#מקמהן מדבר בראיון למגזין הWWE !
במגזין הWWE לחודש אוקטובר.
וינס נשאל מה הגורם המרכזי של מתאבק להפוך לסופרסטאר כיום בWWE .
"זה הכול שמה שאנשים לא רואים .
זה קל להגיד מנקודת מבט של אנשים מבחוץ "אתה גדול יותר אתה טוב יותר" בהתייחסות לעבר של הWWE .
אבל תיקח לדוגמא את הThe Warlord הוא אחד המתאבקים המפחידים והחזקים שנראה על המסך בכל הזמנים אני יכול לשים אותו אלוף אבל הוא לא ימכור לי 5 כרטיסים למופע.
אין לו כריזמה אין לו "gift of gab" .
בגלל זה היום המתאבקים החדשים הם לא מפחידים או שרירים במיוחד אלה עם מראה יפה לוק יפה ועם כריזמה מדהימה .
כך לדוגמא את CM PUNK הוא כריזמתי בצורה מדהימה אבל הוא לא גבוה ובטח לא שרירי אפילו לי יש יותר שרירים ממנו .
אבל הקהל כיום רוצה את זה הוא רוצה לראות מתאבק עם כריזמה וביטחון עצמי ולא שרירי ומפחיד .
ולכם אתם תיראו בעתיד יותר ויותר מתאבקים כאלה בWWE ובכלל בTV "
#בראט הארט לא יגיע לWWE בסוף ?
בראט הארט למי שלא יודע עשה ראיון לפני כמה חודשים והוא נשאל על איך היחסים שלך עם הWWE .
הוא אמר שהכול מאחוריו והוא ביחסים טובים עם הWWE ,אבל אין בכוונתי לחזור לWWE כי אני לא רוצה להיות קשור לחברה הזאת ואופילו לא לכמה חודשים .
טוב להיות בקשר חיבוי עם הWWE אבל אין ברצונתי לחזור ולהופיע אפילו בתוכנית אחת או PPV .
השבוע אחרי שהיו שמועות על חזרה היסטוירת לWWE הוא דיבר ברדיו .
הוא נשאל על הWWE .
והוא ענה שכמה דברים השתנו מהפעם האחרונה אבל עדיין אין בכוונתי לחזור לWWE .
יש הרבה אנשים שמנסים לשכנע אותי לחזור לWWE אבל כרגע זה נראה רחוק אבל אני לא סוגר שום דבר .
#GM לשעבר חוזרת באופן קבוע לWWE ? (אולי ספוילר מSD למרות שכולם יודעים מי הולך להופיע בתוכנית)
ויקי גאררו שהולכת להופיע מחר בSD לסיכום העשור חוזרת לWWE .
אחרי שהוא הופיע בתוכנית שלא משודרת בשידור חי כמובן ,כנראה שויקי גאררו חתמה על חוזה חדש .
מאחורי הקלעים של SD יש שמועות שויקי גאררו חתמה על חוזה חדש עם SD אחרי חודשים של שיכנועים מצד וינס והכותבים .
בגלל זה כל הסטולריין המשונה של לונג עם מקמהן .
וינס מעריך מאוד את ויקי והוא חושב שהוא הGM הכי טוב אולי בהיסטוריה של הWWE .
ויקי גאררו כנראה תחזור לSD במשך השבועות הקרובים בתור GM שתחליף את לונג.
על פי השמועות היא חתמה על חוזה מלא לשנתיים הבאות .
#דיווח על לורן הכרוזית החדשה !
בתוכנית מחר היה משהו מוזר בכרוז .
בקרב החושך של SD לפני התוכנית לורן הייתה הכרוזית והיא טעתה בכמה דברים .
לפתע היא רצה לעבר מאוחרי הקלעים שהתוכנית התחילה וג'סטין רוברטס החליף אותה .
אחד מהקהל אמר שלורן ישבה איפה שכל הצלמים בזמן הקלטת התוכנית עם מחברת ורשמה הערות בקשר לכריזה של ג'סטין .
מאחורי הקלעים אמרו שהם לא רצו לקחת צ'אנס והם ייחכו בנתיים עם לורן ,בפרק הזה היא הורדה מהכרוז והוחלפה ע"י ג'סטין היא בעצמה רצתה ללכת לידו ולרשום הערות בשבילה כדי ללמוד .
#אקיו אמדה (או איך שקוראים לה ) מTNA מדברת על הWWE וטאטסו!
אקיו האמדה מTNA דיברה בראיון על הWWE ועל טאטסו .
היא אמרה שהיא לא יכולה להיות בWWE בגלל כל ההופעות והנסיעות אבל אני מצדיעה לטאטסו שהיגע למקום הכי טוב בעולם להאבקות .
הWWE הציעו לי עבודה אבל אני בלב כבד סירבתי בגלל הקושי של העבודה.
אני מכירה את טאטסו עוד מיפן ונפגשנו כמה פעמים בארה"ב והוא נראה מאושר ובעיקר דרוך להצליח בWWE .
טאטסו הסכים לזה כי הוא רצה לעשות כסף ובעיקר להגיע לWWE .
אני מצדיעה לו על כך והוא מתאבק מעולה שיכול להגיע לגדולה .
אני סירבתי והחלטתי ללחכת לTNA שאולי זה מקום פחות טוב אבל עם כסף לא רע ועבודה קלה יחסית .
בWWE אולי זה מקום מושלם מבחינת כסף ומתאבקים הכי טובים אבל העבודה היא קשה ומכבידה על חיי היום יום ועל הרצון להמשיך במשך שנים להתאבק .
אולי בעתיד אני יגיע לWWE אבל לא בשנים הקרובות כרגע טוב לי איפה שאני אבל אני רוצה לראות את טאטסו זוכה באליפיות שם .
#עדכון על מכירת הכרטיסים של הHIAC !
הכרטיסים נגמר כבר לפני חודש ימים אפילו לפני הקארד שהתגלה בתוכנית האחורנות כמובן .
אבל הביקוש רק הלך וגדל למרות שלא נשארו כרטיסים .
בגלל זה הWWE פתחו עוד יציע בצידי האולם והציעו עוד 1500 כרטיסים שנמכרו תוך 45 דקות !!!
כבר המון זמן שאין ביקוש כזה גדול לPPV אבל בגלל הקארד הטוב שיש לPPV הדרישה עלתה .
# דרימר בראיון על עתידו !
דרימר עשה ראיון למגזין טרניון .
הוא נשאל על פרישתו הקרובה?
הוא אמר שבעסק הזה אפשר להישאר עד גיל 50ואפילו 60 ומה אני ? אני בן 38 בלבד וכבר רוצים שאני יפרוש זה מוגחך שבכלל חושבים ע זה .
אני כרגע במצב טוב בWWE ואני מרוצה מכך .
אני יישאר בWWE לעוד שנים רבות וגם אחרי פרישתי בתור מאמן.
הוא נשאל על ECW הנוכחית ?
הוא אמר שECW של היום לא של פעם כמובן .
כיום אין כבר אקסטרים למה שאני רגיל ,כי הקהל כבר לא דורד את זה כמו פעם וגם שכיום העידן הוא PG .
בWWE החליטו על הצעד הזה בשביל שהתוכנית תיהיה יותר לילידם ולמשפחה וזה צעד נכון לשאיפות שלהם .
אבל גם בגלל כל האקסטרים הזה מתבי הפיזי לא טוב כמו כל מתאבק אחר בן 38 וזה לא הכי בריא בלשון המעטה .
כיום ECW "הדור החדש" ואני אולי במפתיע אוהב את זה ,יש כאן דור חדש ומוכשר שעושה את ECW לתוכנית מצוינת בלי האקסטרים .
עם תראה שסוואגר התחיל כאן בWWE וכך גם פאנק והמיז אפשר להגיד שECW כמו בעבר מצמיחה כשרונות למתאבקים אמיתים .
ומה עם אליפות הECW ?
תמיד כיף להיות אלוף אין ספק ואני צריך להודות לוינס שנתן לי את האליפות ולהצעיד את ECW .
כרגע בזמן הזה בעקבות פציעה קטנה שיש לי אני פחות מתאבק והאליפות די רחוקה אבל אני די בטוח שאני ייזכה יום אחד באליפות .
אני הECW הארוגינל האחרון בתוכנית עצמה וזה כבוד גדול בשבילי .
אז לסיכום מה המצב הבריאותי שלך ואיך אתה רואה את העתיד שלך בWWE ?
המצב הבראיותי שלי הוא מצוין לבחור בן 38 ולמתאבק במשך 20 שנה .
למרות הפציעה שלי אני מרגיש די טוב ומוכן לעבודה .
אני תמיד ייתן 100% בקרבות ואני לפחות יינסה לתת 100% .
העתיד שלי לא בידיים שלי אבל אני מקווה שיהיה טוב ותיראו אותי עוד המון שנים על המסך שלכם ואני מקווה שתאהבו את מה שאני עושה רק בשבילכם בשביל הקהל .
#המצב הבריאותי של הקברן משתפר !
עם בשבועות האחרונים מרגע החזרה של הקברן דיברו על פציעה או דברים כאלה הכול מתהפך .
מאחריי הקלעים של הWWE מתפלאים על הכושר של הקברן ועל הקרבות שהוא נותן .
הם אומרים שהוא נמצא בכושר הטוב ביותר בשנה וחצי האחרונות ונראה שהניתוח הצליח .
הצליעה של הקברן ברגל שמאל זה לא אומר כלום וככה הוא הולך כרגע בגלל הניתוח אבל זה לא מצביע על בעיה כלשהי .
אומרים שכרגע נראה שהוא יכול לתת עוד 3 שנים לפחות בלי בעיה להאבקות יום יומית בWWE .
אז מי שדאג לקברן הוא יכול להירגע .
קרדיט לפורום אחר ותסלחו לי שאני לא מלבין את הספוילר שרשום אני לא יודע לעשות פה סופלירים אבל כתבתי בתת כותרת של האשכול שיש ספולירים מסמקדאון.