Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

נושא: PoKeMoN OmEgA

1. משתמש מנוסה
    שם: יבניאל, עיר ברסלב בגליל

הקדמה
    "קווווווויייי" נשמעה צרחה שזעזעה את איי הפייה הדרומיים. השעה מאוחרת והיום השחירו כפחם ורק הזוהר
    הירחי נצנץ והאיר במקצת את האפלה. בעקבות הקריאה נשמעו קריאות דומות מארבעת האיים הנוספים, ואז
    לפתע החל זורם נהר אור לבן שנשפך מהאי האמצעי אל תוך השמים.
    הנער עמד בקצהו של האי הדרומי והביט אל השמים. הכוח של הפיות יוצא, לשימושו של מאסטר פוסטר,
    המפקד של צוות פייבל.
    "קווווווווווווייי" נשמעו הצעקות מחמשת האיים, ואז האור הבזיק, ואז פיצוץ גדול ולאחריו נשמע צחוק מרושע
    הולך וגובר, הולך וגדל.
    "לא!!!!!!!!&#3 3;" צעק הנער וקפץ מן הצוק אל תוך הים, גשם החל לרדת ושטף את פניו של הנער, אך זה לא
    יפריע לו לעצור את הפיות.

רשימת פרקים
    הקדמה - בהודעה זו
    אירועים מיוחדים:
    Chapter 1: The show battle.
    אירועים מיוחדים:
    *פתיחת ליגת אומגה
    Chapter 2: Starly's attack
    אירועים מיוחדים:
    *קודי מקבל צ'ימצ'אר
    Chapter 3: The ninja's silence בקרוב!
    Chapter 4: See the fable. Part 1 בקרוב!
    Chapter 5: See the fable. Part 2 בקרוב!
    Chapter 6: I want Buizel בקרוב!
    Chapter 7: To catch pokemon בקרוב!

מדריך דמויות
    ראשיות
    (1)
    קודי פוסטר
    מאמן צעיר שמתכונן להתחיל את מסעו ולהפוך למאסטר פוקימון.
    פוקימונים:
    צ'ימצאר
    קיבל מפרופסור סליקס בפרק 2 - Starly's attack
    תגים: אין

משניות
    (1)
    שון פוסטר
    אבא של קודי, אחד ממאסטרי הפוקימון לשעבר
    פוקימונים:
    וולריין
    התפתח לפני סליאו ליפני פרק 1 - The show battle

extra
    מפת האיים והערים במחוז אומגה
    עזבתי את הניהול אחרי 3 שנים
    ~since 20.6.07~

~~~אסף~~~
    ~אני שומר שבת~

2. משתמש מנוסה
    Chapter 1: The show battle

"צא, בסטיודון!" אמרה אישה בעלת שיער ירוק ברקת גולש, היא לבשה חולצה אדומה וחצאית מיני שחורה. היא עמדה בצדו הימני של השופט והביטה במאמן שמולה. האישה חגרה למותניה חגורת עור ועליה היו קשורים חמישה פוקדורים. ברגע שאמרה את המילים הללו זרקה פוקדור שישי אל האוויר וזוהר אדום יצא פוקימון דינוזאור, בסטיודון.
    עור גופו העבה צבוע בצבעי חרדל וראשו, רגליו וקצה גבו היו מכוסים בשריון שחור חזק. מפיו בצבצו שיני שנהב אדירות ועיניו שידרו הרגשה של רוגע שהסתירה הרסניות.
    המאמן שמולה חייך בפשטות מתקתקה שהביע ידיעה של סוד. הקרב יהיה מעניין, אולי הכי מעניין. המאמן השני היה לבוש בחליפת טוקסידו שחורה ושיערו חום, בידו החזיק המאמן פוקדור כחול עם שתי בליטות אדומות בחזית הכדור. "אם את שחררת פוקימון אבן, אני אשחרר פוקימון מים. " אמר וחייך לעבר הפוקדור, הוא הביט בקהל בחיוך של שמחה והנאה ומיד העביר את מבטו לעבר יריבתו והבעתו השתנתה לרצינות, הוא החזיק בכוח את הכדור ובקול ציווי הכריז: "צא וולריין!" במהרה השליך הכדור ארצה ומתוכה לקול תשואות הקהל זינק פוקימון כחול הדומה לכלב ים, וולריין.
    וולרין היה כחול עמוק ועל זנבו צוירו טבעות כסף לבנבנות, מפיו מתחת לאפו המגודל מעט בלטו שתי חיטים חדים שבהקו באור, כל ראשו של וולרין כוסה בפרווה כסופה שהזכירה זקן אדם זקן וטוב.
    קודי ישב ביציע והביט במאמן בעל הוולריין, שון פוסטר, אבא שלו. הוא צעק יחד עם כל הקהל "וולריין! וולריין!" על מנת לעודד את אביו. כבר שנים שאבא שלו לא נלחם, אבל שמח לבוא עם שישה מהפוקימונים שלו ולקחת חלק בקרבות הראווה לכבוד פתיחת שנת הליגה שבסיומה יתקיימו קרבות האליפות והזוכה יזכה בתואר מאסטר פוקימון של ליגת אומגה.
    כבר לפניי שבוע זכר קודי את ההפתעה של אבא שלו, נסיעה במעבורת הישר אל האי אומגה-סטאר שם התקיימה התחרות. בשביל קודי זאת באמת הייתה מתנה מוצלחת, מתנה לכבוד היום החשוב בחייו. השנה הוא מקבל פוקימון.
    "וולריין, תקוף בסופת שלג!" ציווה שון והניף את אצבעו לעברו של בסטיודון.
    "וולריין!" קרא וולרין ופתח את פיו, כדור כחול בוהק זהר בין שיניו של וולריין, לפתע הקל הפך קר ושלג נוצר על הזירה. כדור הקרח הכחול של וולרין עף הישר קדימה אל בסטיודון. "תתחמק, בסטיודון." אמרה המאמנת בדאגה ובסטיודון נסה להקשיב לה, אבל בסטיודון איטי ומתקפת סופת השלג השיגה את מטרתה ופגעה בבסטיודון ישירות.
    "הקרב מצויין, ונראה שידו של אבא על העליונה כעת" מלמל לעצמו קודי בחיוך של גאווה שצועק 'הוא אבא שלי!'. בעיתוני הפוקימון פורסם שמצפים לקרב היחיד שאבא של קודי ישתתף בו, וזה הקרב הזה, הקרב נגד אלופת הליגה הקודמת סופי היל.
    "בסטיודון, השתמש בנגיחת ברזל!" קראה סופי והרימה את שתי ידיה באוויר, קולה ניסה להשמיע ביטחון אך שידר במסר ניסתר את הפחד והחשש מההפסד. בסטיודון שעט קדימה בעודו ראשו כבר זהר ונצנץ בצבע אפור כסוף. וולריין עמד מול בסטיודון המתקרב קדימה והביט קדימה במבט עוצמתי, אותו מבט שהיה נסוח על פרצופו של שון. קודי נשך את שפתו התחתונה, אם אבא לא יחשוב על משהו מהר הוא יפסיד.
    "וולריין, משאבת הידרו על ראשו של בסטיודון!" אמר בקול רם שון, וולרין פער שוב את לועו ומשם שוחרר זרם מים אדיר שעצר את בסטיודון.
    "בדיוק איפה שרציתי." אמרה סופי בחיוך, "בסטיודון, תקוף בהפלה בשילוב עם נגיחת ברזל!"
    בסטיודון קיבל כוח והתקדם הלאה כנגד זרם המים ובכוח אדיר תקף את וולריין. וולריין עף אחורה והתנגש בעוצמה בסלע.
    "וולריין, אתה בסדר?" שאל שון את וולריין בדאגה, עיניו הביעו עצב אך גם שמחה, הקרב מהנה. "וול..." אמר וולריין וקם בקושי רב על רגליו. "וולריין, השתמש בסופת שלג עם משאבת הידרו." קרא שון וניצוץ נראה בעיניו, הוא ינצח בסיבוב הזה.
    "וולריין!" קרא וולריין קריאה אדירה ולפתע כמקודם הוקפאה הזירה. וולריין שיגר משאבת הידרו על רגליו של בסטיודון, הקור העז שבאותה השעה הוגבר הקפיא לגמרי את המים ויחד איתם את רגליו של בסטיודון. עכשיו בפיו של וולריין נוצר כדור קרח בוהק שעף הישר אל בין עיניו של בסטיודון. המכה מכרעת. תשואות נשמעו בקול רחבי האצטדיון, וקודי קרא יותר חזק מכולם, יום אחד הוא יהיה חזק בדיוק כמו אבא שלו.
    אדי הקרח התפזרו אך להפתעת הקהל ולהפתעתו של שון, בסטיודון עוד ניצב במקומו, וכעת רגליו משוחררות.
    "מה?... איך?..." השתאה שון ופיו נפער בתדהמה, מתקפות מים אמורות לחסל בקלות פוקימוני אבן.
    "בקלות, בשקט ציוויתי על בסטיודון להשתמש בהתקשחות כדי להתגונן מפני עוצמת סופת השלג." אמרה סופי וחייכה, הקרב נוטה לצידה, היא הצליחה להביא למעמד כזה את אחד המאמנים הטובים ביותר.
    "כל הכבוד לך!" אמר שון ומחא כפיים לכבוד ההצלחה של סופי. "אבל זה לא יספיק לנצח אותי. וולריין השתמש בניב קרח!"
    "וולר!" קרא וולריין ומיהר לעבר בסטיודון, כשהגיע קרוב מספיק נשך בעוצמת קרח את בסטיודון. המתקפה כמעט ולא השפיעה על בסטיודון אך שון נראה רגוע לגמרי.
    "חשבתי שאתה אחד המאמנים הטובים, שחכת את ההגנה של בסטיודון." אמרה סופי וצחקה, בסטיודון לא נפגע כמעט לגמרי.
    "תאמיני לי, לא שחכתי. רק פערתי חור בשריון ההתקשחות. וולריין תקוף במשאבת הידרו על החור בשריון של בסטיודון!" קרא שון בקול והושיט את ידו קדימה בעוצמתיות. ההרגשה שעברה בקהל הייתה מחשמלת, קודי הרגיש את הרטט וההתרגשות שעברו בקהל. קודי העביר את ידו בשיערו ונאנח, הוא היה בעל שיער שתני ועינים כחולות, בגדיו היו מלוכלכים במעט אדמה.
    "וולריין!" קרא וולריין ושיגר משאבת הידרו ישירה, הפגיעה הייתה חזקה ובלתי נפגעת.
    "בסטיודון לא יכול להלחם," קרא השופט והרים את דגלו השמאלי, "המנצח בקרב הוא וולריין ושון פוסטר!"
    "חזור בסטיודון." אמרה סופי בפנים נפולות והושיטה את הפוקדור קדימה, בסטיודון חזר באור אדום לתוך הכדור.
    "וולרין, קרב מצויין." אמר שון והחזיר את וולרין לפוקדור, הוא צעד קדימה והלך לאורך הזירה וכשהגיע אל סופי הושיט את ידו קדימה, "גם את נלחמת מצויין, אחד הקרבות הטובים שהיו לי."
    "גם אתה." אמרה סופי ולחצה את ידו, "קרב מצויין."
    עכשיו הביטו שניהם למעלה אל הקהל והקהל החזיר אליהם קריאות שמחה. קודי נהנה במיוחד מהקרב, מתנה מושלמת.

"נהנת מהקרב?" שאל שון את קודי כשנפגשו בחדר המלון. החדר היה צבוע בירוק פיסטוק שתאם לכיסויי המיטות, על הקיר היו תלויים ציורים של פוקימונים.
    "אחד מהמהנים ביותר" אמר קודי וחייך אל אביו, הוא אהב את אביו יותר מכל אחד אחר.
    "טוב, כדאי שתלך לישון, מחר יש לנו נסיעה חזרה הביתה." אמר שון אל קודי, קודי הנהן בראשו והלך אל המיטה, הוא חייב לישון כי מחר הוא מקבל פוקימון.

פוקימונים שהופיעו בפרק
    בסטיודון
    וולריין
    ~since 20.6.07~

~~~אסף~~~
    ~אני שומר שבת~

3. שטח פרסום למכירה!
    פרק מעולה! ממש אהבתי, הערות אין לי כל כך, אני כבר מחכה לפרק הבא.

בברכה, ליאור!
    מנהל פורום חתימות לשעבר!

4. היכל התהילה
    שם: אל תדאגו, אני במקום טוב =]
    קראתי את זה כבר.
    נורא יפה.
    תתאר יותר את קודי.
    ושונא את קודים כי הוא יתחיל עם צ'ימצ'אר [שיט ספוילר !]
    <span style=\'color:#5218FA\'><span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'>חזרתי~</span></span>

5. משתמש מנוסה
    Chapter 2: Starly&#39;s attack

"קודי&#33; קודי&#33; קום&#33;" נענע שון את גופו של קודי. קודי ישן עד מאוחר, ולא שם לב שצריך לנסוע לפיירוסנס . שון ליטף את פניו העגולים והחיוורים של בנו וחייך, הוא נראה כל כך יפה באור שמש הבוקר וכל-כך שברירי כשישן, אם זה היה תלוי רק בו היה רוצה שיישאר אך קודי רוצה ללכת. שון הלך אל הארון ושלף בגדים לקודי, בדרך כלל קודי מוציא לעצמו את הבגדים אך היום הם ממהרים אז שון הרשה לעצמו לעשות זאת.
    הוא זרק את הבגדים על קודי ומעשה זה העיר אותו לגמרי. "למה, אבא?" שאל קודי עצבני וחצי רדום. "ככה. תקום ותתלבש, אנחנו ממהרים." אמר שון בפשטות ושניהם יצאו מהבית.

שניהם נסעו במכונית, המכונית הייתה ירוקה ובהקה באור השמש. מבפנים היו כסאות בעלי ריפוד דמוי עור, וריח של מנטה נישא מהמזגן. הם נסעו במהירות המותרת שעמדה על מספר נמוך מפני פיתולי הדרך. מסביב לכביש נראו מדשאות רחבות ידיים וממערב ניתן היה להבחין ביער טיליאה שהגיע עד צמוד לפיירוסנס . קודי הסתכל מחלון המושב הקדמי והביט בפוקימונים שעברו. הנה לוקסראיי עם שני שינקסים קטנים, קצת בהמשך נראו שלושה פידג&#39;ים רבים על אוכל. מחשבה התגנבה אל ראשו של קודי, עד עכשיו הוא לא החליט את מי לבחור כפוקימון התחלתי. טורטוויג נראה עוצמתי, פיפלאפ נראה מגניב וצ&#39;ימצ&#39;אר נראה חזק.
    שון הביט לרגע בילדו ואז החזיר את מבטו אל הדרך, הוא ניסה לשער מה קורה בראשו של קודי. לפי צורת המבט שלו על הפוקימונים שהלכו בקצה הדרך הוא שיער שהוא חושב על פוקימון התחלתי. "קודי, אני יודע שתבחר בפוקימון הנכון." אמר שון והניח את ידו על ברכו של קודי.
    "אבא, תעצור&#33;&#33;&#33;" קרא קודי בבהלה, ושון עצר בחריקת בלמים. "מה קרה?" שאל שון בבהלה, לפי הבהלה שנשמעה בקולו של קודי חשב שון שקרה לו משהו.
    "יש שם איש שסטארלים תוקפים אותו&#33;" קרא קודי, "אני רץ אליו, בוא מהר אבא&#33;" אמר ויצא מהאוטו בריצה.
    קודי רץ קדימה והגיע אל האיש. האיש היה אדם כבן חמישים, שערו חום ערמוני ועיניו כחולות, הוא היה גבוהה וחסון אך הסטארלים תקפו אותו בחוזקה. הוא לבש חלוק לבן ארוך ומכנס כחול. הסטארלים הלמו בו בכנפיהם וניקרו אותו עם מקוריהם.
    "אדוני, אדוני&#33;" קרא קודי לכיוון האיש והניף את ידיו למעלה, הוא החל רץ אל הסטארלים וניסה לגרשם. הסטארלים התרחקו מעט ועמדו מרחוק לראות מה קורה.
    "אדוני, אתה בסדר?" שאל קודי ועזר לאדם לעמוד. האיש נעמד במלוא קומתו וניגב את העפר מחולצתו. "תודה רבה לך." אמר האיש, "קוראים לי סליקס, איך קוראים לך?"
    "אני קודי, אני נוסע עם אבא שלי לפיירוסנס עכשיו." אמר קודי וחייך אל סליקס. "לאן אתה הולך?"
    "אני גם צריך להגיע לפיירוסנס " אמר סליקס והרים את תיק המסמכים שלו.
    "אתה רוצה לבוא איתנו?" שאל קודי את סליקס.
    "אני אשמח, אבל קודם נראה לי שהסטארלים חוזרים." אמר סליקס ופתח את תיק המסמכים שלו, סליקס כמעט צדק כי רק אחד מהסטארלים חזר. הוא הוציא משם פוקדור וזרק אותו אל קודי. "קדימה, תילחם." אמר סליקס.
    "אתה.. בטוח?&#33;" התפלא קודי והחזיק בידיים רועדות את הפוקדור, "אני לא יודע להלחם."
    "אל תדאג, אני בטוח שתסתדר." אמר סליקס והניח את ידו הגדולה על הכתף של קודי.
    "בסדר, צא פוקימון&#33;" קרא קודי בקול רועד במקצת וזרק את הפוקדור לכיוון הסטארלי, מתוך הכדור קיפץ קופיף כתמתם שזנבו בער באש חזקה. זהו צ&#39;ימצ&#39;אר.
    "צ&#39;ימצ&#39;אררר... תתתתקוף בשריטות." גמגם קודי והניף את ידו ברעד קדימה.
    "צ&#39;ים&#33;" קרא צ&#39;ימצ&#39;אר ויצא במתקפת שריטות קדימה על סטארלי. צ&#39;ימצ&#39;אר שעט קדימה והגיע כמעט עד לסטארלי, הוא שלף את ציפורניו ושלך את ידו קדימה. סטארלי קיפץ בעזרת כנפיו למעלה אבל צ&#39;ימצ&#39;אר קפץ מהר יותר ותקף בעוצמה את סטארלי.
    סטארלי נפגע אבל מיהר להגיב, הוא תקף בניקור שפגע במקצת בצ&#39;ימצ&#39;אר.
    "צ&#39;ימצ&#39;אר, סיים את זה&#33; להביור&#33;" קרא קודי שתפס קצת ביטחון. צ&#39;ימצ&#39;אר פתח את הפה ומשם יצא זרם של אש שפגע בסטארלי, סטארלי נפגע קשות וברח מהזירה.
    "כל הכבוד צ&#39;ימצ&#39;אר&#33;" קרא קודי ושלח את ידיו קדימה. צ&#39;ימצ&#39;אר רץ קדימה והתחבק בשמחה עם קודי. באותו הרגע הגיע שון מתנשם ומתנשף. "קודי... אתה... בסדר..." שאל מתנשף, הוא הסתכל בקודי וראה אותו מתחבק עם צ&#39;ימצ&#39;אר וחייך, לאחר מכן העביר את מבטו אל האיש השני שעמד ליד קודי.
    "פרופסור סליקס?&#33;" שאל מתפלא.
    "טוב לראות אותך, שון" אמר סליקס שהתברר שהוא פרופסור פוקימון, הוא הלך קדימה ולחץ את ידו של שון, ולאחר רגע חיבק אותו.
    "רגע, סליקס אתה בעצם פרופסור?" שאל קודי את הפרופסור והחזיק בידו את צ&#39;ימצ&#39;אר המותש.
    "כן," אמר הפרופסור, "בחנתי אותך, קודי, ואתה עברת את המבחן. עכשיו אם אנחנו כבר נפגשנו אז תבחר את הפוקימון שלך."
    "אני חושב שאני אקח את צ&#39;ימצ&#39;אר, אנחנו התחברנו בקרב הזה." אמר קודי.
    "בסדר," אמר הפרופסור, "כדאי שתיקח גם את אלה." הפרופסור הושיט לקודי חמישה פוקדורים ריקים ללכידת פוקימונים ופוקדע כדי לדעת מידע על פוקימונים.
    "יאי&#33; אנחנו יוצאים הלאה למסע&#33;" קרא קודי וקראו בשמחה הוא וצ&#39;ימצ&#39;אר.

פוקימונים שהופיעו בפרק
    צ&#39;ימצ&#39;אר
    סטארלי
    ~since 20.6.07~

~~~אסף~~~
    ~אני שומר שבת~

6. היכל התהילה
    שם: אל תדאגו, אני במקום טוב =]
    פרק יפה &#33; ^^
    שונא את צ&#39;ימצ&#39;אר &#33; :angry:
    ^^
    <span style=\'color:#5218FA\'><span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'>חזרתי~</span></span>

7. משתמש מנוסה
    שם: מול המחשב
    על מה אתם מדברים :unsure:

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •