Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 14 מתוך 14
  1. מורחקים
    היי אני רועי בן 16 מפתח תקווה.

אוהב ספורט. ואני מוכן להתחיל בהשקעה בפורום .

כתבה מספר אחת.1.

ברוכיאן: חיפה מושלמת, חייבים לנצח בבאר-שבע

קפטן בית"ר מכוון לניצחון מול הקבוצה מבירת הנגב מחר ב-20:00 כדי לשמור על קשר עין עם המוליכה. על מצבו של עזורי אמר: "נרחם עליו לאחר המשחק.

בית"ר ירושלים השלימה את ההכנות למשחק מול הפועל ב"ש מחר ב-20:00 ולמעשה מלבד עידן טל שייחסר, לרשותו של יצחק שום יעמוד סגל מלא לקראת המשחק מול חניכיו של גיא עזורי.

קפטן בית"ר ירושלים, אבירם ברוכיאן, התייחס לאווירה בקבוצה לקראת המפגש מול הקבוצה מבירת הנגב ואמר: "האמת שאני לא זוכר אווירה שקטה כל כך במועדון, במיוחד לפני משחק חשוב בב"ש. כל השקט שהקרינו סביבנו - ההנהלה והמאמנים, תרמו לשקט וזה טוב".

על המפגש מול הפועל ב"ש אמר ברוכיאן: "המגרש בב"ש זה מגרש שחוויה לשחק בו, זה מגרש ביתי וקשה מאוד. השנה הקהל של ב"ש בא בהמוניו למשחקים. זה נכון שקצת לא הולך להם מתחילת העונה, אבל אנחנו מאוד מעריכים ומכבדים את הקבוצה הזו ויודעים שמצפה לנו משחק קשה".

עוד הוסיף ברוכיאן ואמר: "איבדנו מתחילת העונה נקודות שלא היינו צריכים לאבד. לחיפה יש 100 אחוזי הצלחה, וכדי להישאר צמודים אליהם אנחנו חייבים לנצח בב"ש".

על גיא עזורי שמזוהה עם בית"ר ירושלים ועובר ימים לא פשוטים בבירת הנגב אמר ברוכיאן: "אין לנו סנטימנטים, גם אנחנו רוצים לנצח את גיא עזורי וגם הוא רוצה לנצח אותנו. אנחנו נרחם עליו אחרי המשחק ושתהיה לו באמת את כל ההצלחה".

צפו בבית"ר מתכוננת למשחק מול באר שבע

לפני האימון כינס המאמן יצחק שום את השחקנים לאסיפת קבוצה, בה הוא אמר לחניכיו: "עשיתם עבודה טובה מאוד מול הפועל פ"ת. מהדקה הראשונה הראיתם שאתם רוצים לנצח, אבל זה חד פעמי, זה כמו לזכות בטוטו ובלוטו. בכדורגל חשובה ההמשכיות וזה מה שאני מבקש מכם. במשחק מול הפועל פ"ת לקחנו את כל הנקודות וזה מה שאנחנו צריכים לעשות גם מול הפועל ב"ש".

שום עם השחקנים. "המטרה שלנו היא שבית"ר תהיה האיכותית בארץ" (גיא בן זיו)

על היריבה מבירת הנגב אמר שום לשחקנים: "מצפה לנו משחק חוץ קשה מאוד מול הפועל ב"ש. מול הקהל הביתי שלהם הם ירצו לנצח במשחק ולכן לא יהיה לנו קל, אבל תזכרו תמיד - הניצחונות מובילים אותנו למקומות אליהם אנחנו שואפים".

"המטרה שלנו היא שבית"ר תהיה הכי איכותית בארץ מכל הבחינות. יש שני דברים שאנחנו צריכים לעשות - לרוץ יותר מהיריב ולרצות יותר מהיריב. אלו שני דברים שתמיד מנצחים משחקים ומלווים אותי לאורך כל הזמן. אם נעשה את שני הדברים האלה, יהיה לנו הרבה יותר קל מחר בב"ש", הוסיף המאמן.

