Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13
  1. JONY_BOY
    Guest
    הWWE יעשו פרק 3 שעות מיוחד של ראו ב23 בנובמבר-יום למחרת SVS. עוד פרק 3 שעות של ראו יהיה ב14 בדצמבר-יום אחרי TLC (יוצא בחופשת חנוכה!)
    (בטח הפרק של ה14 יהיה הפרסי סלאמי כמו שנה שעברה).

וויליאם ריגל אמר בECW האחרון שטיפאני-הGM של ECW נפצעה במהלך הסופ"ש בתאונת דרכים. טיפאני לא הייתה בתאונה, אבל היא כן נפצעה בזמן אימונים ובגלל זה לא הופיעה.

כריס ג'ריקו אמר בראיון שהפיוד הענק שלו ושל שון מייקלס בשנה שעברה היה אמור להיות רק חודש אבל בסוף הוא הפך לפיוד ענק של 6 חודשים.

העיר אטלנטה שבמדינת ג'ורג'יה בארה"ב (איפה שכריס בנואה היה גר) הציעה לWWE לארח את רסלמניה 27 שתיערך ב2011. העיר רוצה להגיע לסטאטוס שבו היא תיהיה עיר שמארחת בכל 4-6 שנים את אירועי הדגל של הWWE (ראמבל, SVS, סמארסלאם ורסלמניה).

הוקלט לסופארסטרס הקרוב
    -מיז נגד קופי קינגסטון
    -טיילר רקס נגד שיימוס
    -שאד גדספרד נגד טייסון קיד.

קרבות לסמאקדאון הקרוב
    -קיין נגד בטיסטה
    -מיז ודולף זיגלר נגד קופי קינגסטון וג'ון מוריסון
    -מישל מקול נגד מלינה בקרב לומברג'יל (כמו חוטבי עצים רק שהפעם הדיוות עומדות מחוץ לזירה)
    -לגאסי וסי אם פאנק נגד ג'ון סינה, DX ואנדרטייקר.
    -לא היה קרב חושך אחרי סמאקדאון.

הסיבה שספייקTV הפסיקו לשדר שידורים חוזרים של אימפקט היא שיותר צופים יראו את אימקפט מתי שהיא משודרת והרייטינג יעלה.

ערוץ מיינטוורק TV שמשדר את סמאקדאון כבר לא נחשב ל"רשת" (נטוורק=רשת). לפני כמה חודשים הערוץ הפסיק לשדר תוכניות חדשות ורק תוכניות חוזרות (חוץ מסמאקדאון) והם פרשו ממלחמות רייטינג.

הרייטינג האחרון של ראו שבר שיא חדש!. בטח אתם חושבים שהרייטינג היה גבוה אבל אתם טועים, הרייטינג של ראו האחרון הוא 3.1 והוא הרייטינג הכי נמוך של ראו בשנת 2009!. הרייטינג של השעה הראשונה היה 3.06 והרייטינג של השנייה 3.16 (חחח). יש לציין שראו היו מול משחק פוטבול של ESPN שהרייטינג שלו היה 11.5

קרדיט לפורום אחר .

• משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    דבר ראשון-תמחוק את "לא מבחוץ" בהתחלה כי זה כן,ואת ה(מי שמפרסם ספויילרים מקבל אדומה).

דבר שני- תודה על המידע,זה הולך להיות ענק!במיוחד הקרב של לגאסי וסי אם פאנק נגד ג'ון סינה, DX ואנדרטייקר למרות שסי אם פאנק יפסיד ): .
    וגם הקרב חוטבי עצים של הדיוות צריך להיות טוב!!
    והתוכנית באמת מקבל הרבה רייטינג..
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

• JONY_BOY
    Guest
    זה לא אני הבאתי את החדשות אז בגלל זה היה רשום לא מבחוץ ואדומה על סופלירים אבל מחקתי מה שאמרת עכשיו זה בסדר?
    ויגנוב הקרב אם סי אם פאנק לגאסי DX והקברן כבר היה בסמקדאון והפייסים ניצחו הבאתי את זה בתוצאות של סמקדאון .

• משתמש מנוסה
    Originally posted by JONY_BOY@Oct 1 2009, 10:33 AM
    זה לא אני הבאתי את החדשות אז בגלל זה היה רשום לא מבחוץ ואדומה על סופלירים אבל מחקתי מה שאמרת עכשיו זה בסדר?
    ויגנוב הקרב אם סי אם פאנק לגאסי DX והקברן כבר היה בסמקדאון והפייסים ניצחו הבאתי את זה בתוצאות של סמקדאון .
    חח עכשיו זה מעולה..

היה כבר?
    טוב בטח היום או מחר יהיו כבר הורדות...
    חבל שהם ניצחו,מצד אחד אני אוהב את DX מצד שני אני מת על CMפאנק..
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

• JONY_BOY
    Guest
    Originally posted by Suicide@Oct 1 2009, 08:36 AM
    חח עכשיו זה מעולה..

היה כבר?
    טוב בטח היום או מחר יהיו כבר הורדות...
    חבל שהם ניצחו,מצד אחד אני אוהב את DX מצד שני אני מת על CMפאנק..
    בעיקרון היה רנדי אורטון סי אם פאנק ולגאסי נגד הקברן DX וגון סינה וכל הפייסים הדמיות הטובות סינה DX והקברן ניצחו ורק שתדע כל אחד מהם עשה בסוף לכל ההילים הדמיות הרעים את התרגילי סיום שלהם ומחר אני יביא לפה הורדה של סמקדאון באיכות HD בשעה 1 בצהריים.

• משתמש מנוסה
    Originally posted by JONY_BOY@Oct 1 2009, 10:38 AM
    בעיקרון היה רנדי אורטון סי אם פאנק ולגאסי נגד הקברן DX וגון סינה וכל הפייסים הדמיות הטובות סינה DX והקברן ניצחו ורק שתדע כל אחד מהם עשה בסוף לכל ההילים הדמיות הרעים את התרגילי סיום שלהם ומחר אני יביא לפה הורדה של סמקדאון באיכות HD בשעה 1 בצהריים.
    אוקיי אני מחכה
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

• JONY_BOY
    Guest
    Originally posted by Suicide@Oct 1 2009, 08:39 AM
    אוקיי אני מחכה
    אחד הארועים של הWWE יוצא ביום ראשון בסוכות ויש גם ארוע בחג חנוכה ככה שלמרות שאני כבר לא לומד כי אני בן 22 אני הולך לראות את הארועים האלה בשידור ישיר במחשב בלייב אני לא יחכה להורדה ככה שמי שירצה אני יפרסם פה לינקים לצפייה ישירה לארועים אבל זה ב3 בלילה מקווה שיהיו פה כמה ערים.

• משתמש מנוסה
    Originally posted by JONY_BOY@Oct 1 2009, 10:42 AM
    אחד הארועים של הWWE יוצא ביום ראשון בסוכות ויש גם ארוע בחג חנוכה ככה שלמרות שאני כבר לא לומד כי אני בן 22 אני הולך לראות את הארועים האלה בשידור ישיר במחשב בלייב אני לא יחכה להורדה ככה שמי שירצה אני יפרסם פה לינקים לצפייה ישירה לארועים אבל זה ב3 בלילה מקווה שיהיו פה כמה ערים.
    האירוע ביום ראשון זה HIAC.אני מת כבר לראות אותו,תביא צפיה ישירה עם יתחשק לי ואני יהיה עירני אני אראה..
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

• JONY_BOY
    Guest
    Originally posted by Suicide@Oct 1 2009, 08:44 AM
    האירוע ביום ראשון זה HIAC.אני מת כבר לראות אותו,תביא צפיה ישירה עם יתחשק לי ואני יהיה עירני אני אראה..
    אז תהיה פה בפורום בשעה 3 לפנות בוקר אין לך בית ספר יום למחרת ננסה לארגן את MVP היט מן ועוד כמה משתמשים פה.

• משתמש מנוסה
    Originally posted by JONY_BOY@Oct 1 2009, 10:49 AM
    אז תהיה פה בפורום בשעה 3 לפנות בוקר אין לך בית ספר יום למחרת ננסה לארגן את MVP היט מן ועוד כמה משתמשים פה.
    סבבה,אני אדבר עם תמיר(MVP)..
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

• משתמש מנוסה
    Originally posted by JONY_BOY@Oct 1 2009, 10:49 AM
    קודם כל תלבינו את הספויילרים מסמאקדאון כי יש משתמשים נניח שלא קראו את התוצאות ויכולים להיכנס לפה והתוצאה של המיין איבנט רשומה פה

דבר שני אני רואה את האירוע בלייב בטלוויזיה :}
    לגבי מחשב אני לא בטוח שיהיה לי כי אולי אחי יקח אותו לעבודה אם הוא עובד בראשון בלילה

לא לשכוח שהאירוע מתחיל ב2 לפנות בוקר ולא ב3!!!

אין אני זוכר שראיתי את סאמרסלאם בשידור ישיר ואני מתכתב באותו זמן עם משתמשים בפורום אחר ואז אחרי הקרב של פאנק רואים שהאורות מהבהבים ואחד שם אומר "שמעתי גונג???" ואז טייקר הופיע :o

• JONY_BOY
    Guest
    אחי מה זה חשוב להלבין או לא מי ישמע יש פה משתמשים שאוהבים WWE אולי רק 3 יש פה אני אתה ואנדום בכל מקרה צדקת זה בשעה 2 לפנות בוקר מוזר תמיד היו ארועים בשעה 3 ולא 2 :blink:סינה אלוף אין אין אני מאושר

• משתמש מנוסה
    Originally posted by JONY_BOY@Oct 1 2009, 10:33 PM
    אחי מה זה חשוב להלבין או לא מי ישמע יש פה משתמשים שאוהבים WWE אולי רק 3 יש פה אני אתה ואנדום בכל מקרה צדקת זה בשעה 2 לפנות בוקר מוזר תמיד היו ארועים בשעה 3 ולא 2 :blink:סינה אלוף אין אין אני מאושר
    זה ב2 כי באירופה ובארה"ב עוד לא עברו לשעון חורף ואצלנו כן עברו
    שם עוברים רק בסביבות נובמבר...

• מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •