Pokemon GO
עמוד 5 מתוך 16 ראשוןראשון ... 3456715 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 61 עד 75 מתוך 230
  1. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    שם: אביעדסוס הראשון (מהסוף)
    אקסטרים- "אני מהחבר'ה הטובים. בוא איתי. אני אתן לך משהו לאכול, לשתות, ואז נדבר עוד." אתה מסתכל על רוי. הוא נראה חלש יותר ממקודם. "החלטה שלך עם מי תלך." הוא אומר. "אין לי הרבה מה להציע, אבל אני לא הייתי סומך עליו." האיש מגחך. "מי שמדבר.. אתה חושב שזה שאבא שלך התעלל בך זה תירוץ כדי לעשות את כל המעשים הרעים שאתה עושה? אני צריך לפנות למשטרה, אבל אני מרחם עליך מידי.." הוא פונה אליך. "אז, אתה בא?" *שים לב, ההחלטה עם מי מהם ללכת תשפיע רבות על המשך המשחק שלך ועל המקצוע, אז שקול בכובד ראש.*

נדב- אתה נכנס למערה. אתה לא רואה ממש כלום. הכול חשוך כל כך שאתה מפחד לזוז, להתרחק מהכניסה, אבל אתה עושה זאת כשהשוטר מתקרב. כעת האור היחיד מהכניסה רחוק כל כך שאתה לא יודע לאן ללכת. אתה רואה שהשוטר מחכה בחוץ. הוא צועק "אתה לא תוכל להישאר שם לנצח!"

הראשון מהסוף
    [מנהיג הספרטנים|פרופסור לספאם|מנהל חת"מ ופקח]

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by abits@Oct 4 2009, 01:10 AM
    אקסטרים- "אני מהחבר'ה הטובים. בוא איתי. אני אתן לך משהו לאכול, לשתות, ואז נדבר עוד." אתה מסתכל על רוי. הוא נראה חלש יותר ממקודם. "החלטה שלך עם מי תלך." הוא אומר. "אין לי הרבה מה להציע, אבל אני לא הייתי סומך עליו." האיש מגחך. "מי שמדבר.. אתה חושב שזה שאבא שלך התעלל בך זה תירוץ כדי לעשות את כל המעשים הרעים שאתה עושה? אני צריך לפנות למשטרה, אבל אני מרחם עליך מידי.." הוא פונה אליך. "אז, אתה בא?" *שים לב, ההחלטה עם מי מהם ללכת תשפיע רבות על המשך המשחק שלך ועל המקצוע, אז שקול בכובד ראש.*

"מצטער,אני לא הולך איתך"אני אומר לאיש ומיד מסתובב לרוי ועוזר לו להמשיך ללכת קדימה,"אנחנו נסתדר!"אני אומר לו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

3. Kibō no chi
    Originally posted by abits@Oct 4 2009, 01:10 AM

נדב- אתה נכנס למערה. אתה לא רואה ממש כלום. הכול חשוך כל כך שאתה מפחד לזוז, להתרחק מהכניסה, אבל אתה עושה זאת כשהשוטר מתקרב. כעת האור היחיד מהכניסה רחוק כל כך שאתה לא יודע לאן ללכת. אתה רואה שהשוטר מחכה בחוץ. הוא צועק "אתה לא תוכל להישאר שם לנצח!"
    "תגיד לי רק מה אתה רוצה ממני! לא ביצעתי שום פשע בזן האחרון בכלל!" אני צועק ועומד במקום.

Spoiler ספוילר

4. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    נדב- "מצטער טימי, זה לא הולך ככה..." אומר לך השוטר. "יש לך פשעים לשלם עליהם, ואם לא תשלם עליהם, תצטרך לברוח לנצח."

אקסטרים- *בזה ביטלת את האפשרות להיות מאלף!* האיש מסתכל עליך בפליאה כשאתה לוקח אתך את רוי, שצולע קצת בגלל הנפילה שלו. "לא היית חייב לעשות את זה." אמר רוי.

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by abits@Oct 4 2009, 01:16 AM

אקסטרים- *בזה ביטלת את האפשרות להיות מאלף!* האיש מסתכל עליך בפליאה כשאתה לוקח אתך את רוי, שצולע קצת בגלל הנפילה שלו. "לא היית חייב לעשות את זה." אמר רוי.
    אני רוצה להיות פושע ולא מאלף.
    ----------------
    "אני יודע שלא הייתי חייב,עכשיו בוא נלך לחפש מקום שנוכל לישון בו הלילה"אני אומר לו וממשיך ללכת איתו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

6. משתמש מנוסה
    שם: ירושלים
    Originally posted by abits@Oct 4 2009, 12:58 AM
    מייקלה-את נפרדת מאמך ויוצאת החוצה. אור השמש מסנוור אותך מעט כשאת הולכת בשביל שמוביל למרכז העיר. ברחובות העיר יש מלא פוסטרים עם התמונה הזאת:

והכתוב: "גרי אוק והפיוריפיי הבלתי מנוצח שלו, היום בטורניר העיר גולנדנרוד!" כשאת עוצרת להסתכל, את שומעת קול- "מרשים נכון?" את מסתובבת ורואה איש זקן, אשר לא מביט בך, אלא מסתכל גם הוא בפוסטר.
    "מרשים מאוד!" אני משיבה לו
    "אתה תיהיה שם?" אני שואלת בנימוס

7. Kibō no chi
    Originally posted by abits@Oct 4 2009, 01:16 AM
    נדב- "מצטער טימי, זה לא הולך ככה..." אומר לך השוטר. "יש לך פשעים לשלם עליהם, ואם לא תשלם עליהם, תצטרך לברוח לנצח."
    טימי? Oם
    --
    "שילמתי יותר ממה שאתה יודע!" אני צועק וממשיך ללכת במערה בניסיון למצוא את היציאה.

Spoiler ספוילר

8. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    אקסטרים- "לא צריך.." הוא אומר ומשתחרר מהאחיזה שלך. "יש מקום." הוא מתחיל ללכת בקצב מהיר, ומסמן לך ללכת אחריו. אתם נכנסים עמוק לתוך יער ורידיאן עד שרוי עוצר. פתאום נשמע קול: "סיסמא!" ורוי אומר "אבן ירח!" מעצים יורדים שני אנשים, לבושים בבלויים, עם רובים צייד גדולים. אחד מהם פונה אל רוי "מה הבאת אתך?" הוא שואל אותו בכעס. "גנב ראוי." אומר לו רוי, שפתאום נראה הרבה יותר צעיר ובריא. האיש בוחן אותך, מהנהן בקצרה ואומר "טוב, שייכנס..." לפני שאתם נכנסים רוי אומר "לפני שאתה נכנס, אתה חייב להסכים שאת מה שתראה בפנים לא תגלה לאיש מהעולם שבחוץ."

מייקלה- "נהה אני זקן מידי בשביל זה... אז, עם איזו חיה את מתכוונת להתמודד?"

נדב- השוטר שומע אותך מתחיל לצעוד וצועק "בהצלחה טימי! תזדקק לזה! תודה שעוררת אותי!" והדבר האחרון ששמעת לפני שקולו נבלע באפילה זה "צריך קבוצת שמירה במערה..." ואז שקט. רק הרעש המפחיד של צעדייך. אתה הולך עם הידיים מושטות קדימה. אבל אתה לא רואה כלום ולא יודע כלום. פתאום אתה רואה אור, אור שאולי לא היה חזק בחוץ, אבל בתוך המערה היה כל כך חזק שעצמת את עיינך, פקחת אותן טיפה וראית דמות ענקית, אך לא זיהית במה מדובר, כי עדיין כיסית בידיך את עיניך, כדי לגונן עליהן. לאחר כמה שניות, כשהתרגלת לאור, הבנת שמה שזה לא היה, זה נעלם, אבל האור נשאר.

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by abits@Oct 4 2009, 01:32 AM
    אקסטרים- "לא צריך.." הוא אומר ומשתחרר מהאחיזה שלך. "יש מקום." הוא מתחיל ללכת בקצב מהיר, ומסמן לך ללכת אחריו. אתם נכנסים עמוק לתוך יער ורידיאן עד שרוי עוצר. פתאום נשמע קול: "סיסמא!" ורוי אומר "אבן ירח!" מעצים יורדים שני אנשים, לבושים בבלויים, עם רובים צייד גדולים. אחד מהם פונה אל רוי "מה הבאת אתך?" הוא שואל אותו בכעס. "גנב ראוי." אומר לו רוי, שפתאום נראה הרבה יותר צעיר ובריא. האיש בוחן אותך, מהנהן בקצרה ואומר "טוב, שייכנס..." לפני שאתם נכנסים רוי אומר "לפני שאתה נכנס, אתה חייב להסכים שאת מה שתראה בפנים לא תגלה לאיש מהעולם שבחוץ."

"זה לא שיש לי למי לספר"אני חושב לעצמי,"אני מסכים!"אני אומר לו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

10. Kibō no chi

נדב- השוטר שומע אותך מתחיל לצעוד וצועק "בהצלחה טימי! תזדקק לזה! תודה שעוררת אותי!" והדבר האחרון ששמעת לפני שקולו נבלע באפילה זה "צריך קבוצת שמירה במערה..." ואז שקט. רק הרעש המפחיד של צעדייך. אתה הולך עם הידיים מושטות קדימה. אבל אתה לא רואה כלום ולא יודע כלום. פתאום אתה רואה אור, אור שאולי לא היה חזק בחוץ, אבל בתוך המערה היה כל כך חזק שעצמת את עיינך, פקחת אותן טיפה וראית דמות ענקית, אך לא זיהית במה מדובר, כי עדיין כיסית בידיך את עיניך, כדי לגונן עליהן. לאחר כמה שניות, כשהתרגלת לאור, הבנת שמה שזה לא היה, זה נעלם, אבל האור נשאר.
    אבל אני לא טימי ._.
    --
    "מעניין מה זה היה" עכשיו לעצמי בזמן שאתקרב אל מקור האור המוזר בשביל לברר מה הוא.

Spoiler ספוילר

11. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    אקסטרים- רוי הולך לאחד העצים הזקנים והעבים ביותר, לוחץ על בליטה קטנה בעץ, ופתאום חלק גדול מהגזע שמופנה אליכם נעלם, וחושף מנהרה תלולה, עם מדרגות, בתוך העץ. "אחריך." אומר רוי. אתה נכנס, כשאחריך רוי ושני השומרים העצבנים. ככל שאתם יורדים נהיה חשוך יותר, עד שהגעתם לדלת גדולה, ממש מתחת לאדמה. פעמון ענקי נמצא לידה, ורוי מושך בחוט שלו. צלצול רועם מבשר את פתיחת הדלת, וחושף בפניף מראה מרהיב. אתה עומד בכניסה לרחוב עמוס בדוכנים, חנויות ובתים, בצורה לא מסודרת, מעין שוק, שהכל בו צבוע בצבעים זהובים. שתי סלמנדרות בוגרות קשורות לשני קצוות הכניסה, מנופפות בכנפיים הענקיות שלהן. חיות משא רבות כמו בקר וסוסים נמצאות בשוק, ואף יש בו חנות חיות משלו. "ברוך הבא לעיר הגנבים." אומר לך רוי.

נדב-זה רק כינוי.. בכ"מ לא הבנת, האור עדיין נמצא, אבל המקור שלו פשוט נעלם, כאילו האור פשוט בא מהתקרה.

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

12. Kibō no chi
    Originally posted by abits@Oct 4 2009, 01:44 AM

נדב-זה רק כינוי.. בכ"מ לא הבנת, האור עדיין נמצא, אבל המקור שלו פשוט נעלם, כאילו האור פשוט בא מהתקרה.
    השוטר הזה טמבל.
    --
    "מעניין מה זה היה" אחושב לעצמי ואתקרב אל האזור המואר, אבדוק אם מתוכו אוכל לראות את היציאה.

Spoiler ספוילר

13. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    נדב- המערה ענקית ואין לך מושג איפה היציאה, אבל, אתה לפחות יכול לראות לאן אתה הולך. ויש שלוש אפשרויות: לחזור בדרך שממנה באת, לפנות ימינה, או שמאלה.

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    שם: ירושלים
    מייקלה- "נהה אני זקן מידי בשביל זה... אז, עם איזו חיה את מתכוונת להתמודד?"

"עם הספארקראט שלי!" אני משיבה לא במהירות..
    "אתה חושב שיש לי סיכוי!?" אני שואלת אותו

15. Kibō no chi
    Originally posted by abits@Oct 4 2009, 01:50 AM
    נדב- המערה ענקית ואין לך מושג איפה היציאה, אבל, אתה לפחות יכול לראות לאן אתה הולך. ויש שלוש אפשרויות: לחזור בדרך שממנה באת, לפנות ימינה, או שמאלה.
    "אני לא יכול לחזור, הם יאכלו אותי בלי מלח..." אמלמל לעצמי בזמן שאפנה שמאלה.

Spoiler ספוילר

עמוד 5 מתוך 16 ראשוןראשון ... 3456715 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •