מה איתה?Originally posted by South Bronx@Oct 6 2009, 07:22 PM
גלי.
:unsure:
מה איתה?Originally posted by South Bronx@Oct 6 2009, 07:22 PM
גלי.
:unsure:
המשך יום נעים, גיל
يوم سعيد,جيل.
כל כך נכון...
משפטי החוכמה שלי:
ספוילר
עוד כל מיני דברים:
ספוילר
עומר! 3>
http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg
ערב טוב.
מחר לילה לבן כולם להיות פה..
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
מה אתם רוצים הוא פרש אחריי מלא זמן הוא רשום ממהתחלה עםפ סיבות דפוקות ביותר וגם זכותי לדווח על מה שאני חושב שכדי ויהב מי מתגרה בך בכלל
אתה נשאר עד הסוף?Originally posted by לוך ראשי@Oct 6 2009, 07:45 PM
ערב טוב.
ספוילר
אלו הסיבות שלי,אני לא חייב לך דין וחשבון.Originally posted by ~SciZor~@Oct 6 2009, 07:46 PM
מה אתם רוצים הוא פרש אחריי מלא זמן הוא רשום ממהתחלה עםפ סיבות דפוקות ביותר וגם זכותי לדווח על מה שאני חושב שכדי ויהב מי מתגרה בך בכלל
עובדה שגם נדב מסכים איתן..
*כדאי.Originally posted by ~SciZor~@Oct 6 2009, 05:46 PM
בברכה, ליאור!
מנהל פורום חתימות לשעבר!
יהיה לילה עמוס יחסית O:Originally posted by לוך ראשי@Oct 6 2009, 07:45 PM
ערב טוב.
טוב, נראלי האתגר שלי מבוטל, אפילו אחד לא הגיש...
עוד משהו אחד שקשור לריב הזה וה10 אחוז שאתה הולך לקבל הופך ל20...Originally posted by ~SciZor~@Oct 6 2009, 06:46 PM
ותפסיק להתנהג כמו ילד קטן...
![]()
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
ספוילר
יהב אליעד עושה אותו דבר במשחק שלו אני משחק אצלו אז אל תגיד לי שהוא לא הוא עושה לי את זה ואני לא עשיתי לך כלום אתה סתם מדמיין שדופקים אותך בגלל שאתה עושה טעויות
תמשיך לקרוא לי יהב..אני לא מתייחס למה שאתה רושם.Originally posted by ~SciZor~@Oct 6 2009, 07:51 PM
יהב אליעד עושה אותו דבר במשחק שלו אני משחק אצלו אז אל תגיד לי שהוא לא הוא עושה לי את זה ואני לא עשיתי לך כלום אתה סתם מדמיין שדופקים אותך בגלל שאתה עושה טעויות
תגידו, למישהו יש ערכת C4D טובה? :o
ספוילר
נדב תירשום בגוגל רקעים תלת מימדיים או שתכנס לרקעים נט בקטגוריית רקעים תלת מיידיים יש שם C4D סוסים מניסייון
וסאוסייד :אליעד עושה אותו דבר במשחק שלו אני משחק אצלו אז אל תגיד לי שהוא לא.הוא עושה לי את זה .ואני לא עשיתי לך כלום אתה סתם מדמיין שדופקים אותך בגלל שאתה עושה טעויות הרבה טעויות והתוצאות שלהן אתה מחשיב כדפיקה והחלק של ההכרחה לא יודע זה ממש מעניין אותי
עומר מה אתה קשור אנחנו מדברים בינינו לא רבים אז קיצר אל תתערב
חלאס לריב, שניכם תפגעו בסוףOriginally posted by ~SciZor~@Oct 6 2009, 07:56 PM
נדב תירשום בגוגל רקעים תלת מימדיים או שתכנס לרקעים נט בקטגוריית רקעים תלת מיידיים יש שם C4D סוסים מניסייון
וסאוסייד :אליעד עושה אותו דבר במשחק שלו אני משחק אצלו אז אל תגיד לי שהוא לא.הוא עושה לי את זה .ואני לא עשיתי לך כלום אתה סתם מדמיין שדופקים אותך בגלל שאתה עושה טעויות הרבה טעויות והתוצאות שלהן אתה מחשיב כדפיקה והחלק של ההכרחה לא יודע זה ממש מעניין אותי
רומה, כבר קיבלת באן אחד, למה אתה מנסה לקבל עוד אחד?
לא התערבתי,הוא עירב אותי כשהוא פתח עליך תלונהOriginally posted by ~SciZor~@Oct 6 2009, 06:56 PM
המד של האזהרות עולה..
פעם הבאה ניצן לא תיהיה לתת לך הזדמנות שניה שקול מילים.
![]()
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
ספוילר
אני צריך C4D טובים @:
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)