חחחחחחחחחחחחחחחחחח
http://poke.guz.co.il/forum/index.php?&act...CODE=03&MID=400
חחחחחחחחחחחחחחחחחח
http://poke.guz.co.il/forum/index.php?&act...CODE=03&MID=400
[סוגד]אביב[/סוגד]
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'><span style=\'color:green\'>אור צרור(: אומר/ת (23:02):
ואני כזה מפחדת ללכת לשירותים לך תדע מי יצא לך מהאסלה</span></td></tr></table><div class=\'signature\'>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני יכול להתערב איתך שלא לחצת על זה היום.</span></span>
פרותם בפנימיה והוא יתחבר רק מחר .Originally posted by EreZ =]@Nov 20 2007, 09:48 PM
צודק!
איפה פרותם?
----
יונתן !!!
ממש ממש ממש ממש הגזמת !
4 אזהרות ביום ?!!?!?!?
בגלל 4 פעמים שהוא קרא לך נוב ?
חכמולוג .
מילא 10% אולי 20% ... אבל 40 ?!
זה ממש מוגזם !
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'font-family:Arial\'>HILA'S REVENGE-COMMING VERY SOON!</span></span></span>
אז מי הופך אותך לראשי\גלובאלי?Originally posted by Cyber Dragon@Nov 20 2007, 09:54 PM
פרותם בפנימיה והוא יתחבר רק מחר .
----
יונתן !!!
ממש ממש ממש ממש הגזמת !
4 אזהרות ביום ?!!?!?!?
בגלל 4 פעמים שהוא קרא לך נוב ?
חכמולוג .
מילא 10% אולי 20% ... אבל 40 ?!
זה ממש מוגזם !
[סוגד]אביב[/סוגד]
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'><span style=\'color:green\'>אור צרור(: אומר/ת (23:02):
ואני כזה מפחדת ללכת לשירותים לך תדע מי יצא לך מהאסלה</span></td></tr></table><div class=\'signature\'>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני יכול להתערב איתך שלא לחצת על זה היום.</span></span>
אילון .Originally posted by EreZ =]@Nov 20 2007, 09:55 PM
אז מי הופך אותך לראשי\גלובאלי?
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'font-family:Arial\'>HILA'S REVENGE-COMMING VERY SOON!</span></span></span>
[סוגד]אביב[/סוגד]
אני לא מכיר משתמש בשם ג'וסט או מה שזה לא יהיה...Originally posted by guest@Nov 21 2007, 12:38 AM
רגע , אולי אתה שקד אחר .
אם אותו כינוי .
שהוא בעצם מתחזה .
:o
תגיד לי מה השם האמיתי שלך....
ותאמין לי שאני לא מתחזה...
אני SHAKED SILVERMAN
תשאל אפילו את רז(ניני)הוא יוכל להגיד לך שזה אני.
הוא זה שהביא אותי לפה.
«משפט סיני עתיק יומין אומר»:
אם אין לך מה להפסיד לך על זה-אם משהוא מציק לך דרוך על זה!
1.אז רותם יבוא ויחילט לגבי זהOriginally posted by guest@Nov 20 2007, 09:31 PM
מה ?
זה כיף להיות בפורום שנועלים הקדשות בלי סיבה ?
זה כיף להיות בפורום שיש בו מנהלים מטומתמים .
נוב : משתמש מתחיל ברשת האינטרנט .
זו הגדרה מדיוקת .
2.הוא לא מטומטם, היה לך ריב איתו...גם יל היה עם החברים הכי טובים, זה לא סיבה לפרוש
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
נתן ><"Originally posted by shaked@Nov 21 2007, 12:17 AM
אני לא מכיר משתמש בשם ג'וסט או מה שזה לא יהיה...
תגיד לי מה השם האמיתי שלך....
ותאמין לי שאני לא מתחזה...
אני SHAKED SILVERMAN
תשאל אפילו את רז(ניני)הוא יוכל להגיד לך שזה אני.
הוא זה שהביא אותי לפה.
מוכר ?
נראה לי אני הולך לישון, משום מה אני מת מעייפות
בברכה, ליאור!
מנהל פורום חתימות לשעבר!
ליאור אתה מוזר, שעות השינה שלך מזכירות יטי סגול
אביב
XDDDDDDDDDDDDDDOriginally posted by Admin@Nov 20 2007, 10:23 PM
ליאור אתה מוזר, שעות השינה שלך מזכירות יטי סגול
[סוגד]אביב[/סוגד]
יאי ארז שמח
זה גורם לי להיות מאושר
אביב
אם ההקדשה שלי לא נפתחת תוך שעה אני פורש סופית .
:mellow:
די מספיק להתבכיין אני פותח
אביב
זה לא רק בגללךOriginally posted by Admin@Nov 20 2007, 10:25 PM
יאי ארז שמח
זה גורם לי להיות מאושר
אבל גםם D:
[סוגד]אביב[/סוגד]
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)