ברוכיאן מקפיץ את הכדור (גיא בן זיו)

החלוץ ברק יצחקי שנעדר מהאימונים האחרונים, שב להתאמן בצורה רגילה ומלאה ויפתח בהרכב. את מקומו של עידן טל במרכז השדה יתפוס הקשר הפרואני פאולו דה לה האסה.

הרכב משוער: אריאל הרוש, אבי ריקן, שמעון גרשון, אריק בנאדו, חן עזריאל, קובי מויאל, פאולו דה לה האסה, אבירם ברוכיאן, עידן ורד, עמית בן שושן וברק יצחקי.

קרדיט ONE קישור פה.

http://www.one.co.il//Article/145276.html

כתבה מספר שתיים.2.

סהר הסדיר את נושא הצבא ויגיע מחר לישראל
    פרסום ראשון: חלוצה של אספניול שנדרש להתייצב לטירונות הגיע להבנה עם צה"ל וינחת בארץ לקראת המשחק מול מולדובה במוקדמות המונדיאל .

פרסום ראשון: בשעה טובה ומוצלחת אחרי ימים מורטים ולילות ללא שינה שעברה משפחת סהר, חלוץ נבחרת ישראל ואספניול, בן סהר, יוכל לנחות מחר בארץ ללא חשש ששוטרים צבאיים ימתינו לו חלילה בנתב"ג ויבקשו לעצור אותו על נפקדות.

סהר שינחת מחר בארץ, יוכל לעמוד לרשות מאמן נבחרת ישראל דרור קשטן ואף יחזור לאספניול ללא בעיות מול צה"ל. במהלך השבועיים הקרובים תיקבע פגישה רשמית בין בתיה סהר, אימו של החלוץ, יו"ר ההתאחדות לכדורגל אבי לוזון ושלטונות צה"ל במטרה לקבוע תאריך לטירונות שאותה יעבור בן באופן מזורז ובתאריכים שיתאימו לחלוץ אספניול בזמן פגרה.

כזכור, במשרדי ההתאחדות לכדורגל התקבל השבוע מכתב המזכיר כי חלוץ נבחרת ישראל ואספניול הספרדית, בן סהר, צריך להתייצב לטירונות ביום שני הקרוב, ה-5 באוקטובר.

דרישת הצבא יכלה למנוע את בואו של סהר לישראל כפי שפורסם לראשונה ב-ONE אך כעת כאמור העניין הוסדר וסהר יוכל להתאמן ולשחק עם חבריו כרגיל.

הצבא דחה את מועד הטירונות של חלוץ אספניול הצעיר מאוקטובר 2008 ועל פי ההסכם שהושג עימו הוא היה אמור לעשות טירונות בפגרת הקיץ.

למרות זאת, סהר לא התייצב לטירונות בפגרה, אז כזכור נתפרה עסקת העברתו לקבוצתו הספרדית. מאחר וסהר לא עמד בהסכם עם הצבא, הוצעו לו שתי אופציות: להתייצב לטירונות ב-14 ביולי השנה, או לחילופין ב-5 באוקטובר.

הנבחרת תתכנס ביום שני הקרוב לקראת המשחקים מול מולדובה ושוייץ ובעקבות ההתפתחויות האחרונות גם חלוץ אספניול יוכל להצטרף אליה.

מההתאחדות לכדורגל נמסר: "בשיחה שנערכה בין גורמי הצבא לגורמי ההתאחדות לכדורגל, עלה כי בן סהר לא עמד בהתחייבויות שסוכמו עימו כלפי הצבא ולכן דרישת צה"ל שיתייצב לטירונות במעמד ספורטאי עילוי, כפי שסוכם עימו - עומדת בתוקף.

"יחד עם זאת ובכדי שלא לפגוע במשימה הבינלאומית החשובה הניצבת בפני נבחרת ישראל, אין כוונה לבצע הליך מעצר שלא לצורך. הצבא מתחייב כי במידה ויגיע לישראל, יורשה להיכנס ולצאת ללא מעצר. גורמי הצבא הבהירו כי אין בהחלטה זאת בכדי לשנות את דרישתם למימוש ההתחייבות בהתאם לסיכום. הנושא יעלה לדיון לאחר חופשת החגים".

קרדיט לONE קישור פה.

http://www.one.co.il/Article/145277.html

להביא עוד כתבות? או לפתוח נושא חדש?

2. with great power comes great responsibility
    נושא ראשון?
    פעם הצפת פה את הפורום...

תודה על הכתבה

with great power comes great responsibility
    Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
    Spoiler ספוילר

3. YoRt3m
    Guest
    תודה ג'ונג'ון.

• מורחקים
    כתבה מספר 1 בנושא הזה.

דורי: "המשחק היה אלים, העניינים יצאו משליטה"

שוער הפועל פ"ת, שהצטיין בתיקו 1:1 נגד בני יהודה, מרוצה מהנקודה, אבל לא מתצוגת השיפוט והמהומה בסיום. השופט זיו אדלר ציין בדו"ח: "דני לוי קרא לי 'מושחת, נתלונן נגדך במשטרה'". הקבוצה עשויה לעמוד לדין .

שי ארצי ולי בוץ פורסם: 04.10.09, 12:06

בבוקר שאחרי המהומה הגדולה שהתרחשה אתמול בסיום המשחק בין הפועל פ"ת לבני יהודה, הרוחות במלאבס עדיין סוערות. לטענת אנשי פתח תקווה, תלונה במשטרה נגד השופט זיו אדלר הוגשה אתמול בלילה. בנוסף, במועדון מתכננים לדרוש מההתאחדות לכדורגל שתתערב בנושא.

מי יעצור את הפה של דני לוי?

גורם בכיר בהנהלת הקבוצה אמר ל-ynet: "אנחנו מגישים תלונה בהתאחדות ובאיגוד השופטים. הפעם לא נעבור על זה לסדר היום. לא יכול להיות שקבוצה משקיעה 20 מיליון שקל והשופט מפרק אותה לרסיסים. הרחיק את הרופא, המאמן, שני שחקנים ושפט רק נגדנו. מה זה?".

עיקר הטענות של פתח תקווה כלפי השופט, הן על ההרחקות של עוזר המאמן שאול דה צוקרל, מעסה הקבוצה, והקשר תומר בן חיים. לטענתם, הם גם קופחו כאשר אלי אברבנל הוכשל ברחבה ובמקום לקבל פנדל נשלף לעברו כרטיס צהוב.

המאמן דני ניראון התייחס לתוצגת השיפוט: "לדעתי, פנדל לא היה. ההרחקה של תומר בן חיים היא שערורייתית. זו הפעם הראשונה בהסטוריה שאני רואה ששחקן מורחק על הרמת רגל, כשהוא לא נגע בשחקן היריב".

הסערה בעיצומה, בשבת בפ"ת. הסיפור לא נגמר (צילום: אורן אהרוני)

שחקן בפ"ת הוסיף: "דני לוי חייב לעשות משהו, כי זה נהיה מגמה ואי אפשר להמשיך ככה". לוי, יו"ר הפועל פתח תקווה, עשוי לעמוד לדין משמעתי בהתאחדות לכדורגל, בעקבות התפרצותו על השופט. בנוסף, גם שאול דה צוקרל צפוי לעמוד לדין משמעתי, לאחר שסינן לעבר השופט מספר מילים מיותרות.

הנקודה מול בני יהודה הכניסה בכל זאת קצת שקט בהפועל פתח תקווה קראת המשחקים הבאים. מי שזכה למחמאות מהצוות המקצועי הוא השוער, שניר דורי, שהדף פנדל ומנע מספר מצבי הבקעה של הכתומים.

המהומה בסיום המשחק אתמול (צילום: אורן אהרוני)

דורי אמר ל-ynet: "היה לי משחק טוב, אבל כולנו עבדנו קשה על המגרש. נלחמנו כל הזמן, עשינו גליצים, וזה מה שהיינו צריכים לעשות כדי לעצור את שרשרת ההפסדים שנקלענו אליה. זו נקודה יקרה עבורנו".

דורי התייחס למהומה בסיום: "העניינים קצת יצאו משליטה במשחק הזה. לא יכול להיות שמשחק ייגמר עם שמונה או תשעה כרטיסים צהובים ועוד שני מורחקים. לפי מה שזה נראה, לפחות אדום אחד לא היה מוצדק. זה דבר שמכניס את השחקנים במגרש לאובר אמוציות. חבל שלקראת הסוף המשחק הפך ליותר אלים מאשר יפה".

על ההצהרות של דני לוי, השואף לסיים בין ארבע הראשונות, אמר השוער: "אני חושב שכרגע גם אם תשאל את דני, אנחנו קודם כל צריכים להתייצב ולחבר כמה ניצחונות ברציפות. רק אחרי זה אפשר לכוון קצת יותר גבוה".

דו"ח השופט: "דני לוי קרא לי 'מושחת, תתבייש לך"
    השופט זיו אדלר ציין בדו"ח השיפוט את האירועים עם דני לוי ורשם: "בסיום המשחק קרא לעברי דני לוי 'מושחת, הרסת אותנו, תתבייש לך. נתלונן נגדך
    במשטרה'".

באיגוד גיבו את החלטותיו של אלדר במהלך המשחק והתייחסו בביטול לטענות הפועל פתח תקווה לגבי הכרטיסים האדומים שקיבלו חוטבה ותומר בן חיים.

נכון לעכשיו, עדיין לא ברור אם דני לוי יעמוד לדין משמעתי בהתאחדות לכדורגל, כיוון שהוא אינו מחזיק בתפקיד רשמי בהפועל פתח תקווה, אולם גם אם הוא לא יעמוד לדין, תישפט הקבוצה במקומו. מי שכן יתייצב בהתאחדות לכדורגל ביום רביעי הוא דה צוקרל.

קרדיט לYENT קישור פה.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3785203,00.html

כתבה מספר 2 בנושא הזה.

בניטס: "המטרה - לעצור את דרוגבה"

מערכת אתר ערוץ הספורט|12:54|04/10/2009

מאמן ליברפול לפני ההתמודדות עם צ'לסי. אנצ'לוטי: "לא זוכר את גמר האלופות ב-2005, רק את זה של 2007"

צ'לסי של קרלו אנצ'לוטי תארח היום (ראשון) את ליברפול של רפא בניטס במסגרת המחזור ה-8 בליגה האנגלית. זה לא יהיה המפגש הראשון בין שני המאמנים שכזכור נפגשו פעמיים בגמר ליגת האלופות כשהאיטלקי עוד אימן את מילאן.

הגמר המוכר מבין השניים הוא כמובן זה של 2005 בו חזרה ליברפול מפיגור של 3:0 במחצית לניצחון בפנדלים, שנתיים מאוחר יותר גברו הרוסונרי 1:2 באתונה בזכות צמד של פיליפו אינזאגי.
    "אני לא זוכר את 2005, רק את 2007 היה כיף לנקום בהם", התבדח קרלו אנצ'לוטי, "רפא בטח זוכר את הגמר ההוא. האמת שזה היה משחק לא ייאמן, אחד הגדולים ביותר שהייתי שותף אליהם".

"אני מצפה בקוצר רוח לקראת המפגש מול ליברפול ובניטס", המשיך האיטלקי, "יש לי כבוד גדול מאוד אליו בתור מאמן ואני בטוח שאהיה משחק מרתק".

המשחק המסקרן לא רק יפגיש בין שני המאמנים המצוינים, אלה גם בין שניים חלוצים נהדרים – דידייה דרוגבה ופרננדו טורס, אליהם אמר השבוע מאמן הכחולים כי מדובר בשני החלוצים הטובים בעולם כיום.

"אם נדע לעצור את דרוגבה, נהיה במצב טוב מאוד", התייחס הספרדי לחלוץ מחוף השנהב, "הוא יריב מסוכן ביותר ואני מקווה שנצליח להתמודד איתו".

קרדיט לספורט 5 קישור לכתבה פה.http://www.sport5.co.il/HTML/article...252.66442.html

כתבה מספר 3 בנושא הזה.

גודס: "מתייחסים לגביע ווינר בשיא הרצינות"

עמר בנוביץ|19:02|03/10/2009

מאמן הפועל י-ם לקראת המפגש עם חולון (היום, 20:50, חי באתר). נהריה תשחק מול מכבי חיפה בפתיחה של גביע ווינר (18:30, חי באתר)

טורניר גביע ווינר ייפתח הערב (18:30, שידור ישיר בספורט 5 וב-HD) עם מפגש מסקרן במלחה בין עירוני נהריה למכבי חיפה, סגנית האלופה.

ראשון מ-16:15: שידורים ישירים כאן באתר מגביע ווינר

"זה מפעל מאוד יפה עם הכנה מצוינת לקבוצות", אמר מאמן נהריה יעקב ג'ינו, "בשבילנו זה עוד משחק הכנה ואנחנו נמצאים באמצע ההכנות. זה משחק שלישי שלנו בחמישה ימים, ננסה להפיק ממנו את המקסימום".

"בשני המשחקים האחרונים, במיוחד מול ירושלים, נראינו רע מאוד בעיקר בהגנה", הוסיף ג'ינו. "קודם כל ננסה להעלות את רמת ההגנה, אבל יש לנו עוד הרבה עבודה גם בהתקפה".

דבון ג'פרסון היה הקלע המוביל של החיפנים בשלושת משחקי ההכנה שלהם עם 18.7 נק' לערב, אבל את עיקר תשומת הלב במלחה יתפוס ג'רמי טיילר, כוכב התיכונים שכבר סומן כבחירת הדראפט הראשונה בקיץ 2011. במשחק ההכנה האחרון של חיפה עלה טיילר מהספסל ולא הרשים.
    המשחק השני של הערב יפגיש את הפועל ירושלים מול הפועל חולון (20:50 שידור ישיר באתר ערוץ הספורט).

"אנחנו מתייחסים לגביע ווינר כאל מפעל מחייב", אמר מאמן האדומים, גיא גודס, לקראת ההתמודדות, "אנחנו מגיעים במהלך ההכנות לעונה ואנו עדיין לא מתואמים לגמרי אך אנחנו עובדים על זה קשה".

"ההשתלבות של יוגב אוחיון טובה יחסית", התייחס גודס לרכז החדש שלו, "עדיין לא ברור אם הוא ישחק מול חולון. מבחינה בריאותית הוא כשיר, אך אנחנו רוצים להכניס אותו לעניינים לאט לאט".

"הטורניר הזה הוא הכנה טובה מבחינתנו כי אנחנו עדיין לא מוכנים לליגה", אמר מאמן מחזיקת גביע המדינה, עמיר עוזי, הפועל חולון אמורה להיות קבוצה אטרקטיבית לצפייה בזכות דלייני ומיטשלץ החבר'ה מחכים למשחק".
    בכנס רכזי סטטיסטיקה השנתי של היורוליג שנערך בברצלונה בסוף החודש שעבר התקבלה החלטה, שנוסתה בהצלחה באליפות אירופה האחרונה, והחל מהעונה הקרובה יחול שינוי בספירת האסיסטים ביורוליג וכן בליגת העל הישראלית.

מעתה תחשב לאסיסט גם מסירה שהובילה לעבירה בניסיון זריקה לסל ולזריקות עונשין (בתנאי שהשחקן הזורק יקלע לפחות זריקה אחת מהשתיים). הספירה החדשה תחל כבר בגביע ווינר.

אירועי השבוע במלחה ייפתחו במשחק ראווה בין עפולה לאליצור נתניה (ישיר באתר ב-16:15), שיהיה הופעת בכורה של שתי העולות החדשות. לנתניה עדיין חסר רכז זר וישראלי נוסף, והמאמן אריק אלפסי הסביר: "קודם כל נבחן את אנטואן ג'ורדן. נעבוד על החיבור, בשלב הזה של העונה אנחנו עובדים בעיקר על עצמנו ופחות מתרכזים ביריבות שלנו. יש לנו עוד הרבה עבודה בשלב הזה של העונה ועבודה לא חסרה". את עפולה מדריך אלי רבי, מאמן נבחרת הנשים.

קרדיט ספורט 5 קישור פה.http://www.sport5.co.il/HTML/article...274.66448.html

בנושא הבא שלי יהיה משהו מיוחד.במקום כתבות.

• משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    תודה על המידע,
    בבקשה רק תמנע מהספמה עקב הורדת חוק 2 נושאים ביום.

עריכה:תוסיף בבקשה את המידע שהבאת פה לנושא שפתחת מקודם,זה שייך לאותו נושא.
    ואז אני אסיר את הנושא הזה!
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

• מורחקים
    Originally posted by Suicide@Oct 4 2009, 05:21 PM
    תודה על המידע,
    בבקשה רק תמנע מהספמה עקב הורדת חוק 2 נושאים ביום.

עריכה:תוסיף בבקשה את המידע שהבאת פה לנושא שפתחת מקודם,זה שייך לאותו נושא.
    ואז אני אסיר את הנושא הזה!
    איפה יש הספמה?

• משתמש מנוסה
    אין הספמה,אמרתי שתמנע מהספמות כי הורדתי את החוק של 2 נושאים.
    תעתיק את המידע שיש פה לנושא הקודם שפרסמת כי שניהם שייכים לאותה הכותרת,ובשביל הסדר.
    תעשה את זה בבקשה.
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

• מורחקים
    אתה מאשר לפתוח נושאים כאלה גם על כדורסל?בנושא אחר?שלא יהיה מעורבב?
    מה שעשיתי על קבוצות ליגת העל?
    אגב אתה מוסמך להעביר את 2 הנושאים לנושא אחד אז תעשה את זה אתה.

• משתמש מנוסה
    בבקשה מספיק לפתוח נושא בכל 2 דקות.
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

• מורחקים
    Originally posted by Suicide@Oct 4 2009, 05:56 PM
    בבקשה מספיק לפתוח נושא בכל 2 דקות.
    אתה לא רוצה שאני ישקיע?אם אתה רוצה תעשה נושא רישמי לכדורגל לכדורסל להאבקות ולספורט כללי ואז לא יהיה לך פה הצפה.

• משתמש מנוסה
    אני לא יכול לפתוח כאלו,
    בבקשה אל תספים
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

• מורחקים
    Originally posted by Suicide@Oct 4 2009, 06:01 PM
    אני לא יכול לפתוח כאלו,
    בבקשה אל תספים
    זה לא ספאם ספאם זה משהו שלא קשור לנושא מה שאומר אני מדבר על משהו וזה לא על ספורט כל מה שהשקעתי ב20 דקות אחרונות זה קשור לספורט אם אתה לא יודע את זה אז אנחנו בבעיה .

• משתמש מנוסה
    יש לי הצעה בשבילך:
    במקום לפתוח 2 נושאים של חדשות,בכל יום תפתח נושא חדשות ובמקום לפתוח עוד,תוסיף לו כל הזמן עוד מידע שאתה מוצא.
    זה יעזור לכולנו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

• מורחקים
    Originally posted by Suicide@Oct 4 2009, 06:05 PM
    יש לי הצעה בשבילך:
    במקום לפתוח 2 נושאים של חדשות,בכל יום תפתח נושא חדשות ובמקום לפתוח עוד,תוסיף לו כל הזמן עוד מידע שאתה מוצא.
    זה יעזור לכולנו
    בוא תשמע משהו בפורום משחקים ראית את STM נועל נושאים ואמר פתחת יותר מידי נושאים תרכז הכל בנושא אחד ננעל נכון?

פה בספורט זה לא יכול לעבוד הינה הסיבה.

אתה רוצה שאני יפתח נושא אחד על כדורגל?האבקות וגם על כדורסל?זה יהיה בלאגן אחד תנסה לברר אם אתה יכול לנעוץ נושא על חדשות כל יום ושם כולם יוסיפו את החדשות בנושא המרכזי שהם יביאו .

• מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •