Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 16 ראשוןראשון ... 2345614 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 230
  1. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    שם: אביעדסוס הראשון (מהסוף)
    ג'וני-"לא משהו, מישהי מתה היום בחדר ניתוח... בחורה בהיריון.. בכל מקרה, לא על זה רציתי לדבר אתך." הוא נשען לאחור ומתחיל לאכול, מעין סטייק בקר(טאורוס בשפת פוקימון) שנראה טוב, ואחרי כמה לעיסות אומר "אני יודע שאתה רוצה לעזוב. זה בלתי נמנע אני מניח, אחרי שסטיבן (השם של אח שלך, אם אתה רוצה שם אחר, אני אשנה) עזב. אני צודק?"

אקסטרים- הוא לא רץ, הוא על הרצפה.. "בבקשה.. אל תעשה לי כלום..." הוא מתחנן.

הראשון מהסוף
    [מנהיג הספרטנים|פרופסור לספאם|מנהל חת"מ ופקח]

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by abits@Oct 4 2009, 12:10 AM

אקסטרים- הוא לא רץ, הוא על הרצפה.. "בבקשה.. אל תעשה לי כלום..." הוא מתחנן.
    "למה גנבת לי את הכסף?"אני שואל אותו,"תגיד לי מי אתה עכשיו!"אני אומר לו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

3. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    Originally posted by abits@Oct 4 2009, 12:10 AM
    ג'וני-"לא משהו, מישהי מתה היום בחדר ניתוח... בחורה בהיריון.. בכל מקרה, לא על זה רציתי לדבר אתך." הוא נשען לאחור ומתחיל לאכול, מעין סטייק בקר(טאורוס בשפת פוקימון) שנראה טוב, ואחרי כמה לעיסות אומר "אני יודע שאתה רוצה לעזוב. זה בלתי נמנע אני מניח, אחרי שסטיבן (השם של אח שלך, אם אתה רוצה שם אחר, אני אשנה) עזב. אני צודק?"
    אני עונה לו בזמן שאני אוכל את הטאורוס המסכן:"כן מאד אפילו שאז לא אני לא יראה אותך הרבה זמן"

4. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    אקסטרים- אתה מתבונן בו. לא הסתכלת על עצמך כבר כמה זמן אבל אתה חושב שאתה בטח נראה כמוהו. הוא כולו לבוש בבגדים מרופטים, הוא מלוכלך ומזוקן, ופניו רזים וכחושים.

"אני מצטער, אבל אני חייב לשרוד... אבל אתה בטח יודע. גנב.."

ג'וני-"אם כך, יש כמה דברים שצריך לדון בהם קודם. למרות שאיכפת לי ממך ממש כמו בן משפחה שלך, אני לא. יכולתי להיות אולי אם הייתי משקיע פחות בעבודה ויותר בך. לכן אני לא יכול לקבוע בשבילך מה נכון ומה לא. אתה צריך, ומספיק גדול, בשביל להתחיל לבד.
    * רגע גורלי! הזמן לבחור מקצוע! עבור שוב לעמוד הראשי, ובחר בחוכמה, כי המקצוע שתבחר יישאר אתך עד הסוף!*:

אתה יכול לבחור בכל מקצוע שתרצה, אז בחר בחוכמה!

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by abits@Oct 4 2009, 12:23 AM
    אקסטרים- אתה מתבונן בו. לא הסתכלת על עצמך כבר כמה זמן אבל אתה חושב שאתה בטח נראה כמוהו. הוא כולו לבוש בבגדים מרופטים, הוא מלוכלך ומזוקן, ופניו רזים וכחושים.

"אני מצטער, אבל אני חייב לשרוד... אבל אתה בטח יודע. גנב.."

"זה בסדר,אני מבין אותך..אני עובר ממקום למקום וגונב אוכל.."אני אומר לו,"זה בסדר,אתה יכול ללכת.."אני אומר לו ועוזר לו לקום
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

6. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    Originally posted by abits@Oct 4 2009, 12:23 AM

ג'וני-"אם כך, יש כמה דברים שצריך לדון בהם קודם. למרות שאיכפת לי ממך ממש כמו בן משפחה שלך, אני לא. יכולתי להיות אולי אם הייתי משקיע פחות בעבודה ויותר בך. לכן אני לא יכול לקבוע בשבילך מה נכון ומה לא. אתה צריך, ומספיק גדול, בשביל להתחיל לבד.
    * רגע גורלי! הזמן לבחור מקצוע! עבור שוב לעמוד הראשי, ובחר בחוכמה, כי המקצוע שתבחר יישאר אתך עד הסוף!*:

אתה יכול לבחור בכל מקצוע שתרצה, אז בחר בחוכמה!
    אני בוחר ליהיות חוקר כמובן כמו הוריי

7. משתמש מנוסה
    שם: ירושלים
    Originally posted by abits@Oct 4 2009, 12:02 AM
    מייקלה-הבית פשוט ענק. עמוס בחדרים ומסדרונות. הכניסה לבית גדולה יותר מכל הבית הקודם שלך. בסלון המפואר יושבת האימא החורגת שלך. היא לא עובדת. אביך החורג עוסק בקידוחי נפט וכמה שנים לפני שהגעת חתם את עסקת חייו, שהשאירה אותו כל כך עשיר, כך שיש לו יותר כסף משיוכל לבזבז. "בוקר טוב!" אומרת אמך בלבביות. "יש לך תוכניות לגבי היום?"
    "אממ לא משהו מיוחד!" אני משיבה לאמי..
    "יש משהו חדש?" אשאל אותה בנימוס...

8. Kibō no chi
    שם: ג'ון סילבר
    אופי: בעל יצר סדיסטי עצום, רגזן, נוטר טינה, לא חברותי במיוחד, חם מזג, ליבו קר והוא איש אכזר (חרוז D: ), לא מעניין אותו שום דבר חוץ מעצמו.
    פוקימון התחלתי : שועל דארווין (איווי)
    רקע: שג'ון נולד במחוז ג'וטו בעיר ניו-בארק. כשהיה בן 3 הוריו התגרשו. אמו של ג'ון ברחה כיוון שאביו היה נוהג להכות אותה ולבצע בה מעשים מגונים. גם מאביו הוא קיבל חינוך זה, הוא היה איש אכזרי שנראה כאילו אין לו לב, הוא הכה את ג'ון הרבה בילדותו.
    יום אחד המשטרה עצרה את אביו של ג'ון, הוא הבין שישלחו אותו כנראה למוסד או למשפחה מאמצת, הוא החליט לברוח משם ולחיות בעצמו. הוא התבודד ונדד מאיזור לאזור, שרד רק באמצעות המזון שגנב מחנויות.
    הוא גילה אחריות וגידל את עצמו עד גיל 16, שבגינבה אחת הוא נתפס.
    המשטרה החליטה לוותר לו כי הוא עדיין קטן, בתנאי שיבצע מעשים טובים ויצא לחקור את הזיהום ולהגן על פוקימונים, אך כמובן שלא התייחס אליהם ברצינות וברח משם, כאשר הבטיח להם שיעשה את מה שביקשו. למרות זאת, החליט לצאת למסע פוקימונים ולצאת למסע, כי ידע שהאלופים יכולים לזכות בכסף רב.
    ג'ון היה ילד אלים, בדיוק כמו אביו. לא פעם או פעמיים היה מסתבך בקטטה בגן, ומדי פעם היה אפילו מרביץ לפוקימונים שחיו באיזור.
    תמונה\תיאור:
    בקשות\ טענות\ חבילות נפץ : לתפוס טוטודייל

Spoiler ספוילר

9. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    אקסטרים-הוא מסתכל עליך בפליאה. "אני רוי." הוא אומר. "מי אתה?"

ג'וני- *עוד כמה רגעים עמוד הדמות שלך ייבל עדכון משמעותי, לרוץ לבדוק* ג'ף מסתכל עליך בחיוך. "נשמע הגון למדי. אני לא מסכים עם כל מה שההורים שלך עשו, אבל אני אוהב את שניהם, ואני שמח לראות אותך ממשיך בדרכם. בשביל זה" הוא מוציא מהכיס שלו מעין גולה אדומה "הבאתי את זה." הוא לוחץ על בליטה בגולה, אשר מגדילה אותה לגודל של כדור טניס. הוא לוחץ על עוד כפתור והכדור נפתח לשניים ומתוכו יוצא יצור מתכתי בגודל של כלב. "תכיר את פוריגון." הוא אומר.

מייקלה- אמך מחייכת ואומרת "יש היום טורניר קרבות בעיר, אם את רוצה, את יכולה ללכת לראות. זה אמור להיות מרשים יותר מאשר בטלוויזיה."

איש האבטיח-רקע נהדר. אתה בפנים. התחלה בשבילך... אתה כרגע בעיר ויולט במחוז ג'וטו. השעה מוקדמת אך כבר אפשר לראות הרבה מכוניות ואנשי עסקים מהודרים ממהרים לעבודה. שוטר ישנוני מבחין בך ומתקרב אליך מהצד השני של הכביש.

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by abits@Oct 4 2009, 12:41 AM
    אקסטרים-הוא מסתכל עליך בפליאה. "אני רוי." הוא אומר. "מי אתה?"

"אני אקס,אקס טרים.."אני אומר לו,"ברחתי מהבית לפני כמה שנים ואני חחיי מגנבת אוכל.."אני אומר לו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

11. Kibō no chi

איש האבטיח-רקע נהדר. אתה בפנים. התחלה בשבילך... אתה כרגע בעיר ויולט במחוז ג'וטו. השעה מוקדמת אך כבר אפשר לראות הרבה מכוניות ואנשי עסקים מהודרים ממהרים לעבודה. שוטר ישנוני מבחין בך ומתקרב אליך מהצד השני של הכביש.
    תודה
    אשמח אם תיקרא לי נדב או בשם של הדמות שלי במקום 'איש האבטיח'.
    "שיט..." אמלמל לעצמי בזמן שאתחיל לברוח ממנו אל כיוון השדות הסמוכות אל המערה שמובילה אל העיר אזליה.

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    שם: ירושלים

מייקלה- אמך מחייכת ואומרת "יש היום טורניר קרבות בעיר, אם את רוצה, את יכולה ללכת לראות. זה אמור להיות מרשים יותר מאשר בטלוויזיה."

"טורניר קרבות? בשמחה!" אשיב לה..
    אתארגן ואתכונן ליציאה..
    "להתראות!" אומר לה ואצא לדרכי.

13. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    לאיש האבטיח-אקרא לך נדב כי יש לנו גם ג'וני, אז כדי שלא יהיה בלבול...

נדב-אתה מתחיל לרוץ והוא אחריך. שניכם רצים מהר, ואף שהוא עומד בקצב, הוא לא מצליח להשיג אותך. אתה מגיע עד למערה והוא במרחק מה מאחוריך אתה נכנס?

אקסטרים-"מה אתה אומר..." הוא אומר לך. "היי אתם שניכם!" צועק מישהו מאחור. אתה מסתובב ורואה אדם נוסף שנראה כך:

"מה אתה עושה אתו ילד?" שואל אותך. "אתה לא יודע שהוא פושע?". "הפשע היחידי שעשיתי בחיי היה לברוח מאבא מכה." אומר לו רוי. "לא שאלתי אותך, טינופת." אומר לו האיש.

מייקלה-את נפרדת מאמך ויוצאת החוצה. אור השמש מסנוור אותך מעט כשאת הולכת בשביל שמוביל למרכז העיר. ברחובות העיר יש מלא פוסטרים עם התמונה הזאת:

והכתוב: "גרי אוק והפיוריפיי הבלתי מנוצח שלו, היום בטורניר העיר גולנדנרוד!" כשאת עוצרת להסתכל, את שומעת קול- "מרשים נכון?" את מסתובבת ורואה איש זקן, אשר לא מביט בך, אלא מסתכל גם הוא בפוסטר.

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by abits@Oct 4 2009, 12:58 AM

נדב-אתה מתחיל לרוץ והוא אחריך. שניכם רצים מהר, ואף שהוא עומד בקצב, הוא לא מצליח להשיג אותך. אתה מגיע עד למערה והוא במרחק מה מאחוריך אתה נכנס?

אקסטרים-"מה אתה אומר..." הוא אומר לך. "היי אתם שניכם!" צועק מישהו מאחור. אתה מסתובב ורואה אדם נוסף שנראה כך:

"מה אתה עושה אתו ילד?" שואל אותך. "אתה לא יודע שהוא פושע?". "הפשע היחידי שעשיתי בחיי היה לברוח מאבא מכה." אומר לו רוי. "לא שאלתי אותך, טינופת." אומר לו האיש.

"מי אתה? ומה אתה רוצה?"אני שואל אותו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

15. Kibō no chi
    Originally posted by abits@Oct 4 2009, 12:58 AM
    לאיש האבטיח-אקרא לך נדב כי יש לנו גם ג'וני, אז כדי שלא יהיה בלבול...

סבבה בוטנים.
    --
    "כדאי שאסתתר במערה, אני בטוח שהוא עדיין רודף אחרי" אחשוב לעצמי בזמן שארוץ אל תוך המערה בשביל למצוא מקום מחבוא.

Spoiler ספוילר

עמוד 4 מתוך 16 ראשוןראשון ... 2345614 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •