Pokemon GO
עמוד 7 מתוך 16 ראשוןראשון ... 56789 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 91 עד 105 מתוך 230
  1. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    שם: אביעדסוס הראשון (מהסוף)
    נדב- "היי, תירגע אחי... גם אני לא ממש מעוניין במפגש עם השוטרים, סתם חירטטתי אותך... אני סתם מנסה לפתח שיחה.. אז....." הוא רואה את המבט שלך. "אהה.. אתה בטח.. רוצה... החוצה?"

הראשון מהסוף
    [מנהיג הספרטנים|פרופסור לספאם|מנהל חת"מ ופקח]

Spoiler ספוילר

2. Kibō no chi
    Originally posted by abits@Oct 4 2009, 02:43 AM
    נדב- "היי, תירגע אחי... גם אני לא ממש מעוניין במפגש עם השוטרים, סתם חירטטתי אותך... אני סתם מנסה לפתח שיחה.. אז....." הוא רואה את המבט שלך. "אהה.. אתה בטח.. רוצה... החוצה?"
    "כן, אני רוצה לצאת מכאן. פשוט תוציא אותי מהמערה המחורבנת הזאת וזהו, העיקר לעוף מכאן"

Spoiler ספוילר

3. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    נדב- "האמת שלא.. אני מחפש חיות מערה בשביל האוסף שלי. אני מאלף, אתה מבין." הוא אומר בהתלהבות. "ראיתי ארמדילו פה בסביבה, אבל הוא היה חזק מידי בשביל נלה" הוא מצביע על השועלה שלו.

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

4. Kibō no chi
    Originally posted by abits@Oct 4 2009, 02:46 AM
    נדב- "האמת שלא.. אני מחפש חיות מערה בשביל האוסף שלי. אני מאלף, אתה מבין." הוא אומר בהתלהבות. "ראיתי ארמדילו פה בסביבה, אבל הוא היה חזק מידי בשביל נלה" הוא מצביע על השועלה שלו.
    "טוב, תהנה לצוד עכבישים וארמדילים, אני מתחפף מכאן" אגיד ואסתובב באזור בשביל למצוא את היציאה.

Spoiler ספוילר

5. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    נדב-"בכיף, רק כשתחזור, אולי אני אוכל להציע לך את ההצעה שלי," אומר סטיבן ויושב לאכול איזה משהו משימורים. אתה ממשיך במנהרה וככל שאתה מתרחק נהיה יותר חשוך. את הולך עם הידיים קדימה. דקה. 5 דקות. אולי שעה? אתה לא יודע באמת כמה זמן. אבל בסוף רק התברר שהלכת במעגל ענק והגעת שוב לאור של סטיבן. המערה חשוכה מידי מכדי שתוכל להסתדר בה בלי אור

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

6. Kibō no chi
    Originally posted by abits@Oct 4 2009, 02:51 AM
    נדב-"בכיף, רק כשתחזור, אולי אני אוכל להציע לך את ההצעה שלי," אומר סטיבן ויושב לאכול איזה משהו משימורים. אתה ממשיך במנהרה וככל שאתה מתרחק נהיה יותר חשוך. את הולך עם הידיים קדימה. דקה. 5 דקות. אולי שעה? אתה לא יודע באמת כמה זמן. אבל בסוף רק התברר שהלכת במעגל ענק והגעת שוב לאור של סטיבן. המערה חשוכה מידי מכדי שתוכל להסתדר בה בלי אור
    "נו, מה ההצעה שלך, ילד קרקרס?" אשאל ואתיישב, אנסה לא להתסכל על סטיבן עצמו.

Spoiler ספוילר

7. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    נדב- סטיבן שותק לרגע וזורק לך כדור. "יש פה שועל דארווין שרק נולד לפני כמה ימים. נלה" הוא מצביע על השועל שלו "היא האימא. אין לי צורך בו, ואני אתן לך אותו במתנה, אם תלכוד לי ארמדילו." אתה שומע רעש מוזר, מסתכל ורואה שסטיבן משרבט משהו על דף. "הנה." הוא אומר ונותן לך אותו:
    שני ציורים:
    גור ארמדילו:

בוגר:

"עדיף בוגר כמובן" הוא אומר. "אבל אם אתה לא מספיק חזק, תלכד גור." הוא הצביע שוב על נלה. "היא תוביל אותך למאורה שלהם, אבל לא לשום מקום אחר. הייתי עושה את זה בעצמי, אבל הרבה יותר מהנה לאכול לי פה עם הפנס ולחשוב עליך מנסה לעשות משהו שאף פעם לא עשית.. עוף לי מהעייניים."

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

8. Kibō no chi
    Originally posted by abits@Oct 4 2009, 03:05 AM
    נדב- סטיבן שותק לרגע וזורק לך כדור. "יש פה שועל דארווין שרק נולד לפני כמה ימים. נלה" הוא מצביע על השועל שלו "היא האימא. אין לי צורך בו, ואני אתן לך אותו במתנה, אם תלכוד לי ארמדילו." אתה שומע רעש מוזר, מסתכל ורואה שסטיבן משרבט משהו על דף. "הנה." הוא אומר ונותן לך אותו:
    שני ציורים:
    גור ארמדילו:

בוגר:

"עדיף בוגר כמובן" הוא אומר. "אבל אם אתה לא מספיק חזק, תלכד גור." הוא הצביע שוב על נלה. "היא תוביל אותך למאורה שלהם, אבל לא לשום מקום אחר. הייתי עושה את זה בעצמי, אבל הרבה יותר מהנה לאכול לי פה עם הפנס ולחשוב עליך מנסה לעשות משהו שאף פעם לא עשית.. עוף לי מהעייניים."
    "אתה ממש מפגר הא? סומך עלי..." אגיד ואקום.
    "בסדר, אני אעשה את זה, חסר לך שתאנוס אותי אחר כך" אגיד ואצעק על נלה להראות לי את הדרך.

Spoiler ספוילר

9. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    נדב- כמו רובוט שלחצו על הכפתור להפעיל אותו, נלה קמה ומתחילה ללכת. ואתה בעקבותיה. לאחר הליכה די ארוכה, אתה מתחיל לשמוע רעש. נלה לא מפסיקה ללכת עד שהיא מגיעה למין איזור גדול יחסית ומאירה אותו.
    יש לפחות עשרה ארמדילואים באיזור כולם מסתכלים עליך בעצבנות, חושפים שיניים וציפורניים, בזמן שהגב שלהם מתקשח

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

10. Kibō no chi
    Originally posted by abits@Oct 4 2009, 03:10 AM
    נדב- כמו רובוט שלחצו על הכפתור להפעיל אותו, נלה קמה ומתחילה ללכת. ואתה בעקבותיה. לאחר הליכה די ארוכה, אתה מתחיל לשמוע רעש. נלה לא מפסיקה ללכת עד שהיא מגיעה למין איזור גדול יחסית ומאירה אותו.
    יש לפחות עשרה ארמדילואים באיזור כולם מסתכלים עליך בעצבנות, חושפים שיניים וציפורניים, בזמן שהגב שלהם מתקשח
    "שועל דארווין (אפשר לקרוא לו איווי? ><), צא&#33; תשתמש בבועות, עכשיו&#33;&#33;&#33;" אני צורח ומסתכל על נלה במבט של &#39;תעזרי להילחם גם את, פוסטמה&#39;.

Spoiler ספוילר

11. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    נדב- בקשר לשם, אתה צריך להמציא לו שם. בקשר למה שקרה, נלה עומדת כמו פסל, לא מזיזה שום שריר. בקשר לשועל שלך, הבועות שלו פגעו בכמה, אבל את הרוב זה רק הרגיז.

לילה טוב

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

12. Kibō no chi
    Originally posted by abits@Oct 4 2009, 03:26 AM
    נדב- בקשר לשם, אתה צריך להמציא לו שם. בקשר למה שקרה, נלה עומדת כמו פסל, לא מזיזה שום שריר. בקשר לשועל שלך, הבועות שלו פגעו בכמה, אבל את הרוב זה רק הרגיז.

לילה טוב
    "אני אקרא לו חלשוש או נמושה.. לא, רגע. אני אקרא לו זירו." אחשוב לעצמי ואז אצעק "היי אפס, תשתמש בבועות שוב ושוב, אתה לא זז מכאן עד שאתה לא מעלף אחד מהארמדילים האלה&#33;"

Spoiler ספוילר

13. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    Originally posted by איש האבטיח@Oct 4 2009, 03:29 AM
    "אני אקרא לו חלשוש או נמושה.. לא, רגע. אני אקרא לו זירו." אחשוב לעצמי ואז אצעק "היי אפס, תשתמש בבועות שוב ושוב, אתה לא זז מכאן עד שאתה לא מעלף אחד מהארמדילים האלה&#33;"
    נדב-אדיר. רק בגלל שאהבתי את השם, אחד הארמדילואים מתחיל להיות מטושטש, זה אחד הבוגרים. גם זירו מתחיל להתעייף

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

14. Kibō no chi
    Originally posted by abits@Oct 4 2009, 03:31 AM
    נדב-אדיר. רק בגלל שאהבתי את השם, אחד הארמדילואים מתחיל להיות מטושטש, זה אחד הבוגרים. גם זירו מתחיל להתעייף
    אדם רשע נותן שמעות מרושעים :חיוך רשע:
    --
    "תקשיב טוב חתיכת נמושה, אל תתעייף&#33; תתקוף בבועות את אותו האחד, עכשיו&#33;&#33;&#33;"

Spoiler ספוילר

15. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    Originally posted by איש האבטיח@Oct 4 2009, 03:33 AM
    אדם רשע נותן שמעות מרושעים :חיוך רשע:
    --
    "תקשיב טוב חתיכת נמושה, אל תתעייף&#33; תתקוף בבועות את אותו האחד, עכשיו&#33;&#33;&#33;"
    נדב-*זה לא פוקימון, אפשר להרוג פה, אז תיזהר שהוא לא ימות.* זירו ממקד את האנרגיה על הארמדילו החלש, שנפל כבר. בינתיים כל השאר מתחילים לסגור עליכם

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

עמוד 7 מתוך 16 ראשוןראשון ... 56789 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •