Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 6 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 81
  1. Kibō no chi

אתה מתעורר על משטח חולי בבהלה. אתה שומע את הים ומניח שאתה על החוף. הראש שלך כואב נורא ואתה מרגיש חלש. אתה מנסה לזכור מה קרה לך? אבל אתה לא זוכר. בבהלה אתה מבין שאתה לא זוכר דבר פרט לשימך הפרטי.
    "לעזאזל, מה קרה לי?" אמלמל בזמן שאנסה לקום ואסרוק את המקום שאני נמצא בו.

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    .1 [/B]השאלות-[/B]
    ישנן 4 שאלות שיקבעו את אופייכם, ענו על כולן כדי לדעת איזה פוקימון אתם
    א. אתם שומעים את חברכם צועק בפחד מקצה של צוק תלול. מה תעשו?,ילך לעזור לו ולהרחיק אותו מהצוק,(כדי שלא יפול ממנו).
    ב. אתם יוצאים לפיקניק ואתם ממש רעבים. בתוך סל הפיקניק יש חטיפים שאתם ממש אוהבים. אתם...?,אוכל אחד או שניים,ולאחר מכן אני יפסיק לאכול.
    ג. הגעתם לשיעור ממש ממש משעמם... אתם לא מבינים את החומר והמורה משעממת אתכם. אתם...?,אני ינסה ללמוד בכל מקרה,ועם לא הצליח אני פשוט יספר למורה שלא הבנתי את החומר,ואני יבקש שהיא תסביר לי יותר טוב.
    ד. אתם בן או בת?,בן.

2. כינוי-ido6
    3. שם במשחק-עידו
    4. בקשות מיוחדות-שיהיה לי מורקרו בצוות.
    5. אחר-
    תעזרו לביצה של מורקרו לבקוע:

ותאכילו את שלוס ב-Rawst Berry

ואל תשכחו את הביצה של מגבי:

מורקרו שולט!

קרדיט ל-steve,על הצביעה המגניבה הזאת של מורקרו בצבעי מיסמגיוס.

קרדיט ל-פיקסקול (:,על השילוב הזה של סייבלאי וסניזל.

קרדיט לסטיב על השילוב של מילוטיק וגראסטדון:

3. משתמש מנוסה
    שם: מור
    אתה מתעורר על משטח חולי בבהלה. אתה שומע את הים ומניח שאתה על החוף. הראש שלך כואב נורא ואתה מרגיש חלש. אתה מנסה לזכור מה קרה לך? אבל אתה לא זוכר. בבהלה אתה מבין שאתה לא זוכר דבר פרט לשימך הפרטי.
    'מה קרה לי?' אחשוב ואחפש משהו שיגיד לי איפה אני נמצא כעת
    חזרתי!!

4. מורחקים
    שם: ליאור
    ניב
    אתה קם וכמעט נופל מרוב הפתעה. סביבך יש את כל צבעי הקשת בבורקות מסנוורת. כשאתה מתמקד, אתה רואה ים רגוע וכחול ובועות מרחפות ששוברות את קרני השמש.

וילי
    אתה מתקדם ומבלי משים נתקע באבן. כאב הראש שלך מתחזק כפליים והכל מהבהב ואז לפתע הכל נעשה שחור וקו לבן חוצה את השחור הזה.
    ואז אתה רואה אדם נסחף לחוף סוער, פוגע בסלע והופך לפיפלאפ.
    לפתע הכל חוזר לקדמותו. אתה מביט על עצמך ומגלה, שלמרות שאתה בטוח שאתה בן אדם, אתם פוקימון. ולא אחר מאשר פיפלאפ!

אוהד
    אתה שוכב על החוף והשמש קופחת על גבך. אתה מרגיש מש רע. ואז אתה שומע קול-
    "מה לעזא... מה זה שם?! זה מאנצ'לאקס שוכב שם?!"
    ואז אתה שומע קול שנישמע כמו אבן עגולה מתגלגלת על חול. היא פוגעת בך ואתה מתהפך על הגב. "זה באמת מאנצ'לאקס!" אומר הקול

רומה
    אתה קם לאט ובזהירות ומביט סביבך. לשימחתך, בקצה החוף, בחלק הרחוק מהים צומחים בשורה עצי קוקוס ובננות.

ג'ימי 2
    אתה קם אבל לפתע מגלה שבמקום לעמוד על שתיים כמו אד, אתה עומד על 4. בנוסף, אף על פי שהשמש קופחת על גבך, אתה לא מרגיש חלש יותר אלה נהפוך הוא, היא מחזקת אותך. אתה מביט על גבך ולמרבה בהלתך רואה שאתה בצבע טורקיז מוכתם ועל גבך יש פקעת גדול ירוקה. אט-אט אתה מבין בערך מה קרה-
    הפכת מאדם לבאלבזור!!!

עידו
    לצערי אין בינתיים מקום:/

ג'ימי
    אתה קם על רגליך ורואה ים. ואז אתה מביט סביבך ורואה חול, אבנים ועצי קוקוס ובננות. אתה מבין שאתה נמצא על חוף ים! אתה מושיט את ידך קדימה כדי להרגיש את החול אבל במקום כף יד של בן אדם, נשלפת יד קצרה וכחולה. אתה מסתכל על עצמך ורואה זנב כחול עם מין קוץ אדום עליו, גב עם קוצים אדומים, בטן כחולה עם משולש חום בהיר ולסת גדולה. אתה מגלה שהפכת לטוטודייל!!!

5. Kibō no chi
    Originally posted by Dragonite!!!@Oct 5 2009, 09:36 PM

ג'ימי 2
    אתה קם אבל לפתע מגלה שבמקום לעמוד על שתיים כמו אד, אתה עומד על 4. בנוסף, אף על פי שהשמש קופחת על גבך, אתה לא מרגיש חלש יותר אלה נהפוך הוא, היא מחזקת אותך. אתה מביט על גבך ולמרבה בהלתך רואה שאתה בצבע טורקיז מוכתם ועל גבך יש פקעת גדול ירוקה. אט-אט אתה מבין בערך מה קרה-
    הפכת מאדם לבאלבזור!!!

"מה?! בלבזאור?!" אצעק בתדהמה ואחשוב 'אה, זה בטח חלום. נו טוב, אם כבר חלום, אז לפחות לפהנות ממנו' ואנסה לזמן הר שלם של גלידה.

Spoiler ספוילר

6. מורחקים
    ג'ימי 2
    :huh:?
    ------------------------------
    אתה מנסה לזמן הר גלידה אבל במקום זה אתה בטעות משחרר המון עלים ממתחת לפקעת שלך שחותכים את אחד עצי הבננות ומפילים אותו. מההדף, נופל קוקוס מאחד עצי הקוקוס על בננה, נשבר לשניים והבננה החתוכה לשניים "קופצת" מההדף לתוך כל אחד מהחצאים המלאים במיץ קוקוס.

7. Kibō no chi
    Originally posted by Dragonite!!!@Oct 5 2009, 09:52 PM
    ג'ימי 2
    :huh:?
    ------------------------------
    אתה מנסה לזמן הר גלידה אבל במקום זה אתה בטעות משחרר המון עלים ממתחת לפקעת שלך שחותכים את אחד עצי הבננות ומפילים אותו. מההדף, נופל קוקוס מאחד עצי הקוקוס על בננה, נשבר לשניים והבננה החתוכה לשניים "קופצת" מההדף לתוך כל אחד מהחצאים המלאים במיץ קוקוס.
    מה :huh:, אם אתה היית הופך לבלבזאור היית ישר מאמין שזה אמתי? :/
    --
    'טוב, זה לא גלידה אבל זה גם משהו' אגיד ואשתה את המיץ ואוכל את הבננות, לאחר מכן אעשה סיור בחוף.

Spoiler ספוילר

8. מורחקים
    ג'ימי 2
    אתה הולך לך בחוף אבל לפתע משהו מתנגש בך מאחור בעוצמה ואתה עף קדימה. כשאתה קם אתה רואה מאחורייך פוקימון סוגל-כחול דמוי עטלף. זה זובאט! הזובאט אומר: "אתה חדש? טוב אני אבהיר לך כמה דברים. קודם-" הוא אומר ומשתמש בכנפיו כדי ליצור רוח חזקה שפוגע בך "-אני הבוס. רק לי מותר להינות מסעודת מלכים כמו שאתה אכלת. שנית, רק לי מותר לתקוף אחרים. שלישית, יש לי זכות לחסל אותך מתי שבא לי ואיך שבא לי. אני מקווה שהחוקים מובנים לך?"

9. Kibō no chi
    Originally posted by Dragonite!!!@Oct 5 2009, 10:03 PM
    ג'ימי 2
    אתה הולך לך בחוף אבל לפתע משהו מתנגש בך מאחור בעוצמה ואתה עף קדימה. כשאתה קם אתה רואה מאחורייך פוקימון סוגל-כחול דמוי עטלף. זה זובאט! הזובאט אומר: "אתה חדש? טוב אני אבהיר לך כמה דברים. קודם-" הוא אומר ומשתמש בכנפיו כדי ליצור רוח חזקה שפוגע בך "-אני הבוס. רק לי מותר להינות מסעודת מלכים כמו שאתה אכלת. שנית, רק לי מותר לתקוף אחרים. שלישית, יש לי זכות לחסל אותך מתי שבא לי ואיך שבא לי. אני מקווה שהחוקים מובנים לך?"
    "אוקיי שמוק, בוא אני אבהיר לך, ויש לך מזל שזה אבהיר ולא אבעיר (משחקי מילים חינניים שליטעעעע) לך משהו.
    א', רק אני קובע את החוקים. ב', אסור לאף אחד לנסות לפגוע בי. זאת אומרת, מותר, שפוט חבל עליו, ו-ג', אם תדבר אלי בלי לפנות אלי בשם אדון או מאסטר, אני אפוצץ אותך. עכשיו זוז לי מהדרך" אני אומר בנימה אכזרית ועובר בהתעלמות מוחלטת ממנו.

Spoiler ספוילר

10. חתול גאה
    שם: מיאו?

וילי
    אתה מתקדם ומבלי משים נתקע באבן. כאב הראש שלך מתחזק כפליים והכל מהבהב ואז לפתע הכל נעשה שחור וקו לבן חוצה את השחור הזה.
    ואז אתה רואה אדם נסחף לחוף סוער, פוגע בסלע והופך לפיפלאפ.
    לפתע הכל חוזר לקדמותו. אתה מביט על עצמך ומגלה, שלמרות שאתה בטוח שאתה בן אדם, אתם פוקימון. ולא אחר מאשר פיפלאפ!

יש פיפלאפ אני חושב והולך לחפש אוכל.

11. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה

רומה
    אתה קם לאט ובזהירות ומביט סביבך. לשימחתך, בקצה החוף, בחלק הרחוק מהים צומחים בשורה עצי קוקוס ובננות.
    "אמממ טעים"אני אומר לעצמי בדרכי אל העצים,כשאני מגיע אני מטפס על העץ וקוטף את הקוקוסים והבננות ואז אוכל אותם .

12. משתמש מנוסה
    ניב
    אתה קם וכמעט נופל מרוב הפתעה. סביבך יש את כל צבעי הקשת בבורקות מסנוורת. כשאתה מתמקד, אתה רואה ים רגוע וכחול ובועות מרחפות ששוברות את קרני השמש.
    אני חושב לעצמי 'מה לעזאזל?' ומסתכל על ההשתקפות שלי במים, לראות כמה מלוכלך אני

13. מורחקים
    ג'ימי 2
    "שאני אבין-" אומר הזובט ונושך את הפקעת שלך "אתה מתעלם ממני-" הוא אומר ונושך חזק יותר "מתחצף אלי ומזמין וקורא עלי תיגר?! טוב אין ברירה. רצית קרב? תקבל קרב!" הוא אומר ותוקף אותך עם הכנפיים שלו. מה תעשה?!

וילי
    אתה מסתובב ולתדהמתך רואה עצי בננות וקוקוס מלפניך. אתה מתקדם אליהם אבל כשאתה מנסה לטפס, אתה מבין שהגוף שלך לא בנוי לטיפוס על עצים ואתה לא יכול לטפס.

רומה
    בזמן שאתה מטפ]ס על העץ, לפתע אתה מרגיש שקל לך מדי לטפס על העץ, ושבן אדם רגיל לא יכול לטפס בכזו מהירות וקלות. בו בזמן אתה גם מרגיש משהו משתרך מאחורייך. אתה מביט לאחור ולהפתעתך רואה זנב גדול, עבה וירוק.

ניב
    אתה מסתכל אל המים אבל במקום השתקפות של גוף אנושי במים, אלה עכבר צהוב קטן עם אוזניים ארוכות ומחודדות. לחיו של העכבר אדומות והוא מפוספס בפסים חומים פה ושם. מאחורי העכבר יש זנב בצורת ברק. אתה נרעד ומסתכל על גופך ולמרבה הפתעתך אתה רואה את אותו עכבר צהוב שהשיב אליך מבט מן המים. הפכת לפיקאצ'ו!

14. חתול גאה
    שם: מיאו?
    Originally posted by Dragonite!!!@Oct 6 2009, 10:01 AM

וילי
    אתה מסתובב ולתדהמתך רואה עצי בננות וקוקוס מלפניך. אתה מתקדם אליהם אבל כשאתה מנסה לטפס, אתה מבין שהגוף שלך לא בנוי לטיפוס על עצים ואתה לא יכול לטפס.
    יש לי מתקפות?
    --------------------------------

אם כן אני משתמש בקרן בועות כדי להוריד קוקוס.

אם אין לי מתקפות אז אני לוקח תנופה ונוגח בעץ עד שיצא משהו.

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by Dragonite!!!@Oct 6 2009, 10:01 AM
    ניב
    אתה מסתכל אל המים אבל במקום השתקפות של גוף אנושי במים, אלה עכבר צהוב קטן עם אוזניים ארוכות ומחודדות. לחיו של העכבר אדומות והוא מפוספס בפסים חומים פה ושם. מאחורי העכבר יש זנב בצורת ברק. אתה נרעד ומסתכל על גופך ולמרבה הפתעתך אתה רואה את אותו עכבר צהוב שהשיב אליך מבט מן המים. הפכת לפיקאצ'ו!
    צועק "מה???" בפחד.
    נושם כמה נשימות עמוקות ואז חושב לעצמי 'זה לא יכול להיות אמיתי. זה בטח אחד ממשחקי ההדמיה המטופשים ההם. נו טוב, לפחות נהנה מהמשחק כל עוד אני כאן.' ונכנס למים להוריד ממני את החול שבטח עלה עלי

עמוד 2 מתוך 6 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •