"כמו...?" אני שואלת מחכה לראות מה מהם יגיב.Originally posted by abits@Oct 4 2009, 10:17 PM
סין- פוקסי עושה תנודה קטנה עם הראש כדי שתדעי שהוא מכיר את השם החדש שלו. "בטח יש לו כוחות מיוחדים!" אומר השליח.
מעולה,ומה עם פוקדורים ופוקדע?אני יכול ללכוד פוקימונים אחרים בדרך?Originally posted by abits@Oct 4 2009, 10:17 PM
אקס טרים- העמוד שלך הולך לקבל עדכון משמעותי.
----------
"טוב..." אומר האיש. "יש לך כבר משימה ראשונה, אתה יכול לבצע אותה מתי שתרצה, בשביל לעשות זאת לך לסוכן שלנו בעיר פיוטר. אני גם צריך להודיע לך שכל השירותים נפתחים בפניך, ובינהם אכסניה בעיר שאתה יכול לישון בה מתי שתחפוץ, חנויות רבות, והדבר הכי יעיל, מעבר סודי מהעיר הזאת לכל עיר אחרת בקנטו."
==========
"תודה רבה"אני אומר לו ויוצא מהבניין,אני זורק את הפוקדור לאוויר ומחכה לראות את התנין שלי,"שלום,אני אקס,אקס טרים ואני המאלף\מאמן שלך"אני אומר לו ומלטף אותו
"לך לעזאזל "אומר לו ואנסה לתת לו בעיטה ל** אחר כך אנסה לתת לו מכה עם הקצה של הרובה על מנת לעלף אותו .Originally posted by abits@Oct 4 2009, 10:08 PM
אנג'ל ונדב- ג'ון מרביץ לאנג'ל מכות, וביינתיים זירו מאבד עוד דם...
"חתיכת אידיוט במקום לטפל בחיה שלך אתה תוקף אותי "אומר לו .
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
סין- הוא מרים את פוקסי ועוזב אותו. פרוקסי נופל ומצייץ ציוף קטן כשהוא פוגע בקרקע. "לא, לא יכול לעוף...." אומר הדוור.
אקסטרים- סטינג יוצא, אבל לא מגיב לדיבורים שלך, מלבד הנהון קצר כדי להבהיר שהוא מבין שאתה מתכוון אליו.
אנג'ל- לא התייחס למה שנדב עשה, ואני מצטט:
"ארים את הרובה של האיש ההוא ואקח אותו לעצמי, ואז אגיד לזירו "חזור" ואחזיר אותו אל הפוקדור, ואברח מהיער אל מרכז הפוקימונים בעיר אזליה. "
יעזור אם אני אגיד שהוא הצליח לקחת אותו?
תרשום את המתקפות שלו בדף הראשי..ומה עם פוקימונים אחרים?אני אוכל ללכוד?Originally posted by abits@Oct 4 2009, 11:28 PM
אקסטרים- סטינג יוצא, אבל לא מגיב לדיבורים שלך, מלבד הנהון קצר כדי להבהיר שהוא מבין שאתה מתכוון אליו.
-----------------
אני מחזיר אותו לפוקדור ומחפש את המעבר הזה שדרכו אני אוכל להגיע לעיר שבא אני צריך לעשות את המשימה
"אתה פשוט גאון המאה" אני אומרת לו בציניות ומרימה את פוקסי. "זה בסדר, הדוור הטיפש הולך" אני אומרת לו ומחזיקה אותו כמו תינוק. "אתה רעב אולי?" אני שואלת את פוקסי ומיסתכלת מה יש לי במקרר.Originally posted by abits@Oct 4 2009, 11:28 PM
סין- הוא מרים את פוקסי ועוזב אותו. פרוקסי נופל ומצייץ ציוף קטן כשהוא פוגע בקרקע. "לא, לא יכול לעוף...." אומר הדוור.
"טוב, אתה יכול ללכת" אני אומרת לדוואר ומלווה אותו לדלת.
אז אני מתחיל לחפש חנות אילוף בעירOriginally posted by abits@Oct 4 2009, 11:49 PM
אקס-רשום. תחפש טוב.. וכן... בקשר לכדורי לכידה, אתה צריך ללכת לחנות. ויש בעיר מלא חנויות, אתה פשוט צריך לחפש חנות אילוף
סין- הוא אמנם קטן, אך הוא קופץ על השליח בחוזקה, והשליח מועד. "טוב בסדר! אני הולך!" את נשארת לבד עם פוקסי, שמביט בך בלי ניע
אקס- יש חנות אחת גדולה. אתה נכנס פנימה . המוכר רואה אותך ואומר "הו... שלום.. מה בשבילך?" תפריט חנות:
-לוכד 2000 עולה 5$
-עזרה ראשונה עולה 10$
-אנציקלופדיה אלקטרונית 15$
*האנציקלופדיה האלקטרונית מאפשרת לתכנת, כלומר לקבוע שמות ותפקידים לחיות שלכדת, ובלעדיה לא תוכל להשתמש בהם.*
תפריט יותר טוב-"פה יש לי דברים ממש טובים, אתה יודע, שיסדרו לך תראש, יעשו לך כיף. אבל בשבילם תצטרך לעשות משהו בשבילי" אומר המוכר.
"אני אקח 3 לוכדים ואנציקלופדיה ומה אני צריך לעשות בשביל שתראה לי את התפריט המיוחד הזה?"אני שואל אותוOriginally posted by abits@Oct 5 2009, 12:05 AM
אקס- יש חנות אחת גדולה. אתה נכנס פנימה . המוכר רואה אותך ואומר "הו... שלום.. מה בשבילך?" תפריט חנות:
-לוכד 2000 עולה 5$
-עזרה ראשונה עולה 10$
-אנציקלופדיה אלקטרונית 15$
*האנציקלופדיה האלקטרונית מאפשרת לתכנת, כלומר לקבוע שמות ותפקידים לחיות שלכדת, ובלעדיה לא תוכל להשתמש בהם.*
תפריט יותר טוב-"פה יש לי דברים ממש טובים, אתה יודע, שיסדרו לך תראש, יעשו לך כיף. אבל בשבילם תצטרך לעשות משהו בשבילי" אומר המוכר.
אקס- המוכר צוחק. "אין לך מספיק כסף ילד..." בקשר לתפריט הוא אומר "אתה יודע, בעיר הזאת זה חוקי כל האבקות קסמים הללו. אבל לא למעלה. מה שקרה, זה שאחד הספקים שלי בעיר פיוטר לא עונה לטלפון, ואני חושב שאולי תפסו אותו, עם הרבה ק"ג של חומר. לא איכפת לי ממנו, אבל אני רוצה את החומר הזה. אם תביא אותו לפה, אני אתן לך פרס, ואפתח לך את התפריט. איך זה נשמע?"
סין- הוא מסתכל על המקרר, ואז עליך.
חומר?!זה סמים?אני סטרייט אדג'!תבקש ממשתמש אחר שיביא לך סמים B)Originally posted by abits@Oct 5 2009, 12:12 AM
אקס- המוכר צוחק. "אין לך מספיק כסף ילד..." בקשר לתפריט הוא אומר "אתה יודע, בעיר הזאת זה חוקי כל האבקות קסמים הללו. אבל לא למעלה. מה שקרה, זה שאחד הספקים שלי בעיר פיוטר לא עונה לטלפון, ואני חושב שאולי תפסו אותו, עם הרבה ק"ג של חומר. לא איכפת לי ממנו, אבל אני רוצה את החומר הזה. אם תביא אותו לפה, אני אתן לך פרס, ואפתח לך את התפריט. איך זה נשמע?"
------
"עזוב אותי מהחרא הזה,אין לי מספיק כסף אז בנתיים אני לא אקנה כלום..אני יוצא מהחנות ומחפש מאמן שירצה להלחם נגדי,אני רוצה לאמן את סטינג
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)