אני קם ומיתארגן במהירות,ואז הולך אחוצה ורואה של מי האוטו.Originally posted by abits@Oct 4 2009, 10:17 PM
ג'וני- אתה הולך לישון. בבוקר אתה שומע צפצוף של אוטו
אני קם ומיתארגן במהירות,ואז הולך אחוצה ורואה של מי האוטו.Originally posted by abits@Oct 4 2009, 10:17 PM
ג'וני- אתה הולך לישון. בבוקר אתה שומע צפצוף של אוטו
"אוקיי"אני אומר לו ושם 10$ על הרצפה,"מתחילים?"אני שואל אותוOriginally posted by abits@Oct 5 2009, 01:25 AM
אקס-"אתה ממש טירון." אומר המאלף היריב. הוא מוציא 10$ מהכיס ושם על הרצפה. "אני מהמר על 10$ אתה משווה?"
*בקצרה, זו דרך להרוויח כסף מקרבות. למשל פה אם אתה מנצח אתה מקבל 10$, אם אתה מפסיד אתה משלם 10$.
"אתה בפנים?" שואל שוב היריב.
"פוקסי תכנס לכדור" אני אומרת לו ומוציאה את הכדור.Originally posted by abits@Oct 5 2009, 01:25 AM
סין- "היי!" צועק מישהו מאחור. החיה הגדולה רצה אליו, ואת רואה שזה כלב.
הגרסה שלי לגראוליט
"עזוב את המונלייט הזה!" אומר לו האיש. הכלב פולט את פוקסי, וזה מצדו יושב, ושוב לא זז, את רואה שתי שריטות די עמוקות על גופו. "את צריכה להחזיר אותו לכדור שלך." אומר האיש. "זה יירפא אותו."
הכרזה
לצערי ככל שעוברים הימים, יותר קשה לי להגיב, ואני חושב רק מה יהיה כשהבית ספר יתחיל, אם עכשיו קשה. ועל כן לצערי, אני נאלץ לנעול את המשחק, עד לתאריך 13.12, תאריך הבחינה הפסיכומטרית שלי. מה שכן, אני מבטיח לכל מי שירצה להמשיך שהוא יוכל, ומי שלא לא יהיה חייב כמובן, מקווה שתבינו ולהתראות ב13.12!
אביעד ביטרן.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)