Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

נושא: התעייצות.

1. שטח פרסום למכירה!
    כדאי לי לשנות את השם של הקרדיט שלי בחתימות מLior_C לL-C או L_C?
    מי שלא יודע קוראים לי ליאור צ'ונה ככה שזה L ליאור C צ'ונה.
    כדאי לי? הקרדיט הנוכחי שלי יותר מידי ארוך. ואני לא כל כך מרוצה ממנו. תגיבו ותגידו אם יש לכם עוד רעיונות.
    רותם אם טעיתי בפורום, לא ידעתי איפה לפתוח תעביר בבקשה.

בברכה, ליאור!
    מנהל פורום חתימות לשעבר!

2. משתמש מנוסה
    הכינוי שלך בכלל לא ארוך.
    Lior_C הרבה יותר יפה מL_C
    מקסימום תעשה רק Lior =\
    [סוגד]אביב[/סוגד]

</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'><span style=\'color:green\'>אור צרור(: אומר/ת (23:02):
    ואני כזה מפחדת ללכת לשירותים לך תדע מי יצא לך מהאסלה</span></td></tr></table><div class=\'signature\'>

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני יכול להתערב איתך שלא לחצת על זה היום.</span></span>

3. שטח פרסום למכירה!
    אהה כן שחכתי להזכיר כשהשתמשתי בLior הזה בן כלב שגנב לי את כל החתימות והשתמש בהם וגם לו קראו לי. אני חייב משהו עם C

בברכה, ליאור!
    מנהל פורום חתימות לשעבר!

4. משתמש מנוסה
    חח שים קרדיט למטה..
    [סוגד]אביב[/סוגד]

</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'><span style=\'color:green\'>אור צרור(: אומר/ת (23:02):
    ואני כזה מפחדת ללכת לשירותים לך תדע מי יצא לך מהאסלה</span></td></tr></table><div class=\'signature\'>

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני יכול להתערב איתך שלא לחצת על זה היום.</span></span>

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •