוון אותו אל ראשו אם אני מצליח לתפוס אותו.

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    אקס-
    פוקימונים זה לא הכול במשחק הזה. באמת שלא. ואני בדיוק מגיע לזה!
    ------------
    "טוב, כאן יש חוקים רבים, אבל רובם שווים לתחת. יש שלושה חוקים חשובים. הראשון- לא גונבים מגנב אחר. השני, אסור לחשוף את המקום הזה לאף אדם אלא אם כן הגעת לדרגה המתאימה. ושלוש, על כל גניבה שעשית בשביל הגילדה אתה מקבל רק 20%. ברור?"

"ברור ברור מה עכשיו?"אני שואל אותו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

4. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    אנג'ל ונדב- שכחתי להגיש את הדבר הכי חשוב, כשזה מדובר בדמויות שאני משחק (ובכך כולל חיות) אתם חייבים לחכות שאני אגיב. דוגמא טובה, אם ג'ון רוצה שהשועל שלו יתקוף את אנג'ל, אתם צריכים לחכות עד שאני אגיד אם זה הצליח כנ"ל לגבי קרבות.
    ---------
    החום של הגחלת גורם לאנג'ל להשמיט את הרובה בכאב. אני מזכיר לכם שחיות מאולפות לא יכולות לתקוף בני אדם
    "טוב נמאס לי "אומר אומר בזמן שאני קורע שתי חתיכות מהחולצה שלי ועוטף איתם את הידיים שלי ככה שהחום לא ישפיע אחר כך אני מרים את הרובה ואז יורה שתי יריות אזהרה קרוב לרגליים של הבחור הזה.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

5. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    שם: אביעדסוס הראשון (מהסוף)
    סין- את לוחצת על הכפתור הבולט בכדור, שנפתח לשניים ומתוכו יוצא שועל קטן עם אוזניים חומות. "זה שועל מונלייט." אומר השליח. "אני די רעב." את רואה שהוא לא מתנהג כמו חיה המיועדת לשחיטה, אלא עומד זקוף ללא ניע כמו החיות התחרותיות, רגע לפני שהן תוקפות.

נדב ואנג'ל- החשיבה המהירה של אנג'ל מאפשרת לו להרים את הרובה, שלא נשרף אלא רק התחמם. הוא יורה שתי יריות אזהרה, אחת פוגעת ברגל של זירו. זירו לא מיילל, אך הוא לא מצליח לעמוד כשדם חם נוטף מרגלו.

אקסטרים- הגנב מצביע על הדגלים שמעטרים את הבנין, בהם רואים תנין בוגר. "זה הסמל של הגילדה שלנו. על כן כל מצטרף מקבל תנין במתנה." הוא מביא מכיסו גולה אדומה קטנה, ולוחץ באצבעו על שטח בולט. הדבר מגדיל את הגולה לגודל של כדור טניס, ואז אתה מבין שזה כדור לוכד. הוא מחבר את הכדור למחשב שלו. "איזה שם אתה רוצה בשביל התנין שלך?"

הראשון מהסוף
    [מנהיג הספרטנים|פרופסור לספאם|מנהל חת"מ ופקח]

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by abits@Oct 4 2009, 09:58 PM

אקסטרים- הגנב מצביע על הדגלים שמעטרים את הבנין, בהם רואים תנין בוגר. "זה הסמל של הגילדה שלנו. על כן כל מצטרף מקבל תנין במתנה." הוא מביא מכיסו גולה אדומה קטנה, ולוחץ באצבעו על שטח בולט. הדבר מגדיל את הגולה לגודל של כדור טניס, ואז אתה מבין שזה כדור לוכד. הוא מחבר את הכדור למחשב שלו. "איזה שם אתה רוצה בשביל התנין שלך?"
    "אני אקרא לו סטינג(sting)"אני אומר בחיוך
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

7. Kibō no chi

נדב ואנג'ל- החשיבה המהירה של אנג'ל מאפשרת לו להרים את הרובה, שלא נשרף אלא רק התחמם. הוא יורה שתי יריות אזהרה, אחת פוגעת ברגל של זירו. זירו לא מיילל, אך הוא לא מצליח לעמוד כשדם חם נוטף מרגלו.
    "חתיכת בן של ז***!!!" אצרח ואסתכל עליו במבט מטורף, ומבלי לחשוב פעמיים אזנק עליו ואתחיל להלום באגרופי בבטנו.

Spoiler ספוילר

8. the bitch is back
    סין- את לוחצת על הכפתור הבולט בכדור, שנפתח לשניים ומתוכו יוצא שועל קטן עם אוזניים חומות. "זה שועל מונלייט." אומר השליח. "אני די רעב." את רואה שהוא לא מתנהג כמו חיה המיועדת לשחיטה, אלא עומד זקוף ללא ניע כמו החיות התחרותיות, רגע לפני שהן תוקפות.
    "אוי הוא כזה חמוד!" אני אומרת ומרימה אותו "רק אם תנסה לאכול אותו אני אדאג שהוא יאכל אותך" אני אומרת בקור. "שלום לך!" אני אומרת לו ומחייכת אליו.
    גיל! 3>

9. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    "מה עשיתי ?לא התכוונתי לפגוע בחיה היא לא עשתה לי כלום "אחשוב לעצמי בזמן שאתן לבחור מכה עם הקצה של הרובה .
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

10. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    אקסטרים-
    "רושם.." הוא מנתק את הכבל. "קח." הוא נותן לך את הכדור המוקטן. "כדי שנוכל לנצל את הכישורים שלך הכי טוב, אנחנו צריכים לדעת במה אתה הכי טוב"
    * רגע גורלי! הזמן לבחור מקצוע! עבור שוב לעמוד הראשי, ובחר בחוכמה, כי המקצוע שתבחר יישאר אתך עד הסוף!*:

אנג'ל ונדב- ג'ון מרביץ לאנג'ל מכות, וביינתיים זירו מאבד עוד דם...

סין- המונלייט לא מגיב. השליח מוציא מחשב כיס מ.. ובכן הכיס, ובודק את הכדור. "זה מוזר, רוב המונלייטים מתוכנתים לשחיטה או כחיות מחמד, אבל זה מתוכנת לקרבות... בגלל זה הוא לא מגיב. הוא מגיב רק לפקודות של המאלף שלו. רשום שזו את... אבל, אין לו שם עדיין."

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

11. Kibō no chi
    Originally posted by abits@Oct 4 2009, 10:08 PM

ארים את הרובה של האיש ההוא ואקח אותו לעצמי, ואז אגיד לזירו "חזור" ואחזיר אותו אל הפוקדור, ואברח מהיער אל מרכז הפוקימונים בעיר אזליה.

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    אקסטרים-
    "רושם.." הוא מנתק את הכבל. "קח." הוא נותן לך את הכדור המוקטן. "כדי שנוכל לנצל את הכישורים שלך הכי טוב, אנחנו צריכים לדעת במה אתה הכי טוב"
    * רגע גורלי! הזמן לבחור מקצוע! עבור שוב לעמוד הראשי, ובחר בחוכמה, כי המקצוע שתבחר יישאר אתך עד הסוף!*:
    http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtrex010.png

סין- המונלייט לא מגיב. השליח מוציא מחשב כיס מ.. ובכן הכיס, ובודק את הכדור. "זה מוזר, רוב המונלייטים מתוכנתים לשחיטה או כחיות מחמד, אבל זה מתוכנת לקרבות... בגלל זה הוא לא מגיב. הוא מגיב רק לפקודות של המאלף שלו. רשום שזו את... אבל, אין לו שם עדיין."
    "אני אבחר להיות פורע חוק!"אני אומר
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

13. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה

גו'ני- "אני יוצא רק מחר."
    "טוב אז אני יחכה עד מחר"
    אני אומר לו והולך לביתי לישון

14. the bitch is back

"תביא לי את זה" אני אומרת ולוקחת את המחשב שלו. "אז זה שועל, אז אני אקרא לו.. פוקסי!" אני אומרת לו בחיוך ומחכה לראות את תגובתו.
    גיל! 3>

15. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    נדב- נחכה שאנג'ל יגיב ונראה מה אני אחליט

אקס טרים- העמוד שלך הולך לקבל עדכון משמעותי.
    ----------
    "טוב..." אומר האיש. "יש לך כבר משימה ראשונה, אתה יכול לבצע אותה מתי שתרצה, בשביל לעשות זאת לך לסוכן שלנו בעיר פיוטר. אני גם צריך להודיע לך שכל השירותים נפתחים בפניך, ובינהם אכסניה בעיר שאתה יכול לישון בה מתי שתחפוץ, חנויות רבות, והדבר הכי יעיל, מעבר סודי מהעיר הזאת לכל עיר אחרת בקנטו."

ג'וני- אתה הולך לישון. בבוקר אתה שומע צפצוף של אוטו

סין- פוקסי עושה תנודה קטנה עם הראש כדי שתדעי שהוא מכיר את השם החדש שלו. "בטח יש לו כוחות מיוחדים!" אומר השליח.

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

עמוד 11 מתוך 16 ראשוןראשון ... 910111213 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •