כןOriginally posted by @Shon@@Oct 5 2009, 01:49 AM
אז עוד יותר טוב
אפשר להספים עוד יותר
כןOriginally posted by @Shon@@Oct 5 2009, 01:49 AM
אז עוד יותר טוב
אפשר להספים עוד יותר
בברכה, דור.
הלכתי.. ביי.. =/
בברכה, דור.
[color=ghostwhite ]הודעה ריקה וספאמית במיוחד[/color]
עריכה:
ביי דור
עשיו אני שומע את nothing else matters, אני לא מבין למה כולם מתלהבים ממנו כל כך. כאילו בסדר, הוא טוב, אבל one ו-master of puppets ו-ride the lightning הרבה יותר טובים ממנו.Originally posted by abits@Oct 5 2009, 01:51 AM
כן בדיוק חשבתי על זה.. סולו כזה טוב יש שם... אבל אני דוקא יותר אוהב את החלק השקט
אה, וגם enter sandman
ספוילר
אה, אל תתלהב. nothing else matters הוא אחלה.. לא יצירת מופת, אבל טוב..Originally posted by איש האבטיח@Oct 5 2009, 01:53 AM
עשיו אני שומע את nothing else matters, אני לא מבין למה כולם מתלהבים ממנו כל כך. כאילו בסדר, הוא טוב, אבל one ו-master of puppets ו-ride the lightning הרבה יותר טובים ממנו.
אה, וגם enter sandman
אני עורך את ההודעה הריקה כדי שלא יחשבו שזה באמת ספאם חחח
אמרתי שהוא טוב אבל לא כמו שמתארים אותו >>Originally posted by abits@Oct 5 2009, 01:54 AM
אה, אל תתלהב. nothing else matters הוא אחלה.. לא יצירת מופת, אבל טוב..
ספוילר
אתה שומע בצפר?Originally posted by abits@Oct 5 2009, 01:58 AM
אתמול שמעתי משהו לא רע בכלל... לא זוכר של מי.. אולי MEGADEATH אבל לא בטוח, השמיעו לי מלא להקות..
ספוילר
אני גדלתי על הלהקות דיפ פרפל, פינק פלויד, בלאק סאבאת', לד זפלין, איירון מיידן ( /M\ )הביטלס ועוד כמה. זה מה שאמא שלי שומעת, אז אני ממשיך את המורשתOriginally posted by abits@Oct 5 2009, 02:02 AM
האמת שאני ממש לא מבין בכל הדברים האלה. פשוט יש לי חבר שכל פעם שהוא בא הוא משמיע לי. רק מטליקה, איירון מיידן וקצת בלאק סאבת' שמעתי פעם עד שנמאס לי...
ספוילר
כשאמרת פינק פלוייד היעלת את המניות שלך בהרבה אצלי... גם מחסל ברוקולי, גם עושה קפה, וגם פינק פלוייד? מרשים...Originally posted by איש האבטיח@Oct 5 2009, 02:04 AM
אני גדלתי על הלהקות דיפ פרפל, פינק פלויד, בלאק סאבאת', לד זפלין, איירון מיידן ( /M\ )הביטלס ועוד כמה. זה מה שאמא שלי שומעת
תודה P:Originally posted by abits@Oct 5 2009, 02:05 AM
כשאמרת פינק פלוייד היעלת את המניות שלך בהרבה אצלי... גם מחסל ברוקולי, גם עושה קפה, וגם פינק פלוייד? מרשים...
ספוילר
יש לי את כל האלבומים שלהם על המחשב... (כמובן שגם דיפ פרפל ולד זפלין הם אחלה.). אני שומע הכול בעיקרון, אבל בעיקר רוק (לא כבד מידי). רק את רוב המזרחית אני לא סובל. ואופרה לא מכיר.Originally posted by איש האבטיח@Oct 5 2009, 02:06 AM
תודה P:
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)