אתה אומר שאני ילדותי?ומה זה התגובה הזאת שלך? :blink:Originally posted by איש האבטיח@Oct 4 2009, 05:21 AM
פיכעצ'ו מקט ברכככ!!!!!!1123%#$^&# 036;%&*%68
אתה אומר שאני ילדותי?ומה זה התגובה הזאת שלך? :blink:Originally posted by איש האבטיח@Oct 4 2009, 05:21 AM
ערכרהוש נגיאה.Originally posted by איש האבטיח@Oct 4 2009, 05:21 AM
היי
מה לעזאזל קורה כאן?
וזה מה שמלמדים בצבא? לבזבז את החיים בקללות?Originally posted by DDYA@Oct 4 2009, 05:20 AM
אז כן יש לי התנהגות כזאת אמרתי לך תגיע לצבא תבין יחס גורר יחס אתה עוד לא בגיל של להבין את משמעות הזאת .
אני כל כך לא הולך לשרת בצבא~
ספוילר
אף אחד לא שאל אותך אם אתה הולך לשרת חחח אתה לא רוצה לשרת?לך תוציא פרופיל 21 מהקבן אני מכיר ילדים כמוך וחיילים גם שלא רצו להתגייס לצבא ונכנסו לכלא על עריקות כלא צבאי לא אזרחי אז תחשוב טוב טוב לפני שאתה נוקט בצעדים.Originally posted by איש האבטיח@Oct 4 2009, 05:23 AM
וזה מה שמלמדים בצבא? לבזבז את החיים בקללות?
אני כל כך לא הולך לשרת בצבא~
כמו שאתה חשבת טוב טוב כשהתחלת לאיים ולקלל ובגלל זה אתה פותח משתמשים בשביל להמשיך לקלל?Originally posted by DDYA@Oct 4 2009, 05:25 AM
אף אחד לא שאל אותך אם אתה הולך לשרת חחח אתה לא רוצה לשרת?לך תוציא פרופיל 21 מהקבן אני מכיר ילדים כמוך וחיילים גם שלא רצו להתגייס לצבא ונכנסו לכלא על עריקות כלא צבאי לא אזרחי אז תחשוב טוב טוב לפני שאתה נוקט בצעדים.
ספוילר
מה אתה מערבב עכשיו חלב ובשר ביחד?אתה שם לב מה אתה מדבר איתי ?אתה אומר שאתה לא רוצה לשרת בצבא אמרתי לך שאין ברירה ואתה מדבר איתי על אלירן וקללות?אוי שתהיה בריא ניראה לי שהצבא לא מתאים לך ואני פותח מיילים מסיבה פשוטה שחזרתי אליה כמה וכמה פעמים ועדיין לא הפנמת את זה ולמה אתה מתערב בכלל ביני לבין אלירן אה?הוא חבר שלך?ראית אותו?עשית איתו משהו משותף בחיים שלך?לא אתה רק מכיר אותו דרך פה ושומר איתו על קשר במסנגר איסקיו ורק פה.Originally posted by איש האבטיח@Oct 4 2009, 05:26 AM
כמו שאתה חשבת טוב טוב כשהתחלת לאיים ולקלל ובגלל זה אתה פותח משתמשים בשביל להמשיך לקלל?
היום עם קומבינות אפשר גם לא לשרת.Originally posted by DDYA@Oct 4 2009, 05:25 AM
אף אחד לא שאל אותך אם אתה הולך לשרת חחח אתה לא רוצה לשרת?לך תוציא פרופיל 21 מהקבן אני מכיר ילדים כמוך וחיילים גם שלא רצו להתגייס לצבא ונכנסו לכלא על עריקות כלא צבאי לא אזרחי אז תחשוב טוב טוב לפני שאתה נוקט בצעדים.
אין דבר כזה תאמין לי עשיתי צבא ואני יודע מה זה אתה לא הולך לצבא בלי פטור מקבן?לוקחים אותך לכלא תחשוב על זה זה לא רע עד כדאי כך בצבא אבל בהתחלה כן בגלל הטירונות שאתם תעשו אחר כך שתגיעו לסדיר ותכירו מפקדים וקצינים וחיילות אתם תגידו תודה לאל שאני בצבא יש שם חוויות טיולים צחוקים אוכל טעים שזה 3 שנים מעולות אה ותדע דבר אחד אם אתה לא תקמבן את הצבא בפטורים ותעשה לעצמך חיים קלים הצבא יעשה ממך מושתן וזה לא מדובר רק עליך אחי זה לכל אחד ואחד פה ממכם שקורא את ההודעה הזאת.Originally posted by FiuSioNN@Oct 4 2009, 05:28 AM
היום עם קומבינות אפשר גם לא לשרת.
מה הבעיה בלערבב בשר עם חלב? :huh:Originally posted by DDYA@Oct 4 2009, 05:28 AM
מה אתה מערבב עכשיו חלב ובשר ביחד?אתה שם לב מה אתה מדבר איתי ?אתה אומר שאתה לא רוצה לשרת בצבא אמרתי לך שאין ברירה ואתה מדבר איתי על אלירן וקללות?אוי שתהיה בריא ניראה לי שהצבא לא מתאים לך ואני פותח מיילים מסיבה פשוטה שחזרתי אליה כמה וכמה פעמים ועדיין לא הפנמת את זה ולמה אתה מתערב בכלל ביני לבין אלירן אה?הוא חבר שלך?ראית אותו?עשית איתו משהו משותף בחיים שלך?לא אתה רק מכיר אותו דרך פה ושומר איתו על קשר במסנגר איסקיו ורק פה.
אתה הדוק מדי לדת שלך ומאמין באלוהים ושומר מצוות ואתה דוס קטן, נכון?
בנאדם למופת, לערבב חלב עם בשר - לא, אבל לקלל ולהלבין פני חבר אין לך בעיה הא? אם אתה שומר על החוקים, שמור על כולם או שאל תשמור בכלל.
ספוילר
בטח עשיתי איתו פרויקט בפיזיקה גרעינית.Originally posted by DDYA@Oct 4 2009, 05:28 AM
מה אתה מערבב עכשיו חלב ובשר ביחד?אתה שם לב מה אתה מדבר איתי ?אתה אומר שאתה לא רוצה לשרת בצבא אמרתי לך שאין ברירה ואתה מדבר איתי על אלירן וקללות?אוי שתהיה בריא ניראה לי שהצבא לא מתאים לך ואני פותח מיילים מסיבה פשוטה שחזרתי אליה כמה וכמה פעמים ועדיין לא הפנמת את זה ולמה אתה מתערב בכלל ביני לבין אלירן אה?הוא חבר שלך?ראית אותו?עשית איתו משהו משותף בחיים שלך?לא אתה רק מכיר אותו דרך פה ושומר איתו על קשר במסנגר איסקיו ורק פה.
לפי התגובה שלך אני מבין שאתה אוכל בשר וחלב ביחד ומי אמר שאלירן חבר בשבילי?הוא חבר רק בשבילך לא בשבילי.כואב לך שאני עובר על חוקי הפורום?תבליג על זה אני לא הראשון ולא האחרון שעובר על חוקי פורום מסוייםOriginally posted by איש האבטיח@Oct 4 2009, 05:30 AM
מה הבעיה בלערבב בשר עם חלב? :huh:
אתה הדוק מדי לדת שלך ומאמין באלוהים ושומר מצוות ואתה דוס קטן, נכון?
בנאדם למופת, לערבב חלב עם בשר - לא, אבל לקלל ולהלבין פני חבר אין לך בעיה הא? אם אתה שומר על החוקים, שמור על כולם או שאל תשמור בכלל.
מה קשור אם הוא חבר שלך או לא? הכוונה במשפט זה לא לבייש אנשים בכלל. אתה חושב ש'מה ששנאו עליך אל תעשה לחבריך' אומר אל תעשה לחברים שלך אבל על שאר העולם כן? :huh:Originally posted by DDYA@Oct 4 2009, 05:33 AM
לפי התגובה שלך אני מבין שאתה אוכל בשר וחלב ביחד ומי אמר שאלירן חבר בשבילי?הוא חבר רק בשבילך לא בשבילי.כואב לך שאני עובר על חוקי הפורום?תבליג על זה אני לא הראשון ולא האחרון שעובר על חוקי פורום מסויים
שנייה, ואם אתה לא הראשון ולא האחרון, זה הופך את זה לבסדר?
גם בני סלע הוא לא הראשון שאנס, אז מותר לו לאנוס? גם יגאל אמיר לא הראשון שרצח, זה הופך את זה לבסדר?
ספוילר
מי מדבר על הפורום? OםOriginally posted by DDYA@Oct 4 2009, 05:33 AM
לפי התגובה שלך אני מבין שאתה אוכל בשר וחלב ביחד ומי אמר שאלירן חבר בשבילי?הוא חבר רק בשבילך לא בשבילי.כואב לך שאני עובר על חוקי הפורום?תבליג על זה אני לא הראשון ולא האחרון שעובר על חוקי פורום מסויים
אלו חוקים בסיסיים שעליהם אנשים צריכים להיתבסס~
מה שנוא עליך אל תעשה לחבריך? ואהבת לרעך כמוך.
הבאת שטות מהדת הנה לך על זה הדת מדברת.
אז תעשה טובה ופשוט תעוף מפה.
אתה סתם יוצא בדיחה בפני כולם ואתה מבזבז את הנו"ד על השטויות הלו.
Originally posted by איש האבטיח@Oct 4 2009, 05:34 AM
מה קשור אם הוא חבר שלך או לא? הכוונה במשפט זה לא לבייש אנשים בכלל. אתה חושב ש'מה ששנאו עליך אל תעשה לחבריך' אומר אל תעשה לחברים שלך אבל על שאר העולם כן? :huh:
שנייה, ואם אתה לא הראשון ולא האחרון, זה הופך את זה לבסדר?
גם בני סלע הוא לא הראשון שאנס, אז מותר לו לאנוס? גם יגאל אמיר לא הראשון שרצח, זה הופך את זה לבסדר?תן לי להבין משהו אתה אומר לי כזה דבר שמה שאני אומר ומנסה ללמד אותכם אז אתה רוצה שאני יעשה גם וישמור על הכבוד וההתנהגות שלי בתור בחור בן 22 ולרדת מאלירן?אחי אתה לא מבין מה אני מסביר לך?יחס גורר יחס ובגלל שאתה לא מבין אלמד אותך זה 2 בני אדם שאם מביאים לאחד לשני יחס טוב זה מה שהם מקבלים לדוגמא אתה מביא לי יחס טוב אני מביא לך יחס טוב אתה מביא לי יחס רע אני מביא לך יחס רע במקרה הזה אלירן מביא לי יחס רע אני מביא לו יחס רע ועושה לו בושות בפורום כמו שאתה אומר בכל מקרה ידידי לא יודע בן כמה אתה אבל יש לך שפה עשירה ואני אוהב את זה אצל אנשים אבל תאמין לי שמה שקורה ביני לבין אלירן אף אחד לא אמור להתערב בזה.
אגב בגלל התגובות הנוד עוד מעט יגמר![]()
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)