Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 6 ראשוןראשון 12345 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 81
  1. מורחקים
    שם: ליאור
    וילי
    כן יש לך מתקפות. לכל אחד יש את כל המתקפות שהוא יכול ללמוד ברמות.
    __________________________________________________ ________________
    קרן הבועות שלך פוגעת באחד הקוקוסים ומפילה אותו לריצפה. לשימחתך, הקוקוס הזה לא רק מלא במים אלה גם אכיל.

ניב
    אתה נכנס למים ומתחיל לשטוף את עצמך וכשאתה עובר עם המים על הלחי שלך אתה רואה הבזקים צהובים ומין חשמל יוצא מהלחי שלך. לפתע יוצאות בועות מהמים ויוצא משם מין דג אדום שכל הזמן מנענע בסנפיריו ומשפריץ. זה מג'יקארפ והוא נראה כועס: "תשתדל לא לחשמל אותי ואת המשפחה שלי יותר!" הוא אומר בכעס ושב וצולל למעמקים.

2. חתול גאה
    שם: מיאו?
    Originally posted by Dragonite!!!@Oct 6 2009, 10:19 AM
    וילי
    כן יש לך מתקפות. לכל אחד יש את כל המתקפות שהוא יכול ללמוד ברמות.
    __________________________________________________ ________________
    קרן הבועות שלך פוגעת באחד הקוקוסים ומפילה אותו לריצפה. לשימחתך, הקוקוס הזה לא רק מלא במים אלה גם אכיל.

אני אוכל ושוטה את מה שיש בתוך הקוקוס ואז אני מחפש את היציאה מהחוף.

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by Dragonite!!!@Oct 6 2009, 10:19 AM
    ניב
    אתה נכנס למים ומתחיל לשטוף את עצמך וכשאתה עובר עם המים על הלחי שלך אתה רואה הבזקים צהובים ומין חשמל יוצא מהלחי שלך. לפתע יוצאות בועות מהמים ויוצא משם מין דג אדום שכל הזמן מנענע בסנפיריו ומשפריץ. זה מג'יקארפ והוא נראה כועס: "תשתדל לא לחשמל אותי ואת המשפחה שלי יותר!" הוא אומר בכעס ושב וצולל למעמקים.
    "אוי, שכחתי לרגע שאני פיקאצו. זה ממש מעצבן. למה הפכתי לכזה דבר. כדי שאגמור את המשחק הזה ומהר"
    אני יוצא מהמים ומחפש משהו לאכול

4. מורחקים
    וילי
    אתה מחפש את היציאה מהחוף ורואה לפתע מנהרה גדולה מאוד. אתה מתקרב ואז שומע מתוכה צעקה מחרידה ומתוך המערה מועף פוקימון סגול דמוי עכבר. הפוקימון הזה הוא די דוקרני ויש לו קרן קטנה על הראש. זה נידורן זכר והוא נראה פצוע.

ניב
    אתה יוצא מהמים ומבלי משים נתקע באחת האבנים. הראש שלך מתחיל לכאוב ממש חזק והכל מהבהב ואז הכל נעשה שחור וקו לבן חוצה את השחור.
    לפתע אתה רואה אדם שנסחף לחוף של ים סוער. סופת ברקים משתוללת. האדם הזה נתקע בסלע ובהבזק הופך לפיקאצ'ו.
    לפתע הכל חוזר לקדמותו אבל אתה יודע שמה שראית קרה. אולי בעבר. ומשום מה יש לך הרגשה שאתה אותו בן אדם שנקע עם ראשו בסלע...

5. חתול גאה
    שם: מיאו?
    Originally posted by Dragonite!!!@Oct 6 2009, 10:56 AM
    וילי
    אתה מחפש את היציאה מהחוף ורואה לפתע מנהרה גדולה מאוד. אתה מתקרב ואז שומע מתוכה צעקה מחרידה ומתוך המערה מועף פוקימון סגול דמוי עכבר. הפוקימון הזה הוא די דוקרני ויש לו קרן קטנה על הראש. זה נידורן זכר והוא נראה פצוע.

אני רץ לכיוונו ומחפש מקום לרפא פוקימונים.

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by Dragonite!!!@Oct 6 2009, 10:56 AM
    ניב
    אתה יוצא מהמים ומבלי משים נתקע באחת האבנים. הראש שלך מתחיל לכאוב ממש חזק והכל מהבהב ואז הכל נעשה שחור וקו לבן חוצה את השחור.
    לפתע אתה רואה אדם שנסחף לחוף של ים סוער. סופת ברקים משתוללת. האדם הזה נתקע בסלע ובהבזק הופך לפיקאצ'ו.
    לפתע הכל חוזר לקדמותו אבל אתה יודע שמה שראית קרה. אולי בעבר. ומשום מה יש לך הרגשה שאתה אותו בן אדם שנקע עם ראשו בסלע...
    חושב לעצמי 'נהדר, עכשיו המשחק הזה מכניס לי זכרונות מזויפים' ומטייל על החוף, מלא בכעס על המשחק הדפוק

7. Kibō no chi
    Originally posted by Dragonite!!!@Oct 6 2009, 10:01 AM
    ג'ימי 2
    "שאני אבין-" אומר הזובט ונושך את הפקעת שלך "אתה מתעלם ממני-" הוא אומר ונושך חזק יותר "מתחצף אלי ומזמין וקורא עלי תיגר?! טוב אין ברירה. רצית קרב? תקבל קרב!" הוא אומר ותוקף אותך עם הכנפיים שלו. מה תעשה?!
    מה אני אמור להגיב? לא עדכנת את הרשומים ואני לא מושג איזה מתקפות יש לי חוץ מעלי תער וכנראה שגם דחיפה ><
    --
    &#39;אם אני בלבזאור אולי אוכל להשתמש בגפן מצליפה&#39; אחשוב ואנסה לתםוס אותו עם גפן מצליפה ולהעיף אותו אל הים. אם איני מצליח, אשלח במהיות עלי תער ואזנק עליו עם דחיפה.

Spoiler ספוילר

8. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    Originally posted by Dragonite&#33;&#33;&#33;@Oct 6 2009, 10:01 AM

רומה
    בזמן שאתה מטפ]ס על העץ, לפתע אתה מרגיש שקל לך מדי לטפס על העץ, ושבן אדם רגיל לא יכול לטפס בכזו מהירות וקלות. בו בזמן אתה גם מרגיש משהו משתרך מאחורייך. אתה מביט לאחור ולהפתעתך רואה זנב גדול, עבה וירוק.
    אני ימשיך לטפס במחשבה שזאת הזייה בגלל החום,אחרי שאני ארד ואגמור לאאכול ארוץ אל הים כדי ליראות את ההישתקפות שלי.

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by Dragonite&#33;&#33;&#33;@Oct 5 2009, 09:36 PM
    אוהד
    אתה שוכב על החוף והשמש קופחת על גבך. אתה מרגיש מש רע. ואז אתה שומע קול-
    "מה לעזא... מה זה שם?&#33; זה מאנצ&#39;לאקס שוכב שם?&#33;"
    ואז אתה שומע קול שנישמע כמו אבן עגולה מתגלגלת על חול. היא פוגעת בך ואתה מתהפך על הגב. "זה באמת מאנצ&#39;לאקס&#33;" אומר הקול
    "מי זה?"אומר,אקום ואסתובב אליו.

10. משתמש מנוסה
    אתה מתעורר על משטח חולי בבהלה. אתה שומע את הים ומניח שאתה על החוף. הראש שלך כואב נורא ואתה מרגיש חלש. אתה מנסה לזכור מה קרה לך? אבל אתה לא זוכר. בבהלה אתה מבין שאתה לא זוכר דבר פרט לשימך הפרטי.
    ---------------------------------------------------------------------------------
    "אהה.... מה קורה פה איפה אני?&#33;"
    ובזמן שאני חושב במוחי אני מחפש יצור חי"
    <span style=\'color:bLACK\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>בברכה, דניאל.</span></span>

11. משתמש מנוסה
    שם: מור
    Originally posted by Dragonite&#33;&#33;&#33;@Oct 5 2009, 09:36 PM

ג&#39;ימי
    אתה קם על רגליך ורואה ים. ואז אתה מביט סביבך ורואה חול, אבנים ועצי קוקוס ובננות. אתה מבין שאתה נמצא על חוף ים&#33; אתה מושיט את ידך קדימה כדי להרגיש את החול אבל במקום כף יד של בן אדם, נשלפת יד קצרה וכחולה. אתה מסתכל על עצמך ורואה זנב כחול עם מין קוץ אדום עליו, גב עם קוצים אדומים, בטן כחולה עם משולש חום בהיר ולסת גדולה. אתה מגלה שהפכת לטוטודייל&#33;&#33;&#33;
    "אני לא מאמין..." אני אומר "זה הדבר הכי... הכי... טוב שקרה לי בחיים&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;" בשמחה רבה ואתחיל לרקוד סתם ריקודים מכוערים
    חזרתי!!

12. משתמש מנוסה
    השאלות:
    ישנן 4 שאלות שיקבעו את אופייכם, ענו על כולן כדי לדעת איזה פוקימון אתם
    א. אתם שומעים את חברכם צועק בפחד מקצה של צוק תלול. מה תעשו?
    אני יילך לתפוס אותו ולהוציא אותו משם
    ב. אתם יוצאים לפיקניק ואתם ממש רעבים. בתוך סל הפיקניק יש חטיפים שאתם ממש אוהבים. אתם...?
    לאכול את כל החטיפים שאני אוהב ואז לומר שזה היה מישהו אחר
    ג. הגעתם לשיעור ממש ממש משעמם... אתם לא מבינים את החומר והמורה משעממת אתכם. אתם...?
    משחקים בPSP
    ד. אתם בן או בת?בן

2. כינוי-arad1021
    3. שם במשחק-ארתור
    4. בקשות מיוחדות-אין
    5. אחר- להתקבל

13. מורחקים
    שכחתי לכתוב שלכל אחד מכם יש את כל המתקפות שהוא יכול ללמוד ע"י עליית רמות שרשומות בסרבי&#33;

וילי
    אתה מביט סביבך ורואה לדאבונך רק חול, ים וגוש אבנים. אתה סורק שוב את המקום ומתקדם הצידה לכיוון המים ולפתע הגוש אבנים נעשה מתושתש ונהפך למדרגות אבן אפורה ולמרבה הפלא מבריקה&#33;

ניב
    נו באמת, איך אני אשכנע את הדמות שלך להאמין?&#33;

ג&#39;ימי 2
    אתה מצליף עם הגפן שלך בזובאט ומההפתעה והעוצמה הזובט מועף לאדמה ונוחת על סלע קשה. "אוקיי, ממש עיצבנת אותי" אומר הזובאט "ניצחת הפעם, אבל אל תדאג, בפעם הבאה שנפגש כדי שתהיה לך חלקת אדמה והספד" הוא מסיים ומתעופף מהמקום.

רומה
    אתה אוכל בננות וקוקוס ושותה את המיץ שהקוקוסים מכילים. המיץ כל כך טעים עד שאתה מרגיש שהבטן שלך רוקדת באושר.
    אתה ניגש למים ובוחן את ההשתקפות. אתה רואה לטאה ירוקת נמוכה עם ידיים דקות. הפכת לטריקו&#33;

אוהד
    תירגע, שמי פנפי אומר הקול. אתה מביט בדובר ורואה פיל קטן כחול עם פסים אדומים על גופום וחדקו. זה פנפי. בדרך כלל אתה לא היית מוטרד מדבר כזה אלה מהעובדה שיש לך כאב ראש אבל מה שמטריד אותך, זה שלמרות שאתה עומד זקוף, אתה רק בגובה של הפנפי, שידוע כפוקימון קטן.

אקסל
    אתה רואה סביבך ים וחול ושורת עצי קוקוס ובננות. אתה חושב שאתה בטח בחוף ים מיושב מאוד או חוף ים שעד לא מזמן היה מיושב. אתה לא רואה איש אבל המקום מקרין תחושה של טיפוח ושל הימצאות מישהו בקרבת מקום.

ג&#39;ימי
    אתה רוקד ורוקד אבל פתאום את שומע קרקור אימתני וחזק. אתה נבהל שמע יש בקרבתך מפלצת או משהו. אבל כשהקרקור בוקע שוב, אתה מבין שהוא בוקע מהבטן שלך. בלי לשים לב, רקדת יותר משעה וכנראה לא שמת לב לאיתותי רעב קטנים עד שזה פרץ בשאגה...

ארתור-
    סורי, בינתיים אין מקום.

14. Kibō no chi
    Originally posted by Dragonite&#33;&#33;&#33;@Oct 12 2009, 08:33 PM

ג&#39;ימי 2
    אתה מצליף עם הגפן שלך בזובאט ומההפתעה והעוצמה הזובט מועף לאדמה ונוחת על סלע קשה. "אוקיי, ממש עיצבנת אותי" אומר הזובאט "ניצחת הפעם, אבל אל תדאג, בפעם הבאה שנפגש כדי שתהיה לך חלקת אדמה והספד" הוא מסיים ומתעופף מהמקום.
    "חזור הנה פחדן&#33;" אצעק וארוץ אחריו בעודי שולח את הגפן המצליפה בשביל לתפוס אותו, ואם אני מצליח אני מקרב אותו ומסתכל לו בעיניים.
    "תקשיב חתיכת ראש מגבון, עוד פעם אחת ותאיים עלי וזה הסוף שלך&#33;" אני צועק ומעיף אותו אל המים (בתנאי שתפסתי אותו, אם לא אני סתם צועק לו את זה).

Spoiler ספוילר

15. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    Originally posted by Dragonite&#33;&#33;&#33;@Oct 12 2009, 08:33 PM

רומה
    אתה אוכל בננות וקוקוס ושותה את המיץ שהקוקוסים מכילים. המיץ כל כך טעים עד שאתה מרגיש שהבטן שלך רוקדת באושר.
    אתה ניגש למים ובוחן את ההשתקפות. אתה רואה לטאה ירוקת נמוכה עם ידיים דקות. הפכת לטריקו&#33;

&#39;אולי שיט &#39; אני יחשוב לעצמי ~ואני לא אמור לדעת מה זה פוקימונים בכלל אני חושב וגם לא אמור להכיר אותם??~ ואנסה להבין את זה שאני לטאה ירוקה עם כתם אדום בבטן וזנב ירוק גדול.אחרי שארגע אני יחפש אנשים אחרים כדי לראות שלא הישתגעתי ושאני לא הוזהה .

עמוד 3 מתוך 6 ראשוןראשון 12345 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •