מודעה בגוגל יכולה לעזור לנו לקדם את הפורום מאוד וברור שאם הייתה מודעה הפורום היה מקבל 80 אחוז מההכנסות והשאר לאילון או למנהלים ולמעדכנים תחליטו אתם אני ממש לא צריך אותו , אבל צריך חשבון בנק בשביל זה , וממש אין לי.
מודעה בגוגל יכולה לעזור לנו לקדם את הפורום מאוד וברור שאם הייתה מודעה הפורום היה מקבל 80 אחוז מההכנסות והשאר לאילון או למנהלים ולמעדכנים תחליטו אתם אני ממש לא צריך אותו , אבל צריך חשבון בנק בשביל זה , וממש אין לי.
כבר 9 נו יש דומיין?
[סוגד]אביב[/סוגד]
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'><span style=\'color:green\'>אור צרור(: אומר/ת (23:02):
ואני כזה מפחדת ללכת לשירותים לך תדע מי יצא לך מהאסלה</span></td></tr></table><div class=\'signature\'>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני יכול להתערב איתך שלא לחצת על זה היום.</span></span>
ראיתי
לא עניתי
הסתכלתי
לא הגבתי
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
נמנמ.. רותם, מודעה בגוגל זה מה שיש בצד ?Originally posted by ProTem@Nov 21 2007, 12:26 AM
שלום גם לך :blink:Originally posted by shadow@Nov 21 2007, 02:28 AM
כבר 21L11 ואין דומיין!
אז רותם מה שאתה אומר אם נשיג חשבון בנק נוכל לעשות רווחים?
בברכה, ליאור!
מנהל פורום חתימות לשעבר!
נו![]()
[סוגד]אביב[/סוגד]
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'><span style=\'color:green\'>אור צרור(: אומר/ת (23:02):
ואני כזה מפחדת ללכת לשירותים לך תדע מי יצא לך מהאסלה</span></td></tr></table><div class=\'signature\'>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני יכול להתערב איתך שלא לחצת על זה היום.</span></span>
:ph34r:Originally posted by LittleCharizard@Nov 21 2007, 12:28 AM
נמנמ.. רותם, מודעה בגוגל זה מה שיש בצד ?
אתה מחליט איפה אתה שם את זהOriginally posted by LittleCharizard@Nov 21 2007, 12:29 AM
:ph34r:
בצד
באמצע
למעלה
למטה
:ס
[סוגד]אביב[/סוגד]
אני מעדיף לא לקרוא לזה רווחים אני מעדיף להשקיע בפורום , אבל תחליטו אתם. [ההנהלה.]Originally posted by Lior_C@Nov 21 2007, 02:28 AM
אז רותם מה שאתה אומר אם נשיג חשבון בנק נוכל לעשות רווחים?
ומודעה בגוגל יכולה להיות בצד ויכולה להיות למעלה , זה לא משנה , אבל יש בה פרסומות של חברות שמשלמות לגוגל.
כל לחיצה מוסיפה כמה שקלים אני חושב.
הקיפוד פהOriginally posted by shadow@Nov 21 2007, 12:28 AM
כבר 21L11 ואין דומיין!
אביב
נכון שאתה מחפש משהו בגוגל יש בצד "קישורים ממומנים" ?Originally posted by ProTem@Nov 21 2007, 12:30 AM
אני מעדיף לא לקרוא לזה רווחים אני מעדיף להשקיע בפורום , אבל תחליטו אתם. [ההנהלה.]
ומודעה בגוגל יכולה להיות בצד ויכולה להיות למעלה , זה לא משנה , אבל יש בה פרסומות של חברות שמשלמות לגוגל.
כל לחיצה מוסיפה כמה שקלים אני חושב.
זה זה ?
לאOriginally posted by LittleCharizard@Nov 21 2007, 02:32 AM
נכון שאתה מחפש משהו בגוגל יש בצד "קישורים ממומנים" ?
זה זה ?
חבל שלא נעשה פרסומת גוגל, כל יום 7 לחיצות? גיד 5 שקל?Originally posted by LittleCharizard@Nov 21 2007, 12:32 AM
נכון שאתה מחפש משהו בגוגל יש בצד "קישורים ממומנים" ?
זה זה ?
35 כל יום?
בשבוע 245?
אביב
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)