אלירן ההומו חזר לפורום אני מתנתק ויפתח מייל חדש
אלירן ההומו חזר לפורום אני מתנתק ויפתח מייל חדש
תגיד ג'וני'לה, במה זה עוזר לך לפתוח משתמשים ולפרסם את כל התמונות האלה? להחזיר את המשתמש שלך זה לא יעשה, אז מה הטעם בזה?
ספוילר
אה הוא לא פה הוא מנותק מהפורום
תקשיב אחי הכינוי JONY BOY הייתי איתו בפורום 9 חודשים עבדתי איתו קשה מאוד עשיתי מדריכים למשחקים של פורום רובי ספיר ברקת אדום אש ירוק עלה וזה לא מועתק הם שלי העתקתי מדריך אחד וקבלתי על זה באן למשך חצי שנה אחר כך חזרתי לפה לפני חודש בערך הכל היה טוב ויפה עד היום המטרה שלי היא לגרום לאלירן פדיחות בפורום ולעלות לפה תמונות של המשפחה שלו ההומאים חחח כמו שהעלתי ואז שכולם יצחקו עליו ולמה אני עושה את זה?הוא מחק את השם משתמש שלי גוני בוי מהפורום והוא פתח איתי מלחמה אז אתה יכול להנות מהאקשן שיהיה לך כאן עם כל מיני תמונות מצחיקים על אלירן המנהל הראשי הכי לוזר בעולם.Originally posted by איש האבטיח@Oct 4 2009, 03:34 AM
תגיד ג'וני'לה, במה זה עוזר לך לפתוח משתמשים ולפרסם את כל התמונות האלה? להחזיר את המשתמש שלך זה לא יעשה, אז מה הטעם בזה?
וזה שאמר מה זה DDYA סתם כינוים שאני בוחר כדאי להרשם רציתי לקבל ניהול בפורום אהבקות וספורט אבל שאני יראה שאלירן אחראי עליי בתור משגיח למנהל ראשי כבר יצא לי החשק לנהל בפורום הזה הוא סתם ילד קטן בן 15 אומר לי באיסקיו בוא מכות בוא מכות חחחחחחחחחחחח סתם דומה לגוש חרא
קשה להאמין שהיית בצבא..Originally posted by DDYA@Oct 4 2009, 03:38 AM
תקשיב אחי הכינוי JONY BOY הייתי איתו בפורום 9 חודשים עבדתי איתו קשה מאוד עשיתי מדריכים למשחקים של פורום רובי ספיר ברקת אדום אש ירוק עלה וזה לא מועתק הם שלי העתקתי מדריך אחד וקבלתי על זה באן למשך חצי שנה אחר כך חזרתי לפה לפני חודש בערך הכל היה טוב ויפה עד היום המטרה שלי היא לגרום לאלירן פדיחות בפורום ולעלות לפה תמונות של המשפחה שלו ההומאים חחח כמו שהעלתי ואז שכולם יצחקו עליו ולמה אני עושה את זה?הוא מחק את השם משתמש שלי גוני בוי מהפורום והוא פתח איתי מלחמה אז אתה יכול להנות מהאקשן שיהיה לך כאן עם כל מיני תמונות מצחיקים על אלירן המנהל הראשי הכי לוזר בעולם.
אתם רואים גם שאני עובר על החוקים עושה דאבל ככה שלא אכפת לי כבר מהפורום הזה השקעתי שהייתי בתקופת מקס ומיסטי ועשיתי מדריכים ועם זה התודה שאני מקבל אז אלירן יכול לנשק לי את הביצה הימנית הוא רגיל למצוץ בולבלים הוא הומו בעצמו וראיתם בתמונות שהעלתי חחחח
...Originally posted by DDYA@Oct 4 2009, 03:38 AM
תקשיב אחי הכינוי JONY BOY הייתי איתו בפורום 9 חודשים עבדתי איתו קשה מאוד עשיתי מדריכים למשחקים של פורום רובי ספיר ברקת אדום אש ירוק עלה וזה לא מועתק הם שלי העתקתי מדריך אחד וקבלתי על זה באן למשך חצי שנה אחר כך חזרתי לפה לפני חודש בערך הכל היה טוב ויפה עד היום המטרה שלי היא לגרום לאלירן פדיחות בפורום ולעלות לפה תמונות של המשפחה שלו ההומאים חחח כמו שהעלתי ואז שכולם יצחקו עליו ולמה אני עושה את זה?הוא מחק את השם משתמש שלי גוני בוי מהפורום והוא פתח איתי מלחמה אז אתה יכול להנות מהאקשן שיהיה לך כאן עם כל מיני תמונות מצחיקים על אלירן המנהל הראשי הכי לוזר בעולם.
אז אין לך כוונה לחזור לפורום, אלא סתם להטריד את אלירן?
ספוילר
אם אתה לא מאמין שהייתי בצבא אל תאמין אתה יכול לשאול את אלכס והיטמן הם בגיל שלי ודברתי איתם על הצבא הראתי להם שאני מבין בזה אתה לא חייב להאמין לי אחי זכותך המלאה אני לא חייב להוכיח לאף אחד בן כמה אני אני יודע טוב מאוד בן כמה אני והגיל זה 22 אתה שואל למה אני בפורום הזה?גדלתי על פוקמון שהייתי בגיל 10 לכן אני פה.Originally posted by abits@Oct 4 2009, 03:39 AM
קשה להאמין שהיית בצבא..
עוד מעט מקום 10
ספוילר
אני אהיה מקום 10 בשולחים הכי גדולים. יעני האיש העשירי עם הכי הרבה הודעות בפורום.
ספוילר
מכירים אתה שביום הולדת(נוסטלגיה~) ההורים של הילד קונים שלכם שעון.
ורושמים עליו רולקס עם שגיעות כתיבxD
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)