Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 16 ראשוןראשון 123412 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 230
  1. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    מה איתי?!
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

2. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    שם: אביעדסוס הראשון (מהסוף)
    לא להספים בבקשה. שאלות כאלה מתאימות לפרטי. ועד שלא יהיו שלושה רשומים לא נוכל להתחיל... חוקי הפורום.

הראשון מהסוף
    [מנהיג הספרטנים|פרופסור לספאם|מנהל חת"מ ופקח]

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    שם: ירושלים
    סבבה, אז אני רוצה להיכנס.
    הפיצ'ו השני נראה הכי חמוד ומגניב.
    מספר 2

4. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    מצויין, יש משהו קטן באופי שהוא לא הגיוני. רשמת שהיא חברותית ומצד שני ביישנית.. זה קצת בעייתי.. אבל כשאני חושב על זה זה יכול להתקיים...

בסדר... מתחילים. מחר יהיה מידע חדש באחת מההודעות הראשיות ובהודעה הזאת התחלה לכל שחקן. משתמשים שעוד רוצים להירשם יכולים. בהצלחה

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

5. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    אין לך בעיה עם גוף ראשון נכון O:?

שם(של הדמות במשחק, לא צריך את השם האמיתי ואת הכינוי בפורום אוכל להבין לבד):אנג'ל ניל 3:
    אופי (אפשר באופן יוצא דופן לעשות רשימת מכולת רק בלי תכונות מנוגדות כמו "עצבני מאוד, שום דבר לא מעצבן אותו"):אנג'ל מתבודד ובנוסף רגוע ,ביישן אבל שמכירים אותו הוא נפתח במהירות,
    אנג'ל תמיד נותן הזדמנות שנייה אבל עם לא מנצלים אותו הוא לעולם לא יסלח לאותו בנאדם .
    פוקימון התחלתי (עדיף אחד מאלה שנתתי. אם אתם רוצים משהו אחר, אז צורה ראשונה ורק פוקימון שיש לפניו שתי התפתחויות. אני כבר אומר שרוב הפוקימונים מדור 3 ו4 לא יכללו במשחק כי את רובם אני לא מכיר, אין לי זמן להכיר, ואני לא רוצה להכיר):צארמנדר 3>
    רקע(חשוב מאוד. לתאר כל מה שקרה לכם בחיים, אירועים משמעותיים. עזבו פוקימון, לא חייו דוקא דברים שקשורים לפוקימון. ספרו על החיים האישיים):נולדתי למשפחה שהתבודדה משאר הכפר וגרה ביער .
    בשעות המאוחרות של הלילה הוריי היו יוצאים למקום לא ידוע ושהם חזרו היה להם מלא אוכל .
    אחי הגדול שבדיוק חזר מהמסע שלו השגיח עליי בזמן שהוריי לא היו בבית .
    באחד הימים אחי לימד אותי אודות בעלי החיים האלה והראה לי את הצאריזרד שלו החלטתי שאני התחיל את המסע שלי יהיה לי צארמנדר .
    לילה אחד שמעתי קולות שמתקרבים לבית שלנו ושהלכתי להציץ מהחלון ראיתי את אחי הגדול נלחם בכמה שוטרים לא הבנתי מה הם עושים אחי שהיה נגד לפחות עשר שוטרים הפסיד בקרב ובמקום לקחת את אחי הם פרצו לבית ולקחו את הוריי לא הבנתי מה קרה הייתי באלם מספר ימים.
    עד שהצלחתי להתאושש ביקשתי מאחי שיסביר לי מה קרה ,הוא אמר לי שהוריי היו גנבים מוצלחים שחיפשו אחריהם שנים רבות ושהשנה גילו את המיקום שלהם .
    הבטחתי לעצמי שאני עוד אשחרר אותם בדרך זאת או אחרת .
    תמונה\תיאור: http://www.pokemonelite2000.com/spri...tr/dptr158.png
    בקשות\ טענות\ חבילות נפץ :בקשר לשמות של הפוקימונים לא היה לי מושג איזה שם אתה תיתן לו אז רשמתי את השם האמתי לו טוב O:?
    נ.ב. בא לי מארקורו >:
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

6. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    ערכתי

7. משתמש מנוסה
    אין ניגוד בחברותי וביישן...
    אתה יכול להתבייש מכל אחד... באופן הכללי מקיילה חברותית מאוד אבל גם ביישנית.

אני מבין שעדיין לא פורסמה התחלה.

8. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    מתחילים. לפני שאתם בכלל עושים משהו, רוצו לעמוד הראשון ותקראו ברפרוף את ההודעה הראשונה ובאריכות את השלישית! שימו לב למה שרשמתי בגדול אחרי רשימת ההתחלתיים. הסתכלו על מה יש ומה אין לכם בעמוד החפצים. וכמו שנאמר, מתחילים!

אגב, ~SciZor~ וflupy, רשומים.

אקסטרים- אתה ביער ורידיאן, השעה מאוחרת, ואתה עייף ורעב. יש לך 20$. אתה יכול לגנוב אוכל, ללכת לקנות משהו, או להחליט לבד מה לעשות. אם אתה מתכנן גניבה, אני מזכיר לך שעוד אין לך מקצוע, זאת אומרת שאתה לא גנב כרגע (לא בתור מקצוע, למרות שזה מה שהדמות שלך עשתה עד כה), וסיכויי ההצלחה שלך בגניבה נמוכים.

סין:את בדירה השכורה שלך בעיר סלדון. השעה מוקדמת, אבל רעש מוזר חזק מעיר אותך. כשאת מתעוררת ומחפשת במבט מהיר את מקור הרעש, את מבחינה במטבח הקטן שלך, בטלוויזיה הישנה, והמחשב. לאחר כמה שניות, כשאת יותר עירנית, את מבינה שדופקים בדלת.

מייקלה- את בבית משפחתך בגולדנרוד סיטי. השעה היא שעת בוקר מאוחרת. את נמצאת בחדר הענקי שלך, אך עוד לא קמת מהמיטה. החדר הגדול מכיל גם טלוויזיה ענקית, פסנטר ישן, ומחשב. העיתון של היום כבר מונח על השולחן שלך וכותרתו "הסכסוך בין אורה והמערב מחריף".

ג'וני-הבית שלך נמצא בעיר ניו בארק. אתה רואה איזה סדרה מצויירת בטלוויזיה. הבית הגדול מרגיש לך ריק ועצוב. אתה מחפש משהו אחר לראות, ואז הטלפון שלך מצלצל.

אנג'ל- אתה מחוץ לבית ביער אילקס. רובה הצייד של אבא שלך עליך, ואתה מסייר, מחפש איזה מונלייט או חיה אחרת שתוכל לאכול. אתה מגיע לבית העץ הקטן שבו נהגת לשחק עם אחיך רבות כשהייתם קטנים.
    אתה עוצר לנוח ואז שומע תנועה בין השיחים לידך

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

9. the bitch is back
    Originally posted by abits@Oct 3 2009, 10:56 PM

סין:את בדירה השכורה שלך בעיר סלדון. השעה מוקדמת, אבל רעש מוזר חזק מעיר אותך. כשאת מתעוררת ומחפשת במבט מהיר את מקור הרעש, את מבחינה במטבח הקטן שלך, בטלוויזיה הישנה, והמחשב. לאחר כמה שניות, כשאת יותר עירנית, את מבינה שדופקים בדלת.

"מי זה?" אני קוראת והולכת להתסכל מהעיינית.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

10. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    סין-"משלוח לכתובת *הוא אומר את הכתובת שלך*"

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

11. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה

ג'וני-הבית שלך נמצא בעיר ניו בארק. אתה רואה איזה סדרה מצויירת בטלוויזיה. הבית הגדול מרגיש לך ריק ועצוב. אתה מחפש משהו אחר לראות, ואז הטלפון שלך מצלצל.
    אני רץ לטלפון בתקווה שזה אחי הגדול שמתקשר לספר משהו חדש שקרה במסע שלו ועונה לטלפון.
    ~~~~~~~~~~
    רציתי ליהיות בקנטו בכלל כדי לקבל פוריגון =[

12. the bitch is back
    Originally posted by abits@Oct 3 2009, 11:04 PM
    סין-"משלוח לכתובת *הוא אומר את הכתובת שלך*"
    אני פותחת את הדלת ומקבלת את החבילה.
    אח"כ אני בודקת מה זה.
    גיל! 3>

13. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    ג'וני-*עזוב תיכף אני מעיף את העניין של המחוזים. יהיה לך פוריגון ואם תתקדם מספיק גם פוריגון Z*
    אתה עונה לטלפון "ג'וני?" נשמע הקול של ג'ף הבחור שגר כמה רחובות לידך.
    סין- בפנים אין פתק. רק עוד חבילה, בצורת כדור, עטופה ברישול. "מה זה מה זה?" שואל השליח שעומד לידך

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    מייקלה- את בבית משפחתך בגולדנרוד סיטי. השעה היא שעת בוקר מאוחרת. את נמצאת בחדר הענקי שלך, אך עוד לא קמת מהמיטה. החדר הגדול מכיל גם טלוויזיה ענקית, פסנטר ישן, ומחשב. העיתון של היום כבר מונח על השולחן שלך וכותרתו "הסכסוך בין אורה והמערב מחריף".
    'נו באמת' אחשוב לעצמי ואקח את העיתון, אעיין בו ואקרא את הכתבה המדוברת.

15. the bitch is back
    Originally posted by abits@Oct 3 2009, 11:09 PM

סין- בפנים אין פתק. רק עוד חבילה, בצורת כדור, עטופה ברישול. "מה זה מה זה?" שואל השליח שעומד לידך
    "אין לי מושג וזה גם לא עיניינך" אני אומרת לו "תודה רבה ולהתראות" אני מוסיפה וסוגרת את הדלת.
    אחרי שאני סוגרת את הדלת אני מורידה את העטיפה ובודקת מה זה.
    גיל! 3>

עמוד 2 מתוך 16 ראשוןראשון 123412 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •