את מי, סואיסייד? XDOriginally posted by abits@Oct 4 2009, 02:53 AM
כבר אי אפשר לדעת היום. אתמול השווינו מישהו לסקווידוויד (זה אפילו לא היה הוא אלא הדמות שיש לו בחתימה), והוא מה זה התחיל להיעלב
את מי, סואיסייד? XDOriginally posted by abits@Oct 4 2009, 02:53 AM
כבר אי אפשר לדעת היום. אתמול השווינו מישהו לסקווידוויד (זה אפילו לא היה הוא אלא הדמות שיש לו בחתימה), והוא מה זה התחיל להיעלב
ספוילר
כמה שג'ון הוא חובבן..
הוא יושב חצי שעה על לפתוח משתמש
ואני מתקתק לו באן תוך 10 שניות
מקרה עצוב D:
Go ♥
לשעבר:
מנהל, מעדכן, מפקח, מנהל ראשי
ואולי גם בעתיד =]
ואני מקרה שמח D:Originally posted by TickTak@Oct 4 2009, 03:00 AM
כמה שג'ון הוא חובבן..
הוא יושב חצי שעה על לפתוח משתמש
ואני מתקתק לו באן תוך 10 שניות
מקרה עצוב D:
ספוילר
זקן עלאק, הוא בן 12 שאומר שהוא בן 22. בכ"מ, הוא איים ופתח מלא משתמשים וכל זה. המשתמשים שפירסמו תמונות של ה'משפחה של אלירן', זה הוא.
ספוילר
איש האבטיח לידעתך אני באמת בן 22 ואתה ניראה לי בן 12 לפי השגיאות כתיב שיש לך וכן פרסמתי תמונות של המשפחה של אלירן ואם לא תשמור על הפה שלך גם לך אני יעשה את זה אז תפסיק ל**** את המוח ואלירן אל תדאג לך לישון אחי אתה עייף רצית מלחמה תקבל מלחמה עכשיו לא העלתי תמונות כי אתה בטח שומר על הפורום 24 שעות חחחח
שגיאות כתיב? אתה זה שכותב אהבקות. בנאדם, יש את השם של הפורום, כתוב שם איך מאייתים את זה, אתה מנסה לנהל את הפורום ואתה לא יודע איך לכתוב את זה?Originally posted by DDYA@Oct 4 2009, 03:24 AM
איש האבטיח לידעתך אני באמת בן 22 ואתה ניראה לי בן 12 לפי השגיאות כתיב שיש לך וכן פרסמתי תמונות של המשפחה של אלירן ואם לא תשמור על הפה שלך גם לך אני יעשה את זה אז תפסיק ל**** את המוח ואלירן אל תדאג לך לישון אחי אתה עייף רצית מלחמה תקבל מלחמה עכשיו לא העלתי תמונות כי אתה בטח שומר על הפורום 24 שעות חחחח
ספוילר
הוא כל הזמן מחליף. חח עכשיו הוא איים עלי בה"פ וכתב לי 'אני העשה לך מה שעשיתי לאלירן'.Originally posted by abits@Oct 4 2009, 03:30 AM
אי אפשר לחסום לו את הIP?
ואני עוד האחד עם השגיאות הא?
ספוילר
בצריפין אחי זה בהד 20 חייל לוגסטיקה אני אלכס והיט מן הכי גדולים בפורום והשתחררתי לפני חצי שנה מהצבא ועוד שנה אני עושה מילואים ואיש האבטיח סתם עובד עליך אני לא בן 12 נכון שאני מציק לאלירן אבל הוא יודע למה ואיזה כייף אני עושה מילואים איפה שהשתחררתי .
אגב אלירן לא יכול לתקתק אותי בבאן ב10 שניות כי אני יכול לפתוח מייל תוך דקה אני רק מחכה לרגע הנכון שהוא לא יהיה על המחשב אבל הוא יקבל עוד תמונות כמו שפרסמתי כמה שהוא מביא לי באנים אני חוזר אחרי דקה לא יעזור לו.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)