טקן חוזר והפעם לא רק לפלייסטיישן!
Tekken 6
שם המשחק: Tekken 6.
קונסולת המשחק: PlayStation 3 ,Xbox 360.
ז'אנר: מכות.
זמן יציאה: סתיו 2009.
מפתח\משווק: Namco Bandai.
חלק מסדרת:
משחק זה הוא חלק מסדרת משחקי Tekken המוכרים, המזוהים ומעל הכל מצליחים שנשאה על גבה חברת Sony במשך השנים. כעת, המשחק השישי בסדרה שייצא בסתיו 2009, לא יהיה בלעדי לבעלי ה - PS3, אלא ייצא גם ל - Xbox 360. אתם שואלים למה? אז ככה, במסיבת עיתונאים שנערכה יחד עם משווקי הסדרה, שבעצם גם המפתחים שלה, נאמר מפי המפיק הראשי שה - Xbox360 היא קונסולה חזקה דיו בכדי להריץ את Tekken 6, וסוני לא היו מוכנים לשלם לנו מספיק עבור הבלעדיות.
על המשחק:
אי אפשר לומר שהמשחק לא נראה יפה, נאמר שהוא אפילו יפה מאוד. הגרסה החדשה נראית מעולה, לא שזה מפתיע במיוחד. אפשר להבחין בתווי פנים מדוייקים ביותר, תנועות חלקות, ביגוד ושיער מתנופפים ברוח, רקעים ופריטים חיים שנראה כי הושקעו בפיתוחם זמן מחשבה והשקעה רבה.
במשחק הזה נכיר זוג דמויות חדשות: ליאו - בחור גרמני, צעיר ויפה מראה, ואת זאפירה - בחורה יפה ומסתורית למדי. Namco Bandai, המפתחים והמשווקים של המשחק חשפו בפנינו כמה וכמה פרטים חדשים. קודם כל, השלבים במשחק, כל אחד ואחד מהם יהיה ארוך ותצטרכו להשקיע קצת זמן כדי לעבר לשלב הבא. עוד פרט שהציגו המפתחים הוא שתהיה היכולת לשנות את ביגוד ומראה הדמויות לפי סגנונות רבים ומורחבים הרבה יותר משפגשנו ב - Tekken 5. בקיצור, כל מה שאהבתם ולא אהבתם בפעמים קודמות, מגיע בגרסה משופרת בסגנון ה - PlayStation 3.
ציפיות:
הציפיות שלי הן ענקיות! לא אוכל להסתיר את חיבתי הגדולה למשחק המכות הזה, עוד פרט קטן הוא שלא פספסתי שום משחק בסדרת המשחקים הגדולה הזו, לא מהמשחק הראשון שיצא אי שם בשנת 94'. אני מצפה למשחק טוב ומעניין הרבה יותר מבפעמים קודמות, ואני בטוח שמשאלתי תתגשם.
סיכום:
Tekken - משחק המכות המעולה של Sony, מגיע כעת גם ל - Xbox 360. עלילה חדשה, דמויות חדשות ובקיצור משחק חדש, בסגנון ה - PlayStation 3. אני מצפה בקוצר רוח למשחק המדהים הזה. אי אפשר כבר לחכות.
תמונות מהמשחק:
<קרדיט לפורום אחר>