Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 26
  1. suicide,the real pain!!!
    שם: פרטי לא?
    טוב סופסוף אני הגעתי להקדשה הראשונה שלי.
    אז הנה האנשים שליבו אותי כל הזמן עד עכשיו:

Best Frinds!
    בראש ובראשונה אני מקדיש לדור שהוא החבר הכי טוב ושובב שיש.
    שני אני מקדיש לשון שהפכנו ממשתמשים שחולקים מידע אחד מהשני בפורום פנינה ויהלום לחברים הכי טובים.
    שלישי אני מקדיש לרומה שהוא חבר טוב והוא עשה לי את החתימה של הסלאקינג אז תנו לו כבוד!
    רביעי אני מקדיש לשיי,למה פרשת שיי למה!! אתה היית הכי גבר פה ואני ישמח אם תחזור [=
    <span style='color:purple'>חמישי אני מקדיש לאיציק שאתה חבר מאוד טוב שלי פה בפורום וכיף לדבר איתך פה בפורום.
    שישי אני מקדיש לסוייסיד שהוא הכי מגניב מיכולם,וגם אני חושב שאתה מתאים לנהל את פורום היאבקות.
    שביעי ואחרון אני מקדיש להדודי שהוא חבר ממש טוב שלי פה חבל שלא יוצא לי לדבר איתך בזמן האחרון.</span>

More frinds
    הראשונה בחברים האחרים שלי אני דווקה מקדיש לבת הכי יפה פה בפורום(והיחידה XD)ומפקחת מצויינת ניצן.תמשיכי אם העבודה הטובה.
    השני שאני מקדיש לו הוא ליאור שהוא גם מעדקן מעולה&#33; כיף לדבר איתך בנו&#39;&#39;ד.
    השלישי שאני מקדיש לו הוא עומר המעצב התותח&#33; כיף לדבר איתך.
    הרביעי שאני מקדיש לו הוא יוסי,בזמן האחרון יצא לי לדבר איתך ואני ממש נהנה בחברתך.
    החמישי שאני מקדיש לו הוא ניר אתה אחלה מפקח+יש לך אחלה מיפעל ותודה על החתימה הסוסה שעשית לי.
    השישי שאני מקדיש לו הוא אלכס אתה ממש חסר לי אני מקווה שאתה מיסתדר בצבא(שבור רגל)XD מיאוו. [=
    השביעי שאני מקדיש לו הוא אלירן שלא מיזמן הוא עבר להיות ראשי,והוא עושה את העבודה ממש טוב,אתה אחלה גבר.

אני יודע שקשה ליקרוא כל הזמן ראשון,שני,שלישי.... אבל זה לא יימשך הרבה זמן.
    האחרים שיצא לי להכיר אותם בזמן האחרון הם:
    הראשון הוא ניב חבל שפרשת לא מיזמן ביגלל ההנהלה אתה היית חבר נאמן לפורום.
    השני הוא ניתאי שאתה לאט לאט מתחיל להיות חבר טוב שלי
    השלישי הוא תמיר שעוד לא היתרגלתי לכינוי החדש וכיף לדבר איתך.
    הרביעי הוא עומר החתול אתה מנהל נהדר תמשיך אם העבודה הטובה.

וכמובן אני רוצה להקדיש לכל ההנהלה של פוקימונס שזה לרותם כי לאחרים כבר הקדשתי למעלה.
    ואני רוצה להקדיש לאדם מיוחד מאוד STM-ביזכותך אני יודע הכל על פנינה ויהלום תודה רבה [=

זהו אלה כולם. עכשיו אני כבר קראתי הרבה מאוד הקדשות ואני מכיר כבר את ההודעות האלה:מזל טוב,לא הקדשת לי אז לא מזל טוב,אני מקווה שנכיר אחד את השני יותר ואז יגיד לך מזל טוב.
    כל אלה שחושבים שיכולים ליכתוב הודעות כאלה הם טועים&#33;אני לא רשמתי את השם שלכם ביגלל שאני לא מכיר אותכם או שהיה לי סיבה מסויימת לא ליכתוב אתכם.אז לא ליכתוב אף אחת מההודעות האלה&#33;&#33;

ואם אתם רוצים להגיד לי מזל טוב לפחות תעשו ברכה מקורית&#33;&#33;
    לא לבעלי לב חלש
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=WIfkjgc-pMM&feature=player_embedded[/YOUTUBE]
    suicide,the real pain

2. משתמש מנוסה
    מזל טוה D:
    <span style=\'color:bLACK\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>בברכה, דניאל.</span></span>

3. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by lapion&#045;Chan&#036;@Oct 3 2009, 12:55 AM
    שביעי אני מקדיש לסוייסיד שהוא הכי מגניב מיכולם,וגם אני חושב שאתה מתאים לנהל אם איתי את פורום היאבקות.
    תודה רבה על ההקדשה,אתה בחור טוב&#33;
    מזל טוב~QQQQQ שתזכה להרבה הודעות וכו&#39;..

אני ואיתי לא ננהל ביחד כי זה לא אפשרי אבל שנינו הגשנו הצעה לניהול..שהטוב ביותר ינצח&#33;
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

4. suicide,the real pain!!!
    DarkPyro-אתה לא קורא? אני ביקשתי לא ליכתוב הודעה כזאת לי זה ניראה כמו להספים.
    תערוך ותיכתוב הודעה מקורית&#33;
    לא לבעלי לב חלש
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=WIfkjgc-pMM&feature=player_embedded[/YOUTUBE]
    suicide,the real pain

5. משתמש מנוסה
    שם: ליד ___, מימין ל___, משמאל ל___ ובתוך התחת שלכם P:
    Originally posted by lapion&#045;Chan&#036;@Oct 3 2009, 12:55 AM
    Best Frinds&#33;
    בראש ובראשונה אני מקדיש לדור שהוא החבר הכי טוב ושובב שיש.
    גבררר 3>
    מת עליך אחשלי
    מזל"ט ותודה D:::
    בברכה, דור.

6. suicide,the real pain!!!
    תודה רבה סוייסיד ודור
    לא לבעלי לב חלש
    suicide,the real pain

7. משתמש מנוסה
    שם: תל-אביב
    מזל טוב ענק עד 950973254278364936926586328658 הודעות ויותר
    ותודה על ההקדשה
    קצת חפרת כאן חחח
    סתם צוחק
    בקרוב אני אתחיל לשאול אותך שאלות על פנינה ויהלום ואז נראה אם אתה יודע הכל חחח
    קח הרבה בלונים
    QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ
    QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ
    שוב מזל טוב לאחד החברים הכי טובים שלי

זה היה מזל טוב מיוחד לכבוד ההקדשה הראשונה שלך חחח

8. the bitch is back
    מזל טוב&#33; D:
    ותודה כמובן ^^
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

9. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    יאי אני שלישי =]
    מזל טוב שתיזכה לעבור את ניצן בהודעות =]
    חכה ההקדשה שלי מגיעה עוד כמה הודעות

10. suicide,the real pain!!!
    תודה לכולם,עומר אני יקבל את ההודעה שלך כי ניראה שהיתכוונת אליה ואתה בחור טוב [=
    לא לבעלי לב חלש
    suicide,the real pain

11. ~TyLeR~
    Guest
    מזל ממממממממיאו ^_^

• suicide,the real pain!!!
    תודה רבה אלכס מיאו,איך בצבא?
    לא לבעלי לב חלש
    suicide,the real pain

• משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    מזל טוב
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

• suicide,the real pain!!!
    תום פוקימון,אתה לא קורא את מה שכתבתי,אני מבקש שתערוך ותיכתוב הודעה מקורית.
    ואני גם ראיתי ליפני כשנייה שכתבת בהקדשה אחרת רק מזל טוב,לי זה ניקרא להספים.

עריכה:לי זה ניראה להספים כשכותבים מזל טוב בכל הקדשה שאתה לא מכיר ביכלל למי שאתה אומר לו מזל טוב,אבל ניראה שהיתכוונת לזה אז תודה. [=
    לא לבעלי לב חלש
    suicide,the real pain

• משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    Originally posted by lapion&#045;Chan&#036;@Oct 3 2009, 12:34 PM
    תום פוקימון,אתה לא קורא את מה שכתבתי,אני מבקש שתערוך ותיכתוב הודעה מקורית.
    ואני גם ראיתי ליפני כשנייה שכתבת בהקדשה אחרת רק מזל טוב,לי זה ניקרא להספים.
    ממתי לכתוב "מזל טוב" זה להספים?
    אני כותב את זה כמעט בכל הקדשה, ואני לא היחיד, ואף מנהל אף פעם לא מעיר על זה...
    ואין לי הודעה מקורית, כי אנ&#39;לא מכיר אותך, סתם ניסיתי לברך אותך...
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

• עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •