נדב-הוא זורק את הסיגריה מהחלון. "בד"כ יש לי חומרים מרדימים אחרים. אם היית בא בבוקר כמו בנאדם, הייתי יכול ללכת להביא, אבל החומר שלי זה הדבר היחיד שהיה לי... וזה עבד טוב מספיק. ואמרתי לך, לא ניסיתי אותו על שועל.. אז אני לא יודע."
"אבל ירו בו רק לפני שעה, אם הייתי 'בא בבוקר כמו בנאדם' אז הייתי גם 'שמח כמו בנאדם' כי 'נתתי לחיה למות כמו בנאדם', נכון?" אשאל ואקום.Originally posted by abits@Oct 5 2009, 02:33 AM
נדב-הוא זורק את הסיגריה מהחלון. "בד"כ יש לי חומרים מרדימים אחרים. אם היית בא בבוקר כמו בנאדם, הייתי יכול ללכת להביא, אבל החומר שלי זה הדבר היחיד שהיה לי... וזה עבד טוב מספיק. ואמרתי לך, לא ניסיתי אותו על שועל.. אז אני לא יודע."
"אני יכול להחזיר אותו אל הכדור, נכון?"
ספוילר
"ב-כיף" אגיד ואקח סיגריה.Originally posted by abits@Oct 5 2009, 02:37 AM
נדב- "כן, התפר יחלים לו." הוא מצית עוד סיגריה, ומציע לך. "מעשן?"
ספוילר
"לא ראיתי את אמא שלי מאז שהייתי בן 3, ואת אבא שלי גם כמה שנים טובות, ואני שמח שכך"Originally posted by abits@Oct 5 2009, 02:41 AM
נדב- הוא זורק לך מצית. אה מדליק את הסיגריה. "אתה נראה צעיר." אומר לך האיש. "ההורים שלך יודעים שאתה פה?"
ספוילר
"איך יש לך כסף לכל כך הרבה סיגריות? זה לא בזבוז לזרוק סיגריה שבקושי נגעת בה?"Originally posted by abits@Oct 5 2009, 02:47 AM
נדב- הוטרינר מסתכל עליך. "כן, גם אני לא הייתי אבא כזה טוב.. " הוא זורק את הסיגריה השנייה, אפילו שהוא בקושי סיים חצי ממנה, ומוציא חדשה.
ספוילר
אמרת זין D:Originally posted by abits@Oct 5 2009, 02:51 AM
נדב- "זה מעצבים." הוא אומר, וזורק גם את זאת שבקושי התחיל. "גם ככה עוד יומיים מעיפים אותי לרחובות, אז על הזין." הוא מוריד את הכפפות ושוטף פנים.
--
"מעיפים אותך לרחובות? מה קרה אצל, הואשמת על רצח ועל גניבה, מפטרים אותך, הרבצת למשפחה שלך, ולוקחים ממך כל זכות לחיות?"
ספוילר
נדב- הוא מגחך. "אתה רגיל שהחיים כל כך מסובכים? לא.. פשוט אין לי כסף לשלם את המשכנתא, כי בזבזתי הכול על הדיאצטילמורפין. אני קורה לזה דיאצטילמורפין כי זה נשמע פחות רע. אפשר לחשוב שזאת תרופה..." הוא מוציא עוד סיגריה, וזורק אותה מהחלון עוד לפני שהדליק אותה. "אני צריך להפסיק."
"או שבגלל שאתה וטרינר אתה רגיל למילים מסובכות ולא יכול פשוט להגיד הרואין"Originally posted by abits@Oct 5 2009, 02:58 AM
נדב- הוא מגחך. "אתה רגיל שהחיים כל כך מסובכים? לא.. פשוט אין לי כסף לשלם את המשכנתא, כי בזבזתי הכול על הדיאצטילמורפין. אני קורה לזה דיאצטילמורפין כי זה נשמע פחות רע. אפשר לחשוב שזאת תרופה..." הוא מוציא עוד סיגריה, וזורק אותה מהחלון עוד לפני שהדליק אותה. "אני צריך להפסיק."
"אז בעצם, החיים שלך נדפקו בגלל עצמך הא? אני חייב לציין שזה היה דבר טיפשי לעשות, לבזבז את כל הכסף על הדיאצטומשמו הזה שלך." אני אומר וקם.
"איפה חדר האורחים?"
ספוילר
"אני אשן בסלון" אגיד.Originally posted by abits@Oct 5 2009, 03:04 AM
נדב- "יפה שהחלטת לבד שאתה ישן פה." הוא אומר. אבל לאחר כמה שניות הוא אומר, "טוב גם ככה רציתי להגיד שאתה יכול." הוא קם מהכיסא שלו ואמר "אני יכול לארגן לך מזרון ותישן פה, או למעלה בסלון. אני ממליץ בחום על הסלון כמובן."
"תביא את המזרן דוק" אגיד ואעלה אל הסלון
ספוילר
מה אני רוצה תרובה >:Originally posted by abits@Oct 5 2009, 01:25 AM
נדב ואנג'ל-בואו נצא מנקודת הנחה שנפרדתם.. משחק קבוצתי זה לא אידיאלי בזמנים שאני זמין..
אנג'ל-נשארת לבדך ביער. אתה תוהה מה זה היה..
-------------
'מה הלך פה ?'אחשוב לעצמי והתחיל לחזור לכיוון הבית שלי .
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)