טוב סופסוף אני הגעתי להקדשה הראשונה שלי.
אז הנה האנשים שליבו אותי כל הזמן עד עכשיו:
Best Frinds!
בראש ובראשונה אני מקדיש לדור שהוא החבר הכי טוב ושובב שיש.
שני אני מקדיש לשון שהפכנו ממשתמשים שחולקים מידע אחד מהשני בפורום פנינה ויהלום לחברים הכי טובים.
שלישי אני מקדיש לרומה שהוא חבר טוב והוא עשה לי את החתימה של הסלאקינג אז תנו לו כבוד!
רביעי אני מקדיש לשיי,למה פרשת שיי למה!! אתה היית הכי גבר פה ואני ישמח אם תחזור [=
<span style='color:purple'>חמישי אני מקדיש לאיציק שאתה חבר מאוד טוב שלי פה בפורום וכיף לדבר איתך פה בפורום.
שישי אני מקדיש לסוייסיד שהוא הכי מגניב מיכולם,וגם אני חושב שאתה מתאים לנהל את פורום היאבקות.
שביעי ואחרון אני מקדיש להדודי שהוא חבר ממש טוב שלי פה חבל שלא יוצא לי לדבר איתך בזמן האחרון.</span>
More frinds
הראשונה בחברים האחרים שלי אני דווקה מקדיש לבת הכי יפה פה בפורום(והיחידה XD)ומפקחת מצויינת ניצן.תמשיכי אם העבודה הטובה.
השני שאני מקדיש לו הוא ליאור שהוא גם מעדקן מעולה! כיף לדבר איתך בנו''ד.
השלישי שאני מקדיש לו הוא עומר המעצב התותח! כיף לדבר איתך.
הרביעי שאני מקדיש לו הוא יוסי,בזמן האחרון יצא לי לדבר איתך ואני ממש נהנה בחברתך.
החמישי שאני מקדיש לו הוא ניר אתה אחלה מפקח+יש לך אחלה מיפעל ותודה על החתימה הסוסה שעשית לי.
השישי שאני מקדיש לו הוא אלכס אתה ממש חסר לי אני מקווה שאתה מיסתדר בצבא(שבור רגל)XD מיאוו. [=
השביעי שאני מקדיש לו הוא אלירן שלא מיזמן הוא עבר להיות ראשי,והוא עושה את העבודה ממש טוב,אתה אחלה גבר.
אני יודע שקשה ליקרוא כל הזמן ראשון,שני,שלישי.... אבל זה לא יימשך הרבה זמן.
האחרים שיצא לי להכיר אותם בזמן האחרון הם:
הראשון הוא ניב חבל שפרשת לא מיזמן ביגלל ההנהלה אתה היית חבר נאמן לפורום.
השני הוא ניתאי שאתה לאט לאט מתחיל להיות חבר טוב שלי
השלישי הוא תמיר שעוד לא היתרגלתי לכינוי החדש וכיף לדבר איתך.
הרביעי הוא עומר החתול אתה מנהל נהדר תמשיך אם העבודה הטובה.
וכמובן אני רוצה להקדיש לכל ההנהלה של פוקימונס שזה לרותם כי לאחרים כבר הקדשתי למעלה.
ואני רוצה להקדיש לאדם מיוחד מאוד STM-ביזכותך אני יודע הכל על פנינה ויהלום תודה רבה [=
זהו אלה כולם. עכשיו אני כבר קראתי הרבה מאוד הקדשות ואני מכיר כבר את ההודעות האלה:מזל טוב,לא הקדשת לי אז לא מזל טוב,אני מקווה שנכיר אחד את השני יותר ואז יגיד לך מזל טוב.
כל אלה שחושבים שיכולים ליכתוב הודעות כאלה הם טועים!אני לא רשמתי את השם שלכם ביגלל שאני לא מכיר אותכם או שהיה לי סיבה מסויימת לא ליכתוב אתכם.אז לא ליכתוב אף אחת מההודעות האלה!!
ואם אתם רוצים להגיד לי מזל טוב לפחות תעשו ברכה מקורית!!