טוב,היי מה אתה חושב על הכינוי סלאג'יקונג
עריכה:באות ג' אני מיתכוון לצליל של G
עריכה:באות ג' אני מיתכוון לצליל של G
לא לבעלי לב חלש
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=WIfkjgc-pMM&feature=player_embedded[/YOUTUBE]
suicide,the real pain
למה ג' במקום ג?Originally posted by lapion-Chan$@Oct 2 2009, 05:22 PM
תעשה סלאקונג או משה וכזה
בברכה, דור.
מה אתה משחק בלגו? :mellow:Originally posted by CraZy BlaZy@Oct 2 2009, 05:20 PM
אני גר במתחם..
ככה זה נראה בערך:
בית-בית [חניות] בית-בית
רווח
בית-בית [יציאה] בית-בית
וזה הכל בתחם אחד, כאילו יש יציאה אחת
כבר לאOriginally posted by Thunder@Oct 2 2009, 05:31 PM
מה אתה משחק בלגו? :mellow:
אבל הייתי שמח להרכיב לאחותי שכל S:
בברכה, דור.
יש לי שאלה אבל רק מי שמבין שיענה לדוגמא עכשיו מישהו מראה לי סרטונים של שירים הופעות יווניות ביוטיוב סבבה?אותו אחד מוריד את זה מיוטיוב ואז מארגן לי את זה בהורדה ישירה למחשב סבבה?השאלה שלי כזאת אם יש לי תוכנת נירו 7 אז אני צורב את מה שהוא סידר לי להורדה על דיסקים של שירים ?או דיסקים של DVD?רק מי שיודע שיענה ועל מה אני לוחץ בתוכנה של נירו DVD?או CD?
אם הוא הוריד הופעה, אז לDVD. אם הוא הוריד רק את השיר, כלומר רק את האודיו, אז לCD.Originally posted by JONY_BOY@Oct 2 2009, 05:34 PM
יש לי שאלה אבל רק מי שמבין שיענה לדוגמא עכשיו מישהו מראה לי סרטונים של שירים הופעות יווניות ביוטיוב סבבה?אותו אחד מוריד את זה מיוטיוב ואז מארגן לי את זה בהורדה ישירה למחשב סבבה?השאלה שלי כזאת אם יש לי תוכנת נירו 7 אז אני צורב את מה שהוא סידר לי להורדה על דיסקים של שירים ?או דיסקים של DVD?רק מי שיודע שיענה ועל מה אני לוחץ בתוכנה של נירו DVD?או CD?
בברכה, דור.
אבל אני צריך דיסקים לDVD?או שדיסקים לצריבה בדרך כלל הם גם למחשב וגם לDVD?בדרך כלל אני לא צורב אז אנני מבין בזה.Originally posted by CraZy BlaZy@Oct 2 2009, 03:35 PM
אם הוא הוריד הופעה, אז לDVD. אם הוא הוריד רק את השיר, כלומר רק את האודיו, אז לCD.
אציק , ישך מקום במשחק ?
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
טוב אני הלכתי בינתיים אני יהיה פה בערב,דור אולי אני יקדיש כבר מחר אין לי כוח היום.
לא לבעלי לב חלש
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=WIfkjgc-pMM&feature=player_embedded[/YOUTUBE]
suicide,the real pain
על הדיסק כתוב אם זה DVD או CD.Originally posted by JONY_BOY@Oct 2 2009, 05:41 PM
אבל אני צריך דיסקים לDVD?או שדיסקים לצריבה בדרך כלל הם גם למחשב וגם לDVD?בדרך כלל אני לא צורב אז אנני מבין בזה.
אם אתה רוצה להוריד אליו הופעה שרואים בה את הזמר שר, אז DVD.
אם אתה רוצה להוריד את השיר נטו אז CD.
את שני הדיסקים אני כמעט בטוח שאפשר להפעיל בשניהם, השאלה מה אתה צריך.
בברכה, דור.
לא. :mellow:Originally posted by The Dudi@Oct 2 2009, 05:43 PM
אציק , ישך מקום במשחק ?
אוףףף , עם יתפנה תגיד לי טוב
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
חזרתי.
בברכה, ליאור!
מנהל פורום חתימות לשעבר!
משעמם לי :mellow:
בברכה, דור.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)