הוא לא משחיט את הפורוםOriginally posted by Roronoa Zoro@Nov 20 2007, 08:55 PM
אני לא נעלב אני רק רוצה שאנשים שמשחיטים את הפורום יעופו
מזה פורום משטרה? כולה קרא לך נוב
הוא לא משחיט את הפורוםOriginally posted by Roronoa Zoro@Nov 20 2007, 08:55 PM
אני לא נעלב אני רק רוצה שאנשים שמשחיטים את הפורום יעופו
מזה פורום משטרה? כולה קרא לך נוב
[סוגד]אביב[/סוגד]
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'><span style=\'color:green\'>אור צרור(: אומר/ת (23:02):
ואני כזה מפחדת ללכת לשירותים לך תדע מי יצא לך מהאסלה</span></td></tr></table><div class=\'signature\'>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני יכול להתערב איתך שלא לחצת על זה היום.</span></span>
משתמש שמקקל אנשים, קורא להם נובים, פוגע בהם וצוחק עליהם בפוקיבלוק מבלי שיעשו לו כלום כי הוא לא עוברעל שום חוקOriginally posted by Roronoa Zoro@Nov 20 2007, 08:56 PM
אבל מי זה בכלל סילבר פייר?
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
כי שמה אין חוקים...Originally posted by Admin@Nov 20 2007, 10:56 PM
משתמש שמקקל אנשים, קורא להם נובים, פוגע בהם וצוחק עליהם בפוקיבלוק מבלי שיעשו לו כלום כי הוא לא עוברעל שום חוק
ניזכרתי עכשיו מי זה....
טוב...
מה לעזאזל קרה כאן?
או שלא מתכוונים להגיד לי על מה המאומה?
המשך יום נעים, גיל
يوم سعيد,جيل.
כל כך נכון...
משפטי החוכמה שלי:
ספוילר
עוד כל מיני דברים:
ספוילר
עומר! 3>
http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg
נתתי לנתן 40 אחוז אזהרה...Originally posted by Hakona Matata@Nov 20 2007, 10:58 PM
טוב...
מה לעזאזל קרה כאן?
או שלא מתכוונים להגיד לי על מה המאומה?
יוננוב ,
אזהרות לא מפחידות אותי .
נוב - הגדרה מתוך מילון - חדש![]()
40%?!
אביב
טוב אחי אתה מגזים מספיק
אביב
30 על 3 הודעות עם קללות (נוב) ו10 על חתימה שבה קוראים לי נובOriginally posted by Admin@Nov 20 2007, 10:59 PM
40%?!
אביב , אתה יכול לפתוח לי את ההקדשה ?
הקדשת 1111 היא במקום 1,000 .
מצדי תחשיב את זה לאיחור .
אמרתי לך..
40% כי קרא לו נוב נו ._.
[סוגד]אביב[/סוגד]
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'><span style=\'color:green\'>אור צרור(: אומר/ת (23:02):
ואני כזה מפחדת ללכת לשירותים לך תדע מי יצא לך מהאסלה</span></td></tr></table><div class=\'signature\'>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני יכול להתערב איתך שלא לחצת על זה היום.</span></span>
בקשר לזה לא נתתי לך אזהרה...Originally posted by guest@Nov 20 2007, 11:00 PM
אביב , אתה יכול לפתוח לי את ההקדשה ?
הקדשת 1111 היא במקום 1,000 .
מצדי תחשיב את זה לאיחור .
א. אתה ראית את מד האזהרות שלו שאתה אומר את זה?Originally posted by Admin@Nov 20 2007, 08:56 PM
משתמש שמקקל אנשים, קורא להם נובים, פוגע בהם וצוחק עליהם בפוקיבלוק מבלי שיעשו לו כלום כי הוא לא עוברעל שום חוק
ב. לא הגיעו אלי תלונות עליו בזמן האחרון, אפילו שאלתי אותך על זה.
ג. אני לא מאמין שאני אומר את זה אבל לרדת על אנשים שבלי שהם יכולים לענות לך זה לא ממש אחד הדברים היפים שיצא לך לעשות.
Roronoa Zoro - אני אחלוק אליך בעניין הזה.
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'>לעולם אל תתווכח עם טיפש הוא יוריד אותך לרמה שלו ושם כבר יש לו יותר ניסיון. </td></tr></table><div class=\'signature\'>
תראהOriginally posted by Roronoa Zoro@Nov 20 2007, 09:00 PM
בקשר לזה לא נתתי לך אזהרה...
אביב ינובבבבב אביב ינוב :angry:
[סוגד]אביב[/סוגד]
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)