הריב הזה כבר התפתח לדברים שממש לא אהבתי
הריב הזה כבר התפתח לדברים שממש לא אהבתי
גם אני לא אהבתי, בכלל לא.
ספוילר
בכל מקרה בוא נשכח את זה
אז מה קורה?
גם בסדר
משעמם כרגיל
חדשות לקראת הבוקר.
אלירן וסבא שלו בנשיקות של הומאים.
אלירן מוצץ לאבא שלו ולומד מה זה להיות הומו שאוהב גברים.
סבתא של אלירן מלמדת אותו מה זה קקי של זקנות חחחח.
אמא של אלירן מחרבנת עליו בזמן הלידה.
תהנו מחדשות הבוקר וספרו לחבריכם ביי לכם.
ג'וני די כבר
איזה גבר יצאת איתי.
ספוילר
הבן אדם הזה לא קולט כלום
חוץ ממה ש'מלמדים' בצבא :/
ספוילר
זה לשון.
אחי אני אוהב אותך ומכבד אותך אבל לא מפסיק עם זה אני לא רוצה שאתם תיראו את זה אבל מה לעשות זה המקום היחידי שיש בו משתמשים לעשות לאלירן בושות.
זה לאיש האבטיח.
אני בניגוד אליך מאחל לך חג שמח ושנה טובה ושבוע טוב מה שאתה אחלת לי בעמוד הקודם זה חג שהוא לא יהיה טוב עכשיו בטוח שאתה ערבי לפי הדיבור שלך לאנשים פה ואתה מאחל להם כאלה דברים תתבגר כבר אתה ילדותי כמו התינוק של במבה אוסם הוא בוגר יותר ממך וסתכל על התמונות של הומואים אולי לערבים כמוך גם יתנו בתחת כמו לאלירן יאלה ביי עכשיו זה נגמר רק להיום.ביי לכם
איש האבטיח יאבטיח כמו נפט קח זה בשבילך.
http://pokemons.co.il/forum/index.php?show...=0&#entry467914
כנסו גם אתם תגלו דברים שלא ידעתם
אמרתי לך שזה לא יעזור ולא ישנה כלוםOriginally posted by DDYA@Oct 4 2009, 06:19 AM
זה לשון.
אחי אני אוהב אותך ומכבד אותך אבל לא מפסיק עם זה אני לא רוצה שאתם תיראו את זה אבל מה לעשות זה המקום היחידי שיש בו משתמשים לעשות לאלירן בושות.
זה לאיש האבטיח.
אני בניגוד אליך מאחל לך חג שמח ושנה טובה ושבוע טוב מה שאתה אחלת לי בעמוד הקודם זה חג שהוא לא יהיה טוב עכשיו בטוח שאתה ערבי לפי הדיבור שלך לאנשים פה ואתה מאחל להם כאלה דברים תתבגר כבר אתה ילדותי כמו התינוק של במבה אוסם הוא בוגר יותר ממך וסתכל על התמונות של הומואים אולי לערבים כמוך גם יתנו בתחת כמו לאלירן יאלה ביי עכשיו זה נגמר רק להיום.ביי לכם
אתה סתם מתאמץ על דברים מטופשים ומיותרים
יבש פע =
בוקר טוב
מישהו כאן?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)