ימין
שמאל
ימין :]
with great power comes great responsibility Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים... ספוילר חן השעיר. לא נשכח ולא נסלח. למה עזבת אותנו למה?! גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי ספוילר [youtube]mjmiWc69h1Q[/youtube] Pirates are evil!? The Marines are righteous!? These terms have always changed throughout the course of history..! Kids who have never seen peace and kids who have never seen war have different values! Those who stand at the top determine what's wrong and what's right! This very place is neutral ground! Justice will prevail, you say!?But of course it will!!! Whoever wins this war.. Becomes justice
ספוילר
ספוילר [youtube]mjmiWc69h1Q[/youtube] Pirates are evil!? The Marines are righteous!? These terms have always changed throughout the course of history..! Kids who have never seen peace and kids who have never seen war have different values! Those who stand at the top determine what's wrong and what's right! This very place is neutral ground! Justice will prevail, you say!?But of course it will!!! Whoever wins this war.. Becomes justice
ימני לנצח חחח
מי הנובים שבחרו בשמאל? :o
ספוילר סיקורים: K-on!!|Steins;gate
Originally posted by איש האבטיח@Oct 4 2009, 04:32 AM מי הנובים שבחרו בשמאל? :o :angry: זה אביב עם משתמשים כפולים! אני אומר לכם! B)
שמאל .......
בברכה, דודי מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
ימני!
יוסי, מנכ"ל לשעבר. ספוילר הלינקייה האישית שלי בפורום חתימות ולוגואים - לחץ לכניסה!
ספוילר הלינקייה האישית שלי בפורום חתימות ולוגואים - לחץ לכניסה!
ימני 3:|
Originally posted by South Bronx@Oct 4 2009, 08:21 PM ימני! אבל שחכתי לציין שלמשל להחזיק את העכבר אני מחזיק ביד שמאל, כמו עוד מלא דברים אחרים(מספריים וכאלה)...
Originally posted by South Bronx@Oct 4 2009, 09:33 PM אבל שחכתי לציין שלמשל להחזיק את העכבר אני מחזיק ביד שמאל, כמו עוד מלא דברים אחרים(מספריים וכאלה)... :huh: למה? אז שמאל זאת היד החזקה שלך.... בוא נשאל את זה ככה.. באיזו יד אתה כותב?
שמאל , 20% שמאלים בעולם פה בינתיים יש בדיוק 20%
platinium code:2493 1541 5363
Originally posted by Thunder@Oct 4 2009, 10:50 PM :huh: למה? אז שמאל זאת היד החזקה שלך.... בוא נשאל את זה ככה.. באיזו יד אתה כותב? ימין
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום