Pokemon GO
עמוד 85 מתוך 100 ראשוןראשון ... 3575838485868795 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,261 עד 1,275 מתוך 1486
  1. מורחקים
    Originally posted by The Cheshire Cat@Oct 4 2009, 05:35 AM
    מי מדבר על הפורום? Oם
    אלו חוקים בסיסיים שעליהם אנשים צריכים להיתבסס~
    מה שנוא עליך אל תעשה לחבריך? ואהבת לרעך כמוך.
    הבאת שטות מהדת הנה לך על זה הדת מדברת.
    אז תעשה טובה ופשוט תעוף מפה.
    אתה סתם יוצא בדיחה בפני כולם ואתה מבזבז את הנו"ד על השטויות הלו.
    אם זה שטיות בשבילך אז למה אתה ממשיך להגיב?ואני לא יודע אם אתה דתי אבל אתה מביא פסוקים פה מהתנך בכל מקרה איזה מזל שאתה לא אלוהים שיכול להגיד לי מה לעשות אז עוף אתה מפה ולך תנהל את הפורום שלך ואז לא תצטרך לראות שהנוד מבוזבז כמו שאמרת .

2. Trust me i'm the doctor
    שם: גיא
    נראה לי אני זז לישון.

3. Kibō no chi
    Originally posted by DDYA@Oct 4 2009, 05:37 AM
    תן לי להבין משהו אתה אומר לי כזה דבר שמה שאני אומר ומנסה ללמד אותכם אז אתה רוצה שאני יעשה גם וישמור על הכבוד וההתנהגות שלי בתור בחור בן 22 ולרדת מאלירן?אחי אתה לא מבין מה אני מסביר לך?יחס גורר יחס ובגלל שאתה לא מבין אלמד אותך זה 2 בני אדם שאם מביאים לאחד לשני יחס טוב זה מה שהם מקבלים לדוגמא אתה מביא לי יחס טוב אני מביא לך יחס טוב אתה מביא לי יחס רע אני מביא לך יחס רע במקרה הזה אלירן מביא לי יחס רע אני מביא לו יחס רע ועושה לו בושות בפורום כמו שאתה אומר בכל מקרה ידידי לא יודע בן כמה אתה אבל יש לך שפה עשירה ואני אוהב את זה אצל אנשים אבל תאמין לי שמה שקורה ביני לבין אלירן אף אחד לא אמור להתערב בזה.

אגב בגלל התגובות הנוד עוד מעט יגמר
    אז שנייה, נגיד ואלירן התייחס רע ובלהבלהבלה מה שהוא לא עשה, אז אתה צריך לרדת לרמה שלו? אתה רואה שאתה ממשיך לקלל אותך, הוא רק מוחק ולא מקלל בחזרה, אז אתה זה שכרגע 'מחזיר' יותר יחס ממה שהוא 'נתן', אז היחס שאתה 'נותן' גורר אחרי זה עוד יחס רע.
    בקיצור, תחשוב על זה ככה.
    אם אחד יתייחס רע, השני בחזרה, אז הראשון יתייחס שוב רע כי השני מתייחס רע בחזרה, וזה גורם לשרשרת אינסופית של יחס רע.
    לעומת זאת, אם אחד יהיה חכם ויפסיק (במקרה הזה אלירן, שאחרי שאתה ממשיך להעליב ולקלל אותו הדבר היחידי שהוא עושה זה להתעלם ולמחוק את התגובות שלך), אז השני גם אמור להפסיק, כי אין החזר של יחס רע, אבל אתה בכל זאת ממשיך משום-מה.

Spoiler ספוילר

4. מורחקים
    Originally posted by FiuSioNN@Oct 4 2009, 05:41 AM
    נראה לי אני זז לישון.
    לילה טוב חג שמח ואתה הכי גבר פה מכולם מבין כל מי שנמצא פה עכשיו ;)

5. Trust me i'm the doctor
    שם: גיא
    Originally posted by DDYA@Oct 4 2009, 05:42 AM
    לילה טוב חג שמח ואתה הכי גבר פה מכולם מבין כל מי שנמצא פה עכשיו ;)
    לילה טובה וחג שמח גם לך.

6. Kibō no chi
    Originally posted by DDYA@Oct 4 2009, 05:41 AM
    אם זה שטיות בשבילך אז למה אתה ממשיך להגיב?ואני לא יודע אם אתה דתי אבל אתה מביא פסוקים פה מהתנך בכל מקרה איזה מזל שאתה לא אלוהים שיכול להגיד לי מה לעשות אז עוף אתה מפה ולך תנהל את הפורום שלך ואז לא תצטרך לראות שהנוד מבוזבז כמו שאמרת .
    אלוהים בכלל לא קיים לפי דעתי, אז אף אחד לא אמור להגיד ממש מה לעשות, אבל אתה בעצמך הבאת לכאן את הקטע היהודי, אז הוא מחזיר ב'קטע היהודי', כמו שאתה עשית, אז איזה מזל שאתה לא אלוהים ולא תגיד לי מה להגיד ומה לעשות ובמה להתערב ובמה לא, עכשיו עוף מפה ולך תשרת בצבא שלך ותקבל עוד חינוך כמו שנתנו לך שם, ואז לא תצטרך לבזבז את הנו"ד כמו שנאמר.

Spoiler ספוילר

7. מורחקים
    Originally posted by איש האבטיח@Oct 4 2009, 05:41 AM
    אז שנייה, נגיד ואלירן התייחס רע ובלהבלהבלה מה שהוא לא עשה, אז אתה צריך לרדת לרמה שלו? אתה רואה שאתה ממשיך לקלל אותך, הוא רק מוחק ולא מקלל בחזרה, אז אתה זה שכרגע 'מחזיר' יותר יחס ממה שהוא 'נתן', אז היחס שאתה 'נותן' גורר אחרי זה עוד יחס רע.
    בקיצור, תחשוב על זה ככה.
    אם אחד יתייחס רע, השני בחזרה, אז הראשון יתייחס שוב רע כי השני מתייחס רע בחזרה, וזה גורם לשרשרת אינסופית של יחס רע.
    לעומת זאת, אם אחד יהיה חכם ויפסיק (במקרה הזה אלירן, שאחרי שאתה ממשיך להעליב ולקלל אותו הדבר היחידי שהוא עושה זה להתעלם ולמחוק את התגובות שלך), אז השני גם אמור להפסיק, כי אין החזר של יחס רע, אבל אתה בכל זאת ממשיך משום-מה.
    אתה רואה כמו שחשבתי אתה אפילו לא יודע מה קרה ביני לבין אלירן שאתה לא יודע למה אני עושה את זה מי אמר לך שהוא לא קילל אותי?מי אמר לך שהוא לא עיצבן אותי?דברנו באיסקיו והוא גם איים עליי תבוא לפתח תקווה רחוב לא זוכר תקבל ממני מכות ולפי זה אתה יכול להבין שהוא בן 15 בדיבור שלו נכון?
    ובקשר למה שאמרת שאם כל הקללות והבושות שאני עושה לאלירן והוא מתעלם וימחק בסוף את ההודעות שלי שיהיה לו לבריאות רוצה לדעת משהו על בן אדם?לכל בן אדם יש גבולות רק שתדע את זה.אגב בקשר ללמה אני יורד לרמה של אלירן?לא יורד לרמה שלו הוא לא בגיל שלי אבל אני לא אחד שנותן שידרכו עליו אני אחד שנלחם בשביל הכבוד שלו ואני לא יתן למנהל ראשי כמו אלירן למחוק אותי מהפורום ושיחשוב לעצמו עכשיו יהיה לי שקט ממך .

8. משתמש מנוסה
    שם: תל-אביב
    Originally posted by FiuSioNN@Oct 4 2009, 05:41 AM
    נראה לי אני זז לישון.
    לילה טוב
    אני פשוט לא הולך לישון כי אני לא עייף וישנתי קצת קודם

9. Kibō no chi
    Originally posted by DDYA@Oct 4 2009, 05:45 AM
    אני אחד שנלחם בשביל הכבוד שלו ואני לא יתן למנהל ראשי כמו אלירן למחוק אותי מהפורום ושיחשוב לעצמו עכשיו יהיה לי שקט ממך .
    כשאתה מקלל ומפרסם את התמונות וכל זה אתה רק מוריד את הכבוד שלך, שכרגע הוא די אפסי. אם היית שולט על עצמך וממשיך כרגיל במקום לעשות את כל הסיפור הזה אולי היה נשאר לך כבוד. לא זה שצועק יותר חזק הוא החכם יותר, תלמד את זה.

Spoiler ספוילר

10. מורחקים
    Originally posted by איש האבטיח@Oct 4 2009, 05:44 AM
    אלוהים בכלל לא קיים לפי דעתי, אז אף אחד לא אמור להגיד ממש מה לעשות, אבל אתה בעצמך הבאת לכאן את הקטע היהודי, אז הוא מחזיר ב'קטע היהודי', כמו שאתה עשית, אז איזה מזל שאתה לא אלוהים ולא תגיד לי מה להגיד ומה לעשות ובמה להתערב ובמה לא, עכשיו עוף מפה ולך תשרת בצבא שלך ותקבל עוד חינוך כמו שנתנו לך שם, ואז לא תצטרך לבזבז את הנו"ד כמו שנאמר.
    ילד בגילך האחרון שיכול להגיד לי מה לעשות ואתה תמים אה?תמים תמים תמים אלוהים לא קיים בשבילך?זה מוכיח לי שאתה ערבי שלא מאמין באלוהים ותפעיל את הראש מי דיבר עם משה וישראל מהתנך אם לא אלוהים?מי נתן לנו את המזון לאכול ואת האוויר לנשום כדאי שאנחנו נוכל לחיות ולא להיות רעבים עם לא אלוהים אה?וואי אתה פשוט תינוק שלא רוצה להתבגר אם אלוהים לא קיים בשבילך ואתה לא מאמין בו אז באמת אחי שהשם ירחם עליך והרבה.

11. Kibō no chi
    Originally posted by DDYA@Oct 4 2009, 05:48 AM
    ילד בגילך האחרון שיכול להגיד לי מה לעשות ואתה תמים אה?תמים תמים תמים אלוהים לא קיים בשבילך?זה מוכיח לי שאתה ערבי שלא מאמין בערבי ותפעיל את הראש מי דיבר עם משה וישראל מהתנך אם לא אלוהים?מי נתן לנו את המזון לאכול ואת האוויר לנשום כדאי שאנחנו נוכל לחיות ולא להיות רעבים עם לא אלוהים אה?וואי אתה פשוט תינוק שלא רוצה להתבגר אם אלוהים לא קיים בשבילך ואתה לא מאמין בו אז באמת אחי שהשם ירחם עליך והרבה.
    אני יהודי לכל דבר, זכותי להאמין באלוהים, אגב, לידע כללי חמודי גזעני שלי, הערביים האלה, ש'לא מאמינים באלוהים', הם מאמינים באותו אל שאנחנו מאמינים, טמבל.
    והשם לא ירחם עלי מסיבה פשוטה, הוא לא קיים.
    אני נדבק לעובדות מדעיות, לא לסיפורי לילה ולילה שהסיבה היחידה שאנחנו מאמינים בה זה כי זה מה שאנחנו מכירים. אם הייתי חוזר לעבר וכותב 'ויברא הארי פוטר את השמיים ואת הארץ ובלהבלהבלה' אנשים היו מאמינים בזה, כי אין להם הסברים.

Spoiler ספוילר

12. מורחקים
    Originally posted by איש האבטיח@Oct 4 2009, 05:47 AM
    כשאתה מקלל ומפרסם את התמונות וכל זה אתה רק מוריד את הכבוד שלך, שכרגע הוא די אפסי. אם היית שולט על עצמך וממשיך כרגיל במקום לעשות את כל הסיפור הזה אולי היה נשאר לך כבוד. לא זה שצועק יותר חזק הוא החכם יותר, תלמד את זה.
    ואתה האחרון שיכול ללמד אותי על כבוד אתה בכלל לא מאמין במי שברא אותך אתה כורדי זה מה שאתה לא יודע מה זה?פתח מילון בכל מקרה אני יגיד גם לך וגם לעומר אתם אוהבים את אלירן ולא רוצים שהוא יפגע?סבבה אבל גם אני רוצה הרבה דבריים בחיים אז אני מקבל?לא כי למה?אתה רוצה משהו?תעבוד ותשיג אותו אתה רוצה משהו?לא כל דבר חייבים לקבל עכשיו יש לכם מזל שאני הולך לישון כי אני עייף מכל הוויכוחים שלכם ואל תדאגו הנוד יחזור 10 עמודים אחורה כי תגובות שלי ושלכם פה על ריבים ושטיות ימחקו לילה טוב לכם ומעכשיו אני אומר לכם מה שראיתם היום שעשיתי לאלירן זה יחזור על עצמו עד שהוא יחזיר לי את השם משתמש שלי הוא לא יעשה את זה?עדיין יהיה אקשן בפורום חחח טוב לילה טוב לכם :P

13. Kibō no chi
    Originally posted by DDYA@Oct 4 2009, 05:53 AM
    ואתה האחרון שיכול ללמד אותי על כבוד אתה בכלל לא מאמין במי שברא אותך אתה כורדי זה מה שאתה לא יודע מה זה?פתח מילון בכל מקרה אני יגיד גם לך וגם לעומר אתם אוהבים את אלירן ולא רוצים שהוא יפגע?סבבה אבל גם אני רוצה הרבה דבריים בחיים אז אני מקבל?לא כי למה?אתה רוצה משהו?תעבוד ותשיג אותו אתה רוצה משהו?לא כל דבר חייבים לקבל עכשיו יש לכם מזל שאני הולך לישון כי אני עייף מכל הוויכוחים שלכם ואל תדאגו הנוד יחזור 10 עמודים אחורה כי תגובות שלי ושלכם פה על ריבים ושטיות ימחקו לילה טוב לכם ומעכשיו אני אומר לכם מה שראיתם היום שעשיתי לאלירן זה יחזור על עצמו עד שהוא יחזיר לי את השם משתמש שלי הוא לא יעשה את זה?עדיין יהיה אקשן בפורום חחח טוב לילה טוב לכם :P
    מה קשור כורדי, למה אין כורדים שמאמינים באלוהים? כורדים לא טיפשים אגב.
    ואלוהים לא ברא אותי, אני בראתי את עצמי, בסדר? תסיק לזבל לי את השכל בזה. לא האמנתי מקודם ואם תגיד 'הוא ברא הוא ברא' אני לא אאמין עכשיו.
    שיהיה לך לילה, אני בכלל לא מאחל שהוא יהיה טוב.
    ושיהיה לך חג.

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    שם: תל-אביב
    עכשיו זה נגמר?

15. Kibō no chi
    אני מקווה שכן, אין לי כוח להראות לו שוב למה הוא טועה.

Spoiler ספוילר

עמוד 85 מתוך 100 ראשוןראשון ... 3575838485868795 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